تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 43 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 429

نام تاپيک: Dishonored

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کوئست دوم Granny ( اون پیر زنه )
      محتوای مخفی:  
    اگه میخواید وقتی بار دوم بر میگردید شهر موشها و Weeperها از سر و کولتون بالا نرن و شهر یکم عادی باشه ، این ماموریت رو نرید(ماموریتش اینه: باید بعد از اینکه توی دفتر ِ اون دکتره منشا بیماری رو پیدا کردید ، بریزیدش توی ویس-کی پرکنیه که الان Exilir میسازه تا همه ی Thug ها مریض بشن ). جایزه ای که میده یه دونه Runeـه ، ولی نمیارزه.
    زودتر میگفتی ! من وقتی این کوئست رو انجام دادم outsider shrine رو پیدا کردم بهم گفت بهش اعتماد نکن!

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

میگم این ماموریت اول یعنی همون overseer campbell رو چجوری باید رفت . من میرم توی اتاقی که دوتا لیوان هست که میخواد باهاش اون curnov رو سمی کنه . چند ثانیه بعد یهو 4 نفر شمشیر به دست از توی meeting chamber میریزن بیرون و که این curnov و campbell هم توشون هستن . curnov میره سمت راست و اونای دیگه هم میرن سمت چپ . در حالی که اگه من رو هم ببینن به من کاری ندارن .
    بعدش به یه ماموریت رو خط میزنه که روش نوشته یکیشون یا دو نفرشون رو با لیوان سمی بکشیم که optional هست . در حالی که اصلا همچین ماموریتی توی لیستم نبود . بعد یه دفعه مینویسه curnov با موفقیت نجات یافت و اون یکی هم کلا میره طبقه پایین همینجور وایمیسه . چه کار کنم اینجا رو . من توی راه بعضی ها رو ناک داون کردم و بعضی ها رو هم نکردم و مخفیانه رد کردم .

(چرا این بازی اینقدر گنگه اخه)
    Last edited by Gregar; 13-10-2012 at 19:43.

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

میگم این ماموریت اول یعنی همون overseer campbell رو چجوری باید رفت . من میرم توی اتاقی که دوتا لیوان هست که میخواد باهاش اون curnov رو سمی کنه . چند ثانیه بعد یهو 4 نفر شمشیر به دست از توی meeting chamber میریزن بیرون و که این curnov و campbell هم توشون هستن . curnov میره سمت راست و اونای دیگه هم میرن سمت چپ . در حالی که اگه من رو هم ببینن به من کاری ندارن .
    بعدش به یه ماموریت رو خط میزنه که روش نوشته یکیشون یا دو نفرشون رو با لیوان سمی بکشیم که optional هست . در حالی که اصلا همچین ماموریتی توی لیستم نبود . بعد یه دفعه مینویسه curnov با موفقیت نجات یافت و اون یکی هم کلا میره طبقه پایین همینجور وایمیسه . چه کار کنم اینجا رو . من توی راه بعضی ها رو ناک داون کردم و بعضی ها رو هم نکردم و مخفیانه رد کردم .

برای من مشکلی نداشت!البته من همه رو تارو مار کردم! بعد دوتا لیوان رو شکستم. خود کمپل رو با تیر خواب اور خواب کردم . کتاب رو برداشتم. کارنو که در رفت کشتمش! و بعد در رفتم

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چون که گوش نمیدید میخواید بازیو سریع رد کنید ، این بازیها مث ِ آبنباته ، باید هی لا* بزنی باهاش )) .
      محتوای مخفی:  
    کلیستا ، اون دختره توی هاوتد پاب ، قبل از ماموریت بهت میگه عموش اونجاس امشب و میخواد با کمپبل حرف بزنه و خیلی مرد خوبیه و جبران میکنه و اگه نجاتش بدی ممنون میشم و اینا . بعدش هم اینکه Overseer Martin رو که وسط میدون به بند کشیده بودن نجات میدی ، بهت میگه کمپبل با Curnow میخوان مذاکره کنن و میخواد کرناو ( عموی دختره ) رو مسموم کنه. تو میتونی بر علیه ش استفاده کنی. وقتی میری توی اتاق سریع برو بالای سر لیوانا ، جای لیوانا رو عوض کن که کمپبل مسموم بشه ، کرناو فرار میکنه. وقتی جاشو عوض کردی ، برو گوشه ی اتاق از پنجره برو لبه ی پنجره از پشت نگاه کن ، اونجا وایسی بقیه پیدات نمیکنن. بعد ساختمون لاک داون میشه ولی یه پنجره سمت راستت اون ته بازه. از اون برو تو ، کتابرو وردار. Rune ِ توی اتاق یادت نره
    Last edited by manuelcalavera; 13-10-2012 at 20:02.

5. این کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان این صندوق هایی که بعضی جا ها هستند و رمز دارند، رمزش رو از کجا باید پیدا کرد ؟ فقط یه جا بود که رمز رو روی دیوار نوشته بود و بقیه جاها چیزی پیدا نکردم.

ضمنا مگه راهی داره که کسی رو نکشیم ؟ خب وقتی آروم میریم پشتشون دو تا گزینه داره دیگه . یا با نگه داشتن کنترل خفه شون می کنیم و یا با زدن موس با خنجر میکشیمشون دیگه. راه دیگه ای نداره که .

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان این صندوق هایی که بعضی جا ها هستند و رمز دارند، رمزش رو از کجا باید پیدا کرد ؟ فقط یه جا بود که رمز رو روی دیوار نوشته بود و بقیه جاها چیزی پیدا نکردم.

ضمنا مگه راهی داره که کسی رو نکشیم ؟ خب وقتی آروم میریم پشتشون دو تا گزینه داره دیگه . یا با نگه داشتن کنترل خفه شون می کنیم و یا با زدن موس با خنجر میکشیمشون دیگه. راه دیگه ای نداره که .
    یکیش که مثلا" خونه ی دکتر گالوانی هست ، هم توی صندوق اتاقش نوشته که مهمترین روز زندگیش 28ام ماه 7 ـه . زیر تخته سیاهشم نوشته 287. اینجوری باید بگردی. یه دونه هم که توی سگدونیه هست ، یه کاغذه ، یارو واسه دوستش نوشته گفته جنسا توی اتاقه ، رمزشم هست Lying نمیدونم چی چی با 2 تا دیگه. بعد که در یه قفس رو باز میکنی یه کتابه که توش نوشته Lying فلان چع عددیه ، بعدیش چه عددیه و کلا" کلمه ها رو مساوی با یه عددی قرار داده.

8. 2 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

چون که گوش نمیدید میخواید بازیو سریع رد کنید ، این بازیها مث ِ آبنباته ، باید هی لا* بزنی باهاش )) .
      محتوای مخفی:  
    کلیستا ، اون دختره توی هاوتد پاب ، قبل از ماموریت بهت میگه عموش اونجاس امشب و میخواد با کمپبل حرف بزنه و خیلی مرد خوبیه و جبران میکنه و اگه نجاتش بدی ممنون میشم و اینا . بعدش هم اینکه Overseer Martin رو که وسط میدون به بند کشیده بودن نجات میدی ، بهت میگه کمپبل با Curnow میخوان مذاکره کنن و میخواد کرناو ( عموی دختره ) رو مسموم کنه. تو میتونی بر علیه ش استفاده کنی. وقتی میری توی اتاق سریع برو بالای سر لیوانا ، جای لیوانا رو عوض کن که کمپبل مسموم بشه ، کرناو فرار میکنه. وقتی جاشو عوض کردی ، برو گوشه ی اتاق از پنجره برو لبه ی پنجره از پشت نگاه کن ، اونجا وایسی بقیه پیدات نمیکنن. بعد ساختمون لاک داون میشه ولی یه پنجره سمت راستت اون ته بازه. از اون برو تو ، کتابرو وردار. Rune ِ توی اتاق یادت نره
    البته من همه رو قشنگ گوش میدم و اکثر ماموریت ها و نوت ها رو میخونم اما اینجا رو گیر کردم چون وقتی من لیوان سمی رو عوض میکنم طرف در میره و بقیه هم در میرن و کلا اون اتاق خالی میشه . فکر نکنم باید اونجوری باشه . حالا اونی که گفتی رو میرم ببینم میشه اونجوری ؟ شاید برگرده بخوره لیوانه رو .

ولی معلومه خیلی موشکافانه میری بازی رو . تازه از همه هم جلو زدی . من از دیروز سه چهار ساعت بیشتر بازی نکردم .
    Last edited by Gregar; 13-10-2012 at 22:03.

10. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

البته من همه رو قشنگ گوش میدم و اکثر ماموریت ها و نوت ها رو میخونم اما اینجا رو گیر کردم چون وقتی من لیوان سمی رو عوض میکنم طرف در میره و بقیه هم در میرن و کلا اون اتاق خالی میشه . فکر نکنم باید اونجوری باشه . حالا اونی که گفتی رو میرم ببینم میشه اونجوری ؟ شاید برگرده بخوره لیوانه رو .

ولی معلومه خیلی موشکافانه میری بازی رو . تازه از همه هم جلو زدی . من از دیروز سه چهار ساعت بیشتر بازی نکردم .
    اون کمپبل قرمز پوشیده ، اون وقتی لیوانو سر میکشه میمیره ، میزنه Assassinate شد . اون یکی که آبی تیره پوشیده عموی دختره س که اون در میره ، میزنه Rescued . اون قرمزه نمیخوره لیوانشو ؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اون کمپبل قرمز پوشیده ، اون وقتی لیوانو سر میکشه میمیره ، میزنه Assassinate شد . اون یکی که آبی تیره پوشیده عموی دختره س که اون در میره ، میزنه Rescued . اون قرمزه نمیخوره لیوانشو ؟؟
    نه کلا تا من میرم تو اتاق (اتاق بیرونی که لیوان ها هستش) همه از توی اون اتاق ملاقات میزنن مثل دیوونه ها شمشیر به دست میرن بیرون . بعد میزنه rescued اون optional هم که میتونی توی لیوان ها سم بریزی غیر فعال میشه و کلا دیگه نمیشه توی لیوان ها سم بریزی .

البته وقتی میرم توی اتاق با اینکه منو نمیبینن یه چند ثانیه بعد یه دفعه داد میزنن میدونم اون بیرونی و بعد میریزن بیرون مثل دیوونه ها . به منم کار ندارن . یعنی میشه باگ باشه ؟

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

نه کلا تا من میرم تو اتاق (اتاق بیرونی که لیوان ها هستش) همه از توی اون اتاق ملاقات میزنن مثل دیوونه ها شمشیر به دست میرن بیرون . بعد میزنه rescued اون optional هم که میتونی توی لیوان ها سم بریزی غیر فعال میشه و کلا دیگه نمیشه توی لیوان ها سم بریزی .

البته وقتی میرم توی اتاق با اینکه منو نمیبینن یه چند ثانیه بعد یه دفعه داد میزنن میدونم اون بیرونی و بعد میریزن بیرون مثل دیوونه ها . به منم کار ندارن . یعنی میشه باگ باشه ؟
    احتمالا قبلش با سر و صدا رفتی تا به اونجا برسی به همین خاطر متوجه شدن اونجایی
    اگه سیو داری دوباره بیار

من که به راحتی رفتم لیوانش رو عوض کردم و زیر میز فائم شدم همونجا Black book رو ازش دزدیدم و بعد مرد , آخرش هم اون یارو ( عموی دختره ) رو تا در ورودی شهر اسکورت کردم ؛ همه کوئست ها فینیش شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •