تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 20 اولاول ... 4101112131415161718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 196

نام تاپيک: وزنه برداری

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

امان از دست اين افراد و نيروهاي خودسر كه همه كاري ميكنند و كسي هم بهشون نميگه بالاي چشمتون ابرو هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض اعتراف سعیدعلی ‌حسینی

وزنه بردار دسته فوق سنگین کشورمان سعید علی حسینی در خصوص دوپینگی بودنش گفت: رضازاده از قبل می دانست که من رکوردش را می زنم به خاطر همین به من برچسب دوپینگ زد.
    علی حسینی با اشاره به اینکه رضازاده بارها اعلام کرده که فقط پسرش می تواند در آینده رکوردش را تکرار کند، گفت: رضازاده توانست با پرداخت پول بیت المال فدراسیون وزنه برداری را از تعلیق خارج کند اما سر نوشت مرا برای همیشه نابود کرد و من وی را مسوول تمام بدبختیهای وزنه برداری می دانم سعید علی حسینی گفت:‌ جنگ رضازاده با من از همان رقابتهای جهانی شروع شد، زمانی که باید به روی تخته می رفتم رضازاده گفت: فیلم بازی کن و خودت را به مصدومیت بزن.
    علی حسینی در این باره تصریح کرد: در رقابتهای جهانی کره جنوبی زمانی که باید به روی تخته می رفتم رضازاده که نگران شده بود رکوردش را بزنم گفت: "آیان" طی نامه ای خواسته است که وزنه نزنم و مثل "شاهین نصیری نیا" در رقابتهای 2000 سیدنی خودم را به مصدومیت بزنم.
    به هر حال اتفاقات اخیر و دوپینگیهای ذکر شده ای که قانون تعلیق را برای ایران فعال کرده، در دوره مدیریت و ریاست آقای افشارزاده در وزنه برداری رخ داده و اینکه امروز هیچکس (ازجمله جناب افشارزاده) پاسخگوی این اتفاق بد نیست قطعاً بی نظیر محسوب می شود. اعلام دوپینگ وزنه برداراران آن هم از سوی فدراسیونهای جهانی ما را با یک سوال بزرگ روبرو می سازد و آن اینکه مسوولان و مأموران ستاد مبارزه با دوپینگ در ایران چه می کنند؟ آیا در اردوها ورزشکاران زیر نظر نیستند؟ آیا مأموران ستاد ضد دوپینگ نباید قبل از اعلام خارجیها نمونه های ورزشکاران را بررسی کنند و با این کار از بروز و وقوع اشتباهات جلوگیری شود؟؟؟
    برای شنیدن و دانلود صحبتهای آقایان
    1- سعید علی حسینی وزنه بردار
    2- مهدی اشرفی عضو کمیته فنی وزنه برداری و داوران وزنه برداری
    3- پرویز جلایر دبیر فدراسیون وزنه برداری، به سایت رادیو اینترنتی ایران صدا به این آدرس مراجعه نمایید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه goldenm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

6 رضازاده:‌ احساس می‌شود علی‌حسینی بی‌گناه است

مجمع سالانه هیات وزنه برداری استان اردبیل در سالن اجتماعات مجموعه ورزشی رضازاده برگزار شد.

در این جلسه حسین رضازاده سرپرست فدراسیون وزنه برداری گفت:« مسابقات قهرمانی بزرگسالان کشور و اردوی تیم ملی وزنه‌برداری کشورمان در مردادماه سال آتی در اردبیل برپا می شود.

تیم ملی وزنه‌برداری کشورمان با 14 وزنه‌بردار برای حضور در مسابقات جهانی ترکیه و بازی‌های آسیایی گوانگ‌جو خود را آماده می‌کند که امیدواریم این اردوها در رسیدن وزنه‌برداران به سطح آمادگی کامل بسیار موثر باشد. »

رضازاده ادامه صحبت هایش را به مسائل اتفاق افتاده اخیر در وزنه برداری ربط می دهد و با اشاره به دیداری که با رییس فدراسیون جهانی وزنه برداری داشته می گوید«در دیداری که اخیرا با تاماش آیان رئیس فدراسیون جهانی وزنه‌برداری داشتیم قرار است تا خردادماه سال آینده به صورت دقیق مواد استعمال شده از سوی علی حسینی بررسی شود تا مشکل و سوء‌ تفاهمات به وجود آمده برطرف شود.

احساس می‌شود این وزنه‌بردار جوان و پرآتیه کشورمان در محکومیت اخیر خود بی‌گناه است، چرا که مواد استعمال شده به نظر می‌رسد جزو مکمل‌های مورد تایید فدراسیون جهانی باشد.»

کد:

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض رضازاده، اسطوره ناتمام

یک بار گفت؛ وقتی تو آب استخر مجموعه انقلاب با آب بازی می کرد، شوخی می کرد؛ وقتی که خیلی سرحال بود و اخم نمی کرد. گفت که بلند کردن وزنه مثل رفتن زیر آب می ماند، باید در نفس کشیدن خسیس باشی، باید هر ثانیه که اکسیژن را می‏دهی بیرون را محاسبه کنی. گفتم این که همه اش نیست؛ عضله های بازو کجاست. گفت وقتی که وزنه را بالا می بری روی سینه بالا بردی اما وقتی پایین می آید آن وقت می توانی یک نفس بلند بکشی؛ همه اش به نفس ربط دارد. نفس کار قهرمان هم این بود، وقتی وزنه را بالا می برد، انگار کاهی را بالا می برد،به قول معروف پر کاه 400 کیلویی. این جا بود که قهرمان شده بود پهلوان، شاید.

یک بار در یک مراسمی قهرمانی از جنس دایره طلایی رفت بالا و او را که آن پایین لم داده بود را مورد خطاب غیر مستقیم قرار داد، خیلی ها که در ان سالن پر از جمعیت نشسته بودند و نفس نمی کشیدند می دانستند خطاب آقا رسول به اوست. آن بالا رفته بود که از تختی بگوید: «پهلوان یك وجود مستقل از میان مردم است و برای حفظ این استقلال تاوان‌های سنگینی می‌دهد. درجامعه‌آی كه معاویه است، پهلوانی كردن و مسوولیت علی بودن، علی (ع) را الگوی پهلوانی می‌كند و این مسوولیت به قدری سنگین است كه در هنگام شهادتش می‌گوید «فزت و رب الكعبه» به خدای كعبه سوگند رستگار شدم.» اینجا بود که پهلوان نفس نمی کشید، مثل زمانی که وزنه اش را در مسابقات جهانی انداخت و خندید؛ اما او دوباره قهرمان شد.

برای اولین بار همه فهمیدند که انگار یک مشکلی است؛شب قهرمانی بود در قطر. وقتی وزنه را زد و قهرمانی جهان را تکرار کرد، مدیر یکی از شبکه های تلویزیونی که انگار تنها برای این رفته بود که ناظر قهرمانی او باشد، اولین نفری بود که به او تبریک گفت. شب قهرمانی، شب میهمانی است، به دعوت یکی از ایرانیان ساکن دوحه به یکی از مجلل ترین رستوران های این شهر رفتند و قهرمان چقدر خورد از بس وزنه زده بود؛ یک نفس.

شب، جمعی همراه با او به هتل محل اقامت اش رفتند روی پله های بود که ان حادثه رخ داد؛ قهرمان سکندری رفت روی جمعیت. دکتر ایرانی وقتی علائم او را دید گفت که کبدش به شدت آسیب دیده است و باید هر چه سریعتر در تهران به پزشک متخصص مراجعه کند. اینجا بود که آقای رضازاده دیگر در هیچ مسابقه ای شرکت نکرد، بهانه اش اين بود كه آسيب ديده است و براي المپيك پكن تمرين مي كند.

رضازاده از ابتدا روي يك مسير پرتناقض در حركت بود كه خودش راه آن را نمي رفت،چه آنكه قهرماني كه در ادبيات رسمي به جهان پهلوان شهره بود،بازو بند جهان پهلواني را نبست گويي او مجبور بود كه جهان پهلوان باشد،همين را مي شد در رفتارهاي قديم و جديد او ديد. در سال ۲۰۰۲ پیشنهاد نعیم سلیمان ‌اوغلو قهرمان سه دوره وزنه‌برداری المپیک و رئیس وقت فدراسیون وزنه‌برداری ترکیه را مبنی بر تغییر تابعیت خود به ترکیه و دریافت ۱۰ میلیون دلار پاداش در صورت قهرمانی در المپیک آتن و دریافت ماهیانه ۲۰ هزار دلار رد کرد. وی در جواب سلیمان اوغلو در فرودگاه استانبول گفت: «من ایرانی‌ام و وطن و ملتم را دوست دارم.» او پیشنهاد مشابه‌ای را نیز از سوی جمهوری آذربایجان رد کرده‌ است. او با این کار محبوبیت خود را نزد ایرانیان چندین برابر کرد.

حالا 6 سال بعد او از ورزشکارانی است که همواره در تبلیغات شرکت‌های مختلف حاضر بوده‌است. (قول معروف درباره رد پيشنهاد شركت تجاري توسط آقا تختي را به ياد بياوريد.) اما اينها هيچ گاه اعتراضي جهاني را در بر نداشت؛ بازی وی در یک فیلم تبلیغاتی برای املاک رابینسون در شهر دوبی باعث اعتراض بسیاری در ایران شد. وبگاه‌های خبری وی را متهم کردند که همچون یک بنگاه‌دار از مردم می‌خواهد تا سرمایه‌های خود را از کشور خارج کنند و به کشوری دیگر ببرند. این واکنش‌های منفی به حدی بود که وزارت ارشاد قانونی در راستای ممنوعیت حضور ورزشکاران در تبلیغات‌ ماهواره‌ای تصویب كرد.

قهرماني كه روزي به خاطر رد پيشنهاد 10 ميليون دلاري تركيه محبوب همه بود در بورس ساخت و ساز و سرمايه گذاري در دبي به روي شبكه هاي ماهواره اي فارسي زبان لس آنجلسي رفت و تبليغ بازار مسكن دبي را كرد،اينجا بود كه در نزد بسياري، اسطوره در حد يك قهرمان ميداني بود تا جهان پهلواني مثل تختي. تازه اين همه ماجرا نبود.

مديرعامل، اعضاي هيات مديره و خبرگزاري ها و روزنامه نگارها جمع هستند تا به قهرمان يك دستگاه ماشين زانتيا بدهند. همه خوشحال و قهرمان خوشحال تر، گويي كه او بار ديگر تنها ورزشكاري است كه در پيچ و خم اداري كسب جوايز قهرمانان رشته هاي ورزشي قرار نگرفته است و بعد از هر قهرماني جايزه اش را تحويل مي گيرد؛ هنوز مراسم به پايان نرسيده است كه مجري از او مي خواهد كه براي اجراي سمبليک دريافت جايزه سوار خودروي شيك و آخرين مدل كارخانه شود و دوري بزند.

قهرمان هم مي نشيند پشت رول و مي راند و مديران كارخانه شادي كنان از سوار شدن يك قهرمان ملي پشت اتومبيبل شان... وقتي از محوطه جشن خارج مي شود، همه بيشتر مي خندند و شادي مي كنند اما وقتي هرچه منتظر مي شوند و از قهرمان خبري نمي شود،يكي از مديران مياني شركت كه خود نيز قهرماني در سال هاي دور بود و متولي اين مراسم به موبايل اش زنگ مي زند و مي شنود كه قهرمان با ادامه مراسم حال نمي كرده و رفته است به شهرشان. همين، مراسم به هم مي خورد.(!!!!!!!)

دوسالي كه وزنه نزد به راحتي نفس كشيد.راحت و هراز چندگاهي مصاحبه مي كرد و مي گفت براي افتخارسومين مدال المپيك حتما باز مي گردد،اما همه در دنيا مي دانستند كه باز نمي گردد. اين را يك بار يكي از مسئولان فدراسيون جهاني به خبرنگاري كه در مسابقات آسيايي كانازاواي ژاپن گفت كه زياد دلتان خوش نباشد به رضازاده. او تمام شد: «hossein rezazadeh is finished» بعد دست را تكاند.خبرنگار هم كه خيلي خوش بين بود گفت كه شما دلتان خوش باشد كه او مي آيد. خبرنگار كه وقتي اين را مي گفت خيلي مطمئن بود اما وقتي به تهران بازگشت و به ديدار رييس فدراسيون رفت همه اميدهايش به يكباره تمام شد مثل حسين رضازاده كه تمام شده بود از درد كبد.

اين قولي مشهور است و نزد اهالي وزنه برداري ، يک بار از دهان سعيد علي حسيني كه حسين را متهم به دوپينگي كردن اش كرده است(مثل اين كي ماند كه دوستي ،دوستي را عملي كند!) آمد بيرون كه خودش دوپينگي بوده است: «آن زمانی که دوپینگ 9 وزنه‌بردار مثبت شد و حسین رضازاده هم عضو آن تیم بود، او در آسمان‌ها تمرین می‌کرد. او هم جزو این ده نفر بود. چرا رضازاده دوپینگش درنیامد، اما سعید علی حسینی دوپینگش مثبت شد؟ این چرا برای من مهم است، چون که مربی تیم ملی در آن وقت آقای "ژنیا ساراندالیف" به جای او نمونه ادرار داده بود. واگرنه رضازاده هم جزو این ده نفر بود. آن موقع شاهین نصیری‌نیا می‌خواست در این مورد صحبت کند، اما نگذاشتند که او حرف‌هایش را بزند. نکته دیگری که می‌گویند این است که هر کدام از این وزنه‌بردارانی که دوپینگ‌شان مثبت شده، خودشان دارو مصرف کردند. مگر می‌شود همه یک داروی یکسان را مصرف کنند و مسوولان تیم ملی نفهمند؟»

خبرنگارها چيز فهم ترين ها نيستند اما نزديك ترين آدم ها هستند به خبر و رويدادي؛ اتفاقا پاسخ سوال سعيد علي حسيني را خبرنگاري كه با حسين رضازاده به سانتادومینگو دومينكين رفته بود گفت كه در آن سال سياه مرگ وزنه برداري ايران كه 9 نفر دوپينگي شده بوند، رضازاده تنها براي اين زنده ماند كه آقاي تاماش آيان با اسپانسرها بر سر حسين بسته بودند كه اگر نمي آمد 500 هزار تايي مي پريد.

به قول يكي از پيشكسونان ورزشي، ورزشكاران مرغ عزا و عروسي اند؛بايد باشند؛اما بعضي هاشان مثل حبيبي و برومند وكيل مجلس مي شوند بعضي هاشان هم مثل تختي مي روند روي دست مردم وقتي در المپيك مدال طلا نگرفت. آرايش جناح سياسي در ورزش هم حركت تاندولي دارد، رفت و برگشت؛ مثل پاسخ گل هاي خداداد به علي دايي. يكي مي‏گيرد و گل مي شود و يكي هوای بالای دروازه را مي شكافد با يك فرياد اوف كه از سكوهاي ورزشگاه مي زند بيرون.

يك بار مثل رضازاده كه مي رود بغل دست آيت الله رفسنجاني براي انتخابات عكس مي اندازد گل نمي شود، اما يك بار هم مي رود در ستاد رييس جمهور احمدي نژاد يك گل طلايي را مي زند وزنه بردار. كلا ورزشكاران پرنسيب سياسي ندارند، مثل علي پروين كه در هفته انتخابات همه جا هستند. اما رضازاده در انتخابات دهم روي مواضع سياسي اش مقاوم بود. بسياري از دوستان نزديك او در زمان انتخابات مي گفتند كه حسين اگر فلاني پيروز نشود بيچاره ايم. اما او جواب اش به همه يكي بود، پيروز مي شود؛ كلا ورزشكاران پيش گوهاي خوبي هستند، مثلا رضازاده مي گفت كه مدال مي اورم و مي آورد. تنها يك باز پيش گويي اش درست از كار نيامد اينكه در المپيك مدال سوم را مي آورم كه نياورد.

گفته بود که به دلیل علاقهٔ قلبی به احمدی‌نژاد، حاضر است مسئولیت افتخاری ستاد ورزشی او را بر عهده گیرد: «به عقیده من، دکتر احمدی‌نژاد با استقامت شجاعانه مقابل زورگویان و قلدرهای جهان و حمایت مردانه از مظلومان عالم نشان داد یکی از قوی‌ترین مردان جهان در عرصهٔ سیاست است ... به برکت سفرهای استانی دولت محترم به ویژه شخص رئیس‌جمهور، امروز در دورترین مناطق ایران و بی‌بضاعت‌ترین نقاط کشور فضا‌های مجهز ورزشی برای جوانان این مرزوبوم وجود دارد. هنر دولت نهم سفر به مناطق دوردست و محروم ایران است چرا که تا پیش از این هیچ دولتی در اندیشه سفر به مناطق دورافتاده و محروم ایران عزیز نبود و جوانان این مناطق هیچگاه به حق واقعی خود نرسیدند.» شايد به همين دليل بود كه جناح مقابل در انتخابات او را مورد انتقاد قرار مي داد. يك بار صادق زیباکلام در مقاله‌ای وی را فاقد خصوصیات جوانمردی که لازمه پهلوانی است دانسته‌ بود.

حسين رضازاده بي شك نام آورترين قهرمان تمام تاريخ ورزش ايران است، نام آورتر از امامعلي حبيبي و شمس الدين سيدعباسي و حتي محمد نصيري خروس وزن. نام‏آورتر از آقا تختي هم هست از نظر مدال، اما همين دوگانگي كه در مملكت وجود دارد، يكي به احمدي نژاد راي نداده او را مستحق همه جور اتهام مي داند و كسي كه به او راي داده وي را جهان پهلوان (روزنامه ها و سايت هاي طرفدار دولت در هنگامه انتقادات سعيد علي حسيني از رضازاده در مورد دوپينگي كردن ورزشكاران تيم ملي به دفاع صددرصدي از او مي پرداختند...) در مورد رضازاده هم صادق است. حسين رضازاده هيچ كس نيست، خودش است. نه انتظار تختي بودن بايد از او داشت در عصر حرفه اي گري اقتصاد و سياست و ورزش و نه انتظار امامعلي حبيبي بودن كه وكيل مجلس شد.

حتي اگر قبول كنيم كه سرپرستي در فدراسيون وزنه برداري هم با اين رانت طرفداري است نيز بايد قواعد بازي را قبول كنيم كه رضازاده با اين پتانسيل بايد در اين مسير مي آمد. حتي اگر راي كميته فني فدراسيون مبني بر محروميت اش از همه وزنه برداري و ثابت شدن اتهام دوپينگي كردن وزنه برداران هم بايد پذيرفت كه عرصه امروز عرصه واقع گرايي است و واقعيت مي گويد حمايت ديروز رضازده، حمايت امروز را طلب مي كند. رضازاده اين روزها هم نمي‏تواند نفس بكشد از بس نفس اش را بند آورده اند؛ اين رسم قهرمان كشي و اسطوره سوزي وقتي باب شد كه نتوانستيم اسطوره ها را تربيت كنيم. همه اسطوره ناتمام هستند از تختي تا رضازاده؛ چه فرقي مي كند در اين نادانستگی تاريخي كه جماعتي مرده پرست، زنده كشي را باب مي كنند.

مصطفي شوقی-دبیر گروه ورزشی مجله مثلث

tabnak.ir

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض دبير فدراسيون وزنه برداري:می خواهند خرابم کنند ، پسرم کارمند اینجا نیست

در گفتگو با عصر ايران ورزشي:
    دبير فدراسيون وزنه برداري:می خواهند خرابم کنند ، پسرم کارمند اینجا نیست

یک بار فدراسیون به من اعلام کرد که شماره حساب عابر بانک بدهم که من هم عابر بانک پسرم، علیرضا را به فدراسیون دادم. از آن به بعد حقوق مرا به حساب پسرم می ریختند.
    پرویز جلایر: حقوق چند برابر رضازاده بیت المال نیست؟

عصر ايران ورزشي، مهدی مشکوة- پرویز جلایر، دبیر فدراسیون وزنه برداری تصمیم خود را گرفته است. قرار است به زودی نامه ای به این فدراسیون ارسال کند که استعفا نامه اش باشد. می گوید: «با اینها نمی شود کار کرد.» منظور از اینها همان رضازاده و داراب ریاحی هستند و اینکه بهتر است دیگر سمتی در این فداسیون نداشته باشد.

جلاير در عین حال، ادعا می کند که این فدراسیون توانایی برکناری اش را ندارد: «سالها برای وزنه برداری زحمت کشیده ام. رئیس کمیته فنی بودم، بعد گفتند که ریاست برگزاری مسابقات را هم به عهده بگیر و بعد دبیری فدراسیون را هم به آن اضافه کردند. دیگر من چه کاری باید انجام می دادم.»

او دلخور است؛ از اینکه رضازاده مصاحبه ای انجام داده و گفته است: « پسری که اصلا در فدراسیون حضور نداشت و از پول بیت المال حق وحقوق دریافت می کرد.آیا نباید این کار را می کردم؟» و البته جلایر دلیل می آورد که پسرش سمتی در فدراسیون وزنه برداری نداشته است.

حرف رضازاده درباره پسر شما، حرف سنگینی است. قبول دارید؟

واقعا همین طور است. آنها پسر مرا نمی شناسد. پسر من اصلا کارمند فدراسیون نیست و حقوقی هم دریافت نمی کند. یک بار فدراسیون به من اعلام کرد که شماره حساب عابر بانک بدهم که من هم عابر بانک پسرم، علیرضا را به فدراسیون دادم. از آن به بعد حقوق مرا به حساب پسرم می ریختند. این که دیگر اشکالی ندارد.

*یعنی پسر شما هیچ وقت سمتی در فدراسیون وزنه برداری نداشته است؟

گفتم که پسرم کاره ای نیست. آنها می خواستند مرا خراب کنند و گفتند که من و پسرم دو تا حقوق می گیریم. اگر واقعیت این چیزی است که آنها می گویند، دلیل بیاورند. یک سند رو کنند که ثابت کند حق با آنها است. آنها می خواستند عملکرد مرا زیر سوال ببرند. چنین چیزی نیست. حقوقم را به حساب پسرم می ریختند، همین.

*منظور شما از آنها چه کسی است؛ رضازاده؟

بله. رضازاده و داراب ریاحی. خود آنها در فدراسیون چند برابر بقیه حقوق می گیرند و آیا این بیت المال نیست؟ چطور آنها می توانند هر کاری که خواستند انجام دهند. ولی من که کاری انجام ندادم، باید تاوان پس بدهم؟ آنها با این کار مرا ترور شخصیت کردند. سالها تجربه مرا زیر سوال بردند. آنها منش پهلوانی ندارند که چنین کاری انجام دادند.

*شما گفته اید که استعفا می دهید و هنوز این اتفاق نیفتاده است. حالا واقعا می خواهید استعفا دهید؟

بله. این کار را می کنم. چون نمی توانم با این افراد کار کنم. آنها 10 ، 12 نفر از کارمندان بیگناه را اخراج کردند. اغلب کارمندان بیمه بودند و سابقه 6 سال و 4 سال کار در فدراسیون داشتند. این کارمندان آدم های بی ادعایی بودند که از 7 صبح کار را شروع می کردند و تا 8 شب کار آنها ادامه داشت. اغلب آنها تحصیلکرده بودند. اما نمی دانم چرا فدراسیون دلیلی برای اخراج این کارمندان عنوان نکرده است.

---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------

در گفتگو با عصر ایران ورزشی
    کورش باقری: رضازاده کاره ای نیست

عصر ایران ورزشی، مهدي مشكوة- حضور کورش باقری قهرمان سابق تیم ملی وزنه برداری در این رشته بعد از اتمام دوران قهرمانی اش کمرنگ تر شده است. ظاهراً اختلاف باقري با رضازاده یکی از عوامل اصلی این حضور كمرنگ بوده است.

اما پیش از آن و زمانی که رضازاده در اوج دوران حضور خودش در مسابقات جهانی و المپیک بود، باقری همیشه در کنار او قرار داشت. با صمیمیتی که بین این دو دوستی قدیمی بوجود آمده بود، به نظر می رسید رضازاده او را در فدراسیون نگه دارد. اما این صمیمیت بعدها به اختلاف این دو منجر شد و حالا مدتهاست که کورش باقری در بیرون گود نشسته است.

با همه اینها، او جزو معدود کسانی است که شناخت خوبی نسبت به رضازاده دارد و این موضوع می تواند در چنین روزهایی اهمیت داشته باشد. به خصوص بعد از اتفاقهای اخیر فدراسیون وزنه برداری که در راس آن حسین رضازاده قرار دارد و تصمیم گیری سرپرست موقت این فدارسیون باعث اخراج 12 نفر از اعضای فدراسیون وزنه برداری شده است. اما آیا تصمیم گیری و به طور کلی سیاستی که رضازاده به عنوان نفر اول فدراسیون وزنه برداری درست بوده است؟

آقای کورش باقری به نظر شما اخراج 12 نفر از اعضای فدراسیون وزنه برداری درست بوده است؟

واقعیت این است که من خیلی پیگیر نبودم و نمی دانم که برای چی این نفرات از فدراسیون کنار گذاشته اند...

البته آقای رضازاده هم دلیل روشنی را برای اخراج آنها اعلام نکرده است. ارزیابی شما در این باره چیست؟

به نطر من، فدراسیون با حجم کاری که دارد، نیازی نیست که تعداد زیادی کارمند داشته باشد و بخواهد که با تعداد نفرات زیادی کارمند اداره شود. متاسفانه تعداد نفرات فدراسیون وزنه برداری چند برابر نیاز این فدراسیون است. بنابراین، برکناری و حذف این افراد ممکن است به ضرر این فدراسیون نباشد.

البته باید دید که آقای رضازاده چگونه این تصمیم را اجرایی کرده است. نحوه برکناری باید به گونه ای بوده باشد که به شخصیت کارمند لطمه ای وارد نشود. زیرا این نفرات در پست های دیگری ورزشی می خواهند کار کنند و نحوه نخواستن آنها باید محترمانه باشد.

البته این تصمیم اعتراض جلایر، دبیر فدراسیون را به همراه داشت. اما رضازاده هنوز دلیل یا دلایلی را برای برکناری 12 نفر اعلام نکرده است...

شاید با این اتفاق کار آقای جلایر در فدراسیون سنگین تر شد است. اما باید دلیل روشنی برای حذف این افراد باشد. البته فکر می کنم این تصمیم گری از اختیارات نفر اول فدراسیون است. اما اگر نظر مرا می خواهید که من فکر می کنم نیازی به استفاده از نفرات زیاد در فدراسیون وزنه برداری نیست. زیرا این فدراسیون تشکیلاتی به آن شکل ندارد و وزارت خانه نیست که کارمندان بسیاری داشته باشد.

فکر می کنید برای اداره فدراسیون وزنه برداری چند نفر لازم است؟

به طور کلی 12 نفر. البته باید از کسانی استفاده شود که توانمند باشند و بتواند به اصطلاح از پس کار بربیایند.

البته قبل از اینها، و در دورانی که خود شما، رضازاده، حسین توکلی و... موفقیت هایی را در مسابقات جهانی و المپیک به دست آوردند، فدراسیون مشکلی از این بابت نداشت. اما حالا که وزنه برداری مشکلات بسیاری دارد، تنها اخراج 12 نفر از کارمندان می تواند این فدراسیون را از بحران خارج کند؟

فکر نمی کنم این اتفاق بیفتد. البته بعید می دانم رضازاده در اخراج آنها تصمیم گیرنده باشد. گرچه به اسم او تمام شده، اما نمی توانیم به رضازاده ایراد بگیریم، او کاره ای نیست. باید دید ایراد از کجا بوده.

یعنی چه کسی تصمیم گیرنده بوده؛ سازمان تربیت بدنی؟

نه. منظور من این نبود.

اگر می شود ، واضح تر صحبت کنید.

یعنی کسانی که مدعی هستند. آدم هایی در وزنه برداری هستند که نقش زیادی در تصمیم گیری های این فرداسیون دارند.

مثلا چه کسانی؟

نمی توانم اسمی از کسی ببرم. ولی واقعیت این است که اين تصميمات را تنها نباید از چشم رضازاده دید. به هر حال، تصمیم گیری ها در وزنه برداری باید با تدبیر انجام شود.

البته به نظر نمی رسد که رضازاده در این تصمیم گیری ها نقشی نداشته باشد، بگذریم. شما عملکرد رضازاده را به عنوان سرپرست فدراسیون وزنه برداری در مدت حضورشان در وزنه برداری چگونه دیدید؟

هنوز که اتفاقی نیفتاده است.

آخرین خبر از وزنه برداری این است که تیم ملی نوجوانان در مسابقات تاشکند شرکت نخواهد کرد و رضازاده گفته است که مسئله اي نیست.

خب، شرکت نکردن در مسابقات بین المللی ضعف است. به خصوص اگردلیل منطقی پشت آن نباشد. این انگیزه ورزشکاران ما را پایین می آورد. من فکر می کنم رضازاده نباید اجازه دهد که چنین اتفاقهایی در وزنه برداری بیفتد.

البته دلیل آن روشن است؛ فدراسیون بدهی500 هزار دلاری دارد و تا زمانی که این بدهی را پرداخت نکند، نمی تواند در مسابقات بین المللی شرکت کند.

باید کاری انجام شود و این مشکل را برطرف کرد. ما چند وقت دیگر بازی های آسیایی گوانگجو را پیش رو داریم و نمی توانیم دست روی دست بگذازیم. من فکر می کنم اگر این مشکل حل شود، می توانیم امیدوار باشیم.

به غیر از این موضوع یک موضوع دیگر هم هست: وزنه بردارانی مثل سعید علی حسینی و رشید شریفی وضعیت مبهمی دارند و اگر نتوانند در مسابقات گوانگجو شرکت کنند، آیا می توان موفقیتي در بازيهاي آسيايي گوانگجو و بعد از آن المپیک لندن به دست آورد؟

بدون تردید پیش بینی این موضوع سخت است. به نظر من، فدراسیون رضازاده این ضعف ها را باید برطرف کند وگرنه واقعا نمی شود گفت که آیا ما موفق به کسب مدال می شویم یا نه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض دوپینگ تیم رضازاده 500هزار دلار هزینه برداشت

ايسنا - فدراسیون وزنه برداری ایران جریمه‌ی 500 هزار دلاری فدراسیون بین‌المللی، برای دوپینگ وزنه‌برداران ایران را پرداخت می‌کند.

فدراسیون وزنه برداری ایران جریمه‌ی 500 هزار دلاری فدراسیون بین‌المللی، برای دوپینگ وزنه‌برداران ایران را پرداخت می‌کند.

در اسناد مالی کمیته ملی المپیک، پانصد میلیون ریال از این مبالغ بابت پرداخت قسط نخست جریمه فدراسیون ایران به فدراسیون بین‌المللی ثبت شده و پانصد میلیون ریال دیگر بابت پیگیری رفع اتهام و محرومیت از سعید علی حسینی، قهرمان نامدار وزنه‌برداری ایران در نظر گرفته شده است. در حالی این خبر از سوی مسوولان ارشد کمیته ملی المپیک تایید می‌شود که "عزیز علی‌حسینی" پدر سعید علی حسینی در این رابطه گفت: «این خبر درست است. چون آقای افشارزاده هم این موضوع را به من گفت. اما وقتی من موضوع را از فدراسیون وزنه‌برداری پیگیری کردم، حسین رضازاده به من گفت، بابت علی حسینی پولی به حساب ما نیامده و همه این پول برای پرداخت جریمه صرف خواهد شد.»

او ادامه داد: « با این حال من باز از دبیر کل کمیته ملی المپیک خواستم تا موضوعی که گفته را برای رضازاده هم شفاف کند که او به صورت تلفنی این کار را کرد. بر این اساس قرار است روز یکشنبه به اتفاق رضازاده و ریاحی به کمیته ملی المپیک برویم تا موضوع را بررسی کنیم.»

---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------

رضازاده: قرار است جریمه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌مان را قسطی بپردازیم

ايسنا - حسین رضازاده گفت:« جریمه 500 هزار دلاری ایران در اقساط 100 هزار دلاری پرداخت می شود.»

سرپرست فدراسیون وزنه برداری درباره پرداخت مبلغی 100 میلیون تومانی از سوی کمیته ملی المپیک به این فدراسیون گفت: « این پول هنوز به ما پرداخت نشده اما قرار است 100 میلیون تومان از بودجه سال 89 فدراسیون را بگیریم که نیمی از آن هزینه وکیل و رایزنی وکیل مان برای حل مشکلات سعید علی حسینی می شود و باقی این پول را هم به همراه مبالغی که از بودجه فدراسیون در نظر گرفته‌ایم باید به عنوان اولین بخش از جریمه 500 هزار دلاری فدراسیون به دلیل مشکلات و محرومیتی که از سال قبل به جا مانده است بپردازیم.»

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض ..

ای بابا.................

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض حسین توکلی :علی حسینی رکورد زد به او تسلیت گفتم!

رضازاده مواظب حرف زدنش باشد!نمی خواهم مسایل اتفاق افتاده در اردوها را بازگو کنم

حسین توکلی، قهرمان بازی‌های المپیک سیدنی و مربی تیم‌های ملی نوجوانان و جوانان در سال‌های اخیر چندان علاقه‌ای به انتقاد از دوستان خود ندارد،اما اظهارات حسین رضازاده باعث شده به دفاع از شخصیت حرفه‌ای و قهرمانی خود برآید.

رضازاده علت کنار گذاشتن توکلی از کادر فنی تیم‌های ملی را بازی‌کردن او با بازی‌های کامپیوتری در اردوی تیم‌های ملی عنوان کرده بود، نکته‌ای که خون توکلی را به جوش آورد.
    به گزارش ایسنا پرش زیبای حسین توکلی بر سکوی نخست بازی‌های المپیک سیدنی در سال 2000، صحنه‌ای است که همه علاقه‌مندان ورزش به خوبی آن را در یاد دارند اما پس از آن توکلی هیچ‌گاه شانس این را پیدا نکرد تا بار دیگر بتواند این پرش به یاد ماندنی را تکرار کند. او چهار سال پس از آن پرش تلاش کرد، ولی نتیجه کار مصدومیت‌های پیاپی بود که در نهایت او را به اجبار از دنیای قهرمانی کنار گذاشت.

توکلی که پس از آمدن رضازاده به فدراسیون وزنه‌برداری شانس نخست سرمربی‌گری تیم‌های ملی وزنه‌برداری بود، به یک باره از همه‌ تیم‌ها کنار گذاشته شد، آن هم به دلایلی بسیار ضعیف. حسین رضازاده، سرپرست فدراسیون وزنه‌برداری درباره علت کنار گذاردن توکلی از تیم ملی، بازی‌ کردن او با بازی‌های کامپیوتری در اردوی تیم‌های ملی را عنوان کرده بود. علتی که توکلی را بر آن داشت تا برخی دیدگاه‌های خود در مورد وزنه‌برداری و رضازاده را بیان کند. در ادامه متن کامل سخنان توکلی با تقطیع موضوعی در ادامه خواهد آمد.

حسین زیر سایه حسیــــــن

به طور حتم پس از بازی‌های سیدنی در حق من تبعیض شد. من هم طلای المپیک را گرفته بودم و با توجه به آن داستان‌هایی که در المپیک سیدنی داشتیم و کسب مدال اول در بازی‌ها مشکل شده بود، من نخستین مدال را که آن هم طلا بود گرفتم. نمی‌خواهم بگویم که مدال من ارزشمند‌تر از بقیه بود، ولی نمی‌دانم چرا با من این طور رفتار شد. فکر می‌کردم مدال من که طلسم شکن کاروان ایران در بازی‌های المپیک سیدنی بود، آنقدر ارزش داشته باشد که توجه بیشتری به من شود؛ اما با این حال هیچ موقع اعتراض نکردم.آن موقع به هر سه مدال‌آور دیگر بازی‌های المپیک سیدنی (که دو مدال طلا و یک مدال برنز بود)، نشان شجاعت دادند؛ اما نفهمیدم که چرا این نشان تنها به من تعلق نگرفت تا روحیه مضاعفی بگیرم.

آیا عیار مدال‌ آنها بالا بود و عیار مدال من پایین‌تر؟ آیا من باید حرف‌های خیلی جالب‌تر می‌زدم تا مورد توجه مدیران قرار بگیرم؟ وقتی من مدال گرفتم، آن هم طلایی که نشان داد من از همه بالاتر بودم، آخرش چه شد؟ بیشتر مانورها بر روی رضازاده شد. جوایز برای او بود و او همه جا دعوت می‌شد؛ اما باز هم برای من مهم نبود. حال آن دوران گذشته و اکنون می‌خواهم در مورد حال سخن بگوییم.

همه چیز به نام حسیــــــن

من احساس می‌کنم همان روندی که در المپیک (سیدنی) وجود داشت، حتی در دوران مربی‌گری من هم ادامه پیدا کرد. رضازاده قهرمان بزرگی بود. آدم بزرگی هم بود. چیزی که من استنباط می‌کنم این است که او حداقل آدم بزرگی بود. این اتفاقی که در رسانه‌ها می‌افتاد و همه موفقیت‌های تیم‌های پایه به نام رضازاده درج می‌شد، به نوعی ضعف رسانه‌های ماست که به خوبی واقعیت یک ماجرا را بررسی نمی‌کنند. اما حسین توکلی حداقل فعالیت‌هایی که کرده مشخص است و ادعاهایی که افراد می‌کردند، به خودشان مربوط است.

من یک بار به عنوان مربی در رقابت‌های قهرمانی آسیا شرکت ‌کردم که به جرات می‌توانم بگویم عملا به عنوان سرمربی کار می‌کردم. اما از افشارزاده تشکر می‌کنم که در همین دوران که من فاصله زیادی از ورزش گرفته بودم، دوباره به وزنه‌برداری دعوتم کرد. امثال من هم باز بودند کسانی که از قهرمانان وزنه‌برداری و از آن تیم طلایی بودند که همگی به تیم ملی دعوت شدند. ما در اردن با قدرت اول شدیم. آن تیم به رکوردهای خیلی خوبی رسیده بود. هم در جوانان و هم در نوجوانان با قدرت قهرمان شده بود. پس از آن من سرمربی تیم جوانان شدم و زالای و قاسمی هم کنار من بودند. تیم در کلمبیا در رقابت‌های جوانان جهان در حالی که دو نفر اوتی داشت، با 6 نفر عنوان سوم را کسب کرد و در چهار وزن مدال گرفتیم و همه وزنه‌برداران ما در گروه A وزنه‌زدند. من آنجا شاهکار نکردم اما به هر حال همه تیم خوب کار کردیم. این‌ها افتخارات من بود و خیلی از کارهای دیگر هم انجام دادم که حتی در شرح وظایفم نبود، اما بنا به علاقه‌ای که داشتم این کارها را کردم. هیچ موقع هم در پی نمایش دادن افتخاراتم نبودم. کارهایم را به نمایش نمی‌گذاشتم. شاید یکی از مشکلات من این بود. همین هم بود که همه چیز به نام رضازاده رقم می‌خورد.

کاسه صبر لبریز حسین

من همیشه آدم صبوری بوده‌ام و در مورد مشکلاتی که به وجود می‌آمد، چیزی نمی‌گفتم؛ اما امروز پس از اتفاقاتی که در فدراسیون افتاده و صحبت‌هایی که علیه من کرده‌اند، کاسه صبر من را هم لبریز کرده‌اند و آمده‌ام که از حیثیت خودم دفاع کنم. من همیشه به دوستان خودم این فرصت راداده‌ام که در مسیر درست باقی بمانند؛ اما انگار در مورد برخی‌ها اشتباه می‌کردم و آنها با من خوب برخورد نمی‌کنند. من در کنار رضازاده بودم و علاقه‌ای به رسانه‌ای شدن خیلی از مسائل نداشتم، چرا که آن موقع خودم را هم عضو خانواده می‌دانستم؛ اما امروز که مسائل خصوصی ما در رسانه‌ها مطرح می شود، می‌فهمم که این آخر داستان است.

چرخش 180 درجه‌ای حسیـــــــن
    خیلی‌هایی که امروز به این میز و صندلی‌ها چسبیده‌اند و این کارها را انجام می‌دهند، خودشان وقتی ورزشکار بودند این رویه را قبول نداشتند؛ اما امروز یک چرخش 180 درجه داشته‌اند. یک سری دوست قدیمی که می‌توانستند در وزنه‌برداری نتایج خوبی کسب کنند، همه پراکنده شده‌اند. اگر قرار بود هر کدام از تیم ایوانف، امروز یک گوشه‌ای از کار را بگیرند، مشکلات زیادی حل می‌شد. ما باید مشکلات خودمان رادر خودمان حل می‌کردیم، نه اینکه افشاگری می‌کردیم. اما فکر می‌کنم فدراسیون اکنون جنبه این کار را ندارد. حتی امروز من را که اهل شکایت نبودم، صدایم را درآوردند، چه برسد به بقیه. من به دنبال پایداری و موفقیت این خانواده بوده‌ام؛ اما آنها رفتار خوبی با من نداشتند. امروز هم من ادعای زیادی نداشتم، اما موقعی که کسی که علمش کمتر و ضعیف‌تر از من است، در راس تیم ملی قرار می‌گیرد، برایم تاسف‌آور است. یا می‌بینم که درباره من در روزنامه‌ها حرف‌های کوچکی را مطرح می‌کنند. با این حال من دوست داشتم به تیم ملی کمک کنم؛ اما وقتی رضازاده عنوان می‌کند که توکلی در اردو بازی‌های کامپیوتری انجام می‌داد، برایم خیلی کودکانه است. این برای من بد است که او درمورد من این گونه صحبت کند. من فکر می‌کنم این صحبت را رضازاده از آن جهت می‌کند که هیچ دلیل محکمی برای کنار گذاشتن من از کادر فنی تیم ملی نداشت. اگر دلیل محکم‌تری داشت آنها را مطرح می‌کرد، نه اینکه به این مسائل کوچک دست بیندازد. اگر ما بخواهیم مسائل خصوصی که در اردو اتفاق افتاده را مطرح کنیم، با توجه به اینکه سالیان سال با هم بودیم و از جزئیات یکدیگر باخبریم، فکر نمی‌کنم که کار درستی باشد خیلی از مسایل بازگو شود و به نفع کسی نیست. من از رضازاده می‌خواستم که به دنبال این داستان‌های کوچک نباشد. من می‌دانم که در اردو در این سال‌ها اتفاق‌هایی می‌افتاد که گفتن آنها شرم‌آور است؛ اما نیازی به مطرح کردن آنها نیست. حتی اگر من بازی کامپیوتری هم کرده باشم، مگر خلاف کرده‌ام. حالا چه فرقی می‌کند که من با شاگردانم پینگ پنگ بازی کنم یا پلی استیشن؟ این چه نقطه منفی برای من است؟ آقای رضازاده می‌گوید که شب و دیروقت این حالت را دیده؛ اما می‌خواهم بگویم که آقای رضازاده کجا من را دیروقت دیده که این کار را انجام داده‌ام؟ آقای رضازاده که همیشه ساعت 8 از اردو می‌رفت. کجا نیمه شب به اردو بازمی‌گشت که این صحنه را ببیند؟ چرا دروغ می‌گوید؟ من تا آخر شب کنار شاگردانم می‌ماندم تا حتی برای آنها لالایی بگویم تا بخوابند. خیلی‌ها مشکل داشتند و با صحبت‌های من به خواب می‌رفتند. رضازاده کجا این‌ها را می‌دید؟ آیا این صحبتی که رضازاده در مورد من کرده انصاف است؟ من از آن روز به بعد که رضازاده این جمله را گفته همیشه به خودم می‌گویم خدا را شکر که رضازاده برای گذشتن از تو به چه دلیل پوچی توسل کرده است. او اگر بهانه‌ی بزرگتری داشت، چه کار می‌کرد؟

تایید وجود دوپینگ از سوی حسین

بحث دوپینگ، بحث پیچیده‌ای است که بخشی از آن علمی و بخشی فنی است که تنها من می‌توانم در مورد بخشی از آن اظهار نظر کنم. در دنیا همه چسبیده‌اند به وزنه‌برداری که این‌ها دوپینگ می‌کنند. چون در میان رشته‌های قدرتی، تنها ما هستیم که حرفه‌ای کار می‌کنیم و حرفه‌ای آزمایش می‌دهیم. خیلی‌ها می‌گویند که همه داروهایی که اکنون دوپینگ است از وزنه‌برداری خارج می‌شود؛ اما اکنون در خیلی از رشته‌های ورزشی همچون دوچرخه‌سواری، ‌دوومیدانی و یا رشته‌های دیگر دوپینگ می‌کنند. وزنه‌برداری چون بیشتر از همه جلوی چشم بوده، این وضعیت را دارد. شما مطمئن باشید اگر دوپینگ وجود نداشت این همه تشکیلات برای مبارزه با دوپینگ به وجود نمی‌آمد. پس دوپینگ وجود دارد. من اعتقاد دارم دارو بخش کوچکی از ورزش حرفه‌ای است.

حسیــــــن و ادامه چرخه غلط

امیدوارم اتفاق‌هایی که در وزنه‌برداری ما افتاد و تعداد زیادی دوپینگی شدند، مغرضانه نباشد. صحبت‌هایی که پس از آن مطرح شد، چندان جالب نبود. اینکه همه بار گناه خود را دوش دیگری می‌انداختند. من احساس می‌کنم دست‌هایی هم در دوپینگ‌ها وجود دارد. چرا قزاقستان که برای المپیک یا پس از آن به خاطر دوپینگ محروم می‌شود، به زودی بخشیده می‌شوند و در رقابت‌های جهانی هم مدال طلا می‌گیرد؟ ولی ما یک وزنه‌بردار که شانس یک مدال را دارد، هزار مشکل برایش به وجود می‌آوریم. من هم در مورد علی‌حسینی با توجه به اینکه خیلی نزدیک به ماجرا بودم، به یک نتیجه قطعی نرسیدم که مشکل کجاست و چرا موضوع علی‌حسینی حل نمی‌شود و آیا او دوپینگ کرده یا نه؟ اما نکته جالب‌تر برای من آن است که خیلی‌ها هم جرات بیان کردن واقعیت را ندارند. آن واقعیت‌هایی که در اردو بوده. برخی بار گناه خود را قبول نمی‌کنند. موقعی که یک دروغ گفته می‌شود، متاسفانه بعد از آن هم باید دروغ بگوییم و این دروغ‌ها همچنان در وزنه‌برداری وجود دارد. با این حال حرف من این است که مسوولان باید بدانند که همه وزنه‌برداری ما رضازاده نیست و یک تیم خوب در سال‌های گذشته بوده که به غیر از رضازاده توانسته‌اند افتخارهایی را برای رضازاده کسب کنند. رضازاده اعتبار وزنه‌برداری ما بوده؛ اما نباید ما به راحتی همه قهرمان‌های دیگر را فراموش کنیم.

به طور حتم اکنون نیز کسانی هستند که بتوانند موفقیت‌های رضازاده را تکرار کنند. من و رضازاده که از آسمان نیامده‌ایم. ما هم زمینی بودیم و به این نتایج رسیدیم. کسانی دیگر هم می‌توانند حتی به نتایج بهتر برسند. اگر قرار است همه کارها را رضازاده انجام دهد و همه جا بنویسند رضازاده، پس بقیه چه کار کرده‌اند؟. خب بقیه را بریزند بیرون دیگر . همین کاری که می‌بینید الان کرده‌اند.

تسلیت حسین به علی‌حسینی

من پیش از رقابت‌های باشگاه‌های آسیا که علی‌حسینی در آن رکورد زد، به او گفته بودم که در این مسابقه‌ها شرکت نکن و یا اگر شرکت می‌کنی، دنبال رکورد زنی نباش. رفت و آن مسائل پیش آمد و رکوردهای دنیا را هم زد. وقتی برگشت همه به او تبریک می‌گفتند؛ اما من به او تسلیت گفتم. گفتم که همین رکوردشکنی‌ها باعث می‌شود برایت مشکلات زیادی به وجود بیاید. من به او گفتم که رکوردشکنی در باشگاه‌های آسیا جز اینکه روی تو حساس شوند، هیچ نتیجه‌ی دیگری ندارد. هیچ دلیلی نداشت که او چنین رکوردشکنی‌هایی در باشگاه‌های آسیا داشته باشد.

چرخه غلط در وزنه‌برداری ما ادامه دارد. ما کارهای ایوانف را اکنون داریم به صورت وارونه انجام می‌دهیم. من نیامدم بگویم که در وزنه‌برداری چرخه غلط ادامه دارد. من فقط با این مصاحبه می‌خواستم ذهن‌ها را بیدار کنم که وقتی در مورد من صحبت می‌کنند، حواس‌شان جمع باشد و مواظب حرف‌زدن‌شان باشند. وقتی کسی کاری به آنها ندارد، پا روی دم من نگذارند. من در دوران مربی‌گری نتایج خوبی کسب کردم و لزومی ندارد که با این گونه مصاحبه‌های کوچک، شخصیت من را زیر سوال ببرند و با اذهان عمومی بازی کنند و این حرف‌های بچگانه را بزنند.

حسیــــــن، گزینه‌ای نامناسب برای وزنه‌برداری

عملکرد رضازاده این را نشان می‌دهد. اگر شخصی برخورد نکنم و نگویم که به خاطر من و رفتاری که با من داشته‌، به طور کلی می‌توانم بگویم تمام دوستانی که می‌توانستند به او کمک کنند، از کنارش دور شده‌اند. مانند برخواه، باقری، فلاحتی نژاد و من. همه این‌ها می‌توانستند کمک شایانی به تیم‌های ملی کنند و بتوانند یک قسمتی از کار را برای فدراسیون و کمک به رضازاده بگیرند. اما طوری با این‌ها رفتار کرده که دیگر نمی‌شود جبران کرد. من که تاکنون در هیچ مصاحبه‌ای از رضازاده انتقاد نکرده بودم، طوری با من برخورد کرده که این‌جا آمدم و لب به سخن می‌گشایم. اوایل فکر می‌کردم که رضازاده گزینه مناسبی برای فدراسیون خواهد بود؛ اما وقتی رفتار او را در این مدت دیدم، تصمیمم را عوض کردم. او شعارهایش را عوض کرده و حتی اخلاق و روحیاتش نیز عوض شده است.

حسین دیگر باز نمی‌گردد

من سعی می‌کنم جایگاهم را حفظ کنم و دیگر به وزنه‌برداری باز نگردم. سعی می‌کنم خاطرات خوبی را که در ورزش داشته و مردم از من دارند حفظ کنم.

کد:

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اخر دوپینگ کردن یا نکردن؟
    مسئولش رضازاده بوده یا نبوده؟
    هر کی به همچین کاری دستور داده پس حتما خودشم دوپینگی بوده؟
    تازه مگه بازی کامپیوتری چه ربطی به مربی گری داره .اتفاقا باعث نشاط در اردو هم میشه.

داره خودمونی میشه goldenm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض رضازاده: ديگر به وزنه‌برداري برنمي‌گردم

فارس: قويترين مرد جهان امروز گفت: با توجه به مسئوليتم به عنوان سرپرست فدراسيون وزنه‌برداري، در رده مسابقات ديگر به اين رشته برنمي‌گردم.

حسين رضازاده ظهر امروز در حاشيه نشست سالانه مجمع هيئت وزنه‌برداري استان مازندران در جمع خبرنگاران به پرونده دوپينگ سعيد علي‌حسيني اشاره كرد و اظهار داشت: پرونده سعيد كه در جام باشگاه‌هاي آسيا در ازبكستان به علت دوپينگ مطرح شده بود قرار است 25 خردادماه در محل فدراسيون جهاني وزنه برداري در صوفيه بلغارستان بررسي شود.

رضازاده از انتخاب وكيل بين‌المللي براي اين موضوع خبرداد و ابراز اميدواري كرد اين مسئله حل و فصل شود.

سرپرست فدراسيون وزنه‌برداري، از حضور ايران در مسابقات جهاني وزنه‌برداري در رده جوانان در 23 خرداد خبرداد.

سرپرست فدراسيون وزنه‌برداري با اشاره به حضور دو تيم وزنه‌برداري ايران در مسابقات المپيك نوجوانان كه قرار است در مرداد ماه سالجاري برگزار شود خاطرنشان كرد: اردوي وزنه‌برداران ايراني براي حضور در مسابقات بزرگسالان جهان در تركيه در شهرستان بابلسر برگزار مي‌شود.

رضازاده با اعلام اينكه اردوي مقدماتي براي حضور جوانان ايراني در بلغارستان 4 ماه به طول انجاميد، بيان داشت: 5 نفر از جوانان وزنه‌بردار كشورمان در اين مسابقات حضور دارند.

وي درباره احتمال برگشت خودش به صحنه وزنه‌برداري در رده مسابقاتي گفت: با توجه به مسئوليتم به عنوان سرپرست فدراسيون وزنه‌برداري به اين رشته برنمي‌گردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •