تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 79 اولاول ... 41011121314151617182464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 788

نام تاپيک: The new iPad اا آیپد نسل سوم ! گفت و گو و تبادل نظر

داره خودمونی میشه navidr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب..

1. این MagSafe رو احتمال نمی دم چون خیلی با دستگاه های کوچک نمی خونه مگه اینکه یه طراحی جدید به کل باشه که خب اونطور ممکنه.. شارژ وایرلس هم قطعا میاد (اپل مدتی پیش یک کمپانی مربوط رو خرید) ولی فکر نمی کنم این نسل باشه. احتمالا آیپد 4 یا شاید 5 یا حتی دیرتر. من فکر می کنم زمانی که شارژ وایرلس بیاد دیگه اپل به کل اون پورت رو از محصولاتش حذف می کنه و دیگه به هیچی وصل نمیشن چون تا حدی بی معنیه با پیشرفت سرویس های وایرلس.

2. بعیده چون تاندربولت فعلا قابل لایسنس کردن نیست و باید از چیپ های اینتل استفاده بشه که مخصوص X86 هستن.

3. 99.999 درصد این اتفاق نمی افته و اصلا توی خون اپل نیست همچین کاری!

4. البته همین الان هم میشه فایل های ورد رو با iOS باز کرد و کار رو ادامه داد و سازگاری فوق العاده ای دارن.. بین OS X و iOS هم همینطور و هماهنگی و سازگاری فوق العاده است و این دو از خیلی شرایط یکسان هستن. من بعید می دونم iOS به دسکتاپ و لپ تاپ بیاد و وضعیت به همین شکل خواهد بود تا زمانی که دیگه لپ تاپ ها به کل کمرنگ بشن. تا وقتی هماهنگی فوق العاده برای انجام کارها وجود داره یکسان بودن سیستم عامل خیلی مهم نیست.

رقیب آیپد 3 هم قطعا ویندوز 8 و اندروید ها هستن.

نه هیچی.
    ممنون از جواب منتها من هنوز روی یکسان بودن سیستم عامل اصرار دارم مثال بزنم استفاده از نرم افزار های مهندسی روی ایپد تقریبا عملی نیست و هستند افرادی که به خاطر همین قضییه لپ تاپ رو یا بهتر بگم تبلت های ویندوز 8(حالا یا x86 یا ivy bridge)رو ترجیح بدن. مهم تر از این تا اونجایی که من میدونم اپل با ios خیلی موفق عمل کرده در بازار مرتبط و سهم زیادی از کاربران از این پلاتفورم استفاده می کنند ولی با os x باز هم میگم تا ائنجایی که من میدونم درصد قابل توجهی رو کسب نکرده.اپل چرا پلتفورم موفقشو با os x برای سهم بیشتر ادغام نکنه؟

2. این کاربر از navidr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ممنون از جواب منتها من هنوز روی یکسان بودن سیستم عامل اصرار دارم مثال بزنم استفاده از نرم افزار های مهندسی روی ایپد تقریبا عملی نیست و هستند افرادی که به خاطر همین قضییه لپ تاپ رو یا بهتر بگم تبلت های ویندوز 8(حالا یا x86 یا ivy bridge)رو ترجیح بدن.
    نرم افزارهای مهندسی روی هیچ تبلتی عملی نخواهند بود، زمانی که تبلت های ویندوز 8 آرم هم بیان باز هم برنامه ها باید دوباره نویسی بشن، و حتی اگه نسخه x86 ویندوز 8 هم برای تبلت ها فراگیر بشه (که بعید می دونم) باز هم برنامه ها اکثرا باید هماهنگ بشن با این صفحه های تاچ خازنی و دقت کم نقاط لمسی (نسبت به نوک کلیک موس) و به همین خاطر فعلا بازار نرم افزارهای تخصصی مهندسی روی تبلت نخواهد بود، چه آیپد چه ویندوز چه اندروید.

فعلا کار تخصصی و مهندسی = لپ تاپ/دسکتاپ.

مهم تر از این تا اونجایی که من میدونم اپل با ios خیلی موفق عمل کرده در بازار مرتبط و سهم زیادی از کاربران از این پلاتفورم استفاده می کنند ولی با os x باز هم میگم تا ائنجایی که من میدونم درصد قابل توجهی رو کسب نکرده.اپل چرا پلتفورم موفقشو با os x برای سهم بیشتر ادغام نکنه؟
    همین الان یه سری از قابلیت ها و امکانات جالب iOS برگشته به OS X ولی خب این دو برای کارهای متفاوت طراحی شدن، ادغام iOS و OS X (جدا از اینکه از نظر فنی بسیار بسیار مشکله و حجم کار بسیار بسیار بالایی نیازه) به نظر من کوچکترین فایده ای برای OS X نداره. در کل دید اپل به بازار OS X و کلا دسکتاپ اینه که این بازار چیزیه که از قدیم شروع شده و الان در اواخر دورانش به سر می بره، کما اینکه فروش کل PC ها کلا رو به کاهشه (با اینکه فروش مک ها بر خلاف جریان کل PC ها با سرعت کم داره زیاد میشه). کلا اپل همین وضع رو نگه می داره تا همینطور سهمی که توی این بازاری که آروم آروم داره به پایان می رسه رو داشته باشه. برای همین هیچ سرمایه گذاری جدی ای در این زمینه نمی کنه و این بازار تا پایان دورانش دست مایکروسافت باقی می مونه.

آینده ای که اپل می بینه در همین Post-PC است، و اپل مسلما ترجیح میده به جای اینکه در یه بازار در حال افول PC (یکی از خبرنگارها گفته بود "کشتی پوسیده") رقابت کنه، بازارهای جدیدی درست کنه و اونجا رقابت کنه.

4. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه navidr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نرم افزارهای مهندسی روی هیچ تبلتی عملی نخواهند بود، زمانی که تبلت های ویندوز 8 آرم هم بیان باز هم برنامه ها باید دوباره نویسی بشن، و حتی اگه نسخه x86 ویندوز 8 هم برای تبلت ها فراگیر بشه (که بعید می دونم) باز هم برنامه ها اکثرا باید هماهنگ بشن با این صفحه های تاچ خازنی و دقت کم نقاط لمسی (نسبت به نوک کلیک موس) و به همین خاطر فعلا بازار نرم افزارهای تخصصی مهندسی روی تبلت نخواهد بود، چه آیپد چه ویندوز چه اندروید.

فعلا کار تخصصی و مهندسی = لپ تاپ/دسکتاپ.

همین الان یه سری از قابلیت ها و امکانات جالب iOS برگشته به OS X ولی خب این دو برای کارهای متفاوت طراحی شدن، ادغام iOS و OS X (جدا از اینکه از نظر فنی بسیار بسیار مشکله و حجم کار بسیار بسیار بالایی نیازه) به نظر من کوچکترین فایده ای برای OS X نداره. در کل دید اپل به بازار OS X و کلا دسکتاپ اینه که این بازار چیزیه که از قدیم شروع شده و الان در اواخر دورانش به سر می بره، کما اینکه فروش کل PC ها کلا رو به کاهشه (با اینکه فروش مک ها بر خلاف جریان کل PC ها با سرعت کم داره زیاد میشه). کلا اپل همین وضع رو نگه می داره تا همینطور سهمی که توی این بازاری که آروم آروم داره به پایان می رسه رو داشته باشه. برای همین هیچ سرمایه گذاری جدی ای در این زمینه نمی کنه و این بازار تا پایان دورانش دست مایکروسافت باقی می مونه.

آینده ای که اپل می بینه در همین Post-PC است، و اپل مسلما ترجیح میده به جای اینکه در یه بازار در حال افول PC (یکی از خبرنگارها گفته بود "کشتی پوسیده") رقابت کنه، بازارهای جدیدی درست کنه و اونجا رقابت کنه.
    فکر کنم حق با شماست به هر حال من برای ایپد 3 دارم روزشماری می کنم داشته باشمش همین جا (شاید جاش نباشه)تشکرمو از شما می خوام یکم گسترده تر اعلام کنم ادما توی بحث چند دسته ان یا فرض می کنند اون چیزی که میگن یعنی یقین کردن که درسته و می خوان طرف مقابلو به هر ترتیب که هست مجابش کنن یا کلا بره موضوع X توجیه میارن نه دلیل علمی دسته دوم افرادی ایند که از همون لحظه اول پای بحث میشینند این احتمالو میدن که نظریاتشون به کل تغییر کنه و از طرف بحث ممکنه خیلی چیزا یاد بگیرن و نیومدن به هر ترتیبی شد حرف خودشونو به کرسی بنشونند شما از دسته دومی میشه گفت .من اصلا با اپل اشنایی نداشتم و کلا یه کمپانی fancy والکی گرون میدونستم ولی خوب دنبال کردن مطالب انجمن ایپد و شما که تقریبا بدون تعصب بود یه استارتی زد بره اینکه دنبال این برم که اپل چیه ودیدم از دیوایس هاش شاید گرون باشه ولی کیفیت دارن.خلاصه بی صبرانه منتظر ایپد هستم و پیشنهاد می کنم وقتی اومد انجمن یه بررسی تخصصی ازشو حتما قرار بده
    سر بلند و پیروز باشید

6. 5 کاربر از navidr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خبرهایی اومده که آیپد 3 در اواخر فوریه معرفی میشه و در مارچ عرضه میشه (محتمل هم هست چون آیپد 2 هم در مارچ عرضه شده بود). بقیه شایعات درباره آیپد 3 کماکان به قوت خودشون باقی هستن و هیچ شایعه معتبر و مستندی هم هنوز وجود نداره.

8. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه PCminister's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

این خبر اول فوریه از دیلی تک خیلی چیزا رو به صورت منطقی توضیح میده.

مثلا اینکه A6 اولین پردازنده ی دیوایسهای اپل خواهد بود که اپل خودش هسته را طراحی میکنه در حالیکه در چیپهای SoC قبلی از هسته های قبلا طراحی شده ی ARM استفاده میکردن. 4 هسته ای بودن پردازشگر هم قطعی به نظر میرسه.

استفاده از رتینا خیلی تاکید شده و در آخر پردازنده گرافیکی نیز یک مدل بهبود یافته PowerVR خواهد بود که طبق معمول on-die یعنی به صورت SoC و روی یک die همراه پردازنده اصلی خواهد بود.

اینا همش شایعه هست.

منبع:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال iOS JoWkErsSs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    ██████

پيش فرض

طبق تخمین ها سومین نسل تبلت اپل که در مارکت کاملا پیشرو هست چندان دور از عرضه نیست !
    گفته شده کارخانه های سازنده محصولات کمپانی اپل مانند و به طور دائمی در تلاشند که بتوانند امکانات لازم را برای تولید تعداد لازم تبلت ایتده اپل که احتمالا در مارس ۲۰۱۲ ارائه خواهد گشت آماده کنند

از انجائیکه که ارائه آیپد سوم اپل نزدیک به نظر می رسد ، صحبتهای زیادی از انچه که از این تبلت رویای انتظار داریم یا نداریم ! شده است ، ما همچنان ترجیح میدهیم آیپد نسل سوم اپل را ” آیپد۳ ” بنامیم، البته که تا زمانی که آیپد ۳ به طور رسمی از سوی اپل معرفی نشود اسم آن هم قطعی نیست!

اما از حرف های تکراری عبور کنیم ! لیستی از ویژگیهای کلیدی را تهیه کردیم و حال آنچه که از آیپد۳ انتظار داریم :
    ۱-صفحه نمایش با کیفیت رتینا:
    مدت بساری از تاخیر اپل در بکارگیری این صفحه نمایش گذشته است، وقتی که آیفون۴ در زوئن ۲۰۱۰ ارائه شد ما بلافاصله جذبش شدیم، البته نه تنها به خاطر طراحی جذابش بلکه به دلیل صفحه نمایش بسیار با وضوحش که عملا پیکسل ها را به هنگام تماشای ویدئوهای HD ، بازی ها و یا استفاده در زندگی روزانه ارتباط دیجیتال باورنکردنی می نمود
    بدون هیچ مورد اضافه ای ، آیپد به خودی خود نیاز به داشتن صفحه نمایشی دقیق تر را نسبت به پسر دایی! را توجیه میکند. آیپد ۲ سریعتر و پرجذبه تر از آیپد نسل اول هست اما همچنان از کمبود صفحه نمایشی برنده و گیرا که در کنار سخت افزار عالی و البته اپلیکیشن هایی که برای آن عرضه میشوند رنج میبرد.
    ما در iOS5 ارائه Newsstand را داشتیم و با هدفی که اپل در ایجاد انقلاب با textbook ها در اواخر این ماه دنبال کرده میتوان باور داشت که دیگر بکارگیری صفحه نمایش Retina تنها تصور نیست! و اگر اپل صفحه نمایش آیپدش را بهبود ندهد بی شک استفاده کننده های آیپد را به تعجب وا خواهد داشت

۲-دوربین بهتر
    اجازه بدهید تعارف نکنیم! دوربین آیپد۲ بین بهترین و بدترین ،متوسط هست، هر جور که به ان بنگرید به نظر نمیرسد دوربین آیپد ۲ گزینه ای مناسب برای رقابت در فلیکر باشد ( برعکس آیفون که علاقه بسیاری را حتی نسبت به دوربین هایی که تنها با این کاربری تولید شده اند مانند کانون یا نیکون ایجاد نموده است)
    هر چند که آبفون ۴ اس کاستی های آیفون را با پیشرفت دوربین از ۵ به ۸ مگاپیکسل برطرف نمود ، فکر میکنم شما هم با من موافق باشید که اگر دوربین ایپد بعدی قدرت ایفون۴ را هم داشته باشد راضی کننده خواهد بود.

۳-صفحه نمایشی کمتر شیشه ای و کمتر منعکس کننده
    من همواره از آیپدم استفاده میکنم: از آنجائیکه این دستگاه برای همیشه کانکت بودن عالی است و همیشه سودمند هست (همانطور که برای پر کردن وقت هم مناسب است )، اما اغلب اوقات در تعجبم که میتوانست به عنوان یک آینه در حمام بهتر هم باشد !
    شاید این انتقادی تند باشد اما من اسمارت فون ها و تبلت ها دیگری را در این سطح تجربه کرده ام و البته که آیپد بی تردید از درخشان ترین این دستگاهها در استفاده شان است بیشتر ترجیح میدادم که بیشتر ببینیم که یک صفحه نمایش رتینای جدید به جای صفحه نمایشم و البته با ظاهری کمتر گیرا چه گونه است! (کیفیت مهمتر از ظاهری گیرا )، البته که بدم نمی آید صفحه نمایش آیپد مقاومت بهتر را در رابطه با به جای ماندن اثر انگشت ها داشته باشد(به جای آنکه دائما تمیزش کنیم ! )

۴- سیری Siri
    حتی از وقتی که سیری در اواسط اکتبر با iOS5 همراه شد به سختی از خبرها بدور مانده و همانطور که میدانید تنها راه قعلی استفاده از سیری در آیپد تقلب در بکارگیزی فایل سیستمی آیفون ۴ اس است ( که فعلا تنها دستگاهی است که از طرف اپل مجوز استفاده از سیری را دارد )
    البته که من ادعای اولیه اپل را مبنی بر اینکه آیفون ۴ اس را تنها تلفن هوشمند جدید که امکان بکارگیری فناوری سیری را دارد قبول ندارم . واضح است که این یک بازی بازاریابی با هدف جبل توجه مشتریان برای خرید این دستگاه جدید بوده ، بدون ” سیری” قطعا تا حدی این اقبال کمتر میشد و اپل واقعا چیز جدیدی برای ارائه پیشرفتهایش نداشت.

جدیدترین مستندات درز کرده از آینده سیستم عامل iOS5 نشان میدهد که این فناوری با آیپد سازگار هست ، بنابراین ما امیدواریم که آیپد ۲ هم بتواند از قدرت خودنمایی نرم افزار تشخصی صدای سیری استفاده کند، حداقل آیپد ۳ باید مجهز به سیری دوست داشتنی باشد

۵-وروذی کارت حافظه SD
    خوب شاید کمی رویاپردازی کرده باشم ، همه ما میدانیم که اپل به شدت به این ویژگی بی علاقه بوده و شما برای استفاده از هر سطح مموری بیشتر بایستی ۱۰۰ دلار بیشتر برای خرید دستگاهی با ظرفیت بیشتر بپیردازید ! (برای مثال آیفون های ۳۲ و ۶۴ گیگ )
    گفتنش زیباست که ترجیح داده میشه آپشنی برای استفاده از فضایی فیزیکی ( نه مانند سرویس آی کلاود ) برای حافظه بیشتر داشته باشیم، من فکر میکنم در خواستن فضایی بیشتر روی دستگاهم که اکنون بدون قابلیت افزایش است تنها نباشم !
    آیفون ۴ اس با ظرفیت ۶۴گیگابایت تاکنون محبوبترین بوده است که نشان میدهد که همه ما بیشتر از آنچیزی که برایمان به صورت محدود قرار داده شده میخواهیم تا بتوانیم امکان بیشتری در استفاده از نرم افزارها، موزیک و ویدئوهای عالی داشته باشیم

منبع:Redmondpie.com

11. 2 کاربر از JoWkErsSs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان نظرتون راجع به حذف Home Button چیه؟

داره خودمونی میشه yums's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

به نظرم الان هم حذف شده
    من كه از وقتى اپديت كردم ديگه از اين دكمه استفاده نمى كنم.منظورم اينه به جاش از حركات دستم استفاده مى كنم.

ارمان جان مى شه در مورد شارژ با وايرلس توضيح بديد؟ مگه اين طور چيزى الان استفاده مى شه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من فکر نمی کنم.. درسته که کاربردش کم شده با وجود جسچرها ولی باز هم در بعضی مواقع راه سریع و خوبیه و حذفش هم خیلی فایده نداره.

ارمان جان مى شه در مورد شارژ با وايرلس توضيح بديد؟ مگه اين طور چيزى الان استفاده مى شه؟
    الان انتقال انرژی وایرلس در فاصله های کوتاه در حد آزمایشگاهی امکان پذیره و خب تا زمانی که به محصولات نهایی برسه هنوز زمان لازم داره، شاید چند سال.

15. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال iOS JoWkErsSs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    ██████

پيش فرض

استفاده از Home Button خیلی ضروریه ! هرچند که میشه از روش های دیگه هم استفاده کرد .

همچنین به نوعی جزو طراحی به حساب میاد . و زیبایی خاصی به iDevice میده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •