من هم نسخه pc رو یه 2 ساعتی بازی کردم البته روی اخرین تنظیمات باید بگم گرافیک بالایی داره مخصوصا انعکاس نور که توی چمن زار خیره کنندس با دایرکت 11 ( من که این اخر نسلی ایکس باکس رو گزاشتم کنار) ( اخرای نسل فقط pc میچسبه )
من هم نسخه pc رو یه 2 ساعتی بازی کردم البته روی اخرین تنظیمات باید بگم گرافیک بالایی داره مخصوصا انعکاس نور که توی چمن زار خیره کنندس با دایرکت 11 ( من که این اخر نسلی ایکس باکس رو گزاشتم کنار) ( اخرای نسل فقط pc میچسبه )
وای بچه ها یه چی دیدم یعنی ترکیدم از خنده !
داشته باشید ترجمرو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب چی میشه در مورد این بازی گفت واقعا ترکونده یکی از مواردی که من خیلی جذبش شدم طراحی محیط بازی و واقعا یک openworld درجه یک - گرافیک بازی بسیار چشم نوازه طریقه روز و شب شدن اگر چه یک مقدار سریع هستش اما بسیار زیبا طراحی شده جزئیات بازی هم با دقت فراوانی ساخته و پرداخته شدن در بازی شکار حیوانات که در دو سری قبلی وجود نداشت حالا شما با طیف زیادی از حیوانات روبرو میشد که یک جورایی به شما حمله ور میشن تقریبا هر منطقه از نقشه یک گونه حیوانات و جانوران رو پوشش میده انواع مختلف گیاهان که در ساخت سرم و دارو به کار برده میشن برای جمع آوری وجود داره من بسیار نگران داستان بازی بودم که خوشبختانه اون هم با تمام همت و تعصب تیم بازی خیلی خوب شروع شد دیگه در این مورد نمیشه زیاد توضیح داد چون کامنتم پاک میشهمن که با ایکس باکس بازی میکنم هیچ گونه باگی تا حالا مشاهده نکردم تنها ایرادی که میتونم به بازی بگیرم یک مقدار ضعف در صدا گذاری و هوش مصنوعی بازی هستش که با تمام نقاط مثبت زیادی که بازی داره اصلا این موارد به چشم نمیاد ماموریتهای جانبی بازی اینقدر زیاد هستن که علاوه بر داستان اصلی بازی شما رو ساعتها در گیر میکنن یک اخطار به همه بازی خورها میدم اگه میخواهید از درس زندگی کار و بچه باز بشید بشینید پای این بازی واقعا ساعتها درگیر میشید در پایان این عنوان بزرگ رو از دست ندید به هیچ عنوان
![]()
Gamespot - 9/10
The Good
- A huge tropical world stuffed with fun things to do
- Ecology and unpredictable creatures make the world come alive
- Stealth and action come together in rewarding ways
- Role-playing elements and difficulty curve give a sense of momentum
- Great structure leads you from one activity to the next.
The Bad
- Some design quirks lead to minor frustrations
- Certain story elements break the immersion.
مدال های نسخه کنسول:
مدال های نسخه PC :
مدالی که نسخه PC گرفته ~> مدال گرافیک تکنیکی هست.
کجای سایتش زده ؟
اینجا که نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------
ویرایش
هست، درسته
Last edited by peyman_nn; 01-12-2012 at 11:56.
کسی میدونه سمت آریاشهر کجا نسخه سالمشو میفروشه؟؟؟
دوستان شما وقتی تو اسنایپر یا تیرکمان نگاه میکنید crosshair وسط رو دارید؟ من هیچی تو دوربین ندارم وقتی نگاه میکنم اون نشونه ها نیست ولی وقتی پرینت اسکرین میگیرم دیده میشه ولی تو بازی نیست
دوستان من گرافیکم 512 هست. رم هم 4 . نمیتونم این بازی رو نصب کنم؟ core i7 هم هست. dell studio 1557
فک کنم بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)