اگه رشته پزشکی باشین بله به شدت برخورد می شه
ولی برای دانشگاههای فنی مهندسی هنوز دستوری ابلاغ نشده که بگن سیگار کشیدن ممنوع
اگه رشته پزشکی باشین بله به شدت برخورد می شه
ولی برای دانشگاههای فنی مهندسی هنوز دستوری ابلاغ نشده که بگن سیگار کشیدن ممنوع
واسه گرفتن اشتغال به تحصیل باید چی کار کنم ؟
کدوم قسمت دانشگاه باید برم ؟
منم همینطور. IT تهران جنوب هستم ولی از کی دانشگاه باز میشه ؟ از کی باید بریم ؟ من هنوز انتخاب واحد نکردم و پیشنیاز هم ندارم ولی دانشگاه خودش یه برگه داد مثل دوستمون در بالا و گفت باید از اینا انتخاب کنی. اول مهلتش تا کی هست و ثانیه میشه از بین همونا همه رو بر نداشت؟ مثلا تنظیم خانواده و ... رو بر نداشت ؟من انتخاب واحد کردم تهران جنوب 18 واحد برداشتم. یه برگه دوشنبه بهم دادنزده جلسه معارفه 12 مهر یعنی قبل از اون کلاسای ورودی های 90 برگذار نمیشه؟
اون برگه انتخاب واحدی که دادن به جز اون ها که پیش نیار هستند میتونیم به جاش درسای دیگه ورداریم (من که این کارو کردم)
2 تا از کلاسای 1 واحدی که تو اون برگه خودش زده واسه ترم اول هنوز وقتی میری تو انتخاب واحد میگه کلاسی یافت نشد!
ولی وقتی میری تو مشاهده کلاس ها نشون میده همش هم پره!!!
کسی میدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
و اینکه انتخاب واحد به چه صورت هست ؟ اگه یکی از دوستان لطف کنه و بگه تا ابد ممنونش میشم ( البته کامل و دقیق بگه ) TNX
دوستان اینا رو اگه جواب بدین ممنون میشم و اینکه چه درسی رو با کدوم استاد برداریم . از اونایی که تهران جنوب بودن به شدت تقاضای همکاری میشه![]()
باید به بخش آموزش دانشکدهی خودتون مراجعه کنید، یه فرمی رو بگیرید، پر کنید، بعد بهتون میگه چی کار کنید ... (بعد فرم رو میبرید رییس امور اداری یا شاید هم رییس دانشکده براتون امضا کنه)
فقط بذارید پس فردا برید، چون بعضی وقتا راهنمایی و رانندگی و سازمانهای دیگه گیر میدن به تاریخ ثبت گواهی ... اگه نیمهی اول سال باشه، با وجود اینکه توش نوشته مشغول به تحصیل در نیمسال اول 90-91 ولی بازم اذیت میکنن ... بذارین اول مهر بگیرید گواهی رو ...
دانشگاه ما، جلوی در ورودی دانشکده ها گیر میدن، ولی بقیه جاها کاری ندارن.
آموزش دانشکده تون.
ضمناً اگر برای راهنمایی و رانندگی می خواید، راهنمایی و رانندگی عکس پرینت شده روی گواهی رو قبول نمی کنه. باید یک قطعه عکس چسبونده بشه و مهر دانشکده روش بخوره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من انتخاب واحد کردم تهران جنوب 18 واحد برداشتم. یه برگه دوشنبه بهم دادنزده جلسه معارفه 12 مهر یعنی قبل از اون کلاسای ورودی های 90 برگذار نمیشه؟
اون برگه انتخاب واحدی که دادن به جز اون ها که پیش نیار هستند میتونیم به جاش درسای دیگه ورداریم (من که این کارو کردم)
2 تا از کلاسای 1 واحدی که تو اون برگه خودش زده واسه ترم اول هنوز وقتی میری تو انتخاب واحد میگه کلاسی یافت نشد!
کسی میدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جلسهی معارفه ربطی به شروع کلاسا نداره ... سال قبل کلاسای ما از 27 شهریور شروع شد !!
حالا امسال ثبت نام ها ظاهراً کمی عقبتر افتاد (حداقل دانشگاه ما که تا 29 شهریور داشت ثبت نام میکرد) کلاسا هم دیرتر تشکیل میشه ...
اگه شنبه تعطیل رسمی باشه، یکشنبه سوم مهر شروع رسمی دانشگاه و کلاساشه ...
من انتخاب واحد کردم تهران جنوب 18 واحد برداشتم. یه برگه دوشنبه بهم دادنزده جلسه معارفه 12 مهر یعنی قبل از اون کلاسای ورودی های 90 برگذار نمیشه؟
اون برگه انتخاب واحدی که دادن به جز اون ها که پیش نیار هستند میتونیم به جاش درسای دیگه ورداریم (من که این کارو کردم)احتمالاً تنظیم خانواده و تربیت بدنی نبوده ؟!2 تا از کلاسای 1 واحدی که تو اون برگه خودش زده واسه ترم اول هنوز وقتی میری تو انتخاب واحد میگه کلاسی یافت نشد!
کسی میدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینا درسای عمومیان عزیز، اصلاً اهمیتی نداره کی برشون میدارین! ترمای اول هم چون انتخاب واحدتون دیر انجام میشه، تا وقتی به شما برسه ظرفیت کلاساش پر شده (چون عمومیها بین تمام رشتهها مشترکه)
هر ترم بیش از دو یا سه درس عمومی برندارین ! بعداً کم میارین و معدلتون میکشه پایین ...
عمومیهاتون هم فارسی، زبان خارجه، تربیت بدنی، تنظیم و یه درس معارف در هر ترم هست (تاریخ تحلیلی اسلام، اندیشهی اسلامی، انسان در اسلام، اخلاق اسلامی {مبانی و مفاهیم}، اخلاق کاربردی، ....)
بیش از یه درس معارف نمیتونید بردارید ...
در مورد واژهی پیشنیاز هم فکر میکنم سوبرداشت کردید ! اینکه پیشنیاز ندارید معنا نداره، شما ترم اول یا یه سری واحد بهتون میدن، یا بهتون اجازه میدن که خودتون انتخاب واحد کنید. حالا بر اساس فهرستی که معمولاً به دانشجوها میدن و توش چارت اون رشته (دروس تخصصیای که هر ترم باید پاس شه) میتونید اختصاصیهاتون رو انتخاب کنید و در کنارش دو سه تا عمومی هم بردارید. یه سری اختصاصیها و عمومیها پیشنیاز یه سری دیگه هستن! مثلاً شما ترم اول نمیتونید اندیشهی اسلامی 2 رو بردارید! چرا؟ چون قبلش باید اندیشهی اسلامی 1 رو پاس کرده باشید ! به اندیشه 1 میگن پیشنیاز !
همون طوری که گفتم قطعاً از سوم مهر کلاسا شروع میشه، حالا بستگی داره چقدر پر بشه و تشکیل بشه یا نه !ولی از کی دانشگاه باز میشه ؟ از کی باید بریم ؟
ولی ترم یکیها معمولاً بهتره از دوم سوم سر کلاس باشن ...
بالاتر توضیح دادم، شما اختصاصیهایی که تو اون برگه بهتون میگن رو بردارید همه رو، چون بعداً با مشکل روبهرو میشید ... اما عمومیها رو (اگه چیزی تو برگه نوشته بود) هر جور خواستید بردارید! اصلاً تنظیم تو ترمای اول برندارید! همه خرس گندهان تو کلاسادانشگاه خودش یه برگه داد مثل دوستمون در بالا و گفت باید از اینا انتخاب کنی. اول مهلتش تا کی هست و ثانیه میشه از بین همونا همه رو بر نداشت؟ مثلا تنظیم خانواده و ... رو بر نداشت ؟زشته ترم یکی پاشه بره بینشون : دی
بین عمومیهایی که بالاتر گفتم، هر چی ظرفیت داشت، تا دو یا نهایتاً سه درس، بردارید ...
مهلتش هم تو سامانهی آموزشی سایت دانشگاهتون هست ... وارد انتخاب واحد که بشید میگه تا کی زمان دارید و سایت تا چه ساعتی براتون بازه ...
اختصاصیها که دست شما نیست، معمولاً یه کلاس ارائه میشه و اونم استادش یه نفره ... (حالا بستگی به دانشگاه هم داره، گاهی چند کلاس هم برگزار میشه واسه یه درس اختصاصی)اینکه چه درسی رو با کدوم استاد برداریم
ولی در مورد عمومی، خیلی به استاد فکر نکن از همین اوایل ... برید تجربه کنید استادا رو، کمکم با همه آشنا میشید ...
حالا در این مورد کسایی که تو دانشگاهتون درس میخونن بهتر میتونن کمک کنن ..
متشکر . این جدولی هست که به ما دادن ( روند نما ) با توجه به این ها بهترین انتخاب واحد از نظر شما چیه ؟ ترم اولیم مونده تا راه بیفتیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون میشم راهنمایی کنید. انتخاب واحد رو هم زده تا 90 / 07 / 06کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جلسه توجیهی هم همونطور که دوستان گفتن 12 ام هست. البته قبلش یه اردو گزاشتن که تراکت ش رو دیدم.
متشکر میشم اگه دوستان پیشنهاداتشون رو برای انتخاب واحد و نظراتشون رو بگن. با تشکر![]()
خب ترم 1 معمولا :
ریاضی 1 : 3
فیزیک 1 : 3
آز فیزیک 1 : 1
برنامه نویسی : 3
زبان عمومی : 3
فارسی عمومی : 3
اگه خواستی میتونی تربیت بدنی 1 بگیری ( البته من کارگاه عمومی گرفتم )
یا یه عمومی دیگه ولی 17 واحد دیگه کافیه برای ترم اول .
از یه طرف ممکنه تعداد بیشتر عمومی برداری تداخل پیدا کنه با هم دیگه
و دیگه اینکه عمومی هاتونو نگه دارید برای ترم های بعد ( البته اگه دانشگاهتون عمومی خوب نمره میده)
-------------------------------------------------------------------
در مورد مصرف دخانیات توی دانشکده ها چه پزشکی چه فنی مهندسی و ... به هیچ عنوان نمیشه ( قانون هم داره )
اما توی محوطه دانشگاه فکر نکنم مشکلی باشه اون که سیگاریه جای مطمئنم پیدا می کنه
توی خوابگاهم اگه نگهبان گیر نباشه مشکلی نیست ولی اگه بخواد گزارش بده و کمیته انضباطی بخواد تشکیل بشه حداقلش تعهد و اخراج از خوابگاهه (البته من این موضوعو به خاطر قلیون شنیده بودم)
Last edited by hermione; 21-09-2011 at 18:39.
توى صنعتى اصفهان يكى از صفرى ها رو كه دنبال آدرس اداره آموزش ميگرده فرستاده بودند دروازه تهران(١٥كيلومتر پايين تر)
شماها مواظب باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)