ویدئوی قطعه تو راست میگی
اجرا شده در کنسرت ۲۵ اسفند ۱۳۸۹
28.3mb/ حجم / - فرمت mpeg [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویدئوی قطعه تو راست میگی
اجرا شده در کنسرت ۲۵ اسفند ۱۳۸۹
28.3mb/ حجم / - فرمت mpeg [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنسرت علی اصحابی در تهران (جشنواره موسیقی فجر) - بهمن 1390
برای دانلود
" روی لینک زیر کیلیک کنید "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حضور علی اصحابی در تفرش اعیاد شعبانیه
برای دانلود
" روی لینک زیر کیلیک کنید "
علی اصحابی در گفتوگو با سایت موسیقی ما از آلبوم در دست ساختش میگوید:موسیقی ما - لیلا رضایی: علی اصحابی از ساخت آلبوم جدیدش گفت و اعلا کرد که این آلبوم هم اکنون در دست ساخت بوده و قرار است به زودی به مرحله انتشار برسد.
آلبوم جدیدم «فانوس» نام گرفت
این خواننده با بیان این خبر به موسیقی ما گفت: مدتی است که تمامی وقت و انرژی خود را صرف تولید و ساخت این آلبوم کردهام و قرارداد انتشار آن را با شرکت ایران گام امضا کردهام و آلبوم قرار است از طریق این شرکت منتشر و توزیع شود.
وی افزود: مهدیه عرب، یاحا کاشانی، عبدالجبار کاکایی، دکتر محمدرضا چراغعلی و خودم ترانههای آلبوم «فانوس» را سرودهایم.
در زمینه تنظیم نیز دوستانی همچون کوشان حداد، الیاس شیرزاد، امیر حیدری، دکتر محمدرضا چراغعلی، اشکان جوینده با من همکاری داشتهاند. ملودیها را نیزعلی دیباج و خودم ساختهایم که در این زمینه سعی کردهایم ملودی متفاوت و منحصر به فردی را ارائه کنیم که امیدوارم در این راستا موفق عمل کرده باشیم..
به گفته علی اصحابی، این آلبوم شامل ۱۱ قطعه است که به زودی اخبار جدید آن را در اختیار سایت موسیقی ما قرار خواهد داد.
آخرین آلبوم این خواننده با عنوان «کولاک» منتشر شد که با استقبال خوبی از سوی مخاطبان مواجه شد.
اصحابی در پایان با بیان اینکه ترجیح میدهد در این روزهای موسیقی فعلا کم کار باشد خاطر نشان کرد: میخواهم کارهایی منتشر کنم که با آنها بتوانم با مردم و مخاطبانی که من را دنبال میکنند ارتباط برقرار کرده و حرف زده باشم. کسانی که من را قابل این میدانند که کارهایم را و صدایم را بشنوند برای من بسیار با ارزش و محترم هستند. به همین دلیل سعی میکنم از ته دل برایشان کار کنم و کارهایی درخور و شایسته آنها بسازم. آنها طی این سالها نشان دادهاند که تحت هر شرایطی همراه و همگام با من هستند و من این لطف آنها را فراموش نمیکنم. قبل از هر چیز آنها برایم در اولویت هستند. امیدوارم کارهای آلبوم «فانوس» مورد توجه و استقبال آنها قرار بگیرد.
منبع:
اختصاصی سایت موسیقی ما
به روز شده در : یکشنبه 8 اردیبهشت 1392 - 12:05
عالیییییییییییییی شد اسم آلبوم فانوسه خیلی خوشحال شدم از همین جا به علی تبریک میگم![]()
همکاری مجدد علی اصحابی و الیاس شیرزاد در آلبوم مجاز , پس از 2 سال
تقدیم به هوادارن علی اصحابی و الیاس شیرزاد
..... comming soon .....
Last edited by bahador fab; 28-04-2013 at 19:24.
سایت رسمی هواداران شروع بکار کرد
مدیریت شهریار خزایی
خبر کنسرت
علی اصحابی روز جمعه مورخه 92/2/13 به همراه گروهش در شهر اراک بروی استیج می رود.
علی اصحابی جمعه 92/2/13 در شهر اراک به روی استیج رفت
و آهنگ چشمهای بارونی و ایران را اجرا کرد
دانلود اجرای چشمهای بارونی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)