بیا یه جا دیگه اپلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا یه جا دیگه اپلود کردم
تا حالا که توی اکثر نسخه هاش بوده. حتما توی اینم هست.![]()
خوب باز اینی که شما میگی سلیقه ای هست!ممکنه یکی بخواد کل عمرشو اول شخص بازی کنه...
سبک بازی به خیلی از مواردربط پیدا میکنه جهت بهبود بیشتر یا مچ شدن کل بازی... سبک باید به کل بازی بیاد ( سبک مثل لباسی میمونه که بروی هیکل بازی پوشیده میشه)
![]()
البته همونطور که دوستان هم گفتن بازی سلیقه ایه ..ولی فک کنم اگه شما هم نسخه 2 و 3 رو بازی میکردین متوجه میشدین نسخه 4 و به خصوص نسخه 5 چقدر از محور اصلی دور شدن..اصلا وحشت آور نبودن...به نظر من تو رز 5 فقط قسمت هایی که با آلبرت رو به رو میشیم جذاب بود ...
مثلا زامبی های نسخه 5و4 اصلا زامبی نبودن .. کاملا درک و فهم داشتن ..مثلا با بیل میفتادن دنبالت یا با تفنگ میزدنت یا رانندگی هم میکردن که به نظرم اینا باید واسه یه رزینت اویل خیلی مسخره باشن...
خداکنه نسخه 6 اینطوری نباشه..!
ولی من هر 5 نسخه اصلی رو بازی کردن و باید بگم هر کدوم در نوع خودشون فوق العاده بودن ، حتی نسخه 5 هم که از نظر خیلیا بازی خوبی نبود ، از نظر من عالی بود ولی مشکلش این بود که معمایی به اون صورت نداشت و یه مقدار بیش از حد اکش شده بود .
نسخه 4 هم که من نمیفهمم چرا بهش گیر میدن ، قطعا بهترین بازی کامپیوتری که در تمام عمرم بازی کردم Resident Evil 4 بود چون واقعا هیچ چی کم نداشت ! ازگرافیک خوب گرفته تا اتمسفر عالی و سیستم آپگرید خلاقانه و گیم پلی عالی و باس فایت های بی نظیرو ... خیلی فاکتور های دیگه! هنوز صدای اره برقی به دستها توی ذهنمه ، صداش که میومد ضربان قلب می رفت روی 120 ! (البته قبول دارم که بازم این نسخه معماهای کمی داشت و از این نظر سه شماره اول بهتر بودن)
بعد از اونم به ترتیب نسخه های 2 و 3 و 1 و 5 رو میذارم .
همه این چیزایی که بچه ها گفتن کم و بیش درسته. منم موافقم ولی
نمیتونم بگم 4 اصلا ترسناک نبود. اما وقتی بحث مقایسه باشه آره. در مقایسه با نسخه های قبلی ترسش خیلی خیلی کمتر شده بود. تا حدی که شاید اصلا به چشم نیاد و البته گفته ی دوستمون رو هم تایید میکنم که این بحث هایی که در حال حاضر توی تاپیک راه افتاده همش سر سلیقه ی افراده.
یک چیزی بگم. بحث کردن سر اینکه قبلا چطوری بوده و الآن چطوریه نه سبک بازی رو تغییر میده نه فرد مقابل سلیقش عوض میشه! از نظر من این بحث ها همش وقت تلف کردنه! جز اینکه معمولا روان خودتون رو شاد میکنید تاثیر دیگه ای نداره!
بیایم به سلیقه ی هم احترام بزاریمو الکی این مسئله رو کش ندیم. من خودم شخصا سبک قدیم رو بیشتر دوست داشتم ولی از سبک جدید هم توی جایگاه خودش خوشم میاد. این سلیقه ی منه! ممکنه یکی دیگه بگه نه 4 و 5 مزخرفه! منم نباید برگردم جبهه بگیرم! خب شاید واقعا خوشش نیومده. من نمیتونم سلیقه ی آدما رو عوض کنم
بالاخره این روند رو کپکام پیش گرفته و بحث های بیهوده ی من و شما هیچ تاثیری توی سبک بازی نداره! این بحث ها فقط علایق و سلیقه ی هر فرد رو نشون میده که خیلی هم طبیعیه![]()
دیروز Capcom ویدئو جدیدی منتشر کرد که در آن Hiroyuki Kobayashi تهیه کننده اجرایی بازی Yoshiaki Hirabayashi تهیه کننده و Eiichiro Sasaki کارگردان بازی رزیدنت اویل 6 در مورد تعداد نفرات تیم شان و همچنین انگیزه آنها از ساخت بازی رزیدنت اویل 6 صحبت کردند.
Hiroyuki Kobayashi گفت رزیدنت اویل 6 یکی از تولیدات قابل توجه کپکام است که تاکنون در این مقیاس بزرگ ساخته شده یک تیم 600 نفری در حال کار بر روی رزیدنت اویل 6 میباشد که 150 نفر آنها در اداره مرکزی کپکام در ژاپن هستند و بقیه از دیگر نقاط جهان .او همچنین در ادامه صحبت هایش اشاره کرد که نه تنها هدف ما در این چپتر جدید در سری طراحی اصولی بوده که رزیدنت اویل های پیشین را فوق العاده ساخته بود ما همچنین ایده های مهیج کاملا جدید و سورپرایز های جدید زیادی را در بازی اضافه کردیم. رزیدنت اویل 6 بلند پروازانه ترین بازی در سری بازی های رزیدنت اویل خواهد بود.
Eiichiro Sasaki کارگردان بازی گفت تریلری که شما میخواهید ببینید در مورد آنچه که ما تصمیم گرفتیم بسازیم در شرایط ترس و سرگرمی بی سابقه است او همچنین اضافه کرد داستان بازی یک طراحی پیچیده است با درام شدید, واقع گرایی و همچنین سورپرایز هایی که شما انتظار آنها را ندارید. او در آخر گفت متاسفانه من نمیتوانم خیلی راجع به آن چیزی به شما بگویم در غیر اینصورت من با کپکام مشکل پیدا میکنم. اما فقط بدانید که تیم بسختی در حال کار است تا چیزی باورنکردنی را به شما و طرفدارن هر چه زودتر تحویل دهد.
Yoshiaki Hirabayashi تهیه کننده بازی گفت رزیدنت اویل 6 نه تنها فضای گسترده تر و تجربه ی عمیق تری نسبت به آنچه قبلا بازی کرده اید دارد ما علاقه مندیم تا به شما بگوییم که این ترکیبی از Survivor Horror و Action است چیزی که ما دوست داریم آن را dramatic horror بنامیم. او در آخر صحبت هایش گفت من بسیار خوشحال هستم که به شما بگویم ما اکنون اماده هستیم تا نتیجه کل کار سخت مان را به جهانیان نشان دهیم . بنابرین از دیدن اولین تریلر بازی لذت ببرید امیدوارم شما هم از دیدن این تریلر به اندازه ما خوشتان بیاید.
منبع : بازی سنتر
واقعا حال کردیم!!
بعد مدتها که بی صبرانه منتظر رزیدنت6 بودیم حالا بعد از دیدن تریلر بازی حس کردیم که واقعا Resident Evil هستش نه COD یا ...
توی تریلر بیشتر فضا Survival بود تا شوتر!!
اون تیکه هایی هم که زامبی ها تیراندازی میکدن باحال بود!
Capcom تمام تلاش خودشو تو این بازی به کار برده که همونجوری که دیدیم جای خاصی برای زنده موندن وجود نداره و باید تمام تلاش خودتو بکنی تا جون سالم به در ببری!
حالا تا ویدیو های گیم پلی بازی بیاد مونده، تا ببینیم این واقعا RE هست یا یه چیز دیگه!
البته اونا که تیر اندازی میکردن زامبی نبودن ظاهرا.
اتفاقا من یکی خوشم نمیاد زامبی تفنگ دستش بگیره! البته این نظر شخصیه![]()
برادران مشخص نشد
روش پیشبرد بازی با شخصیت های بازی چجوریه؟
خودمون انتخاب میکنیم که با کی بریم؟
رابطه ی اینا تو بازی چجوریه؟
بیشتر منظورم کریس و لئون هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)