سیستم من چطوره فقط اگر ممکنه تمام مشخصات ذکر شده توی این نرم افزار را بگید چی هست
![]()
سیستم من چطوره فقط اگر ممکنه تمام مشخصات ذکر شده توی این نرم افزار را بگید چی هست
![]()
بله hiwa_it جان آپديت بشود براي همه چيزش خوبه
albous
CPU: 3000 64 BITI 2MB Cach
مادربرد گيگابايت چيپ 945
رم A-DATA باسشم 533 و 512 مگابايت رم داري DDR2
سيستم خوبي داري ولي اگر پول گيرت امد 1 گيگ رم بگير تا حالشو ببري
ولتاژ سي پي يو به چي بستگي داره؟ دماش 30.7 چيكار بايد بكنم؟نوشته شده توسط Lord_theOne
سلام.من يه سيتم دارم به مشخصات زير
main: asus p5pl2 intel 945pl chipset
cpu:2.66.1mb cashe inte
ram:kingston ddr2 512 assy in china
vga:ati radeon ax550 256 asus
hdd:160 sata2maxtor
monitor lg f700p
اين سيستم يه مشكلي داره. موقع پخش موزيك در برنامه مديا پلير پرش داره هعني از اهنگ رد ميكنه در يه اهنگ معمول 2 يا 5 بار 1 تا 3 ثانيه رد ميكنه. ولي با برنامههاي جت ایدیو و وینامپ هیچ مشکلی نداره l.ودرست پخش میکنه.
تورا به خدا جوابه منو بدین مشکل از چیه .به نظر خودم که از رم هست چون انگار تقلبی غالب کرده. جواب قطعی به من بدینو چون من این سیستم رو تازه جم کردم اگه مشکلی داشته باشه گارانتی هست .مرسی
Last edited by Actros; 16-09-2006 at 13:49.
با من هستيد؟نوشته شده توسط hiwa_it
actros جان هرچند به این تاپیک ربطی نداره...
این مشکلی نیست کلا win media player برنامه چندان قوی نیست،کلا چون روی win هستش ازش استفاده میشه واکثرا تنبلیشون میاد برنامه دیگه ای امتحان کنن.درست مثل Ie که خیلیا ازش استفاده می کنن و برنامه های قوی تری ازش هست.
مشکل سخت افزاری نداری.اگه بود تو همه ی برنامه ها بود،media player 15 مگابایت هم برای پخش mp3 مصرف نداره که بخواد به رمت فشار بیارو قاطی کنه...
windows media player رو عوض کن، 10 یا 11 بریز.دلیل اینکه توی برنامه های دیگه کار میکنه اینه که اونا بصورت انحصاری از یسری codec هایی استفاده میکنن که اونارو موقع اجرا شدن برنامه فعال میکنن و win به اونا دسترسی نداره تا توی media player هم کار کنه.
shady_er مشكلي نداري پس
سلام
مشخصات سيستم من به صورت زير است. لازم به ذكر است كه جهت خنك كردن سيستم از دو فن اضافي استفاده ميكنم. ولي با اين حال دماي cpu به نظر بالا است. در هنگام cpu usage = 80 دما به 72 هم مي رسد. قبلا در setup دماي cpu 70 نمايش داده ميشد كه با آپديت كردن bios به 60 تغيير يافت. لطفا من را در مورد مشكل سيستمم و راه حل آن راهنمايي كنيد. متشكرم
مادربورد من albatron px865pe lite pro 2.0 و bios update 1.11d
كارت گرافيكي triplex mohok nvidia fx 5200 chipset with 256 ram
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by razavi_mech; 20-09-2006 at 08:41.
dmayeh dakheleh case shoma bala hast
bayad zireh 35 bashad
damayeh hard bala hast
bayad zireh 30 bashad
لطفا راهنمايي كنيد. مشكل سيستم من از كجا ميتونه باشه. توي سايت اينتل ماكزيمم دماي cpu را 69 درجه اعلام كرده است. با وجود اينكه فن cpu درست كار ميكنه ، دما بالا است.
در مورد هارد و سيستم هم دو تا فن دائما كار ميكنند ولي باز دما بالا است.
لطفا كمك كنيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)