امتحان کن هر دوتا رو.به نظر من فوتبال منیجر چون خیلی آپشن های مربیگری بیشتری داره و تیم رو دستورات و تمرینات شما بازی می کنه.خواستی به این تاپیک هم سر بزن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امتحان کن هر دوتا رو.به نظر من فوتبال منیجر چون خیلی آپشن های مربیگری بیشتری داره و تیم رو دستورات و تمرینات شما بازی می کنه.خواستی به این تاپیک هم سر بزن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا میگم تو قسمت Trainingم چندتا از این موارد آموزشی(مثلا دو و پرشو اینا) رو نمیتونم بردارم پیش فرض تو یه سری روزا هستن.چی کار کنم؟میخوام قسمت ترینینگ هفته جاهاش همه خالی بشن کامل خودم بچینم!
قدم به قدم بگید لطفا!
دوست عزیز هرکسی نظر خودشو داره ولی من فیفا رو ترجیح میدم!
دوستان بهترين نتيجه اي كه تا به حال گرفتيد چي بوده؟؟
اين براي من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما برای تمرین میتونی حالتهای مختلف رو سیو کنی و اجرا کنی یا تو برمامه ی تمرینی نذاری اسیستنت منیجرت کاری بکنه اونوقت خودت مسئول تمرینات میشی
بچه ها آپدیت 3 رو کسی نصب کرده؟
Last edited by your_star; 29-12-2011 at 12:37.
من گرفتم اینو ...
ورزن ۱.۰.۰.۰ ه ..
وقتی می رم توی بازی نیو گیم رو می زنم ... تا لیگا رو کم و زیاد می کنم وقتی نکس می زنم می پره بیرون ...
چی کار باید بکنم ؟
همچین مشکلی تا حالا نداشتیم
دوباره نصب کن و کرک کن ببین حل میشه؟
شاید اشکال از نسخه ای هست که داری یا دانلود کردی.
در آخر هم بعضا به اکس پی به مشکل میخوره.
دارم کرکشو می دانم ...
۲ باره که ریختم جواب نداد ...
وینمم ویستاهه ...
من نصب کردم. یه سری تغییرات جزیی مثل بالا رفتن سرعت حرکت board trust :دي ، اضافه شدن ساعت شنی به mouse (مثه محیط ویندوز Xp ) و ....... ( احتمالا" چیزهایی هم هست که من ندیدم :دي)
اینم لینک دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 تا سوال :
این workload next month و send on course چیه ؟ ( تو صفحه ی مشخصات کادر فنی و پزشکی وجود داره )
چحوری میشه کاپیتان رو خود ِ بازی بر اساس leadership بازیکن ها انتخاب نکنه ؟
ممنون
مشکلی نداشت بعد از نصب؟با کرک 1.1 اجرا کردی؟سیوها رو راحت لود کردی؟
اگه staff رو course بفرستی میرن کلاس و اسکیل بالاتری بعضی هاشون پیدا میکنن(یکی مثلا بعد از دو بار کلاس رفتن)
اون دومی رو تا حالا توجه نکردم.فهمیدم میگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)