ممنون از جوابت بازیو گرفتم می خواستم بریزم گفتم بدونم کامل هست یا نهنوشته شده توسط manreza71 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید برم 7 بریزم
ممنون از جوابت بازیو گرفتم می خواستم بریزم گفتم بدونم کامل هست یا نهنوشته شده توسط manreza71 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید برم 7 بریزم
با سلام
ببخشید دوستان من بازی رو تموم کردم ولی هر کاری کردم فریم بازی از 30 بالاتر نمیره ولی لک هم نمیزنه به هیچ عنوان البته از 30 فریم هم کمتر نمیشه هیچ راهی نداره فریم بیشتری از بازی گرفت؟؟؟
ببینید یکی از صحنه های بازی هست فریم رو انگار روی 30 قفل کردن
این هم سیستم من هست
CPU AMD Phenom II X4 Black Edition B55,3817MHz+ 2xFAN BUFALLO
MAINBOARD ASUS M4A88TD-V EVO/USB3
RAM Corsair XMS 4GIG 1600 DDR3 XMP ACTIVE CL8-8-8-21
VGA EVGA GTX560TI SC 1GIG ddr5
MONITOR SAMSUNG P22700 LCD
CASE MAGNUME2+4FAN 120mm
ODD SAMSUNG 24X SATA
POWER SUPER FLOWER AMPTAC 750w Bronze
HDD SAMSUNG 320 SATAII
Mouse Farassoo FLM3180 3200DPI
سلام،من توی این بازی مشکل صدا دارم کسی می دونه مشکل چیه؟
اینم سیستمم:
GeForce 9500 Gt-1G
Ram:4G
Cpu:2.60
اگه منظورت اینه صدا وتصویر ناهماهنگ هست بخاطر کارت گرافیکت هستنوشته شده توسط Behnam_Salari [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی رو 30 فریم قفل هست وبالاتر نمیرهنوشته شده توسط mInI_ClockEr [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید با اومدن پچ این مشکل حل بشه
البته من با گرافیک 5670 تا 20 فریم هم بعضی وقتا افت فریم دارم
بابا یکی هم جواب ما رو بده ؟نوشته شده توسط remigolian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط Altairezio [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه زحمت بکش آخرین ورژن درایور کارت گرافیک بگیر ببین چی میشه
2- گرافیک بازی رو بیار پایین ببین باز مشکل داری ؟؟؟؟
بعضی جاها هماهنگه ولی بعضی جاها هماهنگ نیست بعد زمانی که از ماشین پیاده می شه صدا دوباره پخش می شه و خش خشی می شه راستی فریم بازیم روی یازدست.نوشته شده توسط manreza71 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بازی رو اجرا کردم ولی زبانش چینیه
چه مسخره ! Most Wanted صد برابر بهتر اینه. نه میشه تو شهر بگردی نه کنترل ماشین بهتر شده. اصلا از سبک NFS خارج شده.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)