تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 32 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 316

نام تاپيک: پیش بینی وضعیت قیمت ها و بازار لپ تاپ

پروفشنال MATRIX reloaded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    فعلا تو http://www.elmik.ir

پيش فرض

احتمالش زیاده که دیگه قیمت دلار افزایش پیدا کنه و به 3000 تومن هم برسه. چون قیمت واقعی دلار خیلی زیاده و دولت 10 ساله که با روش های غیر اصولی خواسته قیمت دلار رو پایین نگه داره که این عمل باعث بوجود اومدن حباب منفی در نرخ ارز شده
    الان هم که میبینین قیمت دلار پایین نمیاد به خاطر ترکیدن همین حباب منفی هست
    یعنی فقط منتظر افزایش قیمت دلار باشید نه کاهش اون. و دولت هم توانایی کنترل ارز رو دیگه نداره متاسفانه

---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------

البته قضیه فقط دلار نیست. کلا روز به روز ارزش ریال میاد پایین.
    دلار 2 تومن کجا و الان کجا

اگه نباشه جاش خالی می مونه ariax77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ببخشيد ولي شما مثل اينكه زياد با قانون بازار آشنا نيستي.اسم اين سو استفاده نيست بلكه يك كار معقول و منطقيه.مني كه يكبار ميرم تو بازار و پول ميدم و لپ تاپ ميخرم و ميام خونه قضيه م با كسي كه كار و كاسبيش اينه فرق ميكنه.فرض كنيم يه فروشنده مياد يه لپ تاپ ميخره يك ميليون تومن و براي فروش قيمت ميزاره يك ميليون دويست...بعد يهو قيمت خريدش ميشه يك ميليون پونصد در حاليكه اين فروشنده هنوز خريد قبلي ها رو داره.خوب اگر اين بنده خدا بخواد همون يك ميليون دويست بفروشه كه بعد با پولش ديگه نميتونه همين تعداد لپ تاپ بخره و در حقيقت بدجوري ضرر ميكنه چون قدرت خريدش افت ميكنه و اگه هيمنجوري پيش بره بايد در مغازه شو ببنده.پس حتي اگه 4 ماه پيشم خريده باشن طبيعيه كه الان با قيمت روز بفروشن و اين اصلا اسمش كلاهبرداري نيست.

شما از ديد بازاريا حرف ميزنين انگار
    ولي مگه فروش يه مغازه ربطي به تعداد لپ تاپ هاي داخل مغازه ش داره؟!
    يعني مثلا اگه 15 تا N55 داشته باشه تا 10 تا داشته باشه فرقي به حالش ميكنه؟!
    تو بازار مهم كسب سوده!
    پدرم ميگه يه زماني سود صدي ده يا به قولي ده درصد تو همه صنوف جاري بوده. حتي اگه يه غريبه هم دم در مغازه اي ميومده فروشنده فاكتور نشون ميداده و ده درصد سود ميكشيده روش و ميفروخته. اين كاري كه در بازار ايران رايجه چيزي جز دزدي نيست!
    من خودم كسايي رو تو صنوف ديگه ميشناسم كه به خاطر اين وضعيت، به جاي اينكه كالا رو به تعداد زياد تو مغازه نگه دارن تا خاك بخوره از مشتري سفارش ميگيرن و جنس رو تهيه ميكنن براش.

اين كار جز سوئ استفاده كردن و دزدي هيچ اسم ديگه اي نداره!

3. 4 کاربر از ariax77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAJAD0936's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجبببببببب!!!!!!!

واقعا ادم وقتی تحلیلای بعضیارو میخونه تازه میفهمه ک این فرار مغزها ک میگن قضیش خیلی جدیه

دلار 3000 تومنی

باشه هرکی فک میکنه ارزش واقعی دلار الان باید 3000 تومن باشه پس بیاد از ایران لپ تاپ بخره صادر کنه چین کلیم سود میکنه با حساب کتابای خودش

من کاری ب این مزخ... نه ببخشید تحلیلهایی ک دوستان میگن ندارم هرکی در حال حاضر و با قیمتای کنونی خرید کنه ب شعور و شخصیت خودش توهین کرده

5. 3 کاربر از SAJAD0936 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SALAR45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

عجبببببببب!!!!!!!

واقعا ادم وقتی تحلیلای بعضیارو میخونه تازه میفهمه ک این فرار مغزها ک میگن قضیش خیلی جدیه

دلار 3000 تومنی

باشه هرکی فک میکنه ارزش واقعی دلار الان باید 3000 تومن باشه پس بیاد از ایران لپ تاپ بخره صادر کنه چین کلیم سود میکنه با حساب کتابای خودش

من کاری ب این مزخ... نه ببخشید تحلیلهایی ک دوستان میگن ندارم هرکی در حال حاضر و با قیمتای کنونی خرید کنه ب شعور و شخصیت خودش توهین کرده
    حالا این دوستان تو پایتخت اینجوری با قیمت ها سر می کنن
    ببین این شهرستانی های بدبخت از دست این قیمت ها چی می کشن
    خدایا مارو از دست این ادلار نجات بده...........

7. 2 کاربر از SALAR45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دلار بهانه اي بيش نيست. واردات و صادرات دست اوناييه كه تاييد شده ن! از همه جهت!!!!
    دلار 1300 تومني ميرسه بهشون و اجناس رو با اين دلار خريد ميكنن
    افزايش قيمت ها زير سر خرده فروشي هاس كه نهايت بي انصافي رو در حق مشتري تو اين وضعيت ميكنن
    كافيه اين تحليل رو از يكي از دوستان بخونين!!!!!!

ببخشيد ولي شما مثل اينكه زياد با قانون بازار آشنا نيستي.اسم اين سو استفاده نيست بلكه يك كار معقول و منطقيه.مني كه يكبار ميرم تو بازار و پول ميدم و لپ تاپ ميخرم و ميام خونه قضيه م با كسي كه كار و كاسبيش اينه فرق ميكنه.فرض كنيم يه فروشنده مياد يه لپ تاپ ميخره يك ميليون تومن و براي فروش قيمت ميزاره يك ميليون دويست...بعد يهو قيمت خريدش ميشه يك ميليون پونصد در حاليكه اين فروشنده هنوز خريد قبلي ها رو داره.خوب اگر اين بنده خدا بخواد همون يك ميليون دويست بفروشه كه بعد با پولش ديگه نميتونه همين تعداد لپ تاپ بخره و در حقيقت بدجوري ضرر ميكنه چون قدرت خريدش افت ميكنه و اگه هيمنجوري پيش بره بايد در مغازه شو ببنده.پس حتي اگه 4 ماه پيشم خريده باشن طبيعيه كه الان با قيمت روز بفروشن و اين اصلا اسمش كلاهبرداري نيست.

9. 2 کاربر از ariax77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

يعني مثلا اگه 15 تا N55 داشته باشه تا 10 تا داشته باشه فرقي به حالش ميكنه؟!
    فرقي به حالش نميكنه ؟؟؟ تعجب ميكنم واقعا...مگه فقط ملاك فروشه ؟ قدرت خريد و سرمايه ملاك نيست ؟؟ مغازه داري كه قبلا با سرمايه ش ميتونست 20 تا لپتاپ بخره الان فقط 10 تا بتونه بخره فرقي براش نداره ؟؟ بيخيال بابا.

---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------

من كاري به اين قضيه ندارم كه واردكننده كماكان دلار 1300 ميگيره و ... من روي صحبتم با اون دوستي بود كه گفت مغازه دارها خريد قبليشونو با چرا با قيمت روز ميفروشن بايد به قيمت قبلي بفروشن.اين به نظر من احمقانه س و هيچكس اينكارو نميكنه.اگر بكنه به خودش ضرر زده.ولي اينكه كماكان با قيمت قبلي ميخره و براي اون گرون نشده اما به مشتري گرون ميده اينو حق با شماست كلاهبرداريه.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بله! مسلما هيچ دزدي احمق نيست!

12. این کاربر از ariax77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lovea's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    gonbad

پيش فرض

دوستان به نظر من قیمت ها پایین نمیاد که هیچ بعد یکی دو ماه دیگه قیمت ها (شدید)باز میره بالا چون میگن دوره جدید تحریم شروع میشه پس به نظر من یکی دو هفته دیگه خریدتون را انجام بدین(شاید گرانی که بخاطر عید بود بیاد پایین)
    ولی خدانکنه باز بره بالا ولی اینطور که بوش میاد اوضاع خر تو خر داره میشه

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

فرقي به حالش نميكنه ؟؟؟ تعجب ميكنم واقعا...مگه فقط ملاك فروشه ؟ قدرت خريد و سرمايه ملاك نيست ؟؟ مغازه داري كه قبلا با سرمايه ش ميتونست 20 تا لپتاپ بخره الان فقط 10 تا بتونه بخره فرقي براش نداره ؟؟ بيخيال بابا.

---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------

من كاري به اين قضيه ندارم كه واردكننده كماكان دلار 1300 ميگيره و ... من روي صحبتم با اون دوستي بود كه گفت مغازه دارها خريد قبليشونو با چرا با قيمت روز ميفروشن بايد به قيمت قبلي بفروشن.اين به نظر من احمقانه س و هيچكس اينكارو نميكنه.اگر بكنه به خودش ضرر زده.ولي اينكه كماكان با قيمت قبلي ميخره و براي اون گرون نشده اما به مشتري گرون ميده اينو حق با شماست كلاهبرداريه.
    اونوقت سوالی که پیش میاد اینه که حالا که قدرت خرید اون فروشنده کم شده سودی که بایت اون لپتاپهایی که گرونتر خریده دیگه حساب نمی شه؟!!برادر من این چه استتدلالیه اخه!خب لپتاپ رو می خره 1.5 می فروشه 1.700(همون 200 تومن که قبلا می کشیده.البته 200 تومن مثاله ها.سود ها به مراتب بیشتره.بعضی از دوستان می دونن!)
    یعنی اگه طرف لپتاپی که خریده 1 تومن رو بده 1.700 و اون جدیدها رو که خریده 1.5 هم باز با همون سود قبلی بده 1.700 این می شه انصاف!دمتون گرم خدایی!من اسم این رو فقط می ذارم شارلاتانیسم که خدا رو شکر تو ایرانی جماعت به وفور یافت می شه.همه فقط منتظر اینن که چه جوری بقیه رو سر کیسه کنن.بهتون تضمین می دم اگه خدایی باشه مطمئنا از این جماعت نمی گذره.چون مسوول مستقیم بد بختی مردم و پایین اوردن قدرت خریدشون همینهان.البته بعد از مسوولین رده بالا.حکایت خودمه.رفتم لپتاپ بگیرم می گم چرا انقدر گرون شده می گه قیمت امروز دلار انقدره.می گم مگه تو این جنسی که می خوای به من بدی رو با این دلار خریدی که به قیمت امروز حساب می کنی.می خوای پیش بینی یه هفته بعد هم بکن و به اون قیمت بده(البته خرید من اول گرونی ها بود و هنوز انقدر گرون نشده بود).مگه طرف می خواد از سودش کم کنه؟همون درصد رو به قیمت جدید خریدش اضافه می کنه دیگه.
    خلاصه برادر همه همینجورین.دلت واسه کاسب جماعت نسوزه که همشون به فکر سود الانه خودشونن و به فکر من و تو نیستن

15. 5 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

به خدایی که اون بالاست قسم،هیچ کسی به اندازه این بازاریا دزد و کثافت نیست ( منظورم اون بازاریی هایی هست که با استدلال اقای M.etallic.A دارن جنس میفروش،که بدون شک 99 درصد کل بازاریا رو تشکیل میدن ) .واقعا داشتم استدلال این دوستمون رو میخوندم خندم میگرفت ، ولی چه کنیم یک غلطیه که هست ، اخه یکی نیست بهشون بگه اخه تو مسلمون نیستی ، شیعه نیستی ، این نونی که میاری سر سفره زن و بچه ت فکر میکنی حلاله ؟
    ما به خودمون میگیم مسلمون ، ولی سر سوزنی از مسلمونی بویی نبردیم.
    به خدا 90 درصد اینا کشکه که میگن همه ی این نابه سامانی ها تقصیر دولته ، بابا اقتصاد ملت دست این تاجر ها و بازاریاست (مردم) ، همین مردم میان جنس قاچاق وارد مینکن ، تولید داخلی رو نابود میکنن ، همین مردم میان جنس هزارتومنی رو 50 هزار تومن میدن دست همنوع خودشون.اخه دولت بیاد چیکار کنه وقتی مردم نمیخوان پیشرفت کنن ، وقتی مردم نمیزارن ، دولت اگه سلسله مینگ هم باشه بازم نیمتونه هیچ کاری بکنه.این مردم هستن که با فرهنگشون ، با کارهاشون با .... اینده ی این ملت رو تعیین میکنن.تا خود این مردم نخوان دولت هیچ کاری نمیتونه بکنه.به قول یکی :
    از ماست که بر ماست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •