تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 14 از 103 اولاول ... 41011121314151617182464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

موضوع دقیقا اینه؟
    من نمیدونم چرا اهالی دو×لت همه یک دست عاشق کارهای هیجانی و بدون اطلاع رسانی هستند ؟
    چرا شرایط به طور کلی شفاف سازی نمیشه؟
    چرا یکی پیدا نمیشه بگه چه خبره؟
    چرا تمام شرایط اعم از سرعت تعداد شیر قیمت زمان حجم و همه اطلاعات طرح فعلی به اطلاع مردم نمیرسه؟
    چرا این طز فکری به مملکت حاکم شده که هر قدر کمتر اطلاع بدی راحت تری؟

به نظر من این نوع مطالب توی سایت فقط ایجاد تشنج میکنه نه چیز دیگه از اول تاپیک تا حالا رو بخونید چه قدر اعضا به هم بد و بی را گفتن
    به جای اینکه بشینید درست فکر کنید و مطلب بزنید که به سطح ای تی مملکت کمک کنه به این تشنج دامن میزنید
    اینتر نت محدود آره یا نه مال موقعیه که همه بقیه شرایط گفته بشه نه وسط زیمن و آسمون یه هو .....

بگذریم این فقط نظر شخصی
    و امید وارم به کسی توهین نکرده باشم که اگه این طوره همین جا عذر خواهی میکنم@

2. 2 کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

موضوع دقیقا اینه؟
    من نمیدونم چرا اهالی دو×لت همه یک دست عاشق کارهای هیجانی و بدون اطلاع رسانی هستند ؟
    چرا شرایط به طور کلی شفاف سازی نمیشه؟
    چرا یکی پیدا نمیشه بگه چه خبره؟
    چرا تمام شرایط اعم از سرعت تعداد شیر قیمت زمان حجم و همه اطلاعات طرح فعلی به اطلاع مردم نمیرسه؟
    چرا این طز فکری به مملکت حاکم شده که هر قدر کمتر اطلاع بدی راحت تری؟

به نظر من این نوع مطالب توی سایت فقط ایجاد تشنج میکنه نه چیز دیگه از اول تاپیک تا حالا رو بخونید چه قدر اعضا به هم بد و بی را گفتن
    به جای اینکه بشینید درست فکر کنید و مطلب بزنید که به سطح ای تی مملکت کمک کنه به این تشنج دامن میزنید
    اینتر نت محدود آره یا نه مال موقعیه که همه بقیه شرایط گفته بشه نه وسط زیمن و آسمون یه هو .....

بگذریم این فقط نظر شخصی
    و امید وارم به کسی توهین نکرده باشم که اگه این طوره همین جا عذر خواهی میکنم@
    خب حرف من هم همینه
    که چرا باید از طرحی که هیچ تضمینی و خبری از سرعت واقعی -پینگ واقعی - و غیره نیست و هیچ کس اطلاعی نداره
    حمایت کنیم ؟

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

امار نطرسنجي هم که بيش از دوبرابر به نفع معترضينه
    كجاش به نفع معترضينه ؟

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

فقط اینترنت نامحدود
    اسپم کش کجایی

6. 2 کاربر از sasan816 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

فقط اینترنت نامحدود
    اسپم کش کجایی
    دوستان اینتر نت نا محدود بدون نیاز به درد سر های شب بیداریو نمی دونم این چیزها رویای ما برو بچ توی وبه(تا اینجاش قبول)
    اما یه ضرب المثل قدیمی هم هست که میگه اومد ابروش رو درست کنه زد چشمش رو هم کور کرد
    منخودم نظرم با اینتر نت نا محدود مثبه اما به نظرم این طرح فقط باید در صورتی به نظر سنجی برسه که همه شرایط اعلام بشه
    بد میگم بگو که دیگه نگم

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

بد میگم بگو که دیگه نگم
    احسنـــــــــــــــت ، آفـــــرين :دي

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

مثل بچه ها فکر نکنید وقتی نامحدود ارائه شد و پینگ رفت در حد 1000 هر چی هم اعتراض کنین هیچکس گوش نمیده
    مگه اون موقع که دایال آپ بود کم اعتراض کردیم که آقای وزیر اومد گفت سرعت برای کاربران خانگی مناسبه؟
    چرا قدر چیزی که دارین رو زمانی میدونین که از دستش بدین؟شایدم دوست دارین که برای خط یک مگ با سرعت 100 حدود 40000تومن بدید با پینگ در حد800؟

10. این کاربر از holyboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خوب این سطحی نگری مردم رو میرسونه.
    خب اقای ریشه نگر !! هر کاری که میخواد صورت بگیره باید از یه جایی شروع بشه یا نه؟
    شما دانلودر نیستی مساله بنده که نیست و همچنین هم نمیگم شما دانلودر بشید توی پست های قبلیم هم گفتم هر کسی یه نیازی داره از اینترنت که شکر خدا نیاز شما بر اورده شده ایا بنده که نظرم روی اینترنت نامحدود هست میگم شما هم نامحدود بگیر؟
    پس شما که به اینترنت ایده الی از نظر خودت رسیدی نمیخوای دیگران هم به اون چیزی که میخوان برسن؟ یا فکر میکنی اگر سروس ها رو نامحدود کنن گیر شما چیزی نمیاد؟ پس یه پا کار شما هم میلنگه این وسط شاید تا دو یا سه ما هم اینترنت مطلوب نباشه اگر نامحدود شه ولی به مرور زمان رقابت ها میفته سر سرعت و امکاناتی از نظز پینگ و..
    میبینم که خیلی ها میگن اول سرعت رو درست کنیم بعد نامحدود! کدومتون از نظر سرعتی مشکل دارین اینجا؟؟ پس اگر نامحدود هم بشه فکر نمیکنم زیاد به حالتون تاثیری بزاره.
    شما که اشخاصی مثله بنده رو سطحی نگر میدونی! پس به اون عزیز که صفحه قبل و بعد از 11 صفحه اومده از من ایراد املای گرفته چی میگی؟ اون دیگه کاری به اصل موضوع نداشته اومده میگه راضی رو اینطوری بنویس!
    بگذریم ...
    اما این طرح اونقدر ها هم که فکر میکنید بد نیست چون بازم میشه اعترا کرد این بار به سرعت و پینگ و مسائلی از این قبیل
    اما شمایی که از اینترنتت رازی هستی به هیچ عنوان نمیتونی فردی مثل من رو متقائد کنی که همین اینترنتی که داری هم خوبه
    .....

12. 2 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مثل بچه ها فکر نکنید وقتی نامحدود ارائه شد و پینگ رفت در حد 1000 هر چی هم اعتراض کنین هیچکس گوش نمیده
    مگه اون موقع که دایال آپ بود کم اعتراض کردیم که آقای وزیر اومد گفت سرعت برای کاربران خانگی مناسبه؟
    چرا قدر چیزی که دارین رو زمانی میدونین که از دستش بدین؟شایدم دوست دارین که برای خط یک مگ با سرعت 100 حدود 40000تومن بدید با پینگ در حد800؟
    عزیز بنده مطمئنم که دست شما تازه به اینترنت aDSL رسیده و حاضر هم نمیشی به این راحتی ها از دستش بدی میدونم... چیزی رو که هنوز بدست نیوردی بخوای از دست بدی سخته .. ولی شما باید فکر همه باشی نه تنها خودت رو در نظر بگیری شما اگر رازی هستی که مساله جدایی داری همچنین دلیل متقاعد کننده ای هم نتونستی بیاری که چرا نامحدود بد هست! و فقط به لینک سازمان رگلاتوری بسنده کردی...

پروفشنال pedramh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من نمیدونم با اینکه خیلی واضح با اعلام تعرفه ها مشخصه سرعت کم میشه اونم خیلی کم چرا هنوز شما میگید کم نمیشه
    عزیز بنده مطمئنم که دست شما تازه به اینترنت aDSL رسیده و حاضر هم نمیشی به این راحتی ها از دستش بدی میدونم... چیزی رو که هنوز بدست نیوردی بخوای از دست بدی سخته .. ولی شما باید فکر همه باشی نه تنها خودت رو در نظر بگیری شما اگر رازی هستی که مساله جدایی داری همچنین دلیل متقاعد کننده ای هم نتونستی بیاری که چرا نامحدود بد هست! و فقط به لینک سازمان رگلاتوری بسنده کردی...
    شما فکر میکنی خودت یه نفر از بدو به وجود اومدن اینترنت تو کار بودی بقیه دیروز ADSL گرفتن؟ از اول تاپیک تا حالا به 3-4 نفر گفتی شما تازه ADSL گرفتی باید به فکر همه باشی (ظاهرا خودت )
    اصلا هم به حرف بقیه گوش نمیدی
    برا دانلود شبانه لازم نیست تا ساعت 2 بشینی پیش کامپیوترت تنظیمش میکنی خودش روشن میشه دانلود میکنه حالا نامحدود بشه با تقسیم 1 به 10 دو نفر همزمان وصل بشن روی یه خط من میخوام ببینم شما با سرعت 8 کیلوبایت چه طور باید برای یه فایل 15 مگابایتی 1 ساعت کامپیوترتو روشن بذاری اونوقته که تا ساعت دو بیدار میمومنی هیچ یه پتو هم میاری همون کناره کامپیوتر میخوابی
    Last edited by pedramh; 30-08-2011 at 22:39.

15. این کاربر از pedramh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •