تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 33 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 323

نام تاپيک: تلویزیون های SHARP

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

منم از تصاویر sd زیاد راضی نیستم این منطقه ای که ما هستیم دیجیتال داخلیش کار نمی کنه اکثر شبکه ها رو با ماهواره می گیرم کیفیت ماهواره خیلی بهتر ا ز آنتن خود تلویزیونه اما دیشب یه فیلم hd گذاشتم کف همه بریده شده بود خداییش حرف نداره
    البته من مال همسایمونم دیدم سونی داره کیفیت همچین شاخی نبود که من از خریدم پشیمون بشم
    من تنظیمات رو تو user ست کردم ، شما هم همین کار رو کردی ؟ ممکنه مقدار تنظیمات تصویرت رو بگی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه FA6161's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    KHONAMON

پيش فرض

من هنوز به تنظیمات اولیه دست نزدم اینجا نصاب نیست که بگم بیاد درست کنه می خوام زنگ بزنم نمایندگی تلفنی راهنمایی بگیرم
    مثلا تنظیمات خود تلویزیون تصویرش به نظر من زیادی پررنگه رو ماهواره بهتره
    بهترین شبکه هایی که باهاش می بینم bbc و mbc هست که واقعا تصویرش طبیعیه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    KHONAMON

پيش فرض

من تنظیمات صفحه 10 انجام دادم فقط color temp از low خوشم نیومد گذاشتم hig
    چند تا چیز دیگرو هم نتونستم تنظیم کنم نمی دونم چون تنظیمات مال 46 بود و تلویزیون من 40
    در کل در حالت آنالوگ کیفیت تلویزیون خوبه نه عالی در حالت دیجیتال که من ندارم هیچی اما از ماهواره می گیرم کیفیت عالیه اینها برای شبکه های داخلی
    شبکه های خارجی کیفیت تصویر خیلی عالیه
    فقط به قول دوستمون دانیال
    راستی تو تصاویر سفید خالص مثل برف و یا آسمون نیمه ابری یا تصاویری که یه نور از پنجره تابیده رنگ سفید خالص و یدست نیست انگار خاک پاشیده شده تو اون قسمت و چشم رو میزنه
    توی تصاویر سفید حق با اونه سفیدش زیادی سفیده چشمو می زنه اما اون دو تا رو چک نکردم برای تصاویر سفید برف به نظر من خوب بود اما یک جا که بازیگر لیاس سفید پوشیده بود منم حس کردم زیادی سفیده البته هرکدوم مال یک شبکه بود اولی خارجی و دومی داخلی
    خب بقیه رو هم چک می کنم و می گم
    اگر تنظیم دیگه ای باید انجام بدم بهم بگید البته یک چیزی بگم تنظیم تصاویر سلیقه ای هست
    خب تو ضیحاتمو کامل کنم در مورد آسمان و برف چنین حسی نسبت به تصویر ندارم و به نظرم عالیه
    الان دارم شبکه مکه رو میبینیم کیفیت واقعا حرف نداره
    در کل راضیم نسبت به تلویزینهایی که دیدم تصویر خوبی داره کلا از خریدم پشیمون نیستم
    Last edited by FA6161; 09-02-2012 at 22:29.

4. این کاربر از FA6161 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام
    باید حرفم رو بابت پشیمونی از خرید این tv پس بگیرم ،واقعا هر چی با این tv و تنظیماتش کار میکنم بیشتر ازش خوشم میاد . گستردگی و متعدد بودن گزینه های تنظیم تصویرش فوق العادست الان دقیقا تنظیمات رو مطابق سلیقه خودم درست کردم و واقعا دارم لذت میبرم فقط دوستان توجه کنند اگر از این مدل خریداری کردند حتما با دقت و مطابق سلیقه خودشون تصویر رو کالیبره کنند چون تنظیمات movie وgame و standard و .... اصلا جالب نیست و اگر هم نخواستید خودتون تغییرات ایجاد کنید لا اقل بزارید رو حالت Dynamic fixed یا Auto باز این دو حالت پیش فرض از بقیه بهتره ولی حتما سعی کنید خودتون تو یه تصویر ثابت و استودیویی تنظیمات رو انجام بدید ،در ضمن حتما تنظیمات صدا رو هم به این صورت که در پایین میگم تنظیم کنید و بزارید تو یه شبکه موزیک تا احساس کنید که یه سیستم صوتی به tv وصل کردید . کیفیت صداش واقعا محشره با تنظیمات زیر حتی اگر تا آخر هم صدا رو زیاد کنی اصلا کیفیت خراب نمیشه :
    auto volum off
    Treble +10
    Bass +15
    Balance 0
    Surround SRS TS HD
    Bass Enhancer on
    Clear Voice on
    بغیر از تصاویر آسمان نیمه ابری و مثلا یه پنجره که نور ازش به داخل میتابه یا تصاویر برفی و بطور کلی زمینه رنگ سفید یکدست که چشم رو میزنه و انگار یه گردی روش پاشیده شده تصویر عالیه ، امیدوارم بتونم این مشکل روحل کنم البته با کم کردن کنتراست تا حدی این مشکل رو حل کردم .
    موفق باشید

6. 2 کاربر از danial4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    KHONAMON

پيش فرض

میشه این 2 تا تنظیمو بگی رو چی گذاشتی
    opc
    aquomotion
    محدوده opc

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

میشه این 2 تا تنظیمو بگی رو چی گذاشتی
    opc
    aquomotion
    محدوده opc
    opc رو خاموش کردم و aquomotion رو هم رو high گذاشتم محدوده opc هم وقتی خاموش باشه کاربردی نداره ، تنظیمات صدا رو مطابق تنظیماتی که گفتم بزار و نتیجه رو اعلام کن .

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    KHONAMON

پيش فرض

صدا خیلی عالی شد اما هنوز با تنظیمات مشکل دارم مخصوصا موقع فوتبال نگاه کردن

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

اینم بگم که من اصلا تنظیمات صفحه 10 رو قبول ندارم و فکر کنم بیشتر مربوط به مدل 820 هست ولی در مجموع سعی کنید خودتون با توجه به سلیقه خودتون تنتظیمات رو انجام بدین و زیاد به تنظیماتی که ارائه میشه توجه نکنید من تو حالت standard تنظیمات دلخواه خودم رو اعمال کردم و واقعا راضی هستم ، در مورد فوتبال هم نمیدونم مشکل شما چیه ولی من که تو صحنه های فوتبال هیچ مشکلی ندارم ، اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید مشکل چیه ؟ البته من سعی میکنم تنظیمات خودم رو اینجا قرار بدم . موفق باشید

11. 2 کاربر از danial4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kia.Tahamtan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

منم از تصاویر sd زیاد راضی نیستم این منطقه ای که ما هستیم دیجیتال داخلیش کار نمی کنه اکثر شبکه ها رو با ماهواره می گیرم کیفیت ماهواره خیلی بهتر ا ز آنتن خود تلویزیونه اما دیشب یه فیلم hd گذاشتم کف همه بریده شده بود خداییش حرف نداره
    البته من مال همسایمونم دیدم سونی داره کیفیت همچین شاخی نبود که من از خریدم پشیمون بشم

خب به سلامتی انگار همه دوستان یواش یواش دارن از خریدشون راضی میشن
    علت اینکه من خواستم چندتا فایل SD ببرید در tv های دیگه امتحان کنید همین بود که ببینید زیاد تفاوتی نیست
    چون اصولا وقتی کیفیت Full HD هست ایرادهای تصاویر SD بیشتر نمایان میشه به خصوص وقتیکه به جای 576p کیفیت تصاویر 480p و VGA باشه
    البته در TV های HD این ایرادها کمتر به چشم میاد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تصویر بالا اندازه متناسبی از انواع فرمت‌های معمول ضبط ویدئویی را نمایش می‌دهد که شامل Full-HD تا VGA می‌شود.

خب حالا نگاه کنید وقتی تصاویر با رزولیشن های PAL,NTSC,VGA در تلویزیون های جدید HD,Full HD کشیده بشن پیکسل ها و ایرادها نمایان تر میشن تازه اگه 4:3 باشن که بدتر میشه در 16:9 تصاویر بهتره
    با نرم کردن تصاویر و کمی فاصله گرفتن از tv و بجای اینکه مثله آدمای ندید بدید یا حساس برید تویه صفحه tv بشینید میتونید تا حدودی این مسائل استانداردهای پائین رو بهبود ببخشید

Last edited by kia.Tahamtan; 11-02-2012 at 17:04.

13. این کاربر از kia.Tahamtan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kia.Tahamtan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

من هنوز به تنظیمات اولیه دست نزدم اینجا نصاب نیست که بگم بیاد درست کنه می خوام زنگ بزنم نمایندگی تلفنی راهنمایی بگیرم
    مثلا تنظیمات خود تلویزیون تصویرش به نظر من زیادی پررنگه رو ماهواره بهتره
    بهترین شبکه هایی که باهاش می بینم bbc و mbc هست که واقعا تصویرش طبیعیه

احتمال زیاد av mode تلویزیونتون رو داینامیک هست
    ببر رو کاربر و تنظیمات رو خودت انجام بده
    اون دو کانال هم چون کیفیتش 576p هست بهتر نمایش داده میشه به مطلب قبلی و تصاویر نگاه کن

15. این کاربر از kia.Tahamtan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •