یه چیزی بگید ادم شاخ درنیاره!!!!!!!!!!!!!!
یه چیزی بگید ادم شاخ درنیاره!!!!!!!!!!!!!!
اون کرایسیسی که من بازی کردم افت فریم نداشت.نه تاحالا تجربه نکردم
---------- Post added at 06:23 AM ---------- Previous post was at 06:23 AM ----------
شما شاخ در بیار![]()
Mool Tee جان شما می گید وارهد رو با گرافیک درپیت توی بالا ترین جزئیات بازی کردی یکی بیاد بگه God of War 3 رو روی ایکس باکس 360 تموم کردم باور کردنی تر از این حرف شماست داداش من. کسی خواب High End بازی کردن کرایزس رو با سیستم های نسبتا قوی ندید اون موقع.... تازه رم 256 اصلا جواب نمیده!
منظورم اینکه توی فروم وقتی حرفی می زنید کمی بسنجید وقتی یه چیز نسنجیده می گید هیچ فرقی با توهین مستقیم به شعور بقیه نمی کنه...
موفق باشید.
نه علی جان ببین دیگه موضوع با گفته های ناظر انجمن که اشاره کردن تموم میشه. کش داده شدن بیش از حد جایز نیست
پس قضیه تمومه.
دوستان من که دعا میکنم این BF3 مثل BF2 و Bad Compony موضوعاتش کسالت آور قدیمی و حس بازیش غیر واقعی نباشه.باور کنین WW رو از اولین نسخه تا آخرینش با ذوق و شوق بازی کردم چون واقعاً هیجان و حس واقعی بودن رو از همه بعد داشت حتی WW1 که موضوعش مربوط به دوران قاجار بود! ولی BF2 و Bad compony رو همون اوائلش ول کردم. بعضی کارهای EA رو از قدم 100 بار بازی کردم ولی بعضیاش یکم حالگیری بود برام. البته نظر شخصی هست.
نه عزیز اشتباه میکنی.من در این انجمن اگه خواستی پستهایی نشونت میدم که فحش - سیاسی - همه جوره داره و تازه کله گنده های انجمن بجای پاک کردنش زیرش تشکر زدن!!! خواستی بگو تا لینکشون رو بهت بدم.اینا ضد قانون و بهم ریختن نظم انجمن نیست.فقط تا یک تاپیک میزنی مشکل اورژانسی بازی رو حل کنی داد و هوار تا به عرش میرسه که این مسموم المغز اومده نظم انجمن رو ریخته بهم. نتیجشم این میشه Black ops رو از همونجا که قبلاً گفتم مشکل خورده ناتموم ول کردم....
نذاشتن مشکل حل شه.
بی خیال.بریم دنباله ی بحث.
فکر کنم این سیستمش حتی DVD بازی رو که دیده سکته کرده چه برسه به نصب و اجراش .
این اولین بازی هست که به طور درست و حسابی از dx11 استفاده می کنه و هیچ بازی کنسولی از نسل x360 و ps3 هرگز نخواهند تونست این کیفیت رو ارایه بدن(هر چقدر هم گرافیک عالی داشته و تا نهایت کیفیت dx9 رو پردازش کنن).... .
در مورد اینکه نرمالش از کنسول بهتر خواهد بود یا نه هم اگر از لحاظ بصری بهتر نباشه(که فکر نکنم از لحاظ بصری خیلی فرق کنن)ولی از لحاظ افکت و مسایل تکنیکی از کنسول بهتر خواهد بود.... .
نظر بنده بود...
.
.
.
Last edited by halflife g; 21-09-2011 at 18:34.
خودم با این بحث "این بازی باسیستم من اجرا میشه" و این چیزا مخالفم اما
من سیستمم توپ نیست ولی دارم بارفیقم که x360 داره کل کل میکنم
به نظر شما بااین سیستم از کیفیت x360 میشه بهتر بازی کرد یا مساوی یا کمتر
ممنون
cpu:intel duo core 2 E5300 2.6
ram:2gb
vga:nvidia 9500 gt 1gb
direct x:10.1
نه متاسفانهبا فریم ازار دهنده بازی اجرا میشه با این سیستم حتی رو تنظیمات نرمال به پایین
بیخیال کل کل شو که اخر عاقبت نداره
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)