من تنظیمات رو تو user ست کردم ، شما هم همین کار رو کردی ؟ ممکنه مقدار تنظیمات تصویرت رو بگی ؟
من تنظیمات رو تو user ست کردم ، شما هم همین کار رو کردی ؟ ممکنه مقدار تنظیمات تصویرت رو بگی ؟
من هنوز به تنظیمات اولیه دست نزدم اینجا نصاب نیست که بگم بیاد درست کنه می خوام زنگ بزنم نمایندگی تلفنی راهنمایی بگیرم
مثلا تنظیمات خود تلویزیون تصویرش به نظر من زیادی پررنگه رو ماهواره بهتره
بهترین شبکه هایی که باهاش می بینم bbc و mbc هست که واقعا تصویرش طبیعیه
من تنظیمات صفحه 10 انجام دادم فقط color temp از low خوشم نیومد گذاشتم hig
چند تا چیز دیگرو هم نتونستم تنظیم کنم نمی دونم چون تنظیمات مال 46 بود و تلویزیون من 40
در کل در حالت آنالوگ کیفیت تلویزیون خوبه نه عالی در حالت دیجیتال که من ندارم هیچی اما از ماهواره می گیرم کیفیت عالیه اینها برای شبکه های داخلی
شبکه های خارجی کیفیت تصویر خیلی عالیه
فقط به قول دوستمون دانیال
راستی تو تصاویر سفید خالص مثل برف و یا آسمون نیمه ابری یا تصاویری که یه نور از پنجره تابیده رنگ سفید خالص و یدست نیست انگار خاک پاشیده شده تو اون قسمت و چشم رو میزنه
توی تصاویر سفید حق با اونه سفیدش زیادی سفیده چشمو می زنه اما اون دو تا رو چک نکردم برای تصاویر سفید برف به نظر من خوب بود اما یک جا که بازیگر لیاس سفید پوشیده بود منم حس کردم زیادی سفیده البته هرکدوم مال یک شبکه بود اولی خارجی و دومی داخلی
خب بقیه رو هم چک می کنم و می گم
اگر تنظیم دیگه ای باید انجام بدم بهم بگید البته یک چیزی بگم تنظیم تصاویر سلیقه ای هست
خب تو ضیحاتمو کامل کنم در مورد آسمان و برف چنین حسی نسبت به تصویر ندارم و به نظرم عالیه
الان دارم شبکه مکه رو میبینیم کیفیت واقعا حرف نداره
در کل راضیم نسبت به تلویزینهایی که دیدم تصویر خوبی داره کلا از خریدم پشیمون نیستم
Last edited by FA6161; 09-02-2012 at 22:29.
سلام
باید حرفم رو بابت پشیمونی از خرید این tv پس بگیرم ،واقعا هر چی با این tv و تنظیماتش کار میکنم بیشتر ازش خوشم میاد . گستردگی و متعدد بودن گزینه های تنظیم تصویرش فوق العادست الان دقیقا تنظیمات رو مطابق سلیقه خودم درست کردم و واقعا دارم لذت میبرم فقط دوستان توجه کنند اگر از این مدل خریداری کردند حتما با دقت و مطابق سلیقه خودشون تصویر رو کالیبره کنند چون تنظیمات movie وgame و standard و .... اصلا جالب نیست و اگر هم نخواستید خودتون تغییرات ایجاد کنید لا اقل بزارید رو حالت Dynamic fixed یا Auto باز این دو حالت پیش فرض از بقیه بهتره ولی حتما سعی کنید خودتون تو یه تصویر ثابت و استودیویی تنظیمات رو انجام بدید ،در ضمن حتما تنظیمات صدا رو هم به این صورت که در پایین میگم تنظیم کنید و بزارید تو یه شبکه موزیک تا احساس کنید که یه سیستم صوتی به tv وصل کردید . کیفیت صداش واقعا محشره با تنظیمات زیر حتی اگر تا آخر هم صدا رو زیاد کنی اصلا کیفیت خراب نمیشه :
auto volum off
Treble +10
Bass +15
Balance 0
Surround SRS TS HD
Bass Enhancer on
Clear Voice on
بغیر از تصاویر آسمان نیمه ابری و مثلا یه پنجره که نور ازش به داخل میتابه یا تصاویر برفی و بطور کلی زمینه رنگ سفید یکدست که چشم رو میزنه و انگار یه گردی روش پاشیده شده تصویر عالیه ، امیدوارم بتونم این مشکل روحل کنم البته با کم کردن کنتراست تا حدی این مشکل رو حل کردم .
موفق باشید
میشه این 2 تا تنظیمو بگی رو چی گذاشتی
opc
aquomotion
محدوده opc
opc رو خاموش کردم و aquomotion رو هم رو high گذاشتم محدوده opc هم وقتی خاموش باشه کاربردی نداره ، تنظیمات صدا رو مطابق تنظیماتی که گفتم بزار و نتیجه رو اعلام کن .
صدا خیلی عالی شد اما هنوز با تنظیمات مشکل دارم مخصوصا موقع فوتبال نگاه کردن
اینم بگم که من اصلا تنظیمات صفحه 10 رو قبول ندارم و فکر کنم بیشتر مربوط به مدل 820 هست ولی در مجموع سعی کنید خودتون با توجه به سلیقه خودتون تنتظیمات رو انجام بدین و زیاد به تنظیماتی که ارائه میشه توجه نکنید من تو حالت standard تنظیمات دلخواه خودم رو اعمال کردم و واقعا راضی هستم ، در مورد فوتبال هم نمیدونم مشکل شما چیه ولی من که تو صحنه های فوتبال هیچ مشکلی ندارم ، اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید مشکل چیه ؟ البته من سعی میکنم تنظیمات خودم رو اینجا قرار بدم . موفق باشید
خب به سلامتی انگار همه دوستان یواش یواش دارن از خریدشون راضی میشن
علت اینکه من خواستم چندتا فایل SD ببرید در tv های دیگه امتحان کنید همین بود که ببینید زیاد تفاوتی نیست
چون اصولا وقتی کیفیت Full HD هست ایرادهای تصاویر SD بیشتر نمایان میشه به خصوص وقتیکه به جای 576p کیفیت تصاویر 480p و VGA باشه
البته در TV های HD این ایرادها کمتر به چشم میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر بالا اندازه متناسبی از انواع فرمتهای معمول ضبط ویدئویی را نمایش میدهد که شامل Full-HD تا VGA میشود.
خب حالا نگاه کنید وقتی تصاویر با رزولیشن های PAL,NTSC,VGA در تلویزیون های جدید HD,Full HD کشیده بشن پیکسل ها و ایرادها نمایان تر میشن تازه اگه 4:3 باشن که بدتر میشه در 16:9 تصاویر بهتره
با نرم کردن تصاویر و کمی فاصله گرفتن از tv و بجای اینکه مثله آدمای ندید بدید یا حساس برید تویه صفحه tv بشینید میتونید تا حدودی این مسائل استانداردهای پائین رو بهبود ببخشید
Last edited by kia.Tahamtan; 11-02-2012 at 17:04.
احتمال زیاد av mode تلویزیونتون رو داینامیک هست
ببر رو کاربر و تنظیمات رو خودت انجام بده
اون دو کانال هم چون کیفیتش 576p هست بهتر نمایش داده میشه به مطلب قبلی و تصاویر نگاه کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)