با عرض سلام و خسته نباشید و تشکر فراوان از smhsh121 برای راهنمایی های خوبشون
خواستم بپرسم ایا راهی برای چیلترینگ برای استفاده از یو تیوب و ... پیدا شده ؟؟؟؟
با عرض سلام و خسته نباشید و تشکر فراوان از smhsh121 برای راهنمایی های خوبشون
خواستم بپرسم ایا راهی برای چیلترینگ برای استفاده از یو تیوب و ... پیدا شده ؟؟؟؟
دوستان من یک تلویزیون سری 8 (au49es8880) گرفتم حالا چند تا سوال دارم
تفاوت 8000 با 8880 چی چون تو تمام سایتها فقط مدل 8000 هست حتی خود سامسونگ و فقط سایتهای ایرانی 8880 را معرفی میکنند
و البته سایت سامسونگ فارسی
و مورد دوم من دیشب 7 ساعت گذاشتم تا تلویزیون اپدیت بشه و اخر هم اپدیت نشد کسی فایل اپگرید فریمورک تلویزیون سامسونگ این مدل را از طریق یو اس بی داره تو نت هم به اندازه کافی سرچ کردم هیچی پیدا نشد
ممنون از راهنمایی دوستان
این شماره گذاری مدل تو ایرانم شده داستان. همه جای دنیا بهش میگم 8000 ولی از اونجایی که ما همیشه متفاوتیمبهش می گیم 8880 و فرق دیگه ای نداره. حتی تو منوی مخفیش هم مدل رو 8000 نوشته.
آپدیت هم از لینک زیر می تونید دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از لطفتون اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جالب بود من تو قسمت پشتبانی سامسونگ نتوستم مدل را پیدا کنم
فقط یه سوال دیگه
از طریق انلاین ورژن قابل ارتقا 1018 اما اینجا 1019 مورد خاصی که برای آپدیت وجود نداره
و اگر من این فایل exe روی یو اس بی منتقل کنم از طریق خود سیستم اپدیت میشه یا نیاز به اتصال به سیستم هست؟
بارم ممنون
آره منهم ريست فکتوري کردم پاک نشدند نميدونم چرا برنامه ها پاک ميشند برق رو قطع و وصل کردم ديدم ربطي نداره کول ديسک در آوردم ديدم ربطي نداره نميدونم اشکال از کجا است.
آره یه وقت هایی آپدیت سایت با آپدیت مستقیم ورژنش هماهنگ نیست. شما فایل رو دانلود کن و اکسترکت کن و بریز تو فلش و بزن به تی وی و تو گزینه ها، آپدیت از طریق USB رو بزن. اگر مشکلی باشه خودش آپدیت نمی کنه و اگر آپدیت شد و تلویزیون ری استارت شد، حله.
ممنون همین کار را انجام دادم و بدون مشکل نصب شد اما حالا مشکل دیگه ایی دارم
من اکانت 1 مگ دارم اما نصب نرم افزارها کلا با مشکل مثلا یه فایل 53 مگ فکر کنم با تلوبزیون 1 ساعت یا بیشتر طول بکشه
حالا میخوام ببینم بجز اسمارت هاب از جایی دیگه میشه نرم افزارهای تلویزیون را دانلود کرد و با یو اس بی به تلویزیون منتقل کرد؟
نه متاسفانه راهی نیست. باید از طریق تلویزیون دانلود کنی که سرعتش بستگی به سرور سامسونگ داره.
Last edited by smhsh121; 11-01-2013 at 15:25.
واسه ES6950 کدوم رو بايد انتخاب کنم (46 اينچ) اصلا تو ليست نيست؟
سایت ایران پشتیبانیش ضعیفه. اگر مدلی پیدا نشد تو سایت مالزی بگردید چون فایل های آپدیتش با ایران یکیه:
مثلا 6950 ایران همون 6200 آسیایی هست که لینک زیر صفحه دانلودشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)