تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 25 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 241

نام تاپيک: Galaxy Note 10.1 | تبلت اندرویدی سامسونگ همراه S Pen

داره خودمونی میشه naran8482's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

میگه جدیدترین بروز رسانی ها قبلا نصب شده اند چرا؟؟
    اخرین ورژن 4.3 هست رام شما برای کدوم منطقه هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خوب معلوم شد مدل دستگاه شما N8000 هست و آخرین ورژن رام 4.1.2 هست ولی دستگاه من مدل 2014 هست SM-P60آخرین رامش 4.3 هست برای دستگاه شما سامسونگ گفته رام جدید که 4.3 هست میده ولی معلوم نیست کی بیاد

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقا بازیای دیتا دار مثل gangstar rio وasphalt رو چجوری نصب میکنید؟

Sent from my SM-P601 using Tapatalk

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقا این سوال منم هست الان اسفالت رو نصب کردم دیتا رو هم ریختم ولی تو بازی میرم میندازه بیرون

تاريخ عضويت
    May 2009

1 آپدیت اندروید 4.4 کیت‌کت برای تبلت گلکسی نوت 10.1 نسخه 2014 از راه رسید

فارنت: تبلت پرچم‌دار ۱۰٫۱ اینچی سامسونگ گلکسی نوت ۱۰٫۱ نسخه ۲۰۱۴ همراه با گلکسی نوت ۳ با اندروید ۴٫۳ عرضه شد و حالا آپدیت اندروید ۴٫۴ امکانات و بهینه‌سازی‌های حیاتی را برای آن به همراه آورده است.
    تبلت گلکسی نوت ۱۰٫۱ نسخه ۲۰۱۴ با سه گیگابایت رم و پشتیبانی از قلم S-Pen تبلت پرچم‌دار ۱۰٫۱ اینچی سامسونگ محسوب می‌شود که در اندروید ۴٫۳ با کندی و لگ گاه و بیگاه همراه بود اما سامسونگ به تازگی عرضه آپدیت اندروید ۴٫۴ را با رفع بسیاری مشکلات آغاز کرده است. البته این آپدیت فعلاً تنها برای نسخه P600 وای‌فای تنها عرضه شده است اما انتظار داریم که به زودی عرضه آپدیت برای نسخه‌های P601 3G و P605 LTE نیز آغاز شود. از جمله تغییرات این آپدیت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

- افزایش سرعت کلی و کاهش چشمگیر لگ و کندی

- عمر شارژ بسیار بهتر در حالت استندبای

- رفع تأخیر در روشن شدن صفحه و آنلاک کردن تبلت

- آیکن‌های سفیدرنگ نوار وضعیت

- میان‌بر جدید برای دوربین در صفحه قفل

- کشوی نوتیفیکیشن جدید بهینه شده برای تبلت ۱۰ اینچی

- نوار مالتی‌ویندو جدید شبیه به سری گلکسی تب پرو

- بهینه‌سازی اپلیکیشن S Note و Scrapbook

- بهینه‌سازی نمایش رنگ‌ها در صفحه‌نمایش

- تغییرات ظاهری در رابط کاربری تاچ‌ویز

البته متأسفانه امکانات اختصاصی تبلت گلکسی نوت پرو ۱۲٫۲ مانند صفحه جدید مالتی‌تسکینگ، اپلیکیشن‌های آفیس Hancom و کیبرد جدید در این آپدیت حضور ندارند اما اگر با روت کردن آشنا باشید می‌توانید این امکانات را به صورت دستی به تبلت اضافه کنید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

فارنت: تبلت پرچم‌دار ۱۰٫۱ اینچی سامسونگ گلکسی نوت ۱۰٫۱ نسخه ۲۰۱۴ همراه با گلکسی نوت ۳ با اندروید ۴٫۳ عرضه شد و حالا آپدیت اندروید ۴٫۴ امکانات و بهینه‌سازی‌های حیاتی را برای آن به همراه آورده است.
    تبلت گلکسی نوت ۱۰٫۱ نسخه ۲۰۱۴ با سه گیگابایت رم و پشتیبانی از قلم S-Pen تبلت پرچم‌دار ۱۰٫۱ اینچی سامسونگ محسوب می‌شود که در اندروید ۴٫۳ با کندی و لگ گاه و بیگاه همراه بود اما سامسونگ به تازگی عرضه آپدیت اندروید ۴٫۴ را با رفع بسیاری مشکلات آغاز کرده است. البته این آپدیت فعلاً تنها برای نسخه P600 وای‌فای تنها عرضه شده است اما انتظار داریم که به زودی عرضه آپدیت برای نسخه‌های P601 3G و P605 LTE نیز آغاز شود. از جمله تغییرات این آپدیت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

- افزایش سرعت کلی و کاهش چشمگیر لگ و کندی

- عمر شارژ بسیار بهتر در حالت استندبای

- رفع تأخیر در روشن شدن صفحه و آنلاک کردن تبلت

- آیکن‌های سفیدرنگ نوار وضعیت

- میان‌بر جدید برای دوربین در صفحه قفل

- کشوی نوتیفیکیشن جدید بهینه شده برای تبلت ۱۰ اینچی

- نوار مالتی‌ویندو جدید شبیه به سری گلکسی تب پرو

- بهینه‌سازی اپلیکیشن S Note و Scrapbook

- بهینه‌سازی نمایش رنگ‌ها در صفحه‌نمایش

- تغییرات ظاهری در رابط کاربری تاچ‌ویز

البته متأسفانه امکانات اختصاصی تبلت گلکسی نوت پرو ۱۲٫۲ مانند صفحه جدید مالتی‌تسکینگ، اپلیکیشن‌های آفیس Hancom و کیبرد جدید در این آپدیت حضور ندارند اما اگر با روت کردن آشنا باشید می‌توانید این امکانات را به صورت دستی به تبلت اضافه کنید.
    الان یک هفته ای هست که با 4.4 روی Note Pro 12.2 بعنوان پرچمدار نوظهور و ابرقدرت محصولات سامسونگ! دارم کار میکنم و این ادعاهای بالا خیلی اغراق آمیز و دور از واقعیت بنظر میاد
    اصلا فکر کنم کسی که اینا رو نوشته خودش یکبار هم با 4.4 برای یکربع کار نکرده و فقط زده توی کار ترجمه

• لگ و کندی گاهی بی جهت به 10 ثانیه هم میرسه و عملا هیچکاری با تبلت نمیتونید بکنید! خوبه من نه روت کردم و نه اهل بازی با تبلتم و 4 تا برنامه ی کاربردی عادی روی این نصب دارم
    • وضعیت نگهداری شارژش در 4.4 هم اونقدر وخیمه که خودتون در رویووهای دقیق و تخصصی Notebookcheck میتونید ببینید تا دود از سرتون بلند بشه و مقایسه کنید با 4.3 در 10.1 (حتی در استندبای و یا بیکاری هم ...؟!)

• راجع به میانبر جدید دوربین در ص قفل بار اوله همچین چیزی می شنوم چون چنین چیزی هنوز ندیدم!
    • S Note هم که گاهی چنان در تشخیص دستخط گند میزنه که جلوی دیگران باعث آبروریزی و تمسخر میشه و البته معمولا با ریستارت درست میشه
    • آفیس Hancom هم هفته ی قبل بد نبود کار میکرد اما وقتی آپدیت شد دیگه کلا از کار افتاده و تا میزنید روی ایجاد سند جدید و یا سند جاری یا اصلا هر چی ، سریع و بدون هیچ پیغامی می پره بیرون

بله اینست 4.4 ! شما هم منتظر آمدنش باشید و فعلا با رؤیای کار با اون رو در خوابهاتون لذت ببرید چون بعد از اومدنش مثل من حسابی کف برُ خواهید شد ... !
    Last edited by 3274; 20-04-2014 at 05:08.

8. 2 کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان بازی آسفالت 8 رو ریختم فایل دیتا رو هم با پوشه اش کپی کردم در پوشه obbولی میرم تو بازی مینویسه چکینگ لاینسس بعد میپره بیرون.میدونید اشکال از چیه؟تبلتم مدلش N8000

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

اول بازی رو نصب کنید بعد دیتا رو کپی کنید

آخر فروم باز nafare_aval's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

دوستان برنامه Samsung kies رو ریختم روی لپ تاپ و بعدش تبلت رو وصل میکردیم شناسائی میشد اما بعدش که Samsung kies رو اپدیت کردیم وقتی تبلت رو با کابل USB وصل میکنیم

دیگه سیستم تبلت رو شناسائی نمیکنه و امکان انتقال فایل فراهم نیست! .... چطور مشه مشکل رو حل کرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •