شرط می بندی اسم بازی vinewood هست؟
2 کدوم عکسو میگی؟
3 کدوم؟؟؟؟؟؟؟ کلا ...
اون اره به گرافیک V=5 نمیخوره ولی چون ارم زده بود گزاشتم
شرط می بندی اسم بازی vinewood هست؟
2 کدوم عکسو میگی؟
3 کدوم؟؟؟؟؟؟؟ کلا ...
اون اره به گرافیک V=5 نمیخوره ولی چون ارم زده بود گزاشتم
از بین این عکسا اون سه تای اولی با اون کادیلاکه میخوره که ماله v باشه بقیش فیکه ..
مجید جان اون عکس ادیت gta iv هست و یه کمم دقت کنی زیادم خوب نیست.عکس پنجمی چقد واقعی میزنه
اولش فک کردم عکس خیابون واقعیه
مطمئنی عکسای بازیه ؟
اسم بازی نوز رسما اعلام نشده ولی میتونه اینی که شما گفتی هم باشه ...شرط می بندی اسم بازی vinewood هست؟
خواهشا زیاد در این مورد بحث نکنید. آخر تریلر رسمی بازی نوشته gta v.تو سایت رسمیش هم همین لوگو است برین ببینید.این عکس ها احتمالا fake است.اگه vinewood بود می نوشت مثل san andreas یا vice cityکه قبلا تو لوگوهاش می نوشت
![]()
کله عکس ماشین هایی که گذاشتی لایسنس شده هستند یعنی باید راک استار اجازه ساخت مدل مجازی و استفادش در بازی رو از شرکت ها بگیره که راک استار این کارو نمیکنه
در ضمن عکسی از بازی نیومده اگر اومده بود الان سطح نت پر بود. این عکس ها همه فیک هستند و از روی IV ساخته شدند .
خدایش این عکس اولا iv نیست و IV
---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
تو زبان لاتین یعنی 4 بعدشم اینها عکس 4 هست؟
![]()
مخصوصا اینا که دیگه حرفی ندارن؟
---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
اون ادم به اون گندگی کیه اون وقت؟ لابد اونم سی جی هست
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------
شما حتما 4 این بازی رو کامل انجام ندادین ما تو 4 کجا یک چونین فضاهایی داریم؟
شما اصلا دقت میکنی من چی گفتم ؟اون ادم به اون گندگی کیه اون وقت؟ لابد اونم سی جی هست
شما حتما 4 این بازی رو کامل انجام ندادین ما تو 4 کجا یک چونین فضاهایی داریم؟
یه بار با دقت بخون بعد.
اون عکسا مثل اون خیابونه که یه تاکسی با یه ماشین ابی هست دقیقا gta iv هست با این مودهای افزایش گرافیک که زیادم خوب نیست تو ذوق میزنه.
این عکسهایی که تو پست بالا گذاشتی من ندیدم گفتم شاید مالهgta v i ولی بعید میدونم.
عزیزم شما ظاهرا اطلاعاتت در این زمینه کامل نیست اون عکس اولی رو نمیدونم ولی دومی کاملا iv هست .خدایش این عکس اولا iv نیست و IV
تو زبان لاتین یعنی 4 بعدشم اینها عکس 4 هست؟
Last edited by majid322; 29-11-2011 at 18:23.
اون ماشین ها حتما هستن اگه یه کم تحقیق کنی میفهمی
این عکس ها رو امروز تو سایت گزاشتن من دیروز رفتم نبود بعدا این عکس ها رو تو سایتا میبینی میفهمی![]()
چی میگی بابا این کجاش GTA IV ؟!مجید جان اون عکس ادیت gta iv هست و یه کمم دقت کنی زیادم خوب نیست.
ولی مطمئنم عکس نسخه جدید GTA نیست.
یه سری عکسه که جنبه تبلیغاتی داره![]()
ای بابا جان مجید تو دیگه چرا؟چی میگی بابا این کجاش GTA IV ؟!
ولی مطمئنم عکس نسخه جدید GTA نیست.
یه سری عکسه که جنبه تبلیغاتی داره
دیگه به تو توضیح نباید بدم که ماشالاه خودت بهتر میدونی.
این عکس ادیت شده ی GTA IV هست یکم دقت کن همش IV .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)