تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 15 اولاول ... 4101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 150

نام تاپيک: من میخوام بیشتر درس بخونم ولی نمیتونم لطفا راهنماییم کنید

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا من یه مشکلی دارم
    اونم اینه که واسه درسی مثل فیزیک و حسابان و هندسه اصلا حال و حوصلم نمیشه دقیق بخونم نهایتش یه ساعت! که آخر سرم نمره میشه 15-14 و...
    واقعا درگیرشم و ضررشم مطمئنا تو کنکور میبینم
    خواهشا بگید چجوری میتونم حس درس خونی رو دوباره برش گردونم مثل دوران راهنمایی؟
    من مطمئنم اگه 3 ساعت بخونم حتما نمره 18-17 میگیرم...

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

?is anybody here
    i need a reply or any help
    that's weird there's nobody here for helping me

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آقا من یه مشکلی دارم
    اونم اینه که واسه درسی مثل فیزیک و حسابان و هندسه اصلا حال و حوصلم نمیشه دقیق بخونم نهایتش یه ساعت! که آخر سرم نمره میشه 15-14 و...
    واقعا درگیرشم و ضررشم مطمئنا تو کنکور میبینم
    خواهشا بگید چجوری میتونم حس درس خونی رو دوباره برش گردونم مثل دوران راهنمایی؟
    من مطمئنم اگه 3 ساعت بخونم حتما نمره 18-17 میگیرم...
    سلام
    مثل من ؟ اگه میدونین به منم بگین حس دوران راهنمایی... هـــــــی...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من به هر دوتون فقط یه چیز میگم اگه اینقدر باهوشین که میدونین با 3 ساعت درس خوندن اونم واسه درسایی مثل حسابان و فیزیک میتونین یه نمره خیلی خوب بگیرین یعنی بوگاتی دارین ولی دارین ازش در حد سه چرخه استفاده میکنین ... و یه روزی میشه که حسرت میخورین ولی دیگه فایده ای نداره اون روز ...
    اما یه پیشنهادم دارم و اونم این که تو هر درسی برین بهترین کتابهای کمک آموزشی رو بخرین ... واقعا بعضی کتابها انقدر خوب درسا رو توضیح دادن که آدم خسته نمیشه از خوندنشون ... مثلا همون کتاب شیمی های مبتکران ... یا یه کتابی مثل قرابت معنایی نشر دریافت ... واسه من خوندن اینها از هر سرگرمی لذت بخش تر بود ... مخصوصا باز اون کتاب قرابت معنایی نشر دریافت که به نظرم فوق العاده بود ...
    و یه چیز دیگه هم این که درس خوندنتون نباید به این خاطر باشه که میخواین برین دانشگاه خوب یا یه شغل خوب داشته باشین ... باید با خود اون درس حال کنید ... یعنی لذت ببرین از خوندن درسهاتون ... و من فکر میکنم کسی نباشه که از خوندن درسی که میفهمه بدش بیاد ... پس دوباره تاکید میکنم که برین کتابی رو بخرین که قشنگ مطلب رو شکافته باشه و انقدر خوب توضیح داده باشه که جای هیچ گونه سوالی رو واستون نذاره ....
    با درسی که دوست دارین شروع کنین و کم کم واسه بقیه درسها هم این حس رو ایجاد کنین توی خودتون ...
    یه کار جالب دیگه هم میتونید انجام بدین که خیلی خوبه .... از وقتهای مرده استفاده کنین ... مثلا تو تاکسی یا تو اتوبوس یا توی مطب دکتر یا زنگ تفریح های مدرسه مثلا یه کتابی مثل کتاب لغت زبان tick 8 گاج رو بخونید ... خیلی تاثیر داره ... کسی که حتی از وقتهای مرده اش استفاده میکنه دیگه به خودش حتی اجازه هم نمیده که وقتهای آزادش رو صرف کارهای بیهوده بکنه ... مثلا رکورد زدن توی یه بازی چه تاثیری داره ؟؟؟ ... بهتون مدال میدن؟؟؟ ... یا نت اومدن واقعا چه تاثیری داره براتون ؟؟؟... یا هر چیز دیگه ای ؟؟؟
    درس خوندن خیلی لذت بخشه ... امیدوارم شما هم لذتش رو احساس کنید ...

5. 4 کاربر از fuliya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من به هر دوتون فقط یه چیز میگم اگه اینقدر باهوشین که میدونین با 3 ساعت درس خوندن اونم واسه درسایی مثل حسابان و فیزیک میتونین یه نمره خیلی خوب بگیرین یعنی بوگاتی دارین ولی دارین ازش در حد سه چرخه استفاده میکنین ... و یه روزی میشه که حسرت میخورین ولی دیگه فایده ای نداره اون روز ...
    اما یه پیشنهادم دارم و اونم این که تو هر درسی برین بهترین کتابهای کمک آموزشی رو بخرین ... واقعا بعضی کتابها انقدر خوب درسا رو توضیح دادن که آدم خسته نمیشه از خوندنشون ... مثلا همون کتاب شیمی های مبتکران ... یا یه کتابی مثل قرابت معنایی نشر دریافت ... واسه من خوندن اینها از هر سرگرمی لذت بخش تر بود ... مخصوصا باز اون کتاب قرابت معنایی نشر دریافت که به نظرم فوق العاده بود ...
    و یه چیز دیگه هم این که درس خوندنتون نباید به این خاطر باشه که میخواین برین دانشگاه خوب یا یه شغل خوب داشته باشین ... باید با خود اون درس حال کنید ... یعنی لذت ببرین از خوندن درسهاتون ... و من فکر میکنم کسی نباشه که از خوندن درسی که میفهمه بدش بیاد ... پس دوباره تاکید میکنم که برین کتابی رو بخرین که قشنگ مطلب رو شکافته باشه و انقدر خوب توضیح داده باشه که جای هیچ گونه سوالی رو واستون نذاره ....
    با درسی که دوست دارین شروع کنین و کم کم واسه بقیه درسها هم این حس رو ایجاد کنین توی خودتون ...
    یه کار جالب دیگه هم میتونید انجام بدین که خیلی خوبه .... از وقتهای مرده استفاده کنین ... مثلا تو تاکسی یا تو اتوبوس یا توی مطب دکتر یا زنگ تفریح های مدرسه مثلا یه کتابی مثل کتاب لغت زبان tick 8 گاج رو بخونید ... خیلی تاثیر داره ... کسی که حتی از وقتهای مرده اش استفاده میکنه دیگه به خودش حتی اجازه هم نمیده که وقتهای آزادش رو صرف کارهای بیهوده بکنه ... مثلا رکورد زدن توی یه بازی چه تاثیری داره ؟؟؟ ... بهتون مدال میدن؟؟؟ ... یا نت اومدن واقعا چه تاثیری داره براتون ؟؟؟... یا هر چیز دیگه ای ؟؟؟
    الان دو هفته مونده واسه امتحانات ؟

این بنفش هارو می بینی !!! باور کنین وقتی این حرفاتونو خوندم زندگیم از این رو به اون رو شد!!! هی پسر شما راست میگین... رکورد زدن تو بازی چه سودی واسم داره ؟ :( بهم هیچی نمیدن ممنونم! (چرا این نکته قبلا به ذهنم نرسیده بود :(( )
    Last edited by Mehran-King; 04-05-2013 at 11:57.

7. این کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من دخترم
    ضمنا اگه واقعا حرفام کمکتون کرد من حاضرم تا فردا که وقتم آزاده بازم براتون حرف بزنم ... چون خودم یه زمانی اینجوری بودم و کسی نبود که اینا رو بهم بگه ... و اینکه بخوام با چند تا حرف یه زندگی رو تغییر بدم خیلی خوشحالم میکنه ...
    اینترنتم بعد یه مدت میفهمی که چیز خیلی خاصی نداره ... بهتره مثلا هفته ای 1-2 ساعت به اینترنت اختصاص بدین ... روش های نوین درس خوندن ؟؟؟ ... راستش اگه شما زبان انگلیسی خوبی داشته باشی شاید بتونی یه چیزایی پیدا کنی ... بعدشم بهتره روش های نوین درس خوندن خودت رو پیدا کنی ...
    اکثر ایرانیا افراد بی انگیزه ای هستن ... شاید از یه جهاتی حق داشته باشن ولی تو سعی کن خودت رو از این اکثریت جدا کنی... اولین پله اش همین جاست که از نظر علمی رشد کنی ...

9. این کاربر از fuliya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من دخترم
    ضمنا اگه واقعا حرفام کمکتون کرد من حاضرم تا فردا که وقتم آزاده بازم براتون حرف بزنم ... چون خودم یه زمانی اینجوری بودم و کسی نبود که اینا رو بهم بگه ... و اینکه بخوام با چند تا حرف یه زندگی رو تغییر بدم خیلی خوشحالم میکنه ...
    اینترنتم بعد یه مدت میفهمی که چیز خیلی خاصی نداره ... بهتره مثلا هفته ای 1-2 ساعت به اینترنت اختصاص بدین ... روش های نوین درس خوندن ؟؟؟ ... راستش اگه شما زبان انگلیسی خوبی داشته باشی شاید بتونی یه چیزایی پیدا کنی ... بعدشم بهتره روش های نوین درس خوندن خودت رو پیدا کنی ...
    اکثر ایرانیا افراد بی انگیزه ای هستن ... شاید از یه جهاتی حق داشته باشن ولی تو سعی کن خودت رو از این اکثریت جدا کنی... اولین پله اش همین جاست که از نظر علمی رشد کنی ...
    عــــــــه باور کنین نمیدونستم ببخشید...

نه دوست عزیز همین نکتتون همین
    مثلا رکورد زدن توی یه بازی چه تاثیری داره ؟؟؟ ... بهتون مدال میدن؟؟؟ ... یا نت اومدن واقعا چه تاثیری داره براتون ؟؟؟... یا هر چیز دیگه ای ؟؟؟

آره زبان انگلیسیم خیلی قویه بطوریکه واسه امتحانات کلاسیم هیچی نمیخونم بیست میشم!!! تا این حد!!! بدون تقلب!!!
    بله کلامک صحیح! سخن شما درست است ، بابت کمکتون ممنونم! من واقعا اشتباه می کردم... راستش من قبلا شاگرد ممتازی بودم! ولی این اواخر زیاد کامپیوتر بازی می کردم بیشتر گیم... حق با شماست رکوردزدن تو یک بازی چه منفعتی برای من داره جز اسراف وقت! من خواب بودم ... ممنونم که بیدارم کردین...باور کنین من تازه میخواستم پی سی واسه گیم بخرم!!! خدا رو صد هزار مرتبه شکر که نگرفتم!!! ممنونم دوست عزیز
    Last edited by Mehran-King; 04-05-2013 at 11:59.

11. این کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

دیگه مهران سر به بیابان گذاشت!

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دیگه مهران سر به بیابان گذاشت!
    خخخخخخخخخخخخخخخخ نه بابا تازه سر به خیابان گذاشتم ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه League OF Legends's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مسکن-تنگه

پيش فرض

نخون بابا درس چیه ؟

15. این کاربر از League OF Legends بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •