فرهاد اگه دوستت هنوز نیومده من همون گوشیه رو میخواما / یه تماس بام بگیر
فرهاد اگه دوستت هنوز نیومده من همون گوشیه رو میخواما / یه تماس بام بگیر
آقا دمت گرم . مبارکت باشه .
داداش من خیلی تو کف این گوشیم . از وقتی معرفی شد فن ش شدم .
خداییش یه ریویوو میزاری یا تو خماریش بمونیم . ال سی دی که گفتی چطوره ؟! و ...
چون نمیدونم چرا بعضی ها تا گوشی میخرن دیگه کلا" غیبشون میزنه و پست عادی هم نمیدن !!
ایشالا ما هم میخریم به زودی .
ممنون
من عقیده دارم ریویو نوشتن کار هر کسی نیست و فکر کنم کار منم نیست چون ابزار و استعداد خاص خودش رو می خواد شما هر سوالی داری بپرس من در خدمتم غیبم هم نمی زنه
این دو سه روز هم درگیر روت و رام و این بساطا بودم
این گوشی چه برتری نسبت به آتریکس داره غیر از دوربین ؟ و به نظرتون ارزش این پول رو نسبت به آتریکس داره ؟
صفحه نمایش خیلی قویتر ، ساپورت ضعیف تر ، سخت افزارش هم متفاوته...
شک نکن دادا بهتره
مهدی داداش کشتیمون یه ریویوو هم نزاشتی و میخوای برو یه لیسانس ریوو نویسی ببین وبیا !!
بابا یه مقایسه بکن 4-5 تا آیتم اصلیش رو با آتریکس 1 و ریزر که قبلا داشتی ؟
1- ال سی دی
2- دوربین
3- کیفیت صوتی
4- سرعت و قدرت
5- ...
1.ال سی دی خیلی از آتریکس بهتره هم برایتنس خوبی داره هم رنگها رو گرمتر نمایش میده .. پنتیل هم نیست به نظر من بهتر از ریزر هست مخصوصا تو رنگ قرمز که پنتیل بودن ریزر کاملا مشخص بود
2.دوربین در حد همون ریزر هست حالا 30 ثانیه فیلم می گیرم آپ می کنم خودتون بینید
3.کیفیت صوتی هم من راضیم صداش از آتریکس1 کمتر نباشه بیشتر هم نیست در کل هم بلنده هم با کیفیت
4.سرعت چرخیدن تو منوها و هوم اسکرین خوبه تو اجرای بازیهای اچ دی هم عملکرد خوبی داره(اونم اگر شد فیلم می گیرم )
در کل از لحاظ عملکرد و کارایی با ریزر تفاوتی حس نمیشه
بازم سوالی دارید بپرسید
پ.ن: راستی باطری خیلی از ریزر بهتره .. به آتریکس نمی رسه ولی خوبه من از صبح حدود نیم ساعت بازی کردم 15 دقیقه مکالمه 40-50 تا اس ام اس حدود یه ساعت موزیک گوش کردم با هندزفری بلوتوث .. یه فایل 18 مگابایتی بلوتوث کردم .. نیم ساعت هم ور رفتم با گوشی الان شارژش رسیده به 58 درصد
اینم بگم که رام رسمی نیست یه رام کوک شده هست به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با لانچر اکسپریا با تم ICS
Last edited by M@hdi-B; 02-04-2012 at 20:39.
شک ندارم بهتره ولی فکر نکنم به اندازه این قیمت !
کلا گوشی که تازه میاد همینه اینم فکر نکنم از 850 پایین تر بیاد با این وضع
قیمتش الان 925 هست حتی ایران دلیور هم با حدود 850 میاره .. به نظر من با وجود گوشیهای تک هسته ای 700-800 تومنی قیمتش مناسبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)