گرافیک پیشنهادی که بازیو عالی اجرا کنه چیه؟
من گرافیکم 8600 جی تی داشتم و امروز سوخت بازیو رو high راحت اجرا میکردم..الان برای اجرای بازی با گرافیک بالا چه گرافیکی بگیرم؟ قیمت زیاد بالا نباشه. حدودی چنده؟
من گرافیکم 8600 جی تی داشتم و امروز سوخت بازیو رو high راحت اجرا میکردم..الان برای اجرای بازی با گرافیک بالا چه گرافیکی بگیرم؟ قیمت زیاد بالا نباشه. حدودی چنده؟
من همین الان هم فیفا 11 هم پی ای اس 2012 دمو رو نصب کردم و چند تا بازی کردم نقات قوت فیفا نسبت به پس تا حدودی مشهود بود ولی برا من فقط کنترل راحتتر بازیکنا در فیفا مهم تر بود تو همین دموی 2012 پس کنترل و چرخش ها خیلی راحت تر شده قبلنا عین دور زدن کامیون بود الان یه چیزی شبیه دور زدن ون شده یعنی هنوز باید برای چرخش بازیکنا یه محدوده ای رو حرکت کنی تا دور کامل بشه
من تا الان فیفا نزدم و نمیزنم انتخاب اولم هم پس هست اما این کنترل سخت ی ای اس منو عذاب میده از 2009 به بعد اینطوری شده
اما بقیه چیزهایی مثل صداگزاری برای من قابل تحمله هر چند واقعا تو پس ضعیفه گرافیک رو بیطرفانه بگم پی ای اس بهتره این چیزیه که بیشتر فیفا بازها هم بهش اعتقاد دارن البته گرافیک فیفا بد نیست باید گفت هر دو متور های گرافیکی خاص خودشونو دارن pes از لحاظ چهره و فیفا از لحاظ نورپردازی برتره
منم خواهشم از همه فیفا بازها اینه که اجازه بدین تا دموی فیفا12 بیاد مطمءن باشید همه ما pes بازا دان میکنیم و نتیجه میگیریم که کدوم بهتره پس تا اون موقع دست از مقایسه هاتون برداربد
حرف دل من بود
راستی منم نصب کردم
600 مگابایت گرفتیم همش 4 تا تیم بود
نکته ی اول که خیلی اذیت میکرد دروازبان ها بودن
من 7-8 دست بازی کردم هرچی شوت زدم چه محکم چه معمولی همه رو دفع کرد و ریباند راحت میشد گل زد!
یعنی حتی 1 توپ هم نتونست درست بگیره!!
نکته ی دوم سیستم مدافعین بود !
تو 2011 دفاع ها خیلی قوی بودن و وقتی با مهاجم تیم حریف تنه به تنه میشدی دکمه X رو که میگرفتی مهاجم رو تحت فشار قرار میداد و 70% موقع ها هم توپ رو می گرفت.اما اینجا خیلی راحت دریبل میخورن !
امیدوارم تو نسخه نهایی این مشکلات درست بشه
دوستان کسی میتونه این فایل برای من آپلود کنه.حجمش کلا 4.5 mb هست.
dt05_e.img
ممنون میشم.
در ضمن من یک مشکل دارم بازی رو نصب کردم ولی بعد از نشان دادن اون نوار اّی رنگ سمت چپ بازی نمیاد.
کسایی که دمو رو بازی کردن بگن این گزارشگرش نسبت به فیفا چجوری بود. اگه فیفا گزارشگریش 10 باشه PES چند میگیره به نظرتون؟
Last edited by mghaffari49; 24-08-2011 at 21:10.
نسخه دمو که گزارشگر نداره
کلا بازی های ورزشی رو کنسول بهتر جواب میده.
پاس شوت گل وری گود!
این گزارشگری pes،خیلی ها صدای بازی رو رو خاموش میکنن از ویندوز آهنگ میزان.
فیفا با توجه به بازی ویدئویی بودنش از 10 بالاتر 10 میگیره تاریخچه تیم رو میگه آمار بازیهای دو تیم روبه روی هم رو و ... امسال هم که 2 تیم گزارشگری انگلیسی داره !![]()
Last edited by Big-Boss; 24-08-2011 at 21:32.
دمو برای ایکه حجمش کم بشه گزارشگر نداره
اما باید بگم دلمون رو نباید صابون بزنیم نه از جان چمپیون گزارش خوب در میاد نه از اون مفسر صدا قشنگشون(جیم بگلی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)