لطفا جوااااااااااااب بدید![]()
لطفا جوااااااااااااب بدید![]()
چی میشه که ریستارت میشه؟بی جهت یا وقتی فشار بهش میاد؟
هر چند روز یکبار فکر کنم زمان هایی که کار زیاد ازش میکشیم تو حالت Time out خود به خود ری استارت میشهچی میشه که ریستارت میشه؟بی جهت یا وقتی فشار بهش میاد؟
دوستان یه سری بازیهای HD هست مثل Asphalt 6 که به اکثر گوشی های با رزولوشن 480*320 نمیخوره ولی به دلیل Cpu قوی Live و Xperia Mini رو این دو گوشی اجرا میشه .
تو این سایت لینکها هستن فقط ممنون میشم یه نفر تو یه سایتی که غیلتر نیست آپلودشون کنه
smart4u.org/Forum-320x480-HVGA
گوشی های زیادی دیدم اینطوری... اتریکس هر وقت داغ میشد اینطوری میشداول که گوشی رو گرفته بودم چون 5-6 ساعت تو صندوق عقب تو هوای حدود 50 درجه بود (حتی صفحش داغ بود ، یه مدت گذاشتم خنک شه
) اینطوری میشد
یا مثلا یه شب گذاشتم گیم دیتا دانلود کنه ، وسطش ارور داده بود تا ظهر صفحش روشن مونده بود...
یا یه بار 3 بار رام زدم و 3 بار هم اپلیکیشن هامو ریستور کردم ، بیچاره به خودزنی افتاده بود
کاملا داغ بود و اینطوری شده بود... اما هیچوقت وسط کار ریست نمیکرد... وقتی صفحه رو خاموش میکردی میزاشتی یه گوشه... X10 هم دیدم اینطوری بود...
PARSA تو بایدبه عنوان جنایتکار معرفی بشی به انجمن دفاع از حقوق گوشی ها...![]()
سلام . دوستان من شنیدم این گوشی از usb on go پشتیبانی میکنه ولی سیمش برای اریکسون نیست ایا درسته اگر هست کجای گوشی میخوره و از کجا تهیه میشه و اسم این سیمش برای سونی اریکسون نه نوکیا چیه
ط6 علائدین ، گارانتی پارس کامتل
2 تا خریدم ، از دو مغازه مختلف ، هر 2 307
ظاهرا پارس کامتل 30 آذر ریخته تو بازار خیلی زیاد ، تاریخ کارت گارانتی همشون هم از 30 آذر شروع شده
اکه قصد خرید دارید ، به نظرم قیمت بهتر از این نمیشه فعلنا ، با توجه به قیمت دلار احتمال افزایش قیمت هست ، اما چون فعلا تو بازار موجودی زیاد هست قیمت خوبه ، اما خیلی هم زیاد میخریدن ، منم واسه همین مجبور شدم از 2 جا بگیرم مغازه اولی که خریدم 1دونه داشت فقط
Last edited by golabi_65; 23-12-2011 at 01:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)