تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 23 اولاول ... 4101112131415161718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 227

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2011-2012

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

خوب الان فکر کنم همه بازی بارسلونا و اتلتیکو مادرید رو دیدن دیگه.

راستی اولش از مدیر ها و ناظرها که میخوان پست ها رو تائید کنن میخوام که پست من رو با دقت بخونن. اینایی که در ادامه میگم، همین 1 ساعت پیش اتفاق افتاده و از تلوزیون هم پخش شده و دیده شده. من جنجال سازی ای نمیکنم. اگه جنجالی هست، کسای دیگه تو یه کشور دیگه ساختنش. برین پست اونا رو اگه میتونید پاک کنید!

ما هم منتظریم که ببینیم نظر شما در مورد بازی تیمتون چیه؟!!
    قبل از اینکه جوابی بدین، یه دور بازی رو مرور منین. ببینین انصافاً چند تا اشتباه کشنده به نفع بارسلونا انجام شد.
    گل اولشون که آفساید 100% بعد 2 تا تک به تک اتلتیکو که به هیچ وجه آفساید نبود در نیمۀ دوم گرفته میشه. هر سه تصمیم از همون کمک داور. میگیم کمک داوره شبِ بدش بود.
    دنی آلوز بدون توپ اونطوری اون بازیکن رو میزنه. باید اخراج میشد فقط یه کارت زرد گرفت. دیگه خود گواردیولا هم فهمید و سریع تعویضش کرد.
    تو صحنۀ دومین گل مردود بارسلونا همه دیدیم که بوسکتس به شکم دفاع مقابلش ضربه زد و هیچی به هیچی. و چند دقیقه بعد تو محوطۀ جریمۀ خودشون توپ رو با دست از رو سر دفاع زد. همون صحنه ای که بعدش فوروارد شوت زد که والدز با پا گرفت. یه پنالتی هم اینجا پرید.
    و نکتۀ دیگه که خیلی وقته که انجام میشه ولی انگار حرف زدن در موردش مممنوع هست (!) اصرار بازیکن ها به کارهای خطا هست. من موندم. مسی به قول خیلی ها بهترین بازیکن جهان هست. حالا اگه کسی هم بگه نیست، نمیتونه اون همه توانایی فنیش رو زیر سئوال ببره. چه اصراری داره این همه از راه های نادرست توپ رو پیش ببره؟ چند بار تا حالا هند کرده؟
    و حتی گل دوم بارسلونا هم تا حدی مشکوک بود. بعد از ضربه آزاد بازیکن های اتلتیکو ریختن رو داور که شما که هنوز سوت نزدی. اگر قبل از ضربه اعلام کرده باشه که باید سوت بزنه، این گل هم مردوده. چون تو صحنۀ آهسته دیده شد که دروازه بان سر اون تیر بود و داشت دیوار رو میچید و مدافع ها هم پشت به توپ بودن. حد اقل دوتاشون. جالب ترش اینجاست که مسی جلوی دهنش رو گرفته بود و از داور پرسید بزنم؟ داور با دست اشاره کرد که بزن. این به وضوح تو 2 تا صحنۀ آهستۀ مختلف دیده شد.

حالا سئوال من از طرفدارای بارسلونا که میان از داوری ها حرف میزنن اینه:
    خودتون رو بزارین جای طرفدارای یه تیم دیگه. این بازی هم این اتفاقات توش افتاد. چی فکر میکردین؟

به هر حال، بازیه تموم شد و به نظر من که بازی رو دیدم، این سه امتیاز از امتیازات اتلتیکو کسر شد و به امتیازات بارسلونا اضافه شد.
    سلام.
    موافقم...مخصوصا با جمله آخر....
    من همین الان که به نت دسترسی پیدا کردم اومدم همین حرفارو بزنم که دیدم خوشبختانه شما زودتر از من همه این مسائل رو توضیح دادید....!
    حالا یاد پست جناب wow barca و سایر دوستان میفتم که رئال رو به داوری....متهم میکردند...و فاصله 10 امتیازی رو گردن داور مینداختند که خوده آندرس اینیستا هم اینرو تکذیب کرد..و گفت مسئول 10 امتیاز خودمان هستیم نه کس دیگه ای...! که متاسفانه پست بنده حذف شد (در همین تاپیک)

2. 3 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه wow barca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

عزیزم این چیزیه که انجام شد. یعنی من دارم دروغ میگم یا از خودم در میارم؟ شاید شما بعد از گل خوشحال بودی و داشتی شادی میکردی و درست ندیدی ولی بازیکن های اتلتیکو دسته ای داشتن به داور اعتراض میکردن. واقعاً جالبه چون نتونستن داور رو تحت تاثیر قرار بدن پس اصلاً اون اتفاقات نیفتاده؟ تازه من یه اگر خیلی گنده آوردم. گفتم اگر قبلش گفته باشه باید با سوت ضربه رو بزنن. که من متوجه نشدم. دلیل این اگری هم که آوردم همون اعتراض شدید و اصرار بازیکن های اتلتیکو بود. و کارگردان تلوزیونی که بارها صحنه های مربوطه رو نشون میداد.
    واقعا جالبه با احترام جز فرافکنی نمیتونم دوباره اسمیروش بذارم
    در بازی دیشب بارسا و اتلتیکو یک آفساید اشتباه برای اتلتیکو گرفت که اصلا بگیم گل میشد

یه هند کاملا اشتباه از مسی گرفت و یه گل کاملا سالم رو مردود کرد
    دقیقه 27 یا 28 یه خطای خیلی خشن شایدم فراتر از خشن روی بوسکتس انجام دادن که فقط کارت قرمز داشت که نداد
    یه پنالتی کاملا آشکار هم روی سانچز شد که نگرفت سانچز افتاد زمین بعد جالبه دوباره بلند شد که به بازی ادامه بده بازم توی 18 بازیکن اتلتیکو پرید روش و اجازه نداد بلند بشه که یعنی دو 5 ثانیه دوبار خطای پنالتی کرد و داور نگرفت
    اون خطای هندی هم که میگین بوسکتس انجام داد واقعا از عجایبه ادعاهای دوستان رئالی دست بوسکتس اصلا برای هند کشیده نشده بود برای پریدن بلند شده بود و چند ثانیه قبل از اومدن توپ کشیده شده بود و این توپ بود که به دستش خورد تازه توی لحظه آخر که توپ داشت به دستش میخورد مهاجم اتلتیکو کاملا با سر دست بوسکتس رو پرت کرد
    واقعا جالبه که این رو خطای پنالتی میدونین دوستان رئالی زحمت کشیدن و چون اشتباهات داوری در بازی با والکانو بیش از حد بود به ترجیح دادن به بخشیش اشاره کنن اما حرفی از پنالتی واضح راموس که با آرنج به صورت بازیکن حریف زد اشاره ای نمیکنن البته حق میدم کلا اشتباهات داره طبیعی میشه و این خوبه دیگه هممون کمتر حرص میخوریم
    راموس اخراج
    په په اخراج
    پنالتی به نفع وایکانو
    اخراج اشتباه بازیکن وایکانو
    چیزی که زیاده اشتباه داوری به نفع رئال فقط دو امتیاز فاصله نزدیکتر بشه اون موقع میبینید هر چقدر به اواخر فصل نزدیک میشیم رئال چقدر استرس میگیره و بارسا چقدر انگیزه اما بحث اینه که کاملا آگاهانه اجازه نمیدن حتی دو امتیاز فاصله نزدیکتر بشه
    فقط باخت با اشتباه داوری بارسا به اوساسونا و برد رئال با کمک داور در این دیدار و سه امتیازشون رو حساب کنید تا متوجه بشین چرا از نزدیک شدن امتیازات میترسن و به این شدت روی داورا فشار میارن باقی بازیا و اشتباهاتش بمونن
    همه دنیا توی این چند وقته سوتهای عجیب داورا به نفع رئال رو دیدن بیاین همگی دعا کنیم شبکه سه بازیهای رئال رو پخش مستقیم کنه تا مردم ایران هم ببینن

4. 4 کاربر از wow barca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حتی گل دوم بارسلونا هم تا حدی مشکوک بود. بعد از ضربه آزاد بازیکن های اتلتیکو ریختن رو داور که شما که هنوز سوت نزدی. اگر قبل از ضربه اعلام کرده باشه که باید سوت بزنه، این گل هم مردوده. چون تو صحنۀ آهسته دیده شد که دروازه بان سر اون تیر بود و داشت دیوار رو میچید و مدافع ها هم پشت به توپ بودن. حد اقل دوتاشون. جالب ترش اینجاست که مسی جلوی دهنش رو گرفته بود و از داور پرسید بزنم؟ داور با دست اشاره کرد که بزن. این به وضوح تو 2 تا صحنۀ آهستۀ مختلف دیده شد.
    هیچ حرفی نمیزنم فقط یکبار دیگه صحنه گل رو ببین مخصوصا جایگاه داور
    من هیچی نمیگم خودت راجب این حرفت قضاوت کن

6. این کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

من حرف زیادی برای گفتن ندارم. شما که اون صحنۀ هند به اون وضوح رو میگی پنالتی نیست، وقتی دفاع توپ رو از سر فوروارد توی 6 قدم میزنه، دیگه من چه بحثی دارم بکنم. گل اول که آفساید بود، سه تا تک به تک آفساید گرفته شده که نبود رو میگی یکی، حرف از اخراج آلوز نمیزنی، هند مسی که دیگه واضح بود میگی هند نیود، من با شما بحثی ندارم. دیشب بازی پخش شد و همه دیدن چی شد. نیازی به بحث نیست.
    ضمناً من اونیکی پست هم گفتم من بازی رئال و وایکانو رو ندیدم.
    شما هم بهتره که به مصاحبۀ هافبک و سمبل باشگاهتون دقت کنید.
    اومدی در مورد داوری طعنه زدی، من هم بازی دیشب رو دیدیم و گفتم بد نباشه دقت کنی که آره! اینوری هم اتفاق کم نیفتاده. ولی من دیگه ادامه نمیدم چون اولاً فایده ای نداره (بالا دللایلش رو گفتم) دوماً دیگه واقعاً میره تو جنجال و باز باید بیام حرف های قدیمی رو تکرار کنم که دیگه خودم هم ازشون خسته شدم و اونموقع مدیرا و ناظر ها دیگه میان پست هام رو پاک میکنن.

و در ضمن، تا زمانی که خودت یاد بگیری در برابر هر چیزی چطور باید عکس العمل نشون بدی این نصیحت رو از من بشنو: با هر کس با لحن خودش بحث کن. من یه مطلب نوشتم که آروم بود ولی تو اومدی با یه لحن تهاجمی جواب میدی. از قبل جبهه گرفتی که همین باعث میشه بیای بگی مسی هند نکرد! یکم دقت کن ببین چند نفر دیگه باهات هم عقیده هستن که هند نکرد. یا اینکه میتونی بری بازی رو دوباره نگاه کنی.

8. 2 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز، wow barca؛ اخراج په په رو من بهش اشاره کردم. که انگار چون اوایل بازی بوده، دوستان ندیدن. هنوزم میگم 100% اخراج داشت.

اما خطای راموس رو بزرگ می کنید. اولین فکری که با دیدن تصویر خطا به ذهن خطور می کنه، عمدی بودنشه. اما اگه دقت کنید، اولاً اونجا خطر دفع شده بود و توپ هم از بازیکن رایو گرفته شده بود (اگه اشتباه نکنم توسط په په). دوماً راموس هم پشتش کاملاً به بازیکن رایو بود و نمیدیدش. البته میدونست که پشتشه. در واقع اصلاً عمدی برای اونجور زدنش نداشت. سوماً بازیکن رایو هم یه کم بزرگنمایی کرد.

اخراج بازیکن رایو هم 50 50 بود. که اگه میخورد، 100% اخراج داشت، اما نخورد. و تشخیصش هم واقعاً سخت بود. خود من تو صحنه آهسته و نمای کلوزآپ دیدم که برخوردی انجام نشده.

و شمایی که دارید میگید داوری به نفع رئال بوده. در مورد همین بازی صحبت میکنم؛ به فرض که داور طرف رئال بوده باشه... یعنی داور میاد اینقدر تابلو به نفع یه تیم سوت بزنه؟ اگه جانبداری هم بخواد بکنه، حداقل اینقدر تابلوش نمیکنه. و اینکه هر کسی بازی رو دیده باشه، میدونه که حق رئال برد بود، هر چند حق رایو باخت نبود. رئال با اینکه افتضاح بازی کرد، یک گل زد و 4 تا گل نزد. 2 تا تیر دروازه و 2 تا موقعیت عالی که رونالدو خراب کرد. یکیش تک به تک بود.

گفتید اگه بارسا به رئال نزدیک بشه، رئال استرس میگیره. مگه رئال لیگ رو با 10 امتیاز اختلاف و صدر جدول شروع کرد؟

و اینکه آیا میانگین 3.33 گل در هر بازی رو داورا به جای رئال زدن تو گل؟!!

10. 3 کاربر از maxeemo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه wow barca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من حرف زیادی برای گفتن ندارم. شما که اون صحنۀ هند به اون وضوح رو میگی پنالتی نیست، وقتی دفاع توپ رو از سر فوروارد توی 6 قدم میزنه، دیگه من چه بحثی دارم بکنم. گل اول که آفساید بود، سه تا تک به تک آفساید گرفته شده که نبود رو میگی یکی، حرف از اخراج آلوز نمیزنی، هند مسی که دیگه واضح بود میگی هند نیود، من با شما بحثی ندارم. دیشب بازی پخش شد و همه دیدن چی شد. نیازی به بحث نیست.
    ضمناً من اونیکی پست هم گفتم من بازی رئال و وایکانو رو ندیدم.
    شما هم بهتره که به مصاحبۀ هافبک و سمبل باشگاهتون دقت کنید.
    اومدی در مورد داوری طعنه زدی، من هم بازی دیشب رو دیدیم و گفتم بد نباشه دقت کنی که آره! اینوری هم اتفاق کم نیفتاده. ولی من دیگه ادامه نمیدم چون اولاً فایده ای نداره (بالا دللایلش رو گفتم) دوماً دیگه واقعاً میره تو جنجال و باز باید بیام حرف های قدیمی رو تکرار کنم که دیگه خودم هم ازشون خسته شدم و اونموقع مدیرا و ناظر ها دیگه میان پست هام رو پاک میکنن.

و در ضمن، تا زمانی که خودت یاد بگیری در برابر هر چیزی چطور باید عکس العمل نشون بدی این نصیحت رو از من بشنو: با هر کس با لحن خودش بحث کن. من یه مطلب نوشتم که آروم بود ولی تو اومدی با یه لحن تهاجمی جواب میدی. از قبل جبهه گرفتی که همین باعث میشه بیای بگی مسی هند نکرد! یکم دقت کن ببین چند نفر دیگه باهات هم عقیده هستن که هند نکرد. یا اینکه میتونی بری بازی رو دوباره نگاه کنی.
    بابا بیخیال گل اول بارسا آفساید بود؟
    چرا برای توجیه اشتباهات داوری دارین با میکروسکوپ توی بازیهای بارسا دنبال اشتباه میگردین آقا قهرمانی مبارکتون ولی دیگه منطقتون رو فراموش نکنید اگر جز شما یک نفر دیگه بگه گل اول بارسا آفساید بود من فیلمشو میذارم تا همه قضاوت کنن. عجیبه واقعا دیگه کار به جایی کشیده که میخوان گلای سالم بارسا رو هم اشتباه داوری بدونن

دوست عزیز، wow barca؛ اخراج په په رو من بهش اشاره کردم. که انگار چون اوایل بازی بوده، دوستان ندیدن. هنوزم میگم 100% اخراج داشت.

اما خطای راموس رو بزرگ می کنید. اولین فکری که با دیدن تصویر خطا به ذهن خطور می کنه، عمدی بودنشه. اما اگه دقت کنید، اولاً اونجا خطر دفع شده بود و توپ هم از بازیکن رایو گرفته شده بود (اگه اشتباه نکنم توسط په په). دوماً راموس هم پشتش کاملاً به بازیکن رایو بود و نمیدیدش. البته میدونست که پشتشه. در واقع اصلاً عمدی برای اونجور زدنش نداشت. سوماً بازیکن رایو هم یه کم بزرگنمایی کرد.
    دوست عزیزم ببخش اگه کمی تند حرف میزنم
    اما خدا شاهده راموس با آرنج بازیکن رو میزنه و مهم نیست که خطر رفع شده یا نه توپ هست یا نه چون خطا انجام شده من نمیخوام بی احترامی کنم اما وقتی این دوستمون گل صد در صد درست بارسا رو میگه آفساید دیگه آدم کمی عصبی میشه بابا ما میگیم رئال خوب بازی میکنه بارسا بد اما این فاصله 10 امتیازی اصلا حقیقی نیست

12. 3 کاربر از wow barca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

واقعا جالبه با احترام جز فرافکنی نمیتونم دوباره اسمیروش بذارم
    در بازی دیشب بارسا و اتلتیکو یک آفساید اشتباه برای اتلتیکو گرفت که اصلا بگیم گل میشد

یه هند کاملا اشتباه از مسی گرفت و یه گل کاملا سالم رو مردود کرد
    دقیقه 27 یا 28 یه خطای خیلی خشن شایدم فراتر از خشن روی بوسکتس انجام دادن که فقط کارت قرمز داشت که نداد
    یه پنالتی کاملا آشکار هم روی سانچز شد که نگرفت سانچز افتاد زمین بعد جالبه دوباره بلند شد که به بازی ادامه بده بازم توی 18 بازیکن اتلتیکو پرید روش و اجازه نداد بلند بشه که یعنی دو 5 ثانیه دوبار خطای پنالتی کرد و داور نگرفت
    اون خطای هندی هم که میگین بوسکتس انجام داد واقعا از عجایبه ادعاهای دوستان رئالی دست بوسکتس اصلا برای هند کشیده نشده بود برای پریدن بلند شده بود و چند ثانیه قبل از اومدن توپ کشیده شده بود و این توپ بود که به دستش خورد تازه توی لحظه آخر که توپ داشت به دستش میخورد مهاجم اتلتیکو کاملا با سر دست بوسکتس رو پرت کرد
    واقعا جالبه که این رو خطای پنالتی میدونین دوستان رئالی زحمت کشیدن و چون اشتباهات داوری در بازی با والکانو بیش از حد بود به ترجیح دادن به بخشیش اشاره کنن اما حرفی از پنالتی واضح راموس که با آرنج به صورت بازیکن حریف زد اشاره ای نمیکنن البته حق میدم کلا اشتباهات داره طبیعی میشه و این خوبه دیگه هممون کمتر حرص میخوریم
    راموس اخراج
    په په اخراج
    پنالتی به نفع وایکانو
    اخراج اشتباه بازیکن وایکانو
    چیزی که زیاده اشتباه داوری به نفع رئال فقط دو امتیاز فاصله نزدیکتر بشه اون موقع میبینید هر چقدر به اواخر فصل نزدیک میشیم رئال چقدر استرس میگیره و بارسا چقدر انگیزه اما بحث اینه که کاملا آگاهانه اجازه نمیدن حتی دو امتیاز فاصله نزدیکتر بشه
    فقط باخت با اشتباه داوری بارسا به اوساسونا و برد رئال با کمک داور در این دیدار و سه امتیازشون رو حساب کنید تا متوجه بشین چرا از نزدیک شدن امتیازات میترسن و به این شدت روی داورا فشار میارن باقی بازیا و اشتباهاتش بمونن
    همه دنیا توی این چند وقته سوتهای عجیب داورا به نفع رئال رو دیدن بیاین همگی دعا کنیم شبکه سه بازیهای رئال رو پخش مستقیم کنه تا مردم ایران هم ببینن
    ببیند جناب wow barca ....
    شما صفحه قبل از بنده یک سوال کردید بنده به اون واضحی به شما پاسخ دادم....حالا ما یک سوال در رابطه با داوری از شما کردیم شما با قسمت هایی که رنگی کردم که هیچ ربطی به سوال بنده نداشت سعی دارید جو رو متشنج کنید و از پاسخ سوال تفره برید و چشمتون رو روی حقایق واقعی ببندید..! این پاسخ ها شما هیچ ربطی به داوری بازی دیشب نداشت...!
    من یک چیزی کلا تو مدت متوجه شدم که اکثر طرفدار های بارسا زمانی که داوری به نفعشون باشه سعی میکنند بقیه اتفاقات (گذشته / حاشیه ها...) که قبلا در رابطه با اونها بحث شده رو بالا بیارند تا از جواب سوال ها فرار کنند و یک طوری بی منطقی از خودشون نشون بدند...!

موفق باشید.
    Last edited by D3vil_A; 27-02-2012 at 20:22.

14. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ببیند جناب wow barca ....
    شما صفحه قبل از بنده یک سوال کردید بنده به اون واضحی به شما پاسخ دادم....حالا ما یک سوال در رابطه با داوری از شما کردیم شما با قسمت هایی که رنگی کردم که هیچ ربطی به سوال بنده نداشت سعی دارید جو رو متشنج کنید و از پاسخ سوال تفره برید و چشمتون رو روی حقایق واقعی ببندید..! این پاسخ ها شما هیچ ربطی به داوری بازی دیشب نداشت...!
    من یک چیزی کلا تو مدت متوجه شدم که اکثر طرفدار های بارسا زمانی که داوری به نفعشون باشه سعی میکنند بقیه اتفاقات (گذشته / حاشیه ها...) که قبلا در رابطه با اونها بحث شده رو بالا بیارند تا از جواب سوال ها فرار کنند و یک طوری بی منطقی از خودشون نشون بدند...!

موفق باشید.
    فکر کنم اشتباه گرفتید. یعنی زدن تو حاشیه و بهونه اتفاقات گذشته تخصص هواداران خاص هست. همین تاپیک و تاپیک تیمی هر هفته می تونید مرور کنید. اونم کاملا گزینشی که دیگه تازگی نداره.

بعضی عادت دارن خودشون رو "همه" بدونن. حقایق رو هم باور نمی کنن. مثال فوتبالی های سراسر جهان به مسی رای دادن طرف میگه فقط بارسایی ها نظرشون اینه. چطوری میشه گفت حق نیست؟ لابد فیفا باید رای بازیکنان و مربی ها رو بریزه دور و خودش انتخاب کنه! اگه حاصل این انتخاب میل شما نباشه چی؟

اینا تکراری. برای من عجیبه فقط مربوط به حریف نیست. هواداری که شاید 10 20 سال میره ورزشگاه رو نفهم خطاب کنی چون همه جوره از مورینیو حمایت نمیکنه!

دیگه خنده داره. دیدن بازی ها تو عالم دیگه ای. مسی زیر زبونی به داور گفت بزنم؟ یه چیزایی در میارن. اگه داور گفته باشه سوت. مگه گفته؟

16. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

جالبه تو چند هفته قبل هی عکس گذاشتیم و دلیل و مدرک اوردیم بعد میگفتن ندیدم !! اما الان انگار از خواب بلند شدن !
    داوری نسبی هست و خطای انسانی توش دخیل هست یه هفته به نفع رئاله یه هفته به نفعه بارسا .یه هفته به ضرر رئاله یه هفته به ضرر بارسا .
    کل دنیا میگن بارسا نسبت به سال های قبل ضعیف شده و همون تیم نیست الان هواداراشون گیر دادن که فدراسیون میخواد رئال قهرمان بشه !!((البته هنوز بازی بارسا و چلسی یادمونه !!! ))
    که البته خب طبیعیه ! مسلمه که اگه یک تیم 10 امتیاز عقب هر بهونه ای رو میاره جز ضعف خود تیم ! باز جالبه که مربی و بازیکنای خود تیم قبول میکنن اما هوادارا ...............
    خب از اول بگید که نمیتونید قبول کنید که رئال قهرمان بشه و خلاص .
    حالا هر هفته هی بحث و دعوا سر اینکه این رو اون پنالتی کرد .اون این رو زد . هند بود نبود

18. 2 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

فکر کنم اشتباه گرفتید. یعنی زدن تو حاشیه و بهونه اتفاقات گذشته تخصص هواداران خاص هست. همین تاپیک و تاپیک تیمی هر هفته می تونید مرور کنید. اونم کاملا گزینشی که دیگه تازگی نداره.

بعضی عادت دارن خودشون رو "همه" بدونن. حقایق رو هم باور نمی کنن. مثال فوتبالی های سراسر جهان به مسی رای دادن طرف میگه فقط بارسایی ها نظرشون اینه. چطوری میشه گفت حق نیست؟ لابد فیفا باید رای بازیکنان و مربی ها رو بریزه دور و خودش انتخاب کنه! اگه حاصل این انتخاب میل شما نباشه چی؟

اینا تکراری. برای من عجیبه فقط مربوط به حریف نیست. هواداری که شاید 10 20 سال میره ورزشگاه رو نفهم خطاب کنی چون همه جوره از مورینیو حمایت نمیکنه!

دیگه خنده داره. دیدن بازی ها تو عالم دیگه ای. مسی زیر زبونی به داور گفت بزنم؟ یه چیزایی در میارن. اگه داور گفته باشه سوت. مگه گفته؟
    سلام.
    برادر از پست من نقل قول میکنی حرف های یکی دیگرو به من میزنی؟
    باز که زدی تو حاشیه الان قضیه توپ طلای مسی به این قضیه داوری چه ربطی داشت؟ جان من
    اما قضیه مسی که خارج این بحث هست ببینید بازی یک بازیکن که صرفا میاد توپ طلا میگیره توی یک تیم باشگاهی نباید سنجیده بشه...!
    مسی حق مسلمش توپ طلا بود ولی.....! از این بازیکن یا بازیکنی مثل رونالدو نباید یک بت ساخت ! و پرستید ...این کاریه که تمام طرفدارای رئال یا بارسا.......میکنند که به نظر من کاره اشتباهیه...مسی بازیکن خوبیه اما فقط در بارسا...در تیم ملی آرژانتین دیدیمش ، مطمئن باش اگر این بازیکن سال دیگه تیمش رو عوض کنه بره یکی از تیم ها تاپ اروپا مطمئن باش 100% حتی نامزد توپ طلا هم نمیشه چه برسه بخواد توپ طلا بگیره...!
    یک بازیکن مثل ژاوی / ژابی / پویول / رونالدو / .......تحت هر شرایطی در صورت تغییر تیم....شاید 10 درصد افت داشته باشند ولی اگر بازیکنی مثل لیونل مسی تغییر تیم بده مطمئن باش بیشتر از 50% بازیش افت میکنه دیگه از اون رکورد های قبلی خبری نیست ! پس قطعا از نظر من این نمیتونه یک بازیکن ایده آل باشه برای سال اول بازیش...یا در همین تیم بارسا اگر بازیکن هایی که مسی رو روی کارهای حجومی تغذیه میکنند یا باعث اشغال شدن مدافعان میشند مثل آندرس اینیستا / ژاوی هرناندز ....حضور نداشته باشند یک بازیکن مثل لیونل مسی این کلا از بازی خارج میشه چون اولا تغذیه نداره دوما تمرکز تمام مدافعین روی این بازیکن قرار میگیره و به علت عدم توان بدنی لازم (ریزه بودن) هیچ شانسی برای گل زنی وجود نداره مگر اینکه مدافعان حریف دچار اشتباهات فردی بشند...!
    پ.م:
    1- باز حرفای قدیمی تکرار شد
    2-الان این بحث داوری بازی قبل بارسا چی شد یکی به من جواب بده لطفا

موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •