Digital Juice Motion Design Elements 003: Animated Frames 2 DVD3
من اين كالكشن رو متوجه نشدم محتوياتش چي هست ؟؟؟ ممنون ميشم توضيح بدي
يا علي
Digital Juice Motion Design Elements 003: Animated Frames 2 DVD3
من اين كالكشن رو متوجه نشدم محتوياتش چي هست ؟؟؟ ممنون ميشم توضيح بدي
يا علي
اگر كسي مايل هست كه براي يك ديگر سيدي كليپ هاي آماده براي ميكس ارسال كنيم ايميل بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرش جون شمار تو مي دي تا خصوصي صحبت كنيم يعني چنتا سؤال دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من به خیلی از این فایلها احتیاج دارم و متاسفانه امکان دانلود آنها را ندارم .
خواهشا اگر دوستی امکان دانلود این فایلها را دارد و خودش نیز طالب این فایلها میباشد خواهش میکنم که به من هم بدهد. هر طوری که بخواهد جبران میکنم.
مدیر محترم لطفا این پست را پاک نکنید. میبینید که هیچ حرفی از خرید و فروش نیست !!!
با تشکر از دوستان ........
دوستان من به خیلی از این فایلها احتیاج دارم و متاسفانه امکان دانلود آنها را ندارم .
خواهشا اگر دوستی امکان دانلود این فایلها را دارد و خودش نیز طالب این فایلها میباشد خواهش میکنم که به من هم بدهد. هر طوری که بخواهد جبران میکنم.
مدیر محترم لطفا این پست را پاک نکنید. میبینید که هیچ حرفی از خرید و فروش نیست !!!
با تشکر از دوستان ........
سلام دوستان
من تازه با premiere شروع به کار کردم . می شه یه نفر به من بگه این کلیپ ها ی از پیش ساخته رو چطور می شه روش عکس گذاشت؟ آیا نرم افزار خاصی برای این کار باید نصب کنم؟ممنون
آموزش پریمیر در این تاپیک
اونجا ببپرسید
در ضمن ورودتون رو تبریک میگمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
password:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
amin jan man ham in clip haye amadato mikham.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)