تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 15 اولاول ... 4101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 149

نام تاپيک: تعبیر خواب

در آغاز فعالیت Reeka's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام

من خواب دیدم در بین دوستانم هستم که یه دفتر ثبت آوردن که منم امضا کنم،اما نفهمیدم برای چی بود!

فقط یادمه امضا کرده بودم و با دست چپم انگشت هم زدم!

میگم معنای خاصی داره؟ (این و پرسیدم چون توی اون جمع همه یک نفر از اعضای خانوادشون فوت کرده بود!_برای همین من یکم دلشوره دارم!)

2. این کاربر از Reeka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام

آقا سلام
    من دو شب پیش خواب دیدم توی اتوبوس هستم دارم موبایلم و از توی جیبم در میارم اما گوشی خودم نبود و ازین گرونا بود که من خیلی تعجب کردم! (گفتم حتما برای کسی دیگه ای هست)

باز دوباره دست کردم توی اون یکی جیب شلوارم دیدم بازم یه موبایل دیگه هست که مال من نیست
    باز دست کردم تو یه جیب دیگم که بالا خره گوشی خودم و پیدا کردم اما همین که در آوردم دیدم زنگ میخوره رفتم جواب بدم دیدم یکی از دخترای دانشگاه که من باهش سلام و علیک داشتم هم توی اتوبوس اون جلو نشسته و داره بهم زنگ میزنه!

حالا این تعبیرش چی میشه؟
    آقا جون هر کی دوست داری نگو خیالاتی شدی و فلان... من بعد عمری تازه یه دونه خواب دیدم معلومم نیست که دیگه کی خواب ببینم!!

4. این کاربر از ZerZem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

يه خواب ديگه هم ديده بودم خيلي ترسناك بود هنوزم برام جاي سواله.
    خواب ديدم تو يه زيرزميني هستم كه توش پر وسايل بدردنخوره و يه موجودي بود شبيه انسان با يه داس دسته دار شبيه اون عكسايي كه منسوب به جن و اينا هست . يهو رو به من ميكنه و مياد طرفم تا از در زيرزمين ميام بيرون ديگه جلوتر نمياد و همونجا از ترس از خواب بيدار شدم.
    يعني چي اينا ؟؟
    دوستمون درست میگه برای منم این حالت قبلا زیاد پیش می امد که به اصطلاح بهش میگن بختک (بهترین راه برای رفع این مشکل شام نخوردن و رو به جنوب خوابیدن هست!) غیر از این راه های که دوستمون گفتش به نظر من اگر یک جسم تیز مثل چاقو یا سوزن بزاری نزدیکت خیلی کمک میکنه (البته مواظب باش به خودت آسیب نزنی) و این حالت به اعصاب طرفم هم خیلی بستگی داره که اگر اعصابت ضعیف باشه بیشتر دچار این حالت میشی (منم اینا رو بر اساس تجربه خودم گفتم )

6. 2 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خواب دیدم در حال دویدن یا فرار کردن از چیزی هستم, این چه معنی داره ؟

8. این کاربر از I Walk Alone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خواب دیدم در حال دویدن یا فرار کردن از چیزی هستم, این چه معنی داره ؟
    سلام...
    دویدن یا فرار کردن از چیزی در خواب به موفقیت در کاری اشاره دارد( در بیداری) البته اگه خواب سر شب نبوده باشه...

موفق باشید

10. 3 کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دوستمون درست میگه برای منم این حالت قبلا زیاد پیش می امد که به اصطلاح بهش میگن بختک (بهترین راه برای رفع این مشکل شام نخوردن و رو به جنوب خوابیدن هست!) غیر از این راه های که دوستمون گفتش به نظر من اگر یک جسم تیز مثل چاقو یا سوزن بزاری نزدیکت خیلی کمک میکنه (البته مواظب باش به خودت آسیب نزنی) و این حالت به اعصاب طرفم هم خیلی بستگی داره که اگر اعصابت ضعیف باشه بیشتر دچار این حالت میشی (منم اینا رو بر اساس تجربه خودم گفتم )

دوست عزیز بختک کلا چیز دیگری هست.نام علمی بختک فلج خواب هست.شما اگر توی گوگل سرچ کنید بختک کلی مقاله علمی در موردش میاد.گذاشتن جسم تیز هم تاثیری نداره.

12. 3 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

سلام
    دیشب خواب دیدم دارم با داداشم دوچرخه سواری میکنیم که متوجه شدم به دچرخه من یه نوشته نصب کردن که دقیقا یادم نمیاد چی بود ولی به بقیه می فهمون من مریضی ای خاصی دارم یا همچین چیزی. داداشم هم گفتم با این وضعیتت چرا این کار رو میکنی. این جمله اش رو مطمئن نیستم. شک دارم. ولی تو صحبتهامون فهمیدم یه چیزی رو ازم پنهان میکنه هر کاری کردم که بگه نگفت. حتی یه ذره هم وا نداد. از اون یکی داداشم هم پرسیدم اون هم چیزی نگفت. مادرم هم چیزی نگفت. باهاشون قهر کردم. تو خیابون عمدا طرفشون میرفتم ولی مثل غریبه بر خورد میکردم. تو جایی مثل کمپ زندگی میکردیم. یه بار که طرف خونواده ام رفتم دیدم داشن غذا میخورن. انتظار داشتن من هم باهاشون بخورم. رفتم سر سفره یه تیکه نون برداشتم بلند شدم دو قدم که دور شدم نون رو پرت کردم اون ور. تو یه جوب خالی بود.
    داداشم اومد دنبالم یکم حرف زدیم دوباره ازش پرسیدم ولی جواب نداد. دنبالم میومد ولی قالش گذاشتم ازش فرار میکردم. بقیه خوابم هم تا اونجا که یادم داشتم فرار میکردم.
    تو خواب خودم حدس میزدم که احتمالا یه مریضی گرفتم که قراره بمیرم. اول نگران شدم ولی بعد گفتم خدا رو شکر تو ماه رمضون میمیرم

14. این کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من امروز صبح خواب بدی دیدم که از بیانش می ترسم که نکنه بگمش تعبیرش حتمی شه فقط می خواستم بدونم خواب ساعت 10 صبح جمعه تعبیر داره؟ من ساعت خوابم 4 صبح تا 11 بوده که بین 10 تا 11 این خوابو دیدم
    ممنون

16. این کاربر از goldeninfanta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من امروز صبح خواب بدی دیدم که از بیانش می ترسم که نکنه بگمش تعبیرش حتمی شه فقط می خواستم بدونم خواب ساعت 10 صبح جمعه تعبیر داره؟ من ساعت خوابم 4 صبح تا 11 بوده که بین 10 تا 11 این خوابو دیدم
    ممنون
    سلام

خواب بيست و نهم و سي ام ماه درست و خوب است و تعبیرش بیشتر در همان روز هست

اما در روز های دیکر خواب ساعت 10 صبح تا دو هفته تعبیرش طول میکشه!

خصوصی هم مطرح کنید مشکلی نیست
    ...
    Last edited by hes25; 20-07-2012 at 21:20.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من دیشب یه خوابی دیدم که تو خواب حس کردم این خا ب رو قبلا هم دیدم...

ماجرا از این قرار بود که من 3 یا 4 تا توپ دارم به اندازه تیله ...و اینا رنگشون زرد و آبی و قرمز فکر کنم ..خاصیت این توپها اینه که وقتی بر میدارم میزارم روبه روی سرم یعنی بین ابروهام....و اگر بخواهم میتونم زمانو برگردونم به عقب و دوباره زندگی رو یه فرم دیگه تغییر بدم و اشتباهاتم رو جبران کنم...

فکر کنم این خواب رو چند با ر دیدم....و قبلا چند ماه پیش که دیدم تونستم برگردم زمان گذشته...ولی دیشب نمی شد و کار نمی کرد..اما پسر عموم حمید توپها منو برداشته بود رفته بود زمان گذشته و گفت کا رمیکنه و استفاده کرده بود ازش............

توپها ش هم خیلی جنسشون محکمه مثل توپ بلیارد ولی به کوچکی تیله

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •