تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 25 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 243

نام تاپيک: دهـــان و دنــــدان

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

اشتباهی که در لینک مربوطه وجود داره اونه که گفته در هر بار میشه 3 تا 4 دندون رو تمیز کرد درحالیکه نباید دامنه حرکات زیاد باشه یعنی بر خلاف روش متداول در بین عوام که حرکات فرچه ای با دامنه زیاد انجام میدن ؛ روش علمی میگه که باید حرکات لرزشی (ویبریشن مثل گوشی موبایل!) انجام داد که دو تا دندان در هر مرحله تمیز بشه
    حالا زمان حداقل 2 برابر اون چیزی میشه که اون سایت گفته(من بیشتر واسه شکلاش اون سایت رو معرفی کردم)
    ضمن اینکه حتما باید با همون دقتی که سطح بیرونی رو مسواک میزنید سطح داخلی رو هم مسواک بزنید(کاریکه اکثر افراد انجام نمیدن)
    در ضمن بهتره زمان حموم رفتن رو افزایش بدین تا کاهش زمان مسواک زدن!!!!!!!!
    ولی از شوخی گذشته سطح بهداشت دهان و دندان ایران خیلی پایینه که ما باید بیایم رو همچین چیزایی بحث کنیم
    اینا باید تو مهد کودک ها به بچه آموزش داده بشه
    به امید چنان روزی
    با سلام ...

میگم من روزانه دقیقا 3 بار رو مسواک میزنم .....به خاطر یه تجربه دندون درد دیگه ادم شدم !!

هر نوبتش هم شاید به 8 دقیقه هم برسه !!! چه بسا به 10 دقیقه هم برسه . حالا به نظر شما زیاد مسواک زدن هم میتونه موجب اسیب رسیدن به دندون بشه ؟؟؟ اخه خانواده مسخره ام میکنن !! میگن این همه نزن دندونات خراب میشه ...میناش میره .....

2. این کاربر از skyzare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آری ...
    خب هر کاری زیاد یا کمش خوب نیست
    زیاد مسواک زدن هم ضررهایی میتونه داشته باشه از جمله برای لثه تاثیر خوبی نداره .

4. این کاربر از Sayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

با سلام ...

میگم من روزانه دقیقا 3 بار رو مسواک میزنم .....به خاطر یه تجربه دندون درد دیگه ادم شدم !!

هر نوبتش هم شاید به 8 دقیقه هم برسه !!! چه بسا به 10 دقیقه هم برسه . حالا به نظر شما زیاد مسواک زدن هم میتونه موجب اسیب رسیدن به دندون بشه ؟؟؟ اخه خانواده مسخره ام میکنن !! میگن این همه نزن دندونات خراب میشه ...میناش میره .....
    زیاد مسواک زدن میتونه موجب آسیب به لثه بشه.و لثه حتی از خود دندون هم مهمتره چون اگر لثه از بین بره حتی دیگه ایمپلنت هم جواب نمیده.

6. 2 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام ...
    زیاد مسواک زدن به شرط درست مسواک زدن باعث هیچ آسیبی به دندان یا لثه نمیشه
    هنگامیکه شما به حالت فرچه ای و با فشار زیاد بر روی لثه مسواک رو بکشید ؛ لثه تحلیل میره یا وقتی از خمیر دندان محتوی مواد ساینده زیاد استفاده کنید ( خمیر دندان سفید کننده) باعث آسیب به دندون میشه(این آسیب ها به علت زیاد مسواک زدن نیست بلکه به علت غلط مسواک زدن و استفاده از خمیر دندان غیر اصولیه)
    روش درستی که در صفحه قبل آموزش داده شده رو به کار ببرید و مطمئن باشید هیچ اتفاقی نمیفته جز سالم بدون دندان های شما
    البته حتما حتما نخ دندان هم مصرف کنید چرا که از مسواک زدن هم مهم تره از نظر علمی اما متاسفانه همونطور که گفتم چون سطح بهداشت دهان و دندان در ایران پایینه ، این هم از مواردیه که اصلا روش کار نشده

8. این کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه سوال من امروز یه مسواک اورال بی به قیمت 3هزار تومان خریدم که خیلی سفته آیا باعث اسب می شه ویه خمیر دندان سیگنال وخمیر دندان سنسودای؟

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

یه سوال من امروز یه مسواک اورال بی به قیمت 3هزار تومان خریدم که خیلی سفته آیا باعث اسب می شه ویه خمیر دندان سیگنال وخمیر دندان سنسودای؟
    مسواک باید نرم(soft) یا متوسط(medium) باشد و انواع سخت(hard) باعث آسیب به لثه شده و از نظر علمی غیر قابل قبولند . حالا هر مارکی که میخواد باشه
    اطلاعات مربوط به سختی رو بر روی کاور مسواک نوشته
    در مورد خمیردندان هم همانطور که قبلا گفته شد ، مارک زیاد مهم نیست . فقط سعی کنید اگر حالت خاصی ندارید و دندانپزشک برایتان خمیردندان خاصی تجویز نکرده ، از انواع خاص استفاده نکنید
    مثلا احتمالا خمیر دندان سنسوداین شما از نوع ضدحساسیت است (چون این نوعش بسیار معروفه) اما شما نباید از این نوع خمیر دندان استفاده کنید مگر اینکه دندانپزشک شما تشخیص دهد که لثه ها و دندان های شماحساسن و شما نیاز به همچین خمیردندانی دارید
    به زبان ساده قضیه خمیردندان مثل شامپوست
    همه باید خمیردندان معمولی مصرف کنن (مثل شامپوی معمولی)مگر اینکه خلافش ثابت بشه(مثلا موهای طرف چرب باشه)
    از گرفتن خمیردندان سفیدکننده هم خودداری کنید چراکه اکثرا مواد ساینده زیاده از حدی دارند و باعث آسیب به نسج دندان می شوند

11. 2 کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

بچه ها به نظرتون بهترین خمیردندون چه مارکیه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بچه ها به نظرتون بهترین خمیردندون چه مارکیه؟
    پس من اون قصه حسین کرد شبستری رو برا کی تو پست قبل خوندم!!!
    مارک مهم نیست
    روش درست مسواک زدن مهمه که تو پست زیر آموزش داده شده و ایرانی یا خارجی بودن اهمیت زیادی از نظر علمی تداره(حالا شما با توجه به بودجه و علاقه ای که احیانا به برخی مارکا داری چندتا رو انتخاب کن)
    ضمنا بهتره بعد از مصرف یه خمیردندون از یه مارک دیگه استفاده کنید تا باکتری ها به اون ph خاص عادت نکنن یعنی اصولا اصلا نباید دنبال این باشید که همیشه از یه مارک استفاده کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 3 کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

14 دهـــان و دنــــدان

سلام
    من یه مدتی هس اصلا مسواک نمیزنم،قبلا دندونام خوب بود اما الان رنگش دیگه عوض شده،خیلیم نه اما خیلی خجالت میکشم،قبلا مرتب مسواکو نخ دندونو ... اما الان دیگه هیچی
    حالا دوتا سوال
    1.یه مسواک خیلی عالی با یه خمیر دندون توپ میخوام تا بعد مدتها بی توجهی به دندونای عزیزم،حسابی بهشون حال داده باشم،میخوام جفتشون عالی باشن،هم خمیر و هم مسواک
    2.کلا چجوری میشه دنودنامونو خیلی سفید کنیم،مثه اون تبلیغات که تو تلویزیون نشون میده(مثه دندونای )،آیا میشه به این سفید کننده ها اعتماد کرد؟
    و کلا هرگونه پیشنهاد دیگه ایم که دارین واقعا خوشحال میشم بشنوم

ممنون

16. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    من یه مدتی هس اصلا مسواک نمیزنم،قبلا دندونام خوب بود اما الان رنگش دیگه عوض شده،خیلیم نه اما خیلی خجالت میکشم،قبلا مرتب مسواکو نخ دندونو ... اما الان دیگه هیچی
    حالا دوتا سوال
    1.یه مسواک خیلی عالی با یه خمیر دندون توپ میخوام تا بعد مدتها بی توجهی به دندونای عزیزم،حسابی بهشون حال داده باشم،میخوام جفتشون عالی باشن،هم خمیر و هم مسواک
    2.کلا چجوری میشه دنودنامونو خیلی سفید کنیم،مثه اون تبلیغات که تو تلویزیون نشون میده(مثه دندونای )،آیا میشه به این سفید کننده ها اعتماد کرد؟
    و کلا هرگونه پیشنهاد دیگه ایم که دارین واقعا خوشحال میشم بشنوم

ممنون
    دوست عزیز , ابتدای کلام یه مطلب بگم و اون اینه که گول تبلیغات بیخودی رو نخورید.اون شرکت ها به چیزی پایبند نیستن و لذا اولا اون نتایج رو موادشون در پی نداره و اگر هم اثری با اون سرعت بذاره مطمئنا داره به مینای دندون آسیب میزنه

اما بررسی مشکل شما از لحاظ علم دندانپزشکی و راه حل اون

تغییر رنگ راه حل هایی داره که بسته به علتش هست مثلا برخی افراد به دلیل درمان ریشه(عصب کشی) دندونهاشون تیره میشه که درمانش با مال شما قطعا فرق میکنه

اما درمان شما که علتش عدم رعایت بهداشته یک چیزه:رعایت بهداشت!+یه جرمگیری

همون موقع که به دندانپزشک مراجعه کنید ، ازش مشاوره بگیرید که نیازی به bleaching (سفید کردن البته از نوع علمی!) دارید یا نه

البته چون می گید که زیاد رنگش عوض نشده ، توصیه من اینه که زیاد حساسیت به خرج ندید چون درمان سفید کردن هم ممکنه دندونا رو مقداری حساس کنه

در پایان هم در مورد مسواک و خمیردندان این نکته رو مجددا باید یادآوری کنم که این روش درست مسواک زدن هست که موثره نه نوع خمیردندون و لذا از لحاظ علمی بین مارکای داخل و خارج تفاوتی نیست .
    خصوصا اگه خواستید از انواع سفیدکننده خمیردندان استفاده کنید ؛ حتما به استاندارد بودن نوع داخل یا داشتن تاییدیه نوع خارجی و قاچاقی نبودن اون توجه کنید چون این نوع هم درصورت استاندارد نبودن و داشتن مواد ساینده زیاد میتونه مینا رو از بین ببره و حساسیت دندونی ایجاد کنه

توصیه من اینه که ابتدا درمان جرمگیری و رعایت بهداشت رو طبق دستوری که در لینک زیر داده شده با خمیردندان معمولی انجام بدید و در صورتیکه میخواستید بیشتر نتیجه بگیرید از خمیردندان سفیدکننده استفاده کنید(بنده به شخصه خمیردندان foramen اسپانیایی رو مصرف کردم و عوارضی نداشته . اگرچه باز هم میگم که نوع زیاد مهم نیست)

نخ دندون هم از نون شب واجب تره و حتما قبل از مسواک نخ دندون بزنید
    (که اون هم نوعش فرقی نداره)
    روش صحیح مسواک زدن در لینک زیر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    روش نخ دندان زدن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by NET DOCTOR; 22-02-2012 at 15:20.

18. 2 کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •