تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 29 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 284

نام تاپيک: XPERIA™ U | گوشی اندرویدی سونی با پردازنده ی دو هسته ای و صفحه نمایش 3.5 اینچی

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

دوستان سلام ببخشید چندتا سئوال دارم ممنون میشک کمک کنید: 1- دوستان رام چیه؟توی یه آموزشی خوندم.رام همون ورژن جدیده اندرویده یا نه؟کلا چی هست؟ 2- دوستان اگه بخوام u رو به اندورید 4 آپدیت کنم باید گوشی رو root کنم یا ربطی نداره؟ 3- دوستان من یه تسک منیجر نصب کردم وقتی برنامه های باز رو باهاش میبندم وقتی میخوام از خود تسک منیجر بیام بیرون exit نداره فقط minimize میشه.میخواستم ببینم این حالت طبیعی هست یعنی همه تسک منیجرها همیشه باید در حالت اجرا باشند؟ 4- آخرین سئوالم هم در مورد فیلم گرفتن با این گوشیه.من باهاش عکس گرفتم کیفیت عکسهاش خوبه ولی وقتی فیلم گرفتم (البته یبار بیشتر فیلم نگرفتم اونم توی شب و توی اتاق) فیلمش تمام صفحه بود ولی تاره.میخواستم ببینم چون شب فیلم گرفتم اینطوریه یا نه کلا فیلمها رو تار میگیره؟
    Last edited by hamidreza2010; 26-11-2012 at 03:35.

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

اینایی که گفتی چی هست.من متوجه نشدم.بعدش اون سایت خیلی درهمه چیزی دستگیره آدم نمیشه.
    اونایی که گفتم رو بعدا متوجه میشید فعلا با گوشی ور برید ...
    اون سایت هم به هر حال سبک خودش رو داره ...
    یه کم بگردید توش اشنا میشید !!
    دوستان سلام ببخشید چندتا سئوال دارم ممنون میشک کمک کنید: 1- دوستان رام چیه؟توی یه آموزشی خوندم.رام همون ورژن جدیده اندرویده یا نه؟کلا چی هست؟ 2- دوستان اگه بخوام u رو به اندورید 4 آپدیت کنم باید گوشی رو root کنم یا ربطی نداره؟ 3- دوستان من یه تسک منیجر نصب کردم وقتی برنامه های باز رو باهاش میبندم وقتی میخوام از خود تسک منیجر بیام بیرون exit نداره فقط minimize میشه.میخواستم ببینم این حالت طبیعی هست یعنی همه تسک منیجرها همیشه باید در حالت اجرا باشند؟ 4- آخرین سئوالم هم در مورد فیلم گرفتن با این گوشیه.من باهاش عکس گرفتم کیفیت عکسهاش خوبه ولی وقتی فیلم گرفتم (البته یبار بیشتر فیلم نگرفتم اونم توی شب و توی اتاق) فیلمش تمام صفحه بود ولی تاره.میخواستم ببینم چون شب فیلم گرفتم اینطوریه یا نه کلا فیلمها رو تار میگیره؟
    1. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2. خیر
    3.نمیدونم ولی من از برنامه zdbox استفاده میکنم عالیه و این مشکل رو نداره !!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    4.نمیدونم !!

3. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

دوستان سلام این اندروید 4 که واسه u اومده منظورم (ST25i_6.1.1.B.1.10 1261-3755_Sony.ftf) هست.اینم باگ داره و اینکه باگ هاش خیلی بده؟ مشخوام ببینم اشکالاتش چیه یعنی چقدر هست؟

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دوستان سلام این اندروید 4 که واسه u اومده منظورم (ST25i_6.1.1.B.1.10 1261-3755_Sony.ftf) هست.اینم باگ داره و اینکه باگ هاش خیلی بده؟ مشخوام ببینم اشکالاتش چیه یعنی چقدر هست؟
    من که چند وقته دارم باگی ندیدم

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

من که چند وقته دارم باگی ندیدم
    یه مقدار سرعتش کمه ولی خب شیک تر و گرافیکی تر هست ...
    باگ هم اینه که صدای زنگ اس ام اس خود به خود قطع میشه ...

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

یه مقدار سرعتش کمه ولی خب شیک تر و گرافیکی تر هست ... باگ هم اینه که صدای زنگ اس ام اس خود به خود قطع میشه ...
    ممنون اینکه میگین سرعت کمه واقعا حال آدم گرفته میشه.امیدوارم توی آپدیت جدید این مشکل رفع بشه. ما همچنان منتظر قرار دادن ورژن جدید رام رسمی هستیم.... با تشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض کیفیت بد فیلمبرداری در ایکسپریا u

سلام دوستان من ایکسپریا یو دارم.دوربینش 5 مگاپیکسل هست.کیفیت عکسهاش خوبه ولی کیفیت فیلمش جالب نیست با اینکه HD720 pi هست ولی تار میگیره. میخواستم بپرسم چرا اینجوریه؟ دوستانی که u دارن مال اونا هم همینطوریه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

عزیزان گرامی.رام رسمی بهتره واسه آپدیت کردن یا غیر رسمی.چون اگه بخوام رام غیر رسمی نصب کنم باید روت کنم.ولی نمیخوام گوشیمو روت کنم. ولی از اونطرف میخوام بدونم کدوم بهتره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

عزیزان گرامی.رام رسمی بهتره واسه آپدیت کردن یا غیر رسمی.چون اگه بخوام رام غیر رسمی نصب کنم باید روت کنم.ولی نمیخوام گوشیمو روت کنم. ولی از اونطرف میخوام بدونم کدوم بهتره؟
    تا جایی که من دیدم رام کاستوم خوبی برای یو نیست ...
    پس رسمی بزن ...
    در ضمن وقتی نمیخوای رووت کنی دیگه چکار داری به این چیزها ؟؟

11. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

باشه دوست عزیز دستت درد نکنه پس به 4 آپدیتش میکنم فقط میدونم زیاد سئوال کردم ولی با عرض شرمندگی این چندتا رو هم جواب بدین ممنون میشم. 1- اگه آپدیت کنم همه شماره هام و sms هام و برنامه های نصب شدم پاک میشن؟اگه آره چطوری ازشون بک آپ بگیرم (راه حلی بگین که نیاز به روت کردن گوشی نداشته باشه) 2- بعد از آپدیت به 4 مشکلی برای ربان فارسی پیش نمیاد ؟ یعنی مثل همون اندروید 2.3.7 راحت همه منوهاش فارسیه و اینکه فارسی هم مینویسه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •