اين ديگه چه سيستميه يعني 250 گيگا فضا مي خواد ؟؟؟نوشته شده توسط Ali-Bahal
3200 تا سي ي يو ميخواد ؟؟
1 گيگ رم ؟
مانيتور حتما بايد ان ئي سي باشه ؟؟؟؟
اين ديگه چه سيستميه يعني 250 گيگا فضا مي خواد ؟؟؟نوشته شده توسط Ali-Bahal
3200 تا سي ي يو ميخواد ؟؟
1 گيگ رم ؟
مانيتور حتما بايد ان ئي سي باشه ؟؟؟؟
يكي اگه ميشه سيستم اصلي رو بنويسه آيا به سيستم من ميخوره
سي پي يو 1700
رم 512
گرافيك 5200 128مگابايت
اینا چیه دیگه؟نوشته شده توسط Ali-Bahal
میشه لینک صفحه رو بدین؟
براي ديدن سيستم مورد نياز براي اين بازي ميتوانيد به لينك زير مراجعه كنيد.
البته بنظر من كساني كه تونستن بازي Nfs:mw رو بازي كنند Nfs:Carbon رو هم ميتونند بازي كنند چونكه انجين بازي فرق چنداني با شمار قبلي نكرده...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
البته نسخه ی پی سی فرق چندانی نکرده
سلام
من الان داشتم دمو این بازی رو بازی میکردم
نمیدونم چرا امسال شرکت EA خواسته حال همه طرفدار هاش رو بگیره
اولین مشکل این بازی: گرافیکش هست نمیگم گرافیکش بده ولی در برابر mostwanted خیلی ضعیف کار کرده
آدم وقتی فیلمهای Mostwanted رو نگاه میکرد موهای بدنش سیخ میشد ولی این زیاد حال نمیده
اون دختره هم که خیای زشته اصلا حال نمیده
آدمها اونقدر مثل قبل طبیعی جلوه نمیکنند
بازی خیلی سخت تر شده گیم پلی خوبه بد نیست نتونستم با قبلی مقایسه کنم
یکی از مسائلی که باعث سختی بازی شده اینه که توی بعضی از جاده ها که حفاظ نداره اگه از جاده منحرف بشی به دره پرت میشی و بازی رو میبازی
که البته خیلی هم بد نیست حال و هوای خاص خودش رو داره که باعث میشه که بازی کن خیلی بیشتر در رانندگی دقت کنه و همش باید دستش روی گاز و ترمز باشه تا یه وقت اشتباه نکنه
من که دو مرحله رو بیشتر نتونستم رد کنم مرحله سه چون خیلی از جاها حفاظ نداره خیلی سخته شاید باید عادت کنم
تو این دمو 3 تا ماشین داشت یه مزدا بود و یه لامبرگینی و یکی دیگه فکر کنم فورد بود
یکی دیگه از چیزهاش اینه که بعضی از جاده ها خیلی تاریکه و امکان داره جلوی خودت رو نبینی و گیج بشی که از کدوم ور بری
جاده ها خیلی پیچ و خم دارند ولی اگه عادت کنی آخر حاله
ولی کلا اون قدر که بازی mostwamted نظرم رو بهش جلب کرد این نتونست و خیلی ناراحتمو بزرگترین مشکلش فیلمهای گرافیکیش هست که در برابر ماست وانتد ضعیف تره
البته این امکان هم وجود داره که این فیلم مال دمو بوده و از عمد اینگونه ساخته شده
دیگه چند روز مونده تا بازی اصلی بیاد اون موقع معلوم میشه
فعلا![]()
حامد جان همونطور که قبلنم بهت گفتم شما این بازیو داری با کارت 5200 بازی میکنی و طبیعیه که تفاوتی در این بازی با ماست وانت نبینی ! خودتم که میدونی این کارت تمام جزییات بازی رو نشون نمیده ! و به احتمال زیاد افکت هایی در بازی هست که با این کارت تو فعال نمیشه ! اما به نظر من در کل از ماست وانتد بهتره چون رانندگی تو شب چیزی دیگس :قلب:
موافقم نوید جان.
تغییرات گرافیکی این بازی با کارتهای سری 6200 به بالا معلوم میشه.
ضمنا رانندگی تو شب که یه چیز دیگه هست هیچ Nissan Skyline و Nissan 350Z هم یه چیز دیگس!
Last edited by sAsAn.K; 28-10-2006 at 19:17.
سلام کاوه جاننوشته شده توسط Nvidia
من حرف شما رو قبول دارم
قبلا هم بهت گفتم من قصدم گرافیک توی بازی نیست اتفاقا خیلی هم گرافیکش بهتره
من منظورم گرافیک فیلمهای بازی بود که قبل از بازی یا وسط بازی نشون میده
این رو هم بگم که بد نیست ولی در برابر mostwanted کمی از نظر من ظعیف تره
حالا وقتی که بازی رو دیدید میفهمید که من چی میگم![]()
ممنون حامد جان . بالاخره یه بنده خدایی پیدا شد یه توضیحی در مورد این دمو بده. هرچند پیش نمایشش رو خونده بودم ولی فرق داره تا یه نفر بازی کنه و تعریف کنه.سلام
من الان داشتم دمو این بازی رو بازی میکردم
نمیدونم چرا امسال شرکت EA خواسته حال همه طرفدار هاش رو بگیره
اولین مشکل این بازی: گرافیکش هست نمیگم گرافیکش بده ولی در برابر mostwanted خیلی ضعیف کار کرده
آدم وقتی فیلمهای Mostwanted رو نگاه میکرد موهای بدنش سیخ میشد ولی این زیاد حال نمیده
اون دختره هم که خیای زشته اصلا حال نمیده
آدمها اونقدر مثل قبل طبیعی جلوه نمیکنند
بازی خیلی سخت تر شده گیم پلی خوبه بد نیست نتونستم با قبلی مقایسه کنم
یکی از مسائلی که باعث سختی بازی شده اینه که توی بعضی از جاده ها که حفاظ نداره اگه از جاده منحرف بشی به دره پرت میشی و بازی رو میبازی
که البته خیلی هم بد نیست حال و هوای خاص خودش رو داره که باعث میشه که بازی کن خیلی بیشتر در رانندگی دقت کنه و همش باید دستش روی گاز و ترمز باشه تا یه وقت اشتباه نکنه
من که دو مرحله رو بیشتر نتونستم رد کنم مرحله سه چون خیلی از جاها حفاظ نداره خیلی سخته شاید باید عادت کنم
تو این دمو 3 تا ماشین داشت یه مزدا بود و یه لامبرگینی و یکی دیگه فکر کنم فورد بود
یکی دیگه از چیزهاش اینه که بعضی از جاده ها خیلی تاریکه و امکان داره جلوی خودت رو نبینی و گیج بشی که از کدوم ور بری
جاده ها خیلی پیچ و خم دارند ولی اگه عادت کنی آخر حاله
ولی کلا اون قدر که بازی mostwamted نظرم رو بهش جلب کرد این نتونست و خیلی ناراحتم و بزرگترین مشکلش فیلمهای گرافیکیش هست که در برابر ماست وانتد ضعیف تره
البته این امکان هم وجود داره که این فیلم مال دمو بوده و از عمد اینگونه ساخته شده
دیگه چند روز مونده تا بازی اصلی بیاد اون موقع معلوم میشه
فعلا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)