تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 28 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 280

نام تاپيک: آینده برنامه نویسان || (چه زبانی یاد بگیریم + از کجا شروع کنیم) * (WPF,WP7,Silverlight) چیست؟

داره خودمونی میشه newsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من چند جا خوندم که تو ویندوز 8 جدید فریم ورک دات نت کاملا حذف میشه و WinRT جایگزین اون میشه و تکنولوژی های جدید مایکروسافت مثل سیلور لایت و XNA و همچنین WPF حذف میشن و ابزار بازیسازی هم فقطC++/DirectX خواهد بود ایا این درسته یا من اشتباه میکنم اگه میشه یه توضیحی بدین ممنون میشم.

Windows 8 introduces a new core API called WinRT. This is used to develop Metro style applications using C/C++, .NET, or JavaScript. These applications automatically gain features such as hardware acceleration and advanced power management out of the box. Existing Silverlight and WPF applications can be ported to the new “Native XAML” libraries with minimal effort.

You can access WInRT from C/C++, C#/VB, or JavaScript. XAML is the UI layer for C, C++, C#, and Visual Basic. HTML/CSS will continue to be used as the UI layer for JavaScript.

2. 2 کاربر از newsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اونوقت XNA چی میشه یه جا نوشته بود دیگه نمیشه از Managed DirectX استفاده کرد و فقط باید C++/DirectX استفاده کنیم درسته؟
    اونوقت منبع رو هم میشه ذکر کنید؟

داره خودمونی میشه newsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اونوقت XNA چی میشه یه جا نوشته بود دیگه نمیشه از Managed DirectX استفاده کرد و فقط باید C++/DirectX استفاده کنیم درسته؟
    اونوقت منبع رو هم میشه ذکر کنید؟
    سلام
    من تا حالا که دنبال کردم حرفی از XNA نسخه ی جدیدش نشنیدم و بیشتر بحث ها روی همون نسخه 4 بود.
    فکر کنم آره این طوری باشه.اگر هم XNA 5 ارائه بشه باید با METRO هماهنگ باشه.ولی روی دسکتاپ بازیهای xna 4 اجرا خواهند شد.

XNA is based on DirectX 9. DirectX 9 doesn’t work on Metro (Microsoft’s new touch-friendly interface for Windows 8). It will still work on Windows 8, but will switch the interface to “classic mode” (aka: “the Desktop”). XNA would need to target a newer version of DirectX in order to work with Metro.

XNA will still likely work in the Desktop app. (classic mode) But it won't be able to be used for "Metro Style Apps". So basically, it won't be used for the whole new side of Windows 8. There is currently no framework in the new WinRT API that is equivalent to XNA. If you want to access DirectX, then you have to use C++.x

5. 3 کاربر از newsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

11 دانلود فیلم های آموزشی WPF (سری دوم)

سلام دوستان.
    خسته نباشید.
    شرمنده که زیاد به سر نمیزنیم.
    سری دوم ویدئو های آموزش WPF
    برای دانلود به لینک مورد نظر رفته و توی صفحه ویدئو رو میتونید با کیفیت مورد نظر(بالا یا پایین) دانلود کنید:

1.How Do I: WinForms WPF Integration

دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2.How Do I: Use Resource Files for Localization both in XAML and Code

دانلود:
    کد:

3.How do I: Use Windows 7 Taskbar Progress Reporting from WPF 4

دانلود:
    کد:

4.How Do I: Create Custom Pixel Shader Effects for WPF

دانلود:
    کد:

5.How Do I: Work with Lighting in WPF 3D

دانلود:
    کد:

6.How Do I: Get Started with 3D Elements in WPF

دانلود:
    کد:

7.How Do I: Use ASP.NET Membership Provider for WPF Authentication

دانلود:
    کد:

8.How Do I: Use a WPF Control in a Windows Form using ElementHost

دانلود:
    کد:

9.How Do I: Create a Custom Command in WPF

دانلود:
    کد:

10.How Do I: Custom Easing Functions in WPF 4

دانلود:
    کد:

11.Introduction to Easing Functions in WPF 4

دانلود:
    کد:

12.Introducing the WPF 4 Calendar Control

دانلود:
    کد:

13.How Do I: Use Command Binding in WPF

دانلود:
    کد:

14.How Do I: Use CollectionViews to Sort and Filter Data

دانلود:
    کد:

15.How Do I: Control Item Activation By Data Validation?

دانلود:
    کد:

التماس دعا
    یا علی.

7. 7 کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من چند جا خوندم که تو ویندوز 8 جدید فریم ورک دات نت کاملا حذف میشه و WinRT جایگزین اون میشه و تکنولوژی های جدید مایکروسافت مثل سیلور لایت و XNA و همچنین WPF حذف میشن و ابزار بازیسازی هم فقطC++/DirectX خواهد بود ایا این درسته یا من اشتباه میکنم اگه میشه یه توضیحی بدین ممنون میشم.
    بله متأسفانه هنوز چیزی به عنوان یک Managed Wrapper برای Directx و کتابخونه های مرتبط روی Windows 8 معرفی نشده گرچه نسخه ی فعلی XNA برروی windows 8 کار خواهد کرد ولی برای ساخت بازی برای محیط Metro و یا استفاده از نسخه ی جدید Directx باید مستقیماً از Directx بهمراه ++C استفاده کنید که به واسطه یWinRT پشتیبانی میشه.
    اما احتمالش هست که تیم XNA در حال کار بر روی محصول جدیدی باشند که هنوز از طرف ماکروسافت معرفی نشده باشه، ممکنم هست که ماکروسافت کلاً بخواد از عنوان Directx پشتیبانی کنه و دوستداران و یا شرکت های بازی سازی کوچیک Indie رو که اکثراً از XNA استفاده می کردن رو بلکل فراموش کنه! که بعیده.

9. این کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بله دوستان احتمالش خیلی زیاده XNA 5.0 هم در راه باشه چون خیلی جاها نوشته اینو , پس با این حساب احتمال نابودی XNA خیلی کم هست.

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

برای یادگیری برنامه نویسی از صفر ، چه زبانی برای شروع بهتره؟

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

برای یادگیری برنامه نویسی از صفر ، چه زبانی برای شروع بهتره؟
    ابتدا باید هدف رو مشخص کنین....
    وب؟ موبایل؟ دسکتاپ؟!
    سی پلاس رو پیشنهاد میکنم که یاد بگیرین....چون با یاد گیری این زبان،php,java,c# رو تا حدودی یاد گرفتین....
    دنبال گرافیک سی شارپ نرین....فقط شی گرایی و حلقه و .... جاوا و سی شارپ میشه گفت برادر همن!!از لحاظ کد نویسی و شما یکی رو بلد باشی،دیگری رو میتونی بخونی و خوب کار کردن باهاشون هم ساده میشه براتون....

13. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

بنام خدا.
    سلام.
    ابتدا باید هدف رو مشخص کنین....
    وب؟ موبایل؟ دسکتاپ؟!
    سی پلاس رو پیشنهاد میکنم که یاد بگیرین....چون با یاد گیری این زبان،php,java,c# رو تا حدودی یاد گرفتین....
    دنبال گرافیک سی شارپ نرین....فقط شی گرایی و حلقه و .... جاوا و سی شارپ میشه گفت برادر همن!!از لحاظ کد نویسی و شما یکی رو بلد باشی،دیگری رو میتونی بخونی و خوب کار کردن باهاشون هم ساده میشه براتون....
    تمامی این گزینه ها در پست اول توضیح داده شده.
    برای دسکتاب WPF.
    برای وب ASP.net.
    و برای موبال اگر ویندوز موبایل باشه WP7.
    توضیح هم داده شده که سی پلاس پلاس قدیمی دیگه منقرض شده.و از جمله اینکه گرافیک WPF اصلاً قابل مقایسه با زبان های دیگر نیست. به دلیل اینکه سرعت کد نویسی در آن بسیار بالاست.
    یا علی.
    Last edited by عــــلی; 22-01-2012 at 13:24.

15. این کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

توضیح هم داده شده که سی پلاس پلاس قدیمی دیگه منقرض شده.و از جمله اینکه گرافیک WPF اصلاً قابل مقایسه با زبان های دیگر نیست. به دلیل اینکه سرعت کد نویسی در آن بسیار بالاست.

بحث های شما رو با دوستان دیدم....جالب بود....
    یه نکته ای که هست اینه که از منی که 85 ٪ ابزار هایی که دارم استفاده میکنم،اوپن سورس و لینوکسیه و اکثرا با اوبونتو میام بالا،بعیده که ماکروسافتی برنامه بزنم،ولی تقصیر خودشونه دیگه!! مخواستم ای qt رو راحت ترش کنن!!!نیم ساعت رفتم دنبالش،چیزی که یاد گرفتم شاید یک چهارم چیزی که تو نیم ساعت از شارپ میتونم یاد بگیرم نیست.... بله تایید میشه...تو WPF سرعت تولید برنامه واقعا بالا تره و دست طرف هم خیلی خیلی باز تر....

ولی بحث سر مباحث برنامه نویسیه....
    متاسفانه ارائه‌ی مفاهیم شی‌گرایی تو سی‌شارپ خیلی سخت‌تره تا سی‌پلاس....
    کاربر تا نفهمه ساخت یافته برنامه نویسی کردن یعنی چی،چه‌جوری میخواد بفهمه تابع چیه؟!!!!!
    کلی دانشجو میشناسم که استاد ترم اولشون برای برنامه نویسی سی شارپ باهاشون کار کرده...البته اون استاده ادم احمقیه و برنامه نویسی شبکه باهاش داشتم که واقعا حالمون رو گرفت.....
    میدونی اکثر اونها لزومی به استفاده از تابع نمی بینن؟!!!!!
    باورم نمی شد که برای دگمه های منو و همون دگمه ها در فرم،واقعا دارن کد ها رو تو یه کنترل مینویسن،بعد همه رو کپی می کنن تو دیگری!!!!

این ادما حتی بلد نیستن بنویسن MessageBox.ShowDialog(); !!!! اونوقت میخوان برا من برنامه نویسی بکنن؟!!!!کافیه ویژوال اوستودیو بهشون ادامه ی حرف ها رو پیشنهاد نده!!! رسما توش می مونن!!!!
    می دونین متدشون برای تعریف یه مسیج باکس چیه؟!
    ام رو بزن،دو تا بیا پایین،اینتر بعد نقطه بعد یه دونه بیا پایین.....

علی گرامی،این ادمها تا یه مدت (یه ماه مثلا!!) کد ننویسن،به هیچ عنوان برنامه نویس نمیشن!!!!

من به طرف گفتم به نظرت مسیج باکس چیه؟! واقعا توش موند.... وقتی کسی که نمره ی درس شی گراییش برای این ترم شده 19 و معدل کلش(در حالی که ساختمان و شی گرایی رو داشته !!) شده بالای 17 بلد نیست یه لیبل بذاره تو یه فرم جدید و متن لیبل رو با یه پارامتر از فرم دیگه ای بگیره و به شکل یه مسیج باکس نشونش بده،یعنی جزوه حفظ کرده! نه شی گرایی یاد گرفته...

شخصا ادعایی ندارم تو شی گرایی،ولی حداقل تو همون سی پلاسش هم برا یه برنامه ی ساده کلی تابع و کلاس پیاده میکردم...

تا سی پلاس نباشه،کسی برنامه نویس نمیشه....مگر اینکه خیلی خودش رو اذیت کنه....

سی پدر همه ی زبان هاست....با دوسنتنش،میشه سی شارپ،پی اچ پی و سی پلاس و حتی جاوا رو راحت یاد گرفت....ولی سی سخته و میشه از سی پلاس استفاده کرد....

شما سطح خودت تو برنامه نویسی رو ببین....حالا همه‌ی چیزایی که از سی و سی پلاس یاد گرفتی رو حذف کن...تمام مفاهیم رو حذف کن....
    چی می مونه جز یه ام تایپ کن،دو تا پایین و اینتر،نقطه دو تا پایین و....؟؟؟؟؟

حرف جالبی یه جایی زدین تو همین تاپیک...از برنامه نویسی میخوام لذت ببرم....شخصا تو ایلام امیدی ندارم که شغلم برنامه نویسی بشه...ولی همچنان ساعت ها میگردم کتابش و فیلمش رو دانلود میکنم و می بینم....
    قطعا با این وضعیت،باید کمی صبر کرد تا بشه واقعا دید که اینده چی میشه....
    مخصوصا که سی پلاس داره دوباره اوج میگیره!!!!

این مسئله برا من وجود داره:
    من چند سال پیش،برا اولین بار برنامه نویسی رو وقتی یاد گرفتم که برای ترجمه ی مقاله هایی در مورد پایتون،اونها رو تست میکردم!!(تو سایت برنامه نویس هم هست اون اموزش ها....)ایده ی بسیار جالبی از برنامه نویسی بهم داد که وقتی سی پلاس رو تو دانشگاه بهم میگفتن،واقعا جلوتر بودم از کل کلاس....دیپلم من حسابداری بود...در مقابل کسانی که دیپلم کاممپیوتر داشتن و با کلی دانش شبکه و سیستم عامل و ... اومده بودن،استاد سوالی می پرسید و میرفت که بشینه و من جواب داده بودم!!!! یه روز گفت اقای فلانی! بذار من بشینم بعد جواب بده....یه سری هم یه استادی فرمودن که شما فرض کنین اقای فلانی جواب نداده،حالا خودتون جواب بدین و 2 نمره جایزه بگیرین....بعد از چند لحظه خودم حرفم رو تکرار کردم....
    مهم ترین سوال ایجاد شده تو ذهن یکی از دوستان سر کلاس شی گرایی این بود که ایا میشه به جای x,y از a,b استفاده کرد؟! اخه استاد ترم اول اونها با a,b کار کرده بود... همین الان تو ترم 5،همه ی ما با هم برا اولین بار استاد میاد و به ما از دیتابیس ها میگه و من سریع میگیرم و تا اخر خط رو میخونم،سوال دوستان هنوز در حد همون اسم ها هستش که چرا استاد نوشته student و تو نوشتی Student ؟!!!

دلیل همه ی اینا اینه که تنها چیزی که تجربه کردن،این بوده که روی یه دگمه توی ویژوال بیسیک کلیک کنن و توش کد بنویسن و اونم معجزه کنه!!!! بعدشم که اومدن سی شارپ و همون مسئله هنوز هست...
    اینها نمیدونن اون پشت چه اتفاقی می افته....
    برا همین وقتی یه نفر بهشون میگه یه نرم افزار برای صندوق یه شرکت میخوام بنویسم،به نظرتون چند بگیرم،میگه 50-60 هزار تومن!!!! یکی مثل من میگه تو شهر من انجام دادن 300-400 تومن و به نظر من از این قیمت به بالا شروع کن...

باز خوبه منی که هیچی حالیم نیست،باز میتونم چارتا الگوریتم پیدا کنم....بعضی ها همون الگوریتم پیدا کردن رو مشکل دارن و اصلا ارزش کار رو نمیدونن!!!!
    ----------------------------------------------
    خیلی دوست دارم برا ویندوز موبایل برنامه نویسی رو شروع کنم....به نظرت از کجا شروع کنم؟!

چقد نوشتم!
    واو!!!! برنامه نویس واقعی،اونیه که پست هاش اینجوری درازه!!! یعنی طرف دستاش عادت داره که تند و تیزو زیاد بنویسه...!!!!

17. 3 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •