تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 75 اولاول ... 41011121314151617182464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 744

نام تاپيک: The Last of Us

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

آیا بازی در کریسمس 2013 عرضه میشود؟

The last of usبار دیگر دیشب توسط Jimmy Fallon در یک برنامه ی تلویزیونی به نمایش در آمد.
    نمایشی که هر چند چیز جدیدی نسبت به نمایش های قبلی نداشت و
    همان گیم پلی مرحله ا ی به نمایش در آمده در کنفرانس سونی در E3 2012 بود ولی نکات جدیدی در مورد
    تاریخ انتشار بازی و ... میتوان از آن دریافت.

آیا این به این معنی است که بازی در کریسمس عرضه میشود یا شوخی بیش نبوده؟
    جیمی خاطر نشان کرد که با مسئولان ND گفتگو داشته و گفته اند : میتوان بازی را برای کریسمس آماده کرد ولی ما نمیخواهیم عجله خللی در کار ما ایجاد کند.

Late Night with Jimmy Fallon

لینک ویدئوی نمایش بازی در این برنامه ی تلویزیونی:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برداشت های خودم:
    هنگامی که بازی به جایی رسید به قسمتی که JOEL مولوتف را بر سر دشمن نگون بخت می اندازدجیمی فریاد زد :کریسمس مبارک!
    او درحین بازی مدام به حضار میگفت : باور کنید این بازیه ها . فیلم نگاه نمیکنیم

منبع:

کسی که بازی میکرد رسید به جایی که در تریلر E3 تیر تفنگ جول تموم میشه و دشمن به او هجوم میاره ولی با اینکه او اونجا بازم تیر داشت تیرشو الکی شلیک کرد تا بیننده
    حالت های دیگه ی بازی رو تجربه نکنند .

ولی با دیدن این میتوان پی برد که اتفاقات درون بازی از قبل برنامه ریزی شده نیستند و همه Real Time و قابل عوض شدن هستند.
    Last edited by CRIS Joon CR7; 16-06-2012 at 17:14.

2. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه swastika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Earth womb

پيش فرض

کسی که بازی میکرد رسید به جایی که در تریلر E3 تیر تفنگ جول تموم میشه و دشمن به او هجوم میاره ولی با اینکه او اونجا بازم تیر داشت تیرشو الکی شلیک کرد تا بیننده

ولی با دیدن این میتوان پی برد که اتفاقات درون بازی از قبل برنامه ریزی شده نیستند و همه Real Time و قابل عوض شدن هستند.
    این حدث خودته که بازی scripted نیست؟ چون به نظر می رسه اون یک قسمت تنها راهی که میشه رفت همینه، یه تیر هدر میره، خشاب خالی میشه، طرف میشنوه، دخترم مه آجر بر داشته.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

این حدث خودته که بازی scripted نیست؟ چون به نظر می رسه اون یک قسمت تنها راهی که میشه رفت همینه، یه تیر هدر میره، خشاب خالی میشه، طرف میشنوه، دخترم مه آجر بر داشته.
    دقیقا این بحثی هستش که توی فروم های انگلیسی خود بازی هم در موردش بحث شده و تاپیکشون چیزی حدود 50 صفحه در مورد این بحث کردند.
    درسته حدس منه ولی مثلا نظرات کسایی که بازی رو پشت درهای بسته تو E3 بازی کردند این حرفی که شما میزنید رو نقض میکنه
    هیدئو کوجیما هم بازی رو دیده بود اینجوری شده بود

من تا اونجایی که میدونم حدس من بیشتر به واقعیت نزدیکتره چون واقعا تو بازی احساس میشه که هر کاری که بخوای میتونی بکنی و روش تموم کردن یک مرحله چند مدل باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه swastika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Earth womb

پيش فرض

ولی یه چیز خیلی تو ذوق میزد.

وقتی بازی می کنی و میبینی که دیگه گوله واست نمونده دیگه بیخودی هدف نمی گیری بزنی، پس میشه تقریبا با قطعیت گفت این حرکت از پیش طراحی شده بود بره این تریلر تا حالت فیلم مانند بهش بده. در هر حال اگه بازی Real time همه چیزو طراحی کنه که محشره.

از این حرفا بگذریم . اتمسفر بازی واقعا درگیر کننده اس. بازی فضاش منو یاد I am legend انداخت. واقعا از لحاظ عناوین انحصاری PS3 از XBOX360 جلوتره.

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

تا دو نسل بعد(یعنی تا 10 ...15 سال بعد) هم ما نمیتونیم همچین هوش مصنوعی داشته باشیم....یعنی اینکه دختر به جای برداشتن آجر تو اون اتاق با خودش فکر کنه و مثلا بره بالش برداره و دشمنو خفن کنه......

کلا اتفاقات در بازی اسکریپت هستند ولی به چندین فرم محدود....یعنی مثلا اگه شما وارد اون اتاق مورد نظر شدی دختر یا حتما آجر رو برمیداره یا مثلا قایم مشه و یا مثلا از تو کشو چاقو برمیداره...یعنی مثلا 3 تا امکان انتخاب دادن به هوش مصنوعی که اونا رو انتخاب می کنه...همین.....نه اینکه کلا اتاقو ورانداز کنه و فکر کنه چه کاری مناسبه و اونو انتخاب کنه...... .

در مورد اون قسمت تموم شدن گلولش هم تو بازیهای دیگه ای هم بوده که مثلا وقتی هوش مصنوعی متوجه میشه گلوله شما تموم شده اسلحشو عوض می کنه و وارد جنگ تن به تن با شما میشه(یا مثلا با شاتگان سریعن میاد پیش شما) یا وقتی فرار کنی میاد دنبالت ولی تازگی که این مطلب تو این بازی داشت تاثیرش تو دیالوگ و ایجاد تفاوت در تعامل با محیط بود که بیشتر برگرفته از هنر سازنده ها هستش

.

7. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

تا دو نسل بعد(یعنی تا 10 ...15 سال بعد) هم ما نمیتونیم همچین هوش مصنوعی داشته باشیم....یعنی اینکه دختر به جای برداشتن آجر تو اون اتاق با خودش فکر کنه و مثلا بره بالش برداره و دشمنو خفن کنه......

کلا اتفاقات در بازی اسکریپت هستند ولی به چندین فرم محدود....یعنی مثلا اگه شما وارد اون اتاق مورد نظر شدی دختر یا حتما آجر رو برمیداره یا مثلا قایم مشه و یا مثلا از تو کشو چاقو برمیداره...یعنی مثلا 3 تا امکان انتخاب دادن به هوش مصنوعی که اونا رو انتخاب می کنه...همین.....نه اینکه کلا اتاقو ورانداز کنه و فکر کنه چه کاری مناسبه و اونو انتخاب کنه...... .

در مورد اون قسمت تموم شدن گلولش هم تو بازیهای دیگه ای هم بوده که مثلا وقتی هوش مصنوعی متوجه میشه گلوله شما تموم شده اسلحشو عوض می کنه و وارد جنگ تن به تن با شما میشه(یا مثلا با شاتگان سریعن میاد پیش شما) یا وقتی فرار کنی میاد دنبالت ولی تازگی که این مطلب تو این بازی داشت تاثیرش تو دیالوگ و ایجاد تفاوت در تعامل با محیط بود که بیشتر برگرفته از هنر سازنده ها هستش

.
    یعنی اینکه دختر به جای برداشتن آجر تو اون اتاق با خودش فکر کنه و مثلا بره بالش برداره و دشمنو خفن کنه......

بحث جالبیه و هرچی ازین بازی باشه باحاله
    درسته من گفتم که یه مدل نیست ولی نگفتم که دیگه آخرت هوش مصنوعیه
    درست میگی اگه باشه مثلا 3 تا انتخاب باشه اونم روی روند کلی مرحله خیلی تاثیر گذار نباشه
    یعنی اینکه کدوم انتخاب باشه آخر مرحله خیلی فرقی نکنه و نتیجه یکی باشه.

تا اینجا هم که مثلا دوتا گیم پلی از بازی دیدم خیلی باهم تفاوتی نداشتند یا سعی شد تفاوتی نداشته باشن.
    در کل چیز شاهکاریه و تا اومدنش روز شماری میکنم .
    Last edited by CRIS Joon CR7; 16-06-2012 at 20:12.

9. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اول من از همه تشکر کنم من فک می کنم برا اولین باره یک بازی انحصاری PS3 اونم در انجمن ما قبل از انتشارش در بخش اخبار صفحاتش این مقدار جلو میره و این واقعا خوشایند هستش

برداشت های خودم:
    هنگامی که بازی به جایی رسید به قسمتی که JOEL مولوتف را بر سر دشمن نگون بخت می اندازدجیمی فریاد زد :کریسمس مبارک!
    او درحین بازی مدام به حضار میگفت : باور کنید این بازیه ها . فیلم نگاه نمیکنیم

منبع:

وقتی ویدئو E3 رو دیدم تعجبم از این بود که تمام حرف هایی که در مورد هوش مصنوعی بالای این بازی شده بود و گفته بودن همش درست بود و واقعا تاثیرگذار بود
    توجه بیشتر من به رفتار دشمنها هستش که حتما هر بار به یک سمت دیگه برن و اصلا اون اتفاق E3 رخ نده

وقتی بازی می کنی و میبینی که دیگه گوله واست نمونده دیگه بیخودی هدف نمی گیری بزنی، پس میشه تقریبا با قطعیت گفت این حرکت از پیش طراحی شده بود بره این تریلر تا حالت فیلم مانند بهش بده. در هر حال اگه بازی Real time همه چیزو طراحی کنه که محشره.
    ND این طور پیش بره کلا موقع بازی Real Time میشیم...: دی
    Last edited by Layken; 16-06-2012 at 22:54.

11. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

اول من از همه تشکر کنم من فک می کنم برا اولین باره یک بازی انحصاری PS3 اونم در انجمن ما قبل از انتشارش در بخش اخبار صفحاتش این مقدار جلو میره و این واقعا خوشایند هستش

وقتی ویدئو E3 رو دیدم تعجبم از این بود که تمام حرف هایی که در مورد هوش مصنوعی بالای این بازی شده بود و گفته بودن همش درست بود و واقعا تاثیرگذار بود
    توجه بیشتر من به رفتار دشمنها هستش که حتما هر بار به یک سمت دیگه برن و اصلا اون اتفاق E3 رخ نده

ND این طور پیش بره کلا موقع بازی Real Time میشیم...: دی
    حامد جان من برعکس شما اصلا از دیدن نمایش این بازی در E3 تعجب نکردم چون واقعا به این بازی ایمان داشتم.
    این جمله رو بخون. اولین پست من تو این تاپیک هستش.
    از همون اول مطمئن بودم این یکی واقعا میترکونه
    این بازی هستش که خودش به تنهایی میتونه دلیل خرید یه PS3 باشه
    ............

اول من از همه تشکر کنم
    منو میگه ها
    Last edited by CRIS Joon CR7; 16-06-2012 at 23:23.

13. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

حامد جان من برعکس شما اصلا از دیدن نمایش این بازی در E3 تعجب نکردم چون واقعا به این بازی ایمان داشتم.
    این جمله رو بخون. اولین پست من تو این تاپیک هستش.
    از همون اول مطمئن بودم این یکی واقعا میترکونه

............

منو میگه ها
    اتفاقا خودمو میگه من کلا به انحصاریای سونی ایمان دارم مخصوصا اگه کاره ND باشه دیگه 0.000001% هم شک نمیکنم کار نترکونه

بعدم مرده و حرفش آخر پلی3 گرفتی یا نه؟

-------------------------------------------------

این بازی چند تا جایزه پارو میکنه تو VGA ؟ هر کی بگه جایزه داره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

مراد بیا ببین این یارو چی داره میگه.:
    منتقد GameSpot آقای Justin Calvert داره در مورد The Last of Us میگه .
    خلاصه ی حرفاش اینه که میگه : چیزی از گیم پلی بازی که پشت درهای بسته از بازی دیدم 100 درصد متفاوت بود از چیزی که در عموم به نمایش درآمد در صورتی که اون دقیقا همون مرحله بود Completely Different

من نتوونستم دانلوش کنم فقط دیدمش.

16. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •