این طرح شکایت عالیه خسته نباشید بچه ها....![]()
این طرح شکایت عالیه خسته نباشید بچه ها....![]()
من نمیدونم چرا شما از ضریب اشتراک میترسید...عزیزان ضریب اشتراک چند ساله داره اجرا میشه...بعد نامحدود بودن هم اجرا میشه ولی مطمعن باشید مثلا برای سرعت 1 مگابیت که باید 120 دانلود بده هیچگاه کمتر از 80 نخواهد شد...
نه خیر عزیز
من نه isp دارم و نه چیزه دیگه
این نشون از ضعف شما تو بحث هست هست که دارین از خودتون ادعا در میارین
حتما یکمی دیگه برچسب محارب و عامل خارجی میزنید و میگید اینها نمی خوان ما پیشرفت کنیم
الان هر ادمی که تو این زمینه باشه می فهمه تو این طرح به صورت واضح مشخص نشده که سرعت چقدر خواهد بود و از این طریق می تونن خیلی کلاه گشادتری از الان روی سر مردم بزارن
الان تعداد کسانی که اینترنت محدود دارن خیلی بیشتر از نامحدوده و میشه گفت که بیشترشون تو کاره دانلود هستن و دیگه این یک عادته ونمیشه ترک کرد
الان فرضا یه خط 512 بین 10 نفر با همچین مشخصاتی تقسیم بشه مطمئنا تو شبانه روز 3 نفر پیدا میشه که باهم دانلود کنن یعنی سرعت دانلود تقسیم بر 3 امر عادی میشه
نکنه انتظار دارین کسی که اینترنت نامحدود میخره همینطوری فقط وبگردی میکنه ؟
در ثانی الان بیش تر از 50 درصد کاربرا تو شهر خودشون اینترنت محدود مناسب خودشون رو با سرعت بالای 100 پیدا کردن ((اینو از تو تایپک اینترنت شهرستانها میشه فهمید ))
یعنی دانلود 6 ساعته شبانه حداقل مدتش باید دوبرابر بشه تا با سرویس 512 طرح جدید بتونه همون حجم رو بگیره
این هنوز تو ضریب 1:1 هست اگه 1:10 باشه که ......
در مورد رقابت ای اس پی ها هم برای ارائه سرعت بیشتر به خاطر جمع کردن مشتری بیشتر هم هیچ نظری قطعی نمیشه داد
به هر حال من از وضعیت الان هم راضی نیستم ولی این قضیه انتخاب بین بد و بدتر است
دوست عزیز عادت کردن یعنی چی؟ ایا به نظر شما سرعت دانلود شبانه با روزانه یکی هست؟
به قول دوستان چرا شما حالت بد رو در نظر میگیری که از این هم بدترمیشه وضع... بله تا وقتی که کسانی مثله شما حتی حق خودشون رو هم نمیخوان بعیدی هم نیست وضع بدتر بشه!!
فکر کنم بعضی از دوستان فکر میکنن که ملت شبانه روز توی نت هستن حتی اگر اینطور هم باشه دلیلی نمیشه که چون طناب هست ادم خودش رو دار بزنه! یعنی اگر شما اینترنت نامحدود داشته باشی دیگه هر چی ویدیو و برنامه و ... دیدی دانلود میکنی؟ شاید تا 20 روز ولی وقتی دیدی دیگه هاردت جا نداره و نمیتونی هر ماه یه هارد بخری سعی میکنی فرهنگت رو بالا ببری و از نامحدود بودنش استفاده صحیح رو داشته باشی
اگر اینترنت نامحدود باشه خیلی بهتره چرآ؟
چون نمیخواد شب ساعت 1 صدای فن و ... توی گوشت باشه برای شبی 1 گیگ دانلود
اگر اینترنت نامحدود باشه شما دیگه هر چیزی که دیدی هوس دانلودش به سرت نمیزنه بلکه میتونی خیلی از برنامه هات رو به صورت انلاین انجام بدی
و اینکه شما توی کدوم تاپیک شهرستان ها دیدی که دوستان از سرویسشون رازی هستن؟؟ چرا من ندیدم؟؟
بله شاید از هر ده نفری 2 تاش هم اینطوری باشه که اونم به چشم نمیاد..
خب کامران عزیز...هیچ کس راضی نیست از این اوضاع...هیچ کس هم از شیر کردن 1:10 خوشش نمیاد/....در مورد رقابت ای اس پی ها هم برای ارائه سرعت بیشتر به خاطر جمع کردن مشتری بیشتر هم هیچ نظری قطعی نمیشه داد
ولی به نظر من هم بهترین راه اینه که محدودیت ها برداشته بشه و روی سرعت و قیمت مانور داده بشه...فکر نکنم این واسه کسی نقطه ای تاریکی رو بزاره و همه می دونن که ای اس پی ها به قصد رقابت هم که شده مجبورن سرعت رو زیاد کنن...!
پ.ن: اگر هم پر رو بازی در آوردن تحریمشون می کنیم! فکر نکنم کار خیلی سختی باشه!!!حالا این یه پیشنهاده وگر نه راه خیلی زیاده....(کلا فکر نکنم آی اس پی ها هم راضی بشن به این نحو از نون خوردن بی افتن)
من که کلا به آینده خوش بینم![]()
نه خیر عزیز
من نه isp دارم و نه چیزه دیگه
این نشون از ضعف شما تو بحث هست هست که دارین از خودتون ادعا در میارین
حتما یکمی دیگه برچسب محارب و عامل خارجی میزنید و میگید اینها نمی خوان ما پیشرفت کنیم
الان هر ادمی که تو این زمینه باشه می فهمه تو این طرح به صورت واضح مشخص نشده که سرعت چقدر خواهد بود و از این طریق می تونن خیلی کلاه گشادتری از الان روی سر مردم بزارن
الان تعداد کسانی که اینترنت محدود دارن خیلی بیشتر از نامحدوده و میشه گفت که بیشترشون تو کاره دانلود هستن و دیگه این یک عادته ونمیشه ترک کرد
الان فرضا یه خط 512 بین 10 نفر با همچین مشخصاتی تقسیم بشه مطمئنا تو شبانه روز 3 نفر پیدا میشه که باهم دانلود کنن یعنی سرعت دانلود تقسیم بر 3 امر عادی میشه
نکنه انتظار دارین کسی که اینترنت نامحدود میخره همینطوری فقط وبگردی میکنه ؟
در ثانی الان بیش تر از 50 درصد کاربرا تو شهر خودشون اینترنت محدود مناسب خودشون رو با سرعت بالای 100 پیدا کردن ((اینو از تو تایپک اینترنت شهرستانها میشه فهمید ))
یعنی دانلود 6 ساعته شبانه حداقل مدتش باید دوبرابر بشه تا با سرویس 512 طرح جدید بتونه همون حجم رو بگیره
این هنوز تو ضریب 1:1 هست اگه 1:10 باشه که ......
در مورد رقابت ای اس پی ها هم برای ارائه سرعت بیشتر به خاطر جمع کردن مشتری بیشتر هم هیچ نظری قطعی نمیشه داد
دوست عزیز کامران جان.
بنده جسارت نکردم خدمتتون بگم محارب و از این دسته چرندیات هستید. خیر. اتفاقا من از اون دسته آدم هایی هستم که معتقدم همه باید حرفشون رو بزنن و به هیچ دلیلی از زدن حرف دلشون ابایی نداشته باشن.
بنده نگفتم شما شرکت یا isp دارین! منظور بنده از شرکت مطبوع شرکتی بود که ازش سرویس دارین.
دوست من شما فکر کنم ساکن تبریز باشید و حتما میدونید که تبریز از لحاظ کیفیت و سرعت اینترنت نسبت به سایر کشور فوق العاده عالی و قدرتمند هست.
برای نمونه عرض میکنم سرویس دهنده ماکسنت در این شهر برای سرویس 128 کیلوبیت نامحدود خودش بجای اینکه پهنای باند رو قانونا و طبق روال تمام شرکت های اینرتنتی روی 128 کیلوبیت ببنده اونرو روی 256 کیلوبیت بسته! این هم یک نمونه از قدرتمندی شرکت های خوب شهر شما بود و هم یک نمونه از رقابت بر سر سرویس های نامحدود!
دوست عزیز مثالی خدمت شما عرض میکنم.
شما در تاپیک Adsl شهر تبریز هستین. اونجا همشهری های عزیزتون هستند که مثلا از ماکسنت سرویس 128 نامحدود رو دارن. این سرویس همین الانم بین مشترکین شیر شده و 1 به 1 نیست! اما میبینید که دوستانتون میگن با سرعت 25 تا 30 کیلوبایت دارن دانلود میکنن. پس مگه سرویسشون نامحدود نبود؟ مگه شیر نشده بود؟ مگه نباید سرعتشون به قول شما 2 کیلوبایت میوبد؟ پس چی شد؟!
دوست من سیاست شرکت های اینترنتی همونطور که قبلا گفتم بچه بازی نیست که بگن چون مشترکین سرویس نامحدود خواستن پس منم باهاشون قهر میکنم و بهشون سرعت نمیدم! خیر! بلکه تازه با این قانون رقابت وارد فاز خیلی جدی تری خواهد شد.
تا الان رقابت بر سر سرعت دالنود و حجم در ماه بود. با برطرف شدن محدودیت حجم رقابت فقط و فقط بر سر سرعت اینرتنت مشترکین باقی میمونه و این کاملا به نفع مشتری هست.
خودم احساس میکنم همه چیز رو کامل و واضح توضیح دادم. بازم اگر سوالی یا انتقادی نسبت به حرف های بنده داشتین در خدمتم و بخاطر شبهه ای که در حرفام وجود داشت معذرت خواهی میکنم از شما.
ممنون دوست عزیز.صد در صد خدا رو شکر یه چندتا آدم حسابی پیدا شد البته منظور بدی ندارم کسی بدش نیاد
راستی شما اهل کجایی؟
بده اهل مهاباد هستم. آذربایجان غربی.
Last edited by MASOUD_MW2; 24-08-2011 at 17:55.
عجب تاپیکی ولی واقعا این طرح در کشوری که مقام اول انحصار اقتصادی را داراست ، با تمام قوت اجرا میشه ؟ البته اعتقاد ندارم همه دارن دانلود میکنن بعضیها برنامه دانلود میکنن که فوقش مثلا 10 نفر همزمان برای یک ساعت دانلود می کنند و در ساعت دیگه همه سرعت میوفته تو دست یک تا جند نفر اما مشکل اینجاست که اگه نسبت پهنای موجود به نسبت جمعیت کل یوزر کمتر میشه اونوفت میشه انتظار داشت سرعت شدیدا میاد پایین حتی فقط وبگردی کنند چون پینگش بالا میره.ولی چون طرح اشاره ای دقیقی به مخابرات شبه دولتی ( از نظر من سپاه یک نهاد شبه دولتی هست نه خصوصی ) نکرده پس وضعیت ما همجنان ادامه داره ( اینجا ما ساکن اصفهان هستیم)
اما یک مشکل واقعی زیر ساخت میگوید که 33 گیابایت توسعه داده است حالا تمسخر یک سایت اینترنتی بخوانید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس با این پهنای باند کم انتظار نداریم وضعیت بهتر شود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنها آرزویی که دارم این است که هر چه زودتر اینترنت چمدانی به دست من برسد و من برای همیشه اینترنت ایرانی فراموش کنم که خیلی آزار دیدم
اخه چه ربطی داره
فکر میکنی تو بازکردن صفحه سرعت 256 با پینگ فرضا 50 چقدر با سرعت 4 مگ با پینگ 50 فرق داره ؟
اگه همه کاربردش مثل شما باشه که دیگه چه نیازی هست تو خارج اینهمه سرعت رو بالا ببرن ؟
با این سرعت سرویس های نامحدود هم هیچ کاری رو انلاین نمیشه انجام داد
من نگفتم از سرویسشون راضی هستن شما برو تایپک ها بخون بعد ببین سرعت کلا چجوریه
من گفتم 50 درصد بیشتر سرویس مناسب خودشون رو با سرعت شبانه بیش تر از 100 پیدا کردن
تو تایپک شهر خودمون که این مورد بالای 90 درصد هست
به هر حال من دلایل خودمو گفتم و هیچ لزومی مبنی بر قبول کردن یا نکردن دلایل من نیست
امیدوارم اینده این طرح طوری نباشه که بعدا یه تایپک با عنوان ""شکایت از اجرای طرح جدید و برگشتن به همون روال عادی " "بزنیم
Last edited by kamran987456; 24-08-2011 at 18:54.
من نامحدود دارم اشتراک 10 نفر چرا سرعتم پایین نمیاد.؟ 55 دانلود میکنم.
بری تعرفه های مخابرات رو نگاه کنید میبینید همه اشتراک 10 نفر هست.
اینجا رو نگاه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بجث پینگ رو کردی!!
به نظرتون نمیتونن اون رو هم درست کنن؟
::کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته میدونم جواب شخصی مثل شما با این طرز فکر چیه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهتره بحث رو ادامه ندیم تا تاپیک منحرف نشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)