تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 25 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 247

نام تاپيک: تاپیک LED HX-925 سونی

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود دوستان
    چطوری میتونم ساعت کارکرد ال ای دی های سونی رو چک کنم؟
    مثل اینکه چنین گزینه ای ندارن.
    چون توی منوی مخفیش هم نبود.(الان کد منوی مخفیش یادم نیست!)

2. این کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مبارک باشه!
    از بانه خریدی؟
    ایکاش اینقدر توی خرید تعلل نمیکردی تا به قیمت مناسبتری میخریدی!
    تبدیل 2 بعدی به 3 بعدی که توی همه تی وی ها جنبه تبلیغاتی داره.
    وبکم و پایه ریلی (آلومینیومی) هم همراهش بود؟
    خیلی ممنون
    1-از نمایندگی گرفتم 4.250 با دو سال گارانتی
    2-قبلا 3.700 بود تقریبا 500 ضرر کردم
    3-من بیشتر دنبال دو بعدی به سه بعدی بودم که خیلی حالمو گرفت
    4-پایه ریلی روش بود و عینک ها هم br250 شده که مثل اسباب بازی می مونه
    5-وب کم هم نداشت از تهران بر داشتند
    6-خود نمایندگی گفت تو سری های قبلی که جشنواره بوده از عمد br 100 میذاشتن ! و حالا که گرون کردن br250
    میزارن و قرار تا هفته دیگه بازم گرون بشه شاید توی بار جدیدشون وب کم بزارن
    7-برای کارای اینترنتی اصلا به درد نمی خوره -صفحه اصلی سونی را 1 دقیقه طول کشید تا باز کنه
    8-راهی هست که صفحه مانیتور را از طریق بی سیم نشون بده که بشه هر فیلمی را روش اجرا کنیم که اون طرف ببینیم ؟
    9-دوستان داخل جعبه دفترچه راهنمای نصب وب کم را گذاشته اما خبری از وب کم نیست
    Last edited by alijigari; 22-01-2012 at 21:53.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خیلی ممنون
    6-خود نمایندگی گفت تو سری های قبلی که جشنواره بوده از عمد br 100 میذاشتن ! و حالا که گرون کردن br250
    7-برای کارای اینترنتی اصلا به درد نمی خوره -صفحه اصلی سونی را 1 دقیقه طول کشید تا باز کنه
    8-راهی هست که صفحه مانیتور را از طریق بی سیم نشون بده که بشه هر فیلمی را روش اجرا کنیم که اون طرف ببینیم ؟
    واقعاً خیلی دزدن که وبکم رو از روی تی وی بر میدارن و یه ریال هم از قیمت تی وی کم نمیکنن!
    با برنامه پولیه Wild Media Server میشه راحت انجام داد و آموزشش توی سایت موجوده ولی در کل چنگی به دل نمیزنه چون باز مشکل زیرنویس پابرجاست! (بنظرم به فکر یه HD Media Player باشی بهتره!)
    لز قابلیت های اینترنتیش هم فقط وبگردیش قابل استفاده هست که اونم بستگی به سرعت اینترنتت داره.

5. 3 کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من چند تا کلیپ چند ثانیه سه بعدی دانلود کردم اما وقتی پخش کردم هیچ فرقی نمی کرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون میشم بقیه دوستان هم چک کنند -برای من که فرقی ایجاد نشود و تفاوتی دیده نشد

اشکال از tv من هست یا کلا سر کاریم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من چند تا کلیپ چند ثانیه سه بعدی دانلود کردم اما وقتی پخش کردم هیچ فرقی نمی کرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون میشم بقیه دوستان هم چک کنند -برای من که فرقی ایجاد نشود و تفاوتی دیده نشد

اشکال از tv من هست یا کلا سر کاریم
    منظورت از هیچ فرقی نمیکرد چیه؟ اصلاً سه بعدی نمیدیدی؟
    من امتحان کردم.خیلی راحت از تنظیمات سه بعدی حالت مناسب سه بعدی رو انتخاب میکنی و سه بعدی میبینی!

8. این کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منظورت از هیچ فرقی نمیکرد چیه؟ اصلاً سه بعدی نمیدیدی؟
    من امتحان کردم.خیلی راحت از تنظیمات سه بعدی حالت مناسب سه بعدی رو انتخاب میکنی و سه بعدی میبینی!
    من این فیلم را دانلود کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    1-کلا 3d سه حالت داره :
    1-simulated 3d
    2-side by side
    3-over-under
    فقط حالت 1 قابل مشاهده هست اما هیچ تغییری نمیده
    حالت دوم و سوم که تصویر کلا با عینک قابل مشاهده نیست و خیلی جابجا و مسخره میشه

لطفا لینک چند ثانیه 3d که به راحتی براتون نشون میده بزارین که منم امتحان کنم

2-در مورد استند هم تو دفترچه نوشته که باید علامت پاور روی استند روشن بشه اما برای من کلا هیچ علامتی روشن نیست برای شما هم روی استند همین طور هست ؟

3-برای من صدا خیلی گرفته هست تازه ر-ی-س-ی-و-ر با کابل hdmi بهش وصل شده برای اکثر کانالها باید صدا را روی 50 بزارم و صدای ر-ی-س-و-ر هم تا وسط یا بالا تر بزارم
    بازم این مشکل من هست ؟

4- پشت استند جای دو تا پورت hdmi هست اولی را که به hdmi 1 وصل کرده و ری .... را با کابل hdmi به پورت دوم hdmi استند وصل کردم شما هم همین طور کردید یا من اشتباه کردم

صدا بم و نشون ندادن 3d مشکل من هست اگه tv من مشکل داره خواهشن بگین تا یه کاری بکنم
    Last edited by alijigari; 24-01-2012 at 15:12.

اگه نباشه جاش خالی می مونه tap10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

خیلی ممنون
    مبارک باشه .میشه لطف کنی و ادرس دقیق نمایندگی رو بدی که ازش خرید کردی ممنون میشم.

11. این کاربر از tap10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مبارک باشه .میشه لطف کنی و ادرس دقیق نمایندگی رو بدی که ازش خرید کردی ممنون میشم.
    از نمایندگی مجاز سونی که پخش کننده بود گرفتم گاراتیش هم 2 ماه مونده تا شروع بشه ! یعنی 26 ماه گارانتی داره !

اگه نباشه جاش خالی می مونه tap10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

عزیز ادرس دقیق رو گفتم اخه میخوام برم اونجا واسه خرید.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من این فیلم را دانلود کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    1-کلا 3d سه حالت داره :
    1-simulated 3d
    2-side by side
    3-over-under
    فقط حالت 1 قابل مشاهده هست اما هیچ تغییری نمیده
    حالت دوم و سوم که تصویر کلا با عینک قابل مشاهده نیست و خیلی جابجا و مسخره میشه

لطفا لینک چند ثانیه 3d که به راحتی براتون نشون میده بزارین که منم امتحان کنم

2-در مورد استند هم تو دفترچه نوشته که باید علامت پاور روی استند روشن بشه اما برای من کلا هیچ علامتی روشن نیست برای شما هم روی استند همین طور هست ؟

3-برای من صدا خیلی گرفته هست تازه ر-ی-س-ی-و-ر با کابل hdmi بهش وصل شده برای اکثر کانالها باید صدا را روی 50 بزارم و صدای ر-ی-س-و-ر هم تا وسط یا بالا تر بزارم
    بازم این مشکل من هست ؟

4- پشت استند جای دو تا پورت hdmi هست اولی را که به hdmi 1 وصل کرده و ری .... را با کابل hdmi به پورت دوم hdmi استند وصل کردم شما هم همین طور کردید یا من اشتباه کردم

صدا بم و نشون ندادن 3d مشکل من هست اگه tv من مشکل داره خواهشن بگین تا یه کاری بکنم
    1. من از این سایت The Eye رو گرفته بودم که حالت Over-Under بود. در ضمن من تا حالا فایل های سه بعدی زیادی با فرمت mkv از طریق پی سی و هم از طریق تبدیل به m2ts و پخش با USB دیدم و مشکلی نداشتن. در این مورد بعید میدونم تلویزیونت مشکلی داشته باشه!
    2. آره پاورش همیشه روشنه و نور نارنجی رنگی داره. حتماً آداپتور استند رو به برق که وصل کردی؟ اگه ازش صدا میشنوی، حتماً چراغش سوخته!
    3 و 4. دستگاه ها رو مستقیم به تی وی وصل میکنم و برای من هم صدای تی وی روی 60 هستش ! مشکل از تی وی شما نیست! کلاً صدای تی وی بلند تر از این نمیشه!

15. این کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •