تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 20 اولاول ... 4101112131415161718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 195

نام تاپيک: Football Manager 2012 - Iran League Kits

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

عزيز شما حتما بازي دستت نيومده من 720 دقيقه كلين شيت داشتم بايد تيم خوب مچ بشه و دروازه بانت جابيفته سيستم دفاعيت هم مناسب سيستم حريف باشه .پاس هم اشتباه انتخاب كردي حتما .يه ذره وقت بگذار من اولا ميگفتم پيش فيفا هيچي نيست ولي الان معتادشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ERPF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

عزيز شما حتما بازي دستت نيومده من 720 دقيقه كلين شيت داشتم بايد تيم خوب مچ بشه و دروازه بانت جابيفته سيستم دفاعيت هم مناسب سيستم حريف باشه .پاس هم اشتباه انتخاب كردي حتما .يه ذره وقت بگذار من اولا ميگفتم پيش فيفا هيچي نيست ولي الان معتادشم
    ببخشید توی بازی fifa manager 12 منظورتونه دیگه

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

من تازه football manager شروع کردم تا حالا fifa میزدم کسی در مورد تمرینات تیم توضیح میده ؛ چون به نسبت فیفا ‍یچیده تره

4. این کاربر از ERPF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

درتمرينات اول تقسيم بندي مناسب رو انجام ميدي كه حداقل 4تاست معمولي دفاع هافبك حمله ودروازه بانه هم هست البته .ميتوني بيشترهم بكني مثل يه تمرين خاص براي وينگر ها بگذاري .بعد ميري تب راست وميزان تمرين رو مشخص ميكني كه مثلا براي دفاع كارهاي دفاعي وبدني بيشتري ميگذاري و......بعدهربازيكن رو توي تب چپ انتخاب ميكني كه توكدوم گروه تمرين كنه وتمرين اختصاصيش چي باشه كه ميتوني باكمك مربي اين كار هم راحت بكني .
    البته بهترين راه اينه كه بري توي اين سايتها ي دانلود و فعلا از تمرين هاي آماده اون ها دان كني واستفاده كني
    ضمنا اون كلين شيت من تو فوتبال منيجر بود

6. این کاربر از naraqi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

8. 2 کاربر از aaasadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

درتمرينات اول تقسيم بندي مناسب رو انجام ميدي كه حداقل 4تاست معمولي دفاع هافبك حمله ودروازه بانه هم هست البته .ميتوني بيشترهم بكني مثل يه تمرين خاص براي وينگر ها بگذاري .بعد ميري تب راست وميزان تمرين رو مشخص ميكني كه مثلا براي دفاع كارهاي دفاعي وبدني بيشتري ميگذاري و......بعدهربازيكن رو توي تب چپ انتخاب ميكني كه توكدوم گروه تمرين كنه وتمرين اختصاصيش چي باشه كه ميتوني باكمك مربي اين كار هم راحت بكني .
    البته بهترين راه اينه كه بري توي اين سايتها ي دانلود و فعلا از تمرين هاي آماده اون ها دان كني واستفاده كني
    ضمنا اون كلين شيت من تو فوتبال منيجر بود
    ممنون از توضیحاتتون در ضمن اگر مطلب منو بخونید در مورد بازی fifa manager 12 مطلب رو نوشته بودم و یک لحظه تعجب کردم فکر کردم توی بازی fifa manager 12 کلین شیت داشتید ؛ سرم داشت گیج میزد ؛گفتم یعنی چند سال بازی فیفا انجام دادم همش کشک بود ـ ولی فوتبال منیجر یک مشکلی داره اونم اینه که نمیتونی اهنگ ها تو همزمان گوش بدی مگر اینکه علاوه بر بازی مدیا ‍پلیر ویندوز هم فعال باشه

10. این کاربر از ERPF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آره فيفا اونجوري بود كلين شيت توش خيلي سخت بود ولي من داشتم البته وقتي بازي رو ميديدم نه بعدها كه متني بازي ميكردم .اون قسمت آهنگ هم حق باتوئه البته يه جاي play soundهست ولي فكرنكنم براي اين كار باشه گويا براي صدا گذاري خاص هست .

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دستت درد نکنه پک ایرانو وارد کردم عالیه
    روش وارد کردن پک:
    Download, extract and copy the folder to:
    my documents>Sports Interactive>Football Manager 2012>graphics

Create the last folder if it doesn't exist.

Then open Football Manager 2012, go to Preferences > Display and Sound and untick use skin cache and tick always reload skin on confirm.

راستی این آی دی تیمها رو چطور بدست آوردی؟

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

کسی سایتی رو میشناسه که کیت لیگ ها رو داشته باشه : توی این سایتی ‍که رفتم نوشته بود برای دانلود بعدی از سایت باید ۱۰۰ سال دیگه صبر کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

صفحه قبل چندتا سایت معرفی کردم می تونی از اونا بگیری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •