تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 30 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 291

نام تاپيک: ✔ بـحـث و انـتقـال تـجارب دانشجویان به ورودی های جدید دانشگاه ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

شرمنده این سوال رو می پرسم.
    سیگار کشیدن تو دانشگاه ایرادی داره ؟یعنی حراست ببینه اذیت می کنه ؟
    شرمنده ترم اولیم گفتم یه ومقع سوتی ندم.
    اگه رشته پزشکی باشین بله به شدت برخورد می شه
    ولی برای دانشگاههای فنی مهندسی هنوز دستوری ابلاغ نشده که بگن سیگار کشیدن ممنوع

2. 2 کاربر از bnmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

واسه گرفتن اشتغال به تحصیل باید چی کار کنم ؟
    کدوم قسمت دانشگاه باید برم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من انتخاب واحد کردم تهران جنوب 18 واحد برداشتم. یه برگه دوشنبه بهم دادنزده جلسه معارفه 12 مهر یعنی قبل از اون کلاسای ورودی های 90 برگذار نمیشه؟
    اون برگه انتخاب واحدی که دادن به جز اون ها که پیش نیار هستند میتونیم به جاش درسای دیگه ورداریم (من که این کارو کردم)
    2 تا از کلاسای 1 واحدی که تو اون برگه خودش زده واسه ترم اول هنوز وقتی میری تو انتخاب واحد میگه کلاسی یافت نشد!
    ولی وقتی میری تو مشاهده کلاس ها نشون میده همش هم پره!!!
    کسی میدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    منم همینطور. IT تهران جنوب هستم ولی از کی دانشگاه باز میشه ؟ از کی باید بریم ؟ من هنوز انتخاب واحد نکردم و پیشنیاز هم ندارم ولی دانشگاه خودش یه برگه داد مثل دوستمون در بالا و گفت باید از اینا انتخاب کنی. اول مهلتش تا کی هست و ثانیه میشه از بین همونا همه رو بر نداشت؟ مثلا تنظیم خانواده و ... رو بر نداشت ؟
    و اینکه انتخاب واحد به چه صورت هست ؟ اگه یکی از دوستان لطف کنه و بگه تا ابد ممنونش میشم ( البته کامل و دقیق بگه ) TNX
    دوستان اینا رو اگه جواب بدین ممنون میشم و اینکه چه درسی رو با کدوم استاد برداریم . از اونایی که تهران جنوب بودن به شدت تقاضای همکاری میشه

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

باید به بخش آموزش دانشکده‌ی خودتون مراجعه کنید، یه فرمی رو بگیرید، پر کنید، بعد بهتون میگه چی کار کنید ... (بعد فرم رو می‌برید رییس امور اداری یا شاید هم رییس دانشکده براتون امضا کنه)

فقط بذارید پس فردا برید، چون بعضی وقتا راهنمایی و رانندگی و سازمان‌های دیگه گیر میدن به تاریخ ثبت گواهی ... اگه نیمه‌ی اول سال باشه، با وجود اینکه توش نوشته مشغول به تحصیل در نیم‌سال اول 90-91 ولی بازم اذیت می‌کنن ... بذارین اول مهر بگیرید گواهی رو ...

6. 2 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

شرمنده این سوال رو می پرسم.
    سیگار کشیدن تو دانشگاه ایرادی داره ؟یعنی حراست ببینه اذیت می کنه ؟
    شرمنده ترم اولیم گفتم یه ومقع سوتی ندم.
    دانشگاه ما، جلوی در ورودی دانشکده ها گیر میدن، ولی بقیه جاها کاری ندارن.
    آموزش دانشکده تون.
    ضمناً اگر برای راهنمایی و رانندگی می خواید، راهنمایی و رانندگی عکس پرینت شده روی گواهی رو قبول نمی کنه. باید یک قطعه عکس چسبونده بشه و مهر دانشکده روش بخوره.

8. 2 کاربر از mohsen_rkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

منم همینطور. IT تهران جنوب هستم ولی از کی دانشگاه باز میشه ؟ از کی باید بریم ؟ من هنوز انتخاب واحد نکردم و پیشنیاز هم ندارم ولی دانشگاه خودش یه برگه داد مثل دوستمون در بالا و گفت باید از اینا انتخاب کنی. اول مهلتش تا کی هست و ثانیه میشه از بین همونا همه رو بر نداشت؟ مثلا تنظیم خانواده و ... رو بر نداشت ؟
    و اینکه انتخاب واحد به چه صورت هست ؟ اگه یکی از دوستان لطف کنه و بگه تا ابد ممنونش میشم ( البته کامل و دقیق بگه ) TNX
    دوستان اینا رو اگه جواب بدین ممنون میشم و اینکه چه درسی رو با کدوم استاد برداریم . از اونایی که تهران جنوب بودن به شدت تقاضای همکاری میشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 2 کاربر از mohsen_rkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

من انتخاب واحد کردم تهران جنوب 18 واحد برداشتم. یه برگه دوشنبه بهم دادنزده جلسه معارفه 12 مهر یعنی قبل از اون کلاسای ورودی های 90 برگذار نمیشه؟
    اون برگه انتخاب واحدی که دادن به جز اون ها که پیش نیار هستند میتونیم به جاش درسای دیگه ورداریم (من که این کارو کردم)
    2 تا از کلاسای 1 واحدی که تو اون برگه خودش زده واسه ترم اول هنوز وقتی میری تو انتخاب واحد میگه کلاسی یافت نشد!

جلسه‌ی معارفه ربطی به شروع کلاسا نداره ... سال قبل کلاسای ما از 27 شهریور شروع شد !!

حالا امسال ثبت نام ها ظاهراً کمی عقب‌تر افتاد (حداقل دانشگاه ما که تا 29 شهریور داشت ثبت نام می‌کرد) کلاسا هم دیرتر تشکیل میشه ...

اگه شنبه تعطیل رسمی باشه، یکشنبه سوم مهر شروع رسمی دانشگاه و کلاساشه ...
    احتمالاً تنظیم خانواده و تربیت بدنی نبوده ؟!
    اینا درسای عمومی‌ان عزیز، اصلاً اهمیتی نداره کی برشون می‌دارین! ترمای اول هم چون انتخاب واحدتون دیر انجام میشه، تا وقتی به شما برسه ظرفیت کلاساش پر شده (چون عمومی‌ها بین تمام رشته‌ها مشترکه)
    هر ترم بیش از دو یا سه درس عمومی برندارین ! بعداً کم میارین و معدلتون می‌کشه پایین ...

عمومی‌هاتون هم فارسی، زبان خارجه، تربیت بدنی، تنظیم و یه درس معارف در هر ترم هست (تاریخ تحلیلی اسلام، اندیشه‌ی اسلامی، انسان در اسلام، اخلاق اسلامی {مبانی و مفاهیم}، اخلاق کاربردی، ....)
    بیش از یه درس معارف نمی‌تونید بردارید ...

در مورد واژه‌ی پیش‌نیاز هم فکر می‌کنم سوبرداشت کردید ! اینکه پیش‌نیاز ندارید معنا نداره، شما ترم اول یا یه سری واحد بهتون میدن، یا بهتون اجازه میدن که خودتون انتخاب واحد کنید. حالا بر اساس فهرستی که معمولاً به دانشجوها میدن و توش چارت اون رشته (دروس تخصصی‌ای که هر ترم باید پاس شه) می‌تونید اختصاصی‌هاتون رو انتخاب کنید و در کنارش دو سه تا عمومی هم بردارید. یه سری اختصاصی‌ها و عمومی‌ها پیش‌نیاز یه سری دیگه هستن! مثلاً‌ شما ترم‌ اول نمی‌تونید اندیشه‌ی اسلامی 2 رو بردارید! چرا؟ چون قبلش باید اندیشه‌ی اسلامی 1 رو پاس کرده باشید ! به اندیشه 1 میگن پیش‌نیاز !
    ولی از کی دانشگاه باز میشه ؟ از کی باید بریم ؟
    همون طوری که گفتم قطعاً از سوم مهر کلاسا شروع میشه، حالا بستگی داره چقدر پر بشه و تشکیل بشه یا نه !
    ولی ترم یکی‌ها معمولاً بهتره از دوم سوم سر کلاس باشن ...
    دانشگاه خودش یه برگه داد مثل دوستمون در بالا و گفت باید از اینا انتخاب کنی. اول مهلتش تا کی هست و ثانیه میشه از بین همونا همه رو بر نداشت؟ مثلا تنظیم خانواده و ... رو بر نداشت ؟
    بالاتر توضیح دادم، شما اختصاصی‌هایی که تو اون برگه بهتون میگن رو بردارید همه رو، چون بعداً با مشکل روبه‌رو میشید ... اما عمومی‌ها رو (اگه چیزی تو برگه نوشته بود) هر جور خواستید بردارید! اصلاً تنظیم تو ترمای اول برندارید! همه خرس گنده‌ان تو کلاسا زشته ترم یکی پاشه بره بینشون : دی
    بین عمومی‌هایی که بالاتر گفتم، هر چی ظرفیت داشت، تا دو یا نهایتاً سه درس، بردارید ...
    مهلتش هم تو سامانه‌ی آموزشی سایت دانشگاهتون هست ... وارد انتخاب واحد که بشید میگه تا کی زمان دارید و سایت تا چه ساعتی براتون بازه ...
    اینکه چه درسی رو با کدوم استاد برداریم
    اختصاصی‌ها که دست شما نیست، معمولاً یه کلاس ارائه میشه و اونم استادش یه نفره ... (حالا بستگی به دانشگاه هم داره، گاهی چند کلاس هم برگزار میشه واسه یه درس اختصاصی)
    ولی در مورد عمومی، خیلی به استاد فکر نکن از همین اوایل ... برید تجربه کنید استادا رو، کم‌کم با همه آشنا میشید ...

حالا در این مورد کسایی که تو دانشگاهتون درس می‌خونن بهتر می‌تونن کمک کنن ..

12. این کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

متشکر . این جدولی هست که به ما دادن ( روند نما ) با توجه به این ها بهترین انتخاب واحد از نظر شما چیه ؟ ترم اولیم مونده تا راه بیفتیم

کد:
    کد:
    ممنون میشم راهنمایی کنید. انتخاب واحد رو هم زده تا 90 / 07 / 06

جلسه توجیهی هم همونطور که دوستان گفتن 12 ام هست. البته قبلش یه اردو گزاشتن که تراکت ش رو دیدم.

متشکر میشم اگه دوستان پیشنهاداتشون رو برای انتخاب واحد و نظراتشون رو بگن. با تشکر

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

متشکر . این جدولی هست که به ما دادن ( روند نما ) با توجه به این ها بهترین انتخاب واحد از نظر شما چیه ؟ ترم اولیم مونده تا راه بیفتیم

کد:
    کد:
    ممنون میشم راهنمایی کنید. انتخاب واحد رو هم زده تا 90 / 07 / 06

جلسه توجیهی هم همونطور که دوستان گفتن 12 ام هست. البته قبلش یه اردو گزاشتن که تراکت ش رو دیدم.

متشکر میشم اگه دوستان پیشنهاداتشون رو برای انتخاب واحد و نظراتشون رو بگن. با تشکر
    خب ترم 1 معمولا :
    ریاضی 1 : 3
    فیزیک 1 : 3
    آز فیزیک 1 : 1
    برنامه نویسی : 3
    زبان عمومی : 3
    فارسی عمومی : 3
    اگه خواستی میتونی تربیت بدنی 1 بگیری ( البته من کارگاه عمومی گرفتم )
    یا یه عمومی دیگه ولی 17 واحد دیگه کافیه برای ترم اول .
    از یه طرف ممکنه تعداد بیشتر عمومی برداری تداخل پیدا کنه با هم دیگه
    و دیگه اینکه عمومی هاتونو نگه دارید برای ترم های بعد ( البته اگه دانشگاهتون عمومی خوب نمره میده)

-------------------------------------------------------------------

در مورد مصرف دخانیات توی دانشکده ها چه پزشکی چه فنی مهندسی و ... به هیچ عنوان نمیشه ( قانون هم داره )
    اما توی محوطه دانشگاه فکر نکنم مشکلی باشه اون که سیگاریه جای مطمئنم پیدا می کنه
    توی خوابگاهم اگه نگهبان گیر نباشه مشکلی نیست ولی اگه بخواد گزارش بده و کمیته انضباطی بخواد تشکیل بشه حداقلش تعهد و اخراج از خوابگاهه (البته من این موضوعو به خاطر قلیون شنیده بودم)
    Last edited by hermione; 21-09-2011 at 18:39.

15. این کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

توى صنعتى اصفهان يكى از صفرى ها رو كه دنبال آدرس اداره آموزش ميگرده فرستاده بودند دروازه تهران(١٥كيلومتر پايين تر)
    شماها مواظب باشيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •