تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 74 اولاول ... 41011121314151617182464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 739

نام تاپيک: ارز و سکه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوست گرامي
    تا جايي كه من مي بينم چيز بدي نگفتم ! اما شايدم بد گفتم ادم بعضي وقتي جوش مياره از بعضي نظرات
    اينكه 3000 ميليارد اختلاس شده يا دزدي شده به اين معنا نيست كه قراره پول شما بالا كشيده بشه
    بانك ها و موسسات مالي اعتباري معتر كه ضمانت بانك مركزي رو دارن تا زماني كه اين حكومت پا برجا هست پول شما رو ميدن
    اينطور نيست كه حالا اينجا ايران هرچيزي امكان داره اگه بخواد اينطور باشه كلا بايد پولتون رو تو تشكتون قايم كنيد

پ.ن2: اين قيمت هاي حبابي و واقعي رو هم كه اعلام ميكنيد خيلي دوست دارم بدونم از كجا مياريد مثل قيمت 1400 تومن (كه بر اساس اعلام هاي رسمي و مكرر قيمت واقعي بالا تر هست و به دليل تزريق دلار به اين خاطر كه مملكت وارد كننده هست قيمت ارز رو پايين نگه ميدارن و قرار بود در مرحله اول قيمت 1600-1700 بشه و دور بعد ازاد بشه كاملا) و يا دوستي حباب سكه 800 -900 تومني رو 0 اعلام كردن !!!
    سلام دوست عزیز

حالا بزار بهت بگم که من نزدیک 5 سال توی بورس کار کردم و چند سالی هست توی کار حواله و خرید مسترکارت و واردات هستم و یه حرفی رو که می زنم رو حساب و کتاب هست و مدارک هم بهتون ارائه کردم توی پست قبلی و قصد جر و بحث با افرادی که ادعاشون می شه ندارم و فقط دوست دارم اطلاعاتی که دارم به بقیه ارائه کنم و هر کسی دوست داشت توجه کنه و هر کسی فکر می کنه اشتباه که هیچی و نظر هر کسی برای خودش محترمه

من نزدیک 50 میلیون تومان توی حسابم هست و تو این شرایط نرفتم خرید کنم چون جریان این قیمت ها مشخص بود برام و وقتی می گم در جریان پیش فروش سکه 50 میلیارد تومان کلاهبرداری شده به این معنی نیست که کسی نره تو بانک پول بزاره به حساب یا نره سکه پیش خرید کنه و اگر به پست های قبلی توجه کرده باشید کامل توضیح دادم

نمی دونم اینی که می گید در مورد حباب و واقعی رو از کجاتون در میارید !!!
    شما بین 15 تا 30 روز دیگه رو ببینید اگر این چیزی که من گفتم نشد بیا همین جا پست بده که پیش بینی شما اشتباه شد
    روند بازار اینو نشون می ده که قیمت دلار تا 1500 یا 1600 می رسه و خیالتون راحت که دلار 1200 و 1100 دیگه مرد و بر نمی گرده

یه خرده اطلاعاتتون رو به روز کنید و مودبانه تر صحبت کنید

با تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام

این هم خبر مربوط به دلار تک نرخی 1226 تومانی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم قیمت ارز در صرافی ها : 3 تا 5 درصد بالاتر از نرخ مرجع

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب شما یه حساب سر انگشتی کنید ببینید دلار چقدر می شه

می شه حدودا 1300 تومان و قیمت امروز بازار 1700 تومان بود حالا فکر نمی کنید با آروم شدن بازار قیمت به راحتی تا 1500 یا 1600 بیاد ؟؟؟!!!
    این هم بگم که نرخی که گفتن شما باید بالاتر در نظر بگیرید و نه 1226 تومان ولی با این حال روند رو به نزول شدید هست

با تشکر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

به گزارش سایت طلا، بانک مرکزی طی بخشنامه ای به صرافان سراسر کشور اعلام کرد، در راستای اجرای سیاست یکسان سازی نرخ ارز از تاریخ 8/11/90 ، صرافان سراسر کشور مجازند با در نظر گرفتن هزینه های مربوط به نقل و انتقالات ارزی ، نرخ فروش ارز را حداکثر بین 3 الی 5 درصد بالاتر از نرخ مرجع بانک مرکزی تعیین نمایند .

ضمنا نرخ فروش نقدی ارز به صورت اسکناس نیز با در نظر گرفتن هزینه های تامین اسکناس ، حداکثر به میزان یک درصد بالاتر از نرخ مرجع این بانک خواهد بود .

در بخشنامه بانک مرکزی آمده است، صرافان سراسر کشور مکلفند، نسبت به ثبت دقیق اطلاعات مربوط به حواله ، اسکناس و هزینه های مربوطه در سامانه سنا اقدام نموده ،همچنین نرخ خرید و فروش ارز با شرایط فوق الذکر را بطور روزانه در تابلوی صرافی درج نمایند .

در دستورالعمل یاد شده تاکید شده است صرافانی که بخشنامه ابلاغی این بانک را از تاریخ 8/11/90 رعایت ننمایند، مجوز فعالیت آنها ابطال خواهد شد .

حالا که دلار تک نرخی شده و میگن تا 1200 پایین میاد یعنی دیگه امکانش نیست که دوباره بالا بره حتی تا عید؟؟
    من فکر کنم بره و فقط توی یه بازه زمانی کوتاه پایین بیاد

4. 2 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام علی جان

ممنون بابت توضیحات کاملی که گذاشتید

یک بار سال 74 اینطوری شد بازار ولی کنترل کردن و دیگه نوسانات اینطوری پیش نیومد تا الان

یعنی فکر می کنید که نوسانات اینطوری باز پیش میاد؟؟؟!!! من که بعید می دونم حداقل تا سال دیگه پیش بیاد و وقتی قیمت ثابت شد دیگه تا یک مقدار کم بالا و پائین می شه !!!

بازم می گم حداقل تا 15 روز دیگه هیچ چیزی معلوم نیست و باید هنوز صبر کرد تا تقریبا ثابت بشه و قیمت مشخص بشه

با تشکر

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

اینو می دونید که تحریم ها تازه از 4 ماهه دیگه تازه شروع می شه و این فقط تاثیرات روانی هست؟

دیروز تو یه صرافی بودم که طرف زنگ زد به نمی دونم کی گفت 100 هزار تا دلار می خوام.این چه معنی برای شما داره؟یعنی اصلا به دلار 1200 تومانی فکر نکنید.اون صرافی که اومده دلار 2300 خریده نمیاد 1100 تومن ضرر کنه.

امروز هم هیچ خرید و فروشی برای سکه نبود.چند تا صرافی امروز رفتم که همشون بسته بودن.

نرخ خرید و فروش سکه 1 گرمی رو دارین؟

داره خودمونی میشه arash1995's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

یه سوال اگه دلار بشه حدود 1200 قیمت گوشی ها و وسایل دیگه هم پایین میاد من شانسا تو این 1 هفته میخواستم گوشی بخرم که به این وضع رسید یه راهنمایی میکنید تا کی باید صبر کنم
    ممنون

در آغاز فعالیت mahrud.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جدیدترین اخبار از دنیای ارز و سکه :

دلار تک نرخی شد و قیمت نهاییش 1290 تومان
    و
    سکه هم حدودا 200 تومان اومد پایین و شد 700 و خورده ای

وضع بهتر هم میشه

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

11

جدیدترین اخبار از دنیای ارز و سکه :

دلار تک نرخی شد و قیمت نهاییش 1290 تومان
    و
    سکه هم حدودا 200 تومان اومد پایین و شد 700 و خورده ای

وضع بهتر هم میشه
    دلار تا آخر وقت امروز 1700 تومن بود!

این ترک نرخی و این مزخرفها همش در حد حرفه! در عمل چیزی نمیبینیم!

دیدی که چند سال پیش اینهمه ادعا کردن که سود بانکی نباید بالا باشه! حالا خودشون کاسه زهر سر کشیــدن!

گوارای وجودشون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نه دیگه ارزش افزوده موقعه تحویل سکه هست نه الان و با قیمت اون موقعه حساب می شه ..
    سلام

من آخر نفهمیدم که این ارزش افزوده کی حساب میشه ؟مثلا طلا بخریم ارزش افزوده اون رو همین حالا حساب می کنند ؟اگر سکه پیش خرید کنیم هر سکه 625 هزار تومان موقع تحویل 4درصد اضافه میشه یعنی در میادمثلا حدود 650 هزار تومان ؟لطفا در این خصوص توضیح بدید که روشن بشه .

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

سلام

من آخر نفهمیدم که این ارزش افزوده کی حساب میشه ؟مثلا طلا بخریم ارزش افزوده اون رو همین حالا حساب می کنند ؟اگر سکه پیش خرید کنیم هر سکه 625 هزار تومان موقع تحویل 4درصد اضافه میشه یعنی در میادمثلا حدود 650 هزار تومان ؟لطفا در این خصوص توضیح بدید که روشن بشه .
    بله 5 یا 6 ویا حتی بیشتر(مثلا تبصره مبصره چیزی ) موقع تحویل سکه می گیرن.به علاوه یه خورده کارمزد که نمی دونم چنده.

به نظر من خرید سکه به این روش ریسکهالان قیمت سکه مناسبه می تونید از بازار بخرید.قیمتاش رو چند دقیقه می زارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •