عزيز شما حتما بازي دستت نيومده من 720 دقيقه كلين شيت داشتم بايد تيم خوب مچ بشه و دروازه بانت جابيفته سيستم دفاعيت هم مناسب سيستم حريف باشه .پاس هم اشتباه انتخاب كردي حتما .يه ذره وقت بگذار من اولا ميگفتم پيش فيفا هيچي نيست ولي الان معتادشم
عزيز شما حتما بازي دستت نيومده من 720 دقيقه كلين شيت داشتم بايد تيم خوب مچ بشه و دروازه بانت جابيفته سيستم دفاعيت هم مناسب سيستم حريف باشه .پاس هم اشتباه انتخاب كردي حتما .يه ذره وقت بگذار من اولا ميگفتم پيش فيفا هيچي نيست ولي الان معتادشم
ببخشید توی بازی fifa manager 12 منظورتونه دیگه
من تازه football manager شروع کردم تا حالا fifa میزدم کسی در مورد تمرینات تیم توضیح میده ؛ چون به نسبت فیفا یچیده تره
درتمرينات اول تقسيم بندي مناسب رو انجام ميدي كه حداقل 4تاست معمولي دفاع هافبك حمله ودروازه بانه هم هست البته .ميتوني بيشترهم بكني مثل يه تمرين خاص براي وينگر ها بگذاري .بعد ميري تب راست وميزان تمرين رو مشخص ميكني كه مثلا براي دفاع كارهاي دفاعي وبدني بيشتري ميگذاري و......بعدهربازيكن رو توي تب چپ انتخاب ميكني كه توكدوم گروه تمرين كنه وتمرين اختصاصيش چي باشه كه ميتوني باكمك مربي اين كار هم راحت بكني .
البته بهترين راه اينه كه بري توي اين سايتها ي دانلود و فعلا از تمرين هاي آماده اون ها دان كني واستفاده كني
ضمنا اون كلين شيت من تو فوتبال منيجر بود
لوگو پک لیگ ایران
751 کیلوبایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیت پک بوندسلیگا
2802 کیلوبایت
کیت پک انگلیس
875 کیلوبایت
رمز فایلها :aaasadi
ممنون از توضیحاتتون در ضمن اگر مطلب منو بخونید در مورد بازی fifa manager 12 مطلب رو نوشته بودم و یک لحظه تعجب کردم فکر کردم توی بازی fifa manager 12 کلین شیت داشتید ؛ سرم داشت گیج میزد ؛گفتم یعنی چند سال بازی فیفا انجام دادم همش کشک بود ـ ولی فوتبال منیجر یک مشکلی داره اونم اینه که نمیتونی اهنگ ها تو همزمان گوش بدی مگر اینکه علاوه بر بازی مدیا پلیر ویندوز هم فعال باشه
آره فيفا اونجوري بود كلين شيت توش خيلي سخت بود ولي من داشتم البته وقتي بازي رو ميديدم نه بعدها كه متني بازي ميكردم .اون قسمت آهنگ هم حق باتوئه البته يه جاي play soundهست ولي فكرنكنم براي اين كار باشه گويا براي صدا گذاري خاص هست .
دستت درد نکنه پک ایرانو وارد کردم عالیه
روش وارد کردن پک:
Download, extract and copy the folder to:
my documents>Sports Interactive>Football Manager 2012>graphics
Create the last folder if it doesn't exist.
Then open Football Manager 2012, go to Preferences > Display and Sound and untick use skin cache and tick always reload skin on confirm.
راستی این آی دی تیمها رو چطور بدست آوردی؟
کسی سایتی رو میشناسه که کیت لیگ ها رو داشته باشه : توی این سایتی که رفتم نوشته بود برای دانلود بعدی از سایت باید ۱۰۰ سال دیگه صبر کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه قبل چندتا سایت معرفی کردم می تونی از اونا بگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)