سلام...
داداش گلم فکر میکنم دیگه این بحث رو ادامه ندیم خیلی بهتره..
شما درست میگید! بیخیال...
چشم دفعه بعد هم حتما به جای استفاده از کلمات ساده و فارسی از کلماتی مثل کنتراست استفاده میکنم...
سلام...
داداش گلم فکر میکنم دیگه این بحث رو ادامه ندیم خیلی بهتره..
شما درست میگید! بیخیال...
چشم دفعه بعد هم حتما به جای استفاده از کلمات ساده و فارسی از کلماتی مثل کنتراست استفاده میکنم...
Last edited by Punisher_2008; 31-05-2012 at 19:45.
صفحه نمایش های پلاس به نظره من قط تونستن مشکل پنتایل بودن رو حل کنن اونم نه کاملا چون با این ppi پایین اگه ریز بشی توش خیلی راحت میشه شارپ نبودنشو نصب به LCD ها تشخیص داد... تو نمایش دادن رنگاهم واقعا ضعیف عمل کرد تغییر دادن کنتراست هم برای کابرای آشنا به این جور کاراست شما نیم ساعت تو یه پاساژ موبایل بگردی خودتون میبینید چه آدمایی چه گوشی هایی میخرن...
درضمن این کارم خیلی داستان رو تغییر نمیده چون خوده سامسونگ این کنتراست رو انتخاب کرده خودش بلد بوده اونو تغییر بده ولی چرا اینکارو نکرده... من صفحه نمایش سوپر آمولد رو به پلاس ترجیح میدم هم مصرف کمتری داره هم مشکلات پلاس رو نداره
دلیل اینکه رو اس 3 هم از پلاس استفاده نشد هم تکنولوژیه ناقص صفحه های پلاسه...
این پستو از فروم اندروید بخونید:
الان کامل توضیح میدم که چطور شد که اینطور شد...و چرا سامسونگ از سوپرآمولد پلاس در این گوشی استفاده نکرد!
این قضیه بر میگرده به تکنولوژی بکار رفته در صفحات سوپرآمولد پلاس. این صفحات از تکنولوژی Fine-Metal-Mask یا اختصارا FMM استفاده میکنند. که هم گرونه و هم محدودیت رزولوشن داره! درسته که پیکسل ها شفاف تر هستند ولی نسبت به پیکسل های صفحات سوپرآمولد معمولی, اندازه بزرگتری هم دارند و همین مسئله باعث میشه که تعداد کمتری ریز پیکسل در یک واحد سطح معین قرار بگیرند. برای همینم مثلا رزولوشن یک صفحه نمایش سوپرآمولد پلاس با اندازه 4.3 اینچ با رزولوشن یک صفحه نمایش 4 اینچی سوپرآمولد معمولی برابره!
حالا چاره چیه؟!جایگزینی تکنولوژی laser-induced thermal imaging یا اختصارا LITI که به صفحات پلاس اجازه میده به رزولوشن های بالاتر دست پیدا کنند!
برای مثال با تکنولوژی FMM صفحات پلاس در یک صفحه 15 میکرومتری به تراکم بیشتر از 200ppi نمیتونن برسند ولی با جایگزینی LITI میتونن به راحتی بالای 300ppi برسند. و ضمن اینکه تکنولوژی LITI بهای تمام شده رو هم کمتر میکنه...
پس سوال اینجاست که چرا سامسونگ با استفاده از این تکنولوژی اقدام به ساخت صفحه نمایش سوپرآمولد پلاس با رزولوشن HD نکرد!؟
به دلیل اینکه بعضا صفحاتی که با تکنولوژی LITI ساخته میشن, مشکلی دارند با نام " نقص در انتقال حرارت" و این مشکلاتی رو ایجاد میکنه که ظاهرا سامسونگ فعلا نتونسته اونها رو رفع کنه...
Last edited by Pedram_mrn; 31-05-2012 at 20:32.
من که از این گوشی خیلی راضی هستم مخصوصا برای من که زیاد چت تصویری میکنم عالیه و دوربین جلوش هم کیفیتش از ویکم خیلی بهتره فقط نمیدونم الان که روت نیست میشه فونت فارسی گوشی رو عوض کرد یا نه چون فونت فارسی گوشی زیاد جالب نیست
یا حق
ایشون که این جملات تخصصی رو ترکوندن آیا میدونستن که سامی صفحه نمایش پلاس با رزلشن 1280*800 تولید کرده؟ سایزش هم 4.6 هست 325ppi
جواب ایشون داخل حرفای خودش هست! صفحه نمایش پلاس مشکلش گرون بودنشه.
مشکل اصلی پلاس اونطور که سامسونگ گفت هم عمر کوتاه تر کیفیشه اونم به خاطرتغییر رنگ پیکسل های های آبی هست...
خلاصه کاملا آدم باید خودشو به اون راه بزنه که بگه صفحه اس 1 از اس 2 بهتر دلیلشم این باشه که تراکم پیکسلی اس 1 بیشتره
پلاس هر مشکلی داشته باشه صفحه ای که تو اس 2 هست از صفحه اس 1 بهتره.... من صفحه ی 7.7 رو هم تست کردم حتی تراکم پیکسلی جی نکس هم نمیتونه در مقابلش برتری داشته باشه تازه صفحه تراکم پیکسلی 7.7 از اس 2 هم کمتره این تکنلوژی هایی هم که شما اسم بردی تکنولوژی ساخته و به کار کاربر نمیاد مسئله ای که هست پلاس از regular RGB matrix استفاده می کنه
یعنی تو رنگای یک دست هم شبکه شبکه ای میشه... حالا شما اینجوری دوس داری به من ربطی نداره ولی این جریان حتی در مقایسه ی lcd ها با led ها هم هست مثل one x و s3
صفحه اس 1 و ادونس که از صفحه نوت که بهتر نیس من دقیقا کنار هم (اس 2 و نوت) که میذارمشون همین توضیحات عکس زیر برام تداعی میشه:
اینم من نمیگم.... من قبول دارم تراکم پیکسلی بیشتر باعث عمق تصویر میشه اما نه تو اس1 و اس 2بلکه نسبت به نوت و اس 2 محسوسه
شما تو سایت oled info هم که بری توضیحات جامعی داده:
ساب پیکسل بیشتر باشه یعنی تصویر شفاف تره حتی اگه رزلشن بر اینچ هم پایین تر باشهSamsung's [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] displays are an upgrade to the company's [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . The new displays offer 50% more sub-pixels, and in fact use regular RGB matrix (as opposed to the Pentile Matrix used in the first generation displays). The displays are also thinner, brighter and more efficient (by 18%) than the old Super AMOLED displays (but are probably on par with the HD Super AMOLED in that regard). Using more sub-pixels means a clearer display - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
صفحه ی پلاس حتی اگه تکنلوژی ناقصی هم باشه 1 قدم جلوتر از سوپر امولد عادی هست. اینم جریان براویا انجین نیس که تبلیغاتی باشه صفحه regular RGB matrix استفاده می کنه یه تکنولوژی شناخته شده تو دنیای صفحه نمایش...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه صفحه ی ادونس ماله الان نیس که من بخوام سرش بحث کنم موقعی که اس 2 اومد همه فرقشونو فهمیدن
شما اگه در مورد مقایسه صفحه samoled hd هم در مقایسه با samoled plus هم حرف میزدی تو اون جمله که بولد کردم جوابت بود...
من الان که دارم این پستو می نویسم ,gnex , s1 , s2 , note , 7.7 جلومه حرف توانایی مالی هم نیست
میخوام بگم گوربابای همه ی این استدلال ها میخوای به حرف تو اعتماد کنم یا اون چیزی که تو واقعیت می بینم....
Last edited by PersiAndroid; 31-05-2012 at 22:13.
دوستان قیمت حدودی گوشی چنده؟
چیپ گرافیکش چی هست؟
این گوشی nfc داره؟
ارزونتر میشه؟
ممنون
قیمت 640
چیپ : Mali 400
NFC: یک گزینه آپشناله براش
ارزونتر میشه؟ بله
منم الان هم 7.7 و هم advance و هم S II رو کنار هم گذاشتم
جلوی استادی مثل PersiAndroid هم نمی خوام صحبت کنم، ولی خوب بابا ماست سفیده دیگه نمیشه گفت که سیاهه!!! هر جوری بخوای اینور اونورش کنی Plus بهتره دیگه... شدت و عمق رنگ رو نمیشه انکار کرد ، رنگها در Advance رنگ پریده تر هستند
اون جریان عمر کمتر صفحه ی نمایش Plus و افت کیفیتش هم ( خیلی ببخشید، از اساس چرند محضه) چرا ؟ چون یک صفحه ی Plus دست کم 5 سال عمر مفید داره ، حالا کسی که انقدر از گوشی سر در میاره و کارایی S II رو درک میکنه که میره اونو میخره ، حالا یه همچین کسی ( با اون سطح از درک و هوش در ضمینه ی اسمارتفون ها ) میتونه در مقابل فناوری 5 سال بعد از S II مقاومت کنه و بهترش رو نگیره! یعنی شما باور میکنید یکی S II رو مثلا 6 سال بگیره دستش ( گوشی خوبیه ولی بحث من پیشرفت فناوریه و وروود گوشی های مدرنتر و جدیدتر و بهتر است) و عوضش نکنه!!!؟ تازه کیفیت صفحه بعداز 5و6 سال فقط یکم افت میکنه ، صفحه نمیسوزه! حالا اونی که میره دست دوم میخره تکلیفش جداست و بهرحال داره یه گوشی دست دوم میخره و نباید توقعش بالا باشه...
من خودم آدم گوشی بازی نیستم ولی بعید میدونم اگه یه گوشی تولید بشه که در کلاس Advance باشه و بهتر از اون باشه( همچین گوشی حداقل یکی دوسال طول میکشه تولید بشه) بتونم در مقابلش مقاومت کنم.... مثلا شما تصور کنید روی همین ADVANCE دوربین 12 با یک فلاش XENON بزارند! یا مثلا جنس بدنه اش از جنس بدنه ی ONE X باشه !!!خداوکیلی وسوسه نمیشید ادونس قدیمی رو بفروشید و اون جدیده رو بگیرید...!؟
در مورد مصرف باتری هم واقعا دیگه گیر بنی اسرائیلیه.... آخه مگه چقدر اختلاف مصرف باتری ایجا میشه!!! فوقش 7 یا 8 درصد!!
لطف داری بهمن جان...
در کل به قول تو سامی این دلیلی که آورد قانع کننده نبود...
باحالی که صفحه جی نکسو خیلی دوس دارم تصور اینکه با نرمال rgb چی می شد خیلی ناراحتم میکنه
کاش اس 3 باز پلاس بود... از سامی که انقد فناوری oled رو توسعه و گسترش داده انتظار نمی رفت تو نسل سوم گالکسی بیاد پنتایل بزنه.
چون واقعا گالکسی ها تا اینجا خوب فناوری ها ی روز رو کنار هم چمع کرده...
یک سوال:
اینو کی گفته؟
عزیزان منظور از عمر کمتر، عمر خود صفحه نمایش نیست! منظور عمر باطری هست!
اینم کاملا منطقی بنظر میاد! چون تا جایی که میدونم PenTile matrix بصورت RGB نیست! یعنی اینکه تعداد زیر پیکسل های قرمز/سبز/آبی برابر نیست!
بجای این از سیستم RG-BG استفاده میکنه! یعنی تعداد ساب پیکسل های قرمز و آبی کمتر شده!
(برای مثال برای 2 پیکسل با سیستم RGB باید اینطوری باشه RGB-RGB ولی در PenTile matrix اینطوری هست RG-BG)
و این هم خیلی در مصرف انرژی تاثیر داره!
بنظر من هم نمایشگر S2 از نظر رنگ خیلی بهتر از PenTile matrix هایی هست که در گوشی هایی مثل NOTE استفاده شده. حتی نمایشگر S1 هم پررنگتر بود!
ولی اون وقت هم همه ایراد میگرفتند که نمایشگر های SAMOLED خیلی پرنگ هستند!
درضمن این که میگید کیفیت نمایشگر کمتر شده، بدلیل ساب پیکسل های کم و زیاد نیست! دلیل اصلی همون کاهش شدت رنگ ها هست که باعث میشه رنگ پریده تر باشه!
و یک نظر شخصی:
سامسونگ در S2 از SAMOLE plus استفاده کرد، چون نمایشگر S1 یک مشکل خیلی بزرگ داشت! اونم این بود که با کمی دقت میشد پیکسل هارو تشخیص داد! حتی فاصله بین پیکسل ها هم دیده میشد!
راه حل ساده بود، افزایش تراکم پیکسل ها! برای این کار 2 راه وجود داره، یا باید نمایشگر کوچیکتر میشد که منطقی نبود! راه دوم افزایش رزولیشن بود که اونم امکانش نبود!
چون برای اینکه رزولیشن افزایش داده بشه(مثلا همین 1280*720 پیکسل)، باید یک سری ریاضی به طول 1,000,000 جمله باید محاسبه میشد! ولی این کار خیلی زمان بر بود و باید سریعتر S2 رو وارد بازار میکرد!
پس راه سومی پیدا کرد که بدون کاهش سایز و افزایش رزولیشن بتونه مشکل نمایشگر S1 رو حل بکنه! اونم افزایش ساب پیکسل بود!
افزایش ساب پیکسل کار خیلی ساده تر ولی پر هزینه بود!
و طبیعی هست که بعد از اینکه تولید نمایشگر هایی با رزولیشن HD ممکن شد، دیگه اون روش پر هزینه قبلی رو ادامه نداد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)