زودتر میگفتی ! من وقتی این کوئست رو انجام دادم outsider shrine رو پیدا کردم بهم گفت بهش اعتماد نکن!
زودتر میگفتی ! من وقتی این کوئست رو انجام دادم outsider shrine رو پیدا کردم بهم گفت بهش اعتماد نکن!
میگم این ماموریت اول یعنی همون overseer campbell رو چجوری باید رفت . من میرم توی اتاقی که دوتا لیوان هست که میخواد باهاش اون curnov رو سمی کنه . چند ثانیه بعد یهو 4 نفر شمشیر به دست از توی meeting chamber میریزن بیرون و که این curnov و campbell هم توشون هستن . curnov میره سمت راست و اونای دیگه هم میرن سمت چپ . در حالی که اگه من رو هم ببینن به من کاری ندارن .
بعدش به یه ماموریت رو خط میزنه که روش نوشته یکیشون یا دو نفرشون رو با لیوان سمی بکشیم که optional هست . در حالی که اصلا همچین ماموریتی توی لیستم نبود . بعد یه دفعه مینویسه curnov با موفقیت نجات یافت و اون یکی هم کلا میره طبقه پایین همینجور وایمیسه . چه کار کنم اینجا رو . من توی راه بعضی ها رو ناک داون کردم و بعضی ها رو هم نکردم و مخفیانه رد کردم .
(چرا این بازی اینقدر گنگه اخه)
Last edited by Gregar; 13-10-2012 at 19:43.
برای من مشکلی نداشت!البته من همه رو تارو مار کردم!بعد دوتا لیوان رو شکستم. خود کمپل رو با تیر خواب اور خواب کردم . کتاب رو برداشتم. کارنو که در رفت کشتمش! و بعد در رفتم
چون که گوش نمیدید میخواید بازیو سریع رد کنید ، این بازیها مث ِ آبنباته ، باید هی لا* بزنی باهاش)) .
محتوای مخفی:
Last edited by manuelcalavera; 13-10-2012 at 20:02.
دوستان این صندوق هایی که بعضی جا ها هستند و رمز دارند، رمزش رو از کجا باید پیدا کرد ؟ فقط یه جا بود که رمز رو روی دیوار نوشته بود و بقیه جاها چیزی پیدا نکردم.
ضمنا مگه راهی داره که کسی رو نکشیم ؟ خب وقتی آروم میریم پشتشون دو تا گزینه داره دیگه . یا با نگه داشتن کنترل خفه شون می کنیم و یا با زدن موس با خنجر میکشیمشون دیگه. راه دیگه ای نداره که .
یکیش که مثلا" خونه ی دکتر گالوانی هست ، هم توی صندوق اتاقش نوشته که مهمترین روز زندگیش 28ام ماه 7 ـه . زیر تخته سیاهشم نوشته 287. اینجوری باید بگردی. یه دونه هم که توی سگدونیه هست ، یه کاغذه ، یارو واسه دوستش نوشته گفته جنسا توی اتاقه ، رمزشم هست Lying نمیدونم چی چی با 2 تا دیگه. بعد که در یه قفس رو باز میکنی یه کتابه که توش نوشته Lying فلان چع عددیه ، بعدیش چه عددیه و کلا" کلمه ها رو مساوی با یه عددی قرار داده.
البته من همه رو قشنگ گوش میدم و اکثر ماموریت ها و نوت ها رو میخونم اما اینجا رو گیر کردم چون وقتی من لیوان سمی رو عوض میکنم طرف در میره و بقیه هم در میرن و کلا اون اتاق خالی میشه . فکر نکنم باید اونجوری باشه . حالا اونی که گفتی رو میرم ببینم میشه اونجوری ؟ شاید برگرده بخوره لیوانه رو .
ولی معلومه خیلی موشکافانه میری بازی رو . تازه از همه هم جلو زدی . من از دیروز سه چهار ساعت بیشتر بازی نکردم .
Last edited by Gregar; 13-10-2012 at 22:03.
اون کمپبل قرمز پوشیده ، اون وقتی لیوانو سر میکشه میمیره ، میزنه Assassinate شد . اون یکی که آبی تیره پوشیده عموی دختره س که اون در میره ، میزنه Rescued . اون قرمزه نمیخوره لیوانشو ؟؟
نه کلا تا من میرم تو اتاق (اتاق بیرونی که لیوان ها هستش) همه از توی اون اتاق ملاقات میزنن مثل دیوونه ها شمشیر به دست میرن بیرون . بعد میزنه rescued اون optional هم که میتونی توی لیوان ها سم بریزی غیر فعال میشه و کلا دیگه نمیشه توی لیوان ها سم بریزی .
البته وقتی میرم توی اتاق با اینکه منو نمیبینن یه چند ثانیه بعد یه دفعه داد میزنن میدونم اون بیرونی و بعد میریزن بیرون مثل دیوونه ها . به منم کار ندارن . یعنی میشه باگ باشه ؟
احتمالا قبلش با سر و صدا رفتی تا به اونجا برسی به همین خاطر متوجه شدن اونجایی
اگه سیو داری دوباره بیار
من که به راحتی رفتم لیوانش رو عوض کردم و زیر میز فائم شدم همونجا Black book رو ازش دزدیدم و بعد مرد , آخرش هم اون یارو ( عموی دختره ) رو تا در ورودی شهر اسکورت کردم ؛ همه کوئست ها فینیش شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)