تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 20 اولاول ... 4101112131415161718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 197

نام تاپيک: مشاوره برای خرید لپ تاپ

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

در مورد Hp 4530s استفاده كردن راضي بودن ولي خيلي هم ميگن Hp كارت گرافيكش خوب نيست و براي كاراي معمولي خوبه تو همين تاپيك مشاوره لپ تاپ دوستان گفتن. البته همين 4530 مدلش با Core i3 هم هست ولي دوستم كه Hp 4530s core i5 رو ميده 910 هزار و ميگه خيلي عاليه براي برادرش هم خريده ولي مداوم كار بكشيم خوب نباشه صبر ميكنم تا 1.500 پول جمع كنم يه asus N53 بگيرم.
    عزیز من بستگی به استفاده طرف داره. مثلا من گرافیکم اینتل هست. دیگه تو این سن و سال نه حوصلشو دارم نه وقتشو

در مورد گرافیک 4530 باید بگم تمام بازیهای روز رو میتونه اجرا کنه و شکی توش نیست. لبتاب با کیفیتی هم هست.
    اینا همش وسواسه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نه حاجی.
    برای کارایی و عملکرد لبتاب اهمیت داره یا اینکه جلوی لبتابت نوشته باشه وایو؟!!!!
    استفاده و عملکردت اهمیت داره یا اینکه 200-300 تومان پولت رو دور بندازی و بدی به شرکت سونی . فقط خودت ضرر میکنی

2. 2 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

عزیز من بستگی به استفاده طرف داره. مثلا من گرافیکم اینتل هست. دیگه تو این سن و سال نه حوصلشو دارم نه وقتشو

در مورد گرافیک 4530 باید بگم تمام بازیهای روز رو میتونه اجرا کنه و شکی توش نیست. لبتاب با کیفیتی هم هست.
    اینا همش وسواسه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نه حاجی.
    برای کارایی و عملکرد لبتاب اهمیت داره یا اینکه جلوی لبتابت نوشته باشه وایو؟!!!!
    استفاده و عملکردت اهمیت داره یا اینکه 200-300 تومان پولت رو دور بندازی و بدی به شرکت سونی . فقط خودت ضرر میکنی
    من از بچه هاي ICT خودمون پرسيدم چون با اكثر برندها يمعتبر كار ميكنيم. گفت اچ پي نمايندگي رسمي نداره گارانتيش 1 سال هست و خراب بشه به هيچ دردي نميخوره چون ما برند اچ پي داشتيم كه اين بلاها سرمون اومده. در حال حاضر از هر كسي كه تو كار كامپيوتر و لپ تاپ هست و كساني كه در همين انجمن ها استفاده مي كنند پرسيدم asus رو پيشنهاد ميدن.

4. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من از بچه هاي ICT خودمون پرسيدم چون با اكثر برندها يمعتبر كار ميكنيم. گفت اچ پي نمايندگي رسمي نداره گارانتيش 1 سال هست و خراب بشه به هيچ دردي نميخوره چون ما برند اچ پي داشتيم كه اين بلاها سرمون اومده. در حال حاضر از هر كسي كه تو كار كامپيوتر و لپ تاپ هست و كساني كه در همين انجمن ها استفاده مي كنند پرسيدم asus رو پيشنهاد ميدن.
    درسته گارانتی خوبی نداره و البته خودم اگه بخوام تهیه کنم بدون گارانتی تهیه میکنم.
    مثلا دل که گارانتی فارس داره و واقعا بهترنی گارانتی هست دلیل بر برتر بودن دل هستپ
    من خودم طرفدار برند خاصی نیستم اما این شرکتها رو خیلی میپسندم ایسوز-اچ پی- لنوو-ایسر
    من دوستم سه سال اچ پی داره اما مشکلی پیش نیومده. کیفیت اچ پی مخصوصا سری DV6 واقعا بالاست و فکر کنم اچ پی تو فروش تو دنیا اول باشه یا دوم
    برای بازی اگه میخواهی بهتر از 6160 تو رده 1200 نمیتونی پیدا کنی.
    در کل زیر سوال بردن یک برند کار درستی نیست . اونم اچ پی
    اما هر چقد میخواهید دل رو زیر سوال ببرید

6. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درسته گارانتی خوبی نداره و البته خودم اگه بخوام تهیه کنم بدون گارانتی تهیه میکنم.
    مثلا دل که گارانتی فارس داره و واقعا بهترنی گارانتی هست دلیل بر برتر بودن دل هستپ
    من خودم طرفدار برند خاصی نیستم اما این شرکتها رو خیلی میپسندم ایسوز-اچ پی- لنوو-ایسر
    من دوستم سه سال اچ پی داره اما مشکلی پیش نیومده. کیفیت اچ پی مخصوصا سری DV6 واقعا بالاست و فکر کنم اچ پی تو فروش تو دنیا اول باشه یا دوم
    برای بازی اگه میخواهی بهتر از 6160 تو رده 1200 نمیتونی پیدا کنی.
    در کل زیر سوال بردن یک برند کار درستی نیست . اونم اچ پی
    اما هر چقد میخواهید دل رو زیر سوال ببرید
    دوست عزیز من هیچ برندی رو زیر سوال نمیبرم و اچ پی یه مدت کل پرینترهای بازار دستش بود و غیره ولی وقتی تنوع زیاد میشه اونم تو شکور ما که به علت وضعیت درآمد هرچیزی رو میخریم میخواهیم کلی داشته باشیم در کشورهای دیگه گوشی - لپ تاپ و ماشین حتی میخرن تا یه مدت کمی استفاده می کنند و قبل از اینکه ایرادی پیدا کنه عوض میکنند چون کالای مصرفی هست. در کل من خودم موندم چیکار کنم. نمیخوام پشیمون بشم . الان امروز با همین دوستم که تعمیرات میکنه و عمده وارد میکنه اچ پی و تو کار شبکه های وایرلس و غیره هست خیلی قبولش دارن. الان میگه اچ پی 4530 که تا الان 6 مورد دادم به آشناها نشده خراب شده باشه یا کسی که جنس تو دستش 2 ماه دوام نمیاره این اچ پی دستش داره کار میکنه. بهش گفتم میگن گرافیکش بده گفت نه کی میگه 1 گیگ گرافیک DDr5 داره و هیچ مشکلی نداره ati هم هست خوبهحتی داداش خودش هم از این لپ تاپ داده. قیمت 910 تومان خیلی خوب داره میده این لپ تاپ ا این مشخصات چون Asus و غیره هنوز کارت گرافیک های DDR5 ندارن حتی با قیمت 1.500 تومان .
    حالا موندم که همین 4530 بگیرم یا پول بیشتری بزارم برند ایسوس یا اچ پی بگیرم. لنوو خوبه ولی کیفیت صفحه نمایش مات تر هستش. اونم خرکاره. من همچنان گیج هستم. اون دوستم که فروشنده هست میگه ایسوس اینکه کارش اینه و تعمیرات هم میکنه میگه اچ پی خوبه. منم موندم این وسط
    اتفاقا میگفت دل 5110 با cpu core i7 رو کانفیگ کردیم عجب کانفیگی داره میگه لپ تپا سونی 4 میلیونی من باید بندازم آشغال.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali Delkhosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران - اندیشه

پيش فرض

دنبال لپ تاپی هستم که حتماً پورت 1394 ( IEEE 1394 ) داشته باشه و ترجیحاً DELL باشه .
    حالا اگه برند دیگه هم مد نظرتون هست ممنون میشم معرفی کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان در مورد Hp 4530S كه خيلي كارائيش خوبه در حد قيمت خودش و dell Inspiron 5110 core i7 هم نسبت به قيمتش كانفيگ عالي داره و براي يكي برنامه نويس هاي يك شركتي كه اسرار خودش بود خريديدم اين مدل رو بعد 4 نفر ديگه هم درخواست همين مدل دادن و الان دوستم با دوستش كه تعميركار لپ تاپ هستن تست كردن اين مدل دل خيلي خوب جواب داده و خرابي هم نداشته و نظر خودش به من Hp بود چون زياد فروخته عمده و بازش هم كرده بود ولي الان ميگه اين دل هم عاليه فقط اين مود رو ميگه نه كل دل حالا نميدونم دل رو بگيرم يا اچ پي رو. چون مشخصات دل كلا بالاتره ولي قيمتش همش 100 هزار فرق داره براي من چون من قيمت عمده ميگيرم نه مغازه اي.

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

پيش فرض

سلام قیمت dell inspiron5110 corei 5 الان چنده؟
    نظرتون راجع به امکانات این مدل چیه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام قیمت dell inspiron5110 corei 5 الان چنده؟
    نظرتون راجع به امکانات این مدل چیه؟
    امکانات 20 اما...
    پست شماره 12 رو بخون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دل 5110 با cpu core i7 خيلي هم عاليه نسبت به قيمتش و خرابي هم نداره زياد ضمن اينكه شما هر چيزي بخري بهترين تو دنيا امكان خرابيش هست چون لوازم برقي و الكترونيكي تضميني نداره. نحوه استفاده درست و نادرست خود شخص خيلي اهميت داره. من الان هم كارايي دل 5110 رو ديدم هم اچ پي رو واقعا عاليه و الان دل 5110 با cpu core i7 در حال حاضر 6 تا مشتري داره كه براي يه شركت برنامه نويسي هستن براي خودشون هم ميخوان منتظر هستيم قيمت دلار ثابت بشه تا وضعيتش مشخص بشه. من هر 2تاشون رو دوست دارم اگر دل هم آلومينيومي بود مثل اچ پي سريع ميخريدم. حالا يا اچ پي آلومينيومي با كانفيگ پائين تر يا دل با كانفيگ عالي و قيمت مناسب با بدنه پلاستيكي؟!!!!

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

با درود و سلام ...

میخواستم یه لپ تاپ بهم معرفی کنین تا سقف 1100000 با این شرایط:
    واسه انجام کارای فتوشاپ و برنامه نویسی میخوام
    حتما صفحه نمایشش17 اینچ یا بیشتر باشه !!!!
    ترجیحا dell باشه
    سی پی یو و رمش بالا باشه
    ممنون میشم راهنماییم کنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •