تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 210 اولاول ... 41011121314151617182464114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 2098

نام تاپيک: اطلاع رساني , راهنما و ارايه قيمت براي خريد انواع قطعه

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin_metal1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب!!!

پيش فرض

خوب پس خودم باید یه فکری بکنم.ممنون از کمک همه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان من تازه به جمع شما پيوستم من مي خواهم يك سيستم بخرم و قطعاتي رو نوشتم نمي دونم اينها باهم مچ ميشن يا نه اگه لطف كنين زود تر جوابم را بديد خيلي منون ميشم اگه اين ها باهم مچ بشن مي تونم تك تك بخرم و بدم وصل كنن

cpu intel dual core 820 200
    mb asus p5wd2 176
    ram ocz-DDR2-dual 1gb pc533 116
    hdd MAXTOR-SATA 2 - 250 GB + 16mb buffer 90
    case GREEN PRINCE 4 MIDI LCD 30
    graphics xfx 7600gs 149
    power green 580w 24pin 39

800
    توي خريد كارت گرافيك شك دارم چي بگيرم

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب!!!

پيش فرض

دوست عزيز سلام .ورودت رو تبريك مي گم.اين سيستمي كه داري كه مي بندي شبيه چيزيه كه من مي خوام ببندم.در مورد CPU من خودم شک دارم نمی دونم که Pentium 4 با سرعت بالا بگیرم یا pentium D با سرعت یه مقدار پایین تر؟مادر بوردت خیلی عالیه رم هات هم همین طور اما در مورد هارد یک خورده بیشتر دقت کن چون مکستر ها اکثراٌ مشکل دارن(البته ساتا ها شون) به نظر من Seagate یا Western Digital بگیر.در مورد CPU هم دوستان اینجا بالاتفاق می گن که Pentium D بگیرم حالا خودم هم موندم توش.اما شما نمی دونم کدوم رو می پسندی.مطمئن باش که قطعاتی که نوشتی با هم مچ هستن.
    موفق باشی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام
    امین جان چرا شک داری
    من با بنچ مارکهای تام هاردور زیاد ور رفتم تک هسته ای های قوی مثل670 از بین 24 تستی که انجام شده فقط در 2-3 تست ا ز دو هسته ای ها جلوترند و اون هم در نرم افزارهایی مثل وین رار و انکدهاست که برای استفاده از یک cpu بهینه شده اند و گر نه در تمامی تستهای ایدیو و ویدیو دو هستهای های از نظرنمره پایین تر قوی ترند

اگه بین همین دو نوع شک داری
    شک نکن دو هسته ای بخر
    من هم صبر می کنم تا دوووو ! کور بیاد اگه گرون بود یه d840 می خرم

(هر چند در همین بنچ مارکها دو هسته ای های amd از دو هسته ای های هم قیمت اینتل بالا ترند اما چه می شه کرد اونایی که قبلا از اینتل استفاده کردند جرات نمی کنند به amd روی بیارند)
    Last edited by alirafaat; 22-06-2006 at 00:17.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب!!!

پيش فرض

خیلی ممنون علی جان، کمی آروم شدم که می بینم همه رو Pentium D تاکید دارن.
    یک سوال هم داشتم کسی خبر داره که Pentium D سری 9XX تو ایران اومده یا نه و اگه اومده با سری 8XX چقدر تفاوت قیمت داره؟(بطور مثال 920 تو ایران هست و اگه هست قیمتش چنده؟)اگه کسی جواب بده ممنون می شم.

پروفشنال XFXForce's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    XFX Company

پيش فرض

بله اومده فکر کنم 4 مگابایت کاشه داشته باشند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلامي مجدد دوستان مي دونيد چرا شك دارم براي اينكه اين قطعات باهم مچ ميشه چون يك دفعه رفتم كارتگرافيك خريدم انداختم روي سيستم قبلي بعد هر كاريش كرديم كار نكرد به خاطر همين مي خواستم نظر كلي بچه هاي انجمن را ميخواستم

cpu intel dual core 820 200
    mb asus p5wd2 176
    ram ocz-DDR2-dual 1gb pc533 116
    hdd MAXTOR-SATA 2 - 250 GB + 16mb buffer 90
    case GREEN PRINCE 4 MIDI LCD 30
    graphics xfx 7600gs 149
    power green 580w 24pin 39

800

دوستان پاور گرين براي اين سيستم مناسب نيست يا پاور گرين اصلا خوب هست يك كمكي هم راجعبه كارت گرافيك بكنيد

بعد من راجعبه اين مادر بورد رفتم توي سايت ایسوز دیدم چند مدل سی پی یو بهد از خودش را ساپورت میکنه به نظر من سی پی یو خوبی هست
    Last edited by hessam 2007; 22-06-2006 at 09:37.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب!!!

پيش فرض

دوست عزيز تو چند پست قبل جوابت رو دادم. اين قطعات با هم مچ هستن.پاور هم سعي كن Acbel بگیری.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب!!!

پيش فرض

دوستان من بعد از حدود یک ماه تحقیق و مشورت در مورد قطعات کامپیوتر سیتسمی که می خوام ببندم رو براتون می نویسم اگر اساتید چیز بهتری به نظرشون می رسه لطفاً اعلام کنن.(بیشتر استفاده من از کامپیوتر بازی(نه در حد خیلی بالا) و تا حدودی کار های گرافیکی هست)
    CPU: Intel Pentium D,820,2.8 GHz 200T
    Main:Asus P5WD2 Premium 195 T
    Ram:2X512,crucial or Kingston ~115 T
    Graphic:GeForce 6800 GS,256 Mb,240 T, با برد ایسوز,
    750 T
    بقیه قطعات رو خودم دارم.فقط یک سوال آیا این کارت گرافیکی از پس ویندوز ویستا بر می آد یا نه؟و ایkکه نمایندگی هر کدوم از سازنده های این قطعات تو ایران، کدوم شرکت ها هستن؟

آخر فروم باز m654's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط amin_metal1370
    دوستان من بعد از حدود یک ماه تحقیق و مشورت در مورد قطعات کامپیوتر سیتسمی که می خوام ببندم رو براتون می نویسم اگر اساتید چیز بهتری به نظرشون می رسه لطفاً اعلام کنن.(بیشتر استفاده من از کامپیوتر بازی(نه در حد خیلی بالا) و تا حدودی کار های گرافیکی هست)
    CPU: Intel Pentium D,820,2.8 GHz 200T
    Main:Asus P5WD2 Premium 195 T
    Ram:2X512,crucial or Kingston ~115 T
    Graphic:GeForce 6800 GS,256 Mb,240 T, با برد ایسوز,
    750 T
    بقیه قطعات رو خودم دارم.فقط یک سوال آیا این کارت گرافیکی از پس ویندوز ویستا بر می آد یا نه؟و ایkکه نمایندگی هر کدوم از سازنده های این قطعات تو ایران، کدوم شرکت ها هستن؟
    اگه پیدا کردی سیپییو رو از سری 9XX انتخواب کن چ.ن هم کش دوبرابری دارن هم گرمای کمتری تولید میکنن و هم قیمت بهتری دارن اما اگر میخوای از سری هشت بگیری 805 رو بگیر و همراهش فن Thermaltake Blu Orb II رو بگیر که مجموعا چیزی در حدود 175 تومن میشه (دلیلش هم اینه که این دو تا تفاوت چندانی با هم ندارن و شما میتونی با اون فن براحتی فرکانس رو تا 3.8 بالا ببری و بترکونی!)البته در این راستا باید یه رم با فرکانس بالا هم داشته باشی خوشبختانه قیمت رم های 667 مدل Kingmax هم پائین اومده که رمهای با پرفرمنس خوب و گارانتی مطمئنی هستن شما میتونی دو تا DDRII-667 512mb ببندی که اینم در میاد حدد 86 تومن .
    کارت گرافیک هم شما از رده خارج انتخواب کردی !
    میتونی یه LEADTEK 7900 56MB/256BIT PCI EXP بگیری 350 تومن ویا یه MSI 7600GT /256BIT بگیری 235 تومن که هر چقدر پول بدی همونقدر آشمیخوری!
    واسه مینبرد هم هیچ تفاوت محسوس بین چیپهای 945 و 975 وایه این سیپییو ها نیست فقط باید دقت کنی که فیرمویرش Pentium D رو ساپورت کنه حالاشما بفرمائید که در آینده قصد دارید این کارت گرفیک رو به دو تا آپگرید کنید یا خیر تا منم با توجه به نیازتون یه مادر برد SLI یا non-SLI بهتون معرفی کنم.
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •