تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 103 اولاول ... 41011121314151617182464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 1025

نام تاپيک: Xperia™ mini & mini pro | اندرويدي كوچك سوني اريكسون با پردازنده ي 1 گيگاهرتزي

داره خودمونی میشه crazymohamad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خدمت دوستانی که این گوشی ها رو دارن بگم که آپدیت رسمی 2.3.4 واسشون اومده.
    چیزایی که اضافه شده به این ترتیبه:اسکرین شات(با نگه داشتن کلید پاور)،عکس برداری پانوراما،عکس بر داری ۳بعدی،گالری ۳بعدی،برنامه mc afee،ایکس پریا در ف...س بوک،ویدجت ساعت جهانی،بکاپ گیری در سرور گوگل و قطع تماس با کلید پاور.

قابلیت عجیب دیگکه ای که سونی به این گوشی ها اضافه کرده در این آپدیت و البته فقط از طریق داک سونی شما میتونین از قابلیت otg یا usb on the go استفاده کنید این قابلیت با این آپدیت به همه گوشی های 2011 سونی اضافه شده:
    اين امکان باعث ميشه شما بتوني فلش مموري هارد اکسترنال يا کيبورد و موس يو اس بي رو به گوشي وصل کني البته اين امکان قبلا در نوکيا ان ٨ و همچنين گلکسي اس ٢وجود داره اما الان اين امکان با آپديت جديد به سوني اضافه شده البته اون گوشيايي که گفتم فقط دوتا مساله وجود داره در سوني بايد حتما داک مخصوص سوني به گوشي وصل باشه تا بتونيد از اين قابليت استفاده کنيد براي اطلاعات بيشتر به سايت سوني مراجعه کنيد اما قبل از اينکه بخوام مساله دوم رو بگم بهتره کمي راجع به اين تکنولوژي واستون شرح بدم گوشي معمولا خروجيش به رايانه يک طرفه هستش يعني شما ميتوني با سيستم گوشي رو بخوني و روي مموريش فايل بريزي يا پاک کني اما از طريق گوشي نميشه با مموري يا هرچيز خارجي ارتباط برقرار کرد در اين تکنولوژي ارتباط گوشي از طريق يو اس بي دو طرفه شده يعني هم سيستم گوشي رو ميشناسه هم فلش مموري البته مشکلي که فعلا و کلا اين تکنولوژي باهاش روبرو شده يکي مقدار آمپراژ پايين براي تامين انرژي فلش مموري يا هردستگاه ديگه هست و واسه همين همه جور فلش يا هارد يا دستگاه رو نميشه بهش وصل کر مگر آمپر پايين باشه يا تغذيه جدا باشه و از طرفه ديگه سرعت انتقال اطلاعات هست که مسلما به يو اس بي ٢ يا ٣نميرسه....

راستی اینم بگم که تو همین ماه (اکتبر آ«دروید 2.3.5 هم واسه این گوشی ها میاد و حداکثر تا 1 ماه دیگه هم به ساندویچ بستنی آپدیت میشوند.

اگر کسی هم خواست آپدیت کنه با آپدیت سرویس سونی اریکسون آپدیت کنه.

موفق باشید
    یا علی

2. 5 کاربر از crazymohamad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

درباره V.P.N هم بگم که اگه کسی خواست استفاده کنه واسه رفتن تو مارکت یه دونه اکانت رایگان واستون میزارم که البته تو کامپیوترم میتونید ازش استفاده کنید و محدودین نداره.
    من خودم قبلا رو DESIRE HD تست کردم جواب داده و همین الانم رو کامپیوترم دارم استفاده میکنم و هیچ مشکلی نداره و سریع کانکت میشه.
    طریقه ساختشم خیلی تابلو را حته!!! تو تنظیمات گوشی های آندروید یه قسمت واسه V.P.N داره!

server:
    ukpptp.hotfreevpn.com

username:
    free

password:
    1234

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

11 قنـــدشکن!!!

میشه بگید استفادتون چی هست؟
    قند شکن روی پی سی نداری اصلا؟مگه میشه؟...

اینم آموزش روت:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام.
    "قندشکن" برای دسترسی به آندروید مارکت و همچنین FaceBook همین طور تویتر و ... در داخل گوشی نیاز دارم.
    SDK رو برای اجرای سیستم عامل آندروید بر روی کامپیوتر نیاز دارم. همچنین بررسی آن و آشنایی با نحوه توسعه برنامه ها و نر مافزارهای تحد سیستم عامل آندروید.
    این آموزش "روت" که این آقا توضیح داده خیلی گیج کننده هست. اصلا بعضی جاها متوجه منظور طرف نشدم.

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

یک نکته:
    در هنگام خرید به محتویات داخل جعبه توجه کنید.
    محتویات Sony Ericsson Xperia mini pro : گوشی SK17i - هدست MH650 - کابل USB مدل EC450 - باتری EP800 - دو گیگا بایت حافظه MicroSD بدون مدل - محافظ صفحه مدل ET922 - قاب گوشی دوم (فقط قسمت پشت گوشی - مال من آبی بود) - آداپتور EP800 - چندتا دفتر چه ---> داخل یک جعبه کوچک.

من گوشی خودم را از سایت آل دیجیتال تهیه کردم. محتویات و مدل آنها با سایت سونی اریکسون یکی بود.

---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------

خدمت دوستانی که این گوشی ها رو دارن بگم که آپدیت رسمی 2.3.4 واسشون اومده.
    چیزایی که اضافه شده به این ترتیبه:اسکرین شات(با نگه داشتن کلید پاور)،عکس برداری پانوراما،عکس بر داری ۳بعدی،گالری ۳بعدی،برنامه mc afee،ایکس پریا در ف...س بوک،ویدجت ساعت جهانی،بکاپ گیری در سرور گوگل و قطع تماس با کلید پاور.

قابلیت عجیب دیگکه ای که سونی به این گوشی ها اضافه کرده در این آپدیت و البته فقط از طریق داک سونی شما میتونین از قابلیت otg یا usb on the go استفاده کنید این قابلیت با این آپدیت به همه گوشی های 2011 سونی اضافه شده:
    اين امکان باعث ميشه شما بتوني فلش مموري هارد اکسترنال يا کيبورد و موس يو اس بي رو به گوشي وصل کني البته اين امکان قبلا در نوکيا ان ٨ و همچنين گلکسي اس ٢وجود داره اما الان اين امکان با آپديت جديد به سوني اضافه شده البته اون گوشيايي که گفتم فقط دوتا مساله وجود داره در سوني بايد حتما داک مخصوص سوني به گوشي وصل باشه تا بتونيد از اين قابليت استفاده کنيد براي اطلاعات بيشتر به سايت سوني مراجعه کنيد اما قبل از اينکه بخوام مساله دوم رو بگم بهتره کمي راجع به اين تکنولوژي واستون شرح بدم گوشي معمولا خروجيش به رايانه يک طرفه هستش يعني شما ميتوني با سيستم گوشي رو بخوني و روي مموريش فايل بريزي يا پاک کني اما از طريق گوشي نميشه با مموري يا هرچيز خارجي ارتباط برقرار کرد در اين تکنولوژي ارتباط گوشي از طريق يو اس بي دو طرفه شده يعني هم سيستم گوشي رو ميشناسه هم فلش مموري البته مشکلي که فعلا و کلا اين تکنولوژي باهاش روبرو شده يکي مقدار آمپراژ پايين براي تامين انرژي فلش مموري يا هردستگاه ديگه هست و واسه همين همه جور فلش يا هارد يا دستگاه رو نميشه بهش وصل کر مگر آمپر پايين باشه يا تغذيه جدا باشه و از طرفه ديگه سرعت انتقال اطلاعات هست که مسلما به يو اس بي ٢ يا ٣نميرسه....

راستی اینم بگم که تو همین ماه (اکتبر آ«دروید 2.3.5 هم واسه این گوشی ها میاد و حداکثر تا 1 ماه دیگه هم به ساندویچ بستنی آپدیت میشوند.

اگر کسی هم خواست آپدیت کنه با آپدیت سرویس سونی اریکسون آپدیت کنه.

موفق باشید
    یا علی
    نحوه آپدیت به چه صورتی هست؟
    من وقتی گزینه آپدیت گوشی خودم را میزنم، آپدیت صورت نمیگیرد.

6. این کاربر از atlas-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mammad Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من امروز می خوام برم علاءالدین mini رو بخرم !!
    اصلی و تقلبی ( چیینی ) داره یا همه اش یکیه !!!

یعنی فقط حواسم به محتویات داخل جعبه باشه ؟؟ نکته دیگه ای نیست ؟!

مر30 !

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

سلام
    آیا کسی از گوشی شاپ خرید کرده؟؟سایت معتبریه یا نه؟؟؟

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام.
    "قندشکن" برای دسترسی به آندروید مارکت و همچنین FaceBook همین طور تویتر و ... در داخل گوشی نیاز دارم.
    SDK رو برای اجرای سیستم عامل آندروید بر روی کامپیوتر نیاز دارم. همچنین بررسی آن و آشنایی با نحوه توسعه برنامه ها و نر مافزارهای تحد سیستم عامل آندروید.
    این آموزش "روت" که این آقا توضیح داده خیلی گیج کننده هست. اصلا بعضی جاها متوجه منظور طرف نشدم.

10. این کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه xperia990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    mashhad maybe

پيش فرض

فرق دقیق xperia mini pro با xperia mini در پردازنده و کیبرد QWERTY آن است. یعنی mini پردازنده ای قوی تر داره و mini pro یک صفحه کلید QWERTY عالی داره که به صورت کشویی قابل دسترس هست.
    با سلام. تفاوت پردازنده محسوسه؟

فرق بین QSD8255n و MSM8255 هستش؟
    Last edited by xperia990; 27-10-2011 at 18:06.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    آیا کسی از گوشی شاپ خرید کرده؟؟سایت معتبریه یا نه؟؟؟
    بله آقا سایت معتبریه. گوشی شاپ
    این سایت قبل از دیجی کالا اومده (سال 85) و 24 ساعت مهلت تست و مجموعه gps اقلیم رو هم دیجی کالا بعدا از گوشی شاپ تقلید کرده!!!
    به نظر من اگه یه سایت معتبر تو زمینه فروش گوشی باشه گوشی شاپه.
    خیالت راحت
    ولی اگه میخوای ارزونتر بگیری و ساکن تهرون هستی طبقه 6 پاساژ علائدین تقریبا 265 تومن هم میتونی گیر بیاری.

موفق باشی

13. این کاربر از crazymohamad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام. تفاوت پردازنده محسوسه؟

فرق بین QSD8255 و MSM8255 هستش؟

جفتش 95 درصد یکیه ولی QSD یه مقدار به سرعت پردازش GPU بیشتر کمک میکنه (فقط در حد 8 یا 9 فرم!)
    تو کل گوشی های جدید Xperia از چیپ MSM8255 استفاده شده به جز xperia mini!!!!!
    QSD8255 گوشی های شرکت htc بوده. مثل Desire HD!

به نظر من MINI PRO بگیری بهتره! ارزش ندهره به خاطر چند تا فرم الکی بیشتر کی برد و دوربین جلو (که تو آندروید 4 میتونی باهاش قفل گوشی رو باز کنی بوسیله چهره خودت!) رو از دست بدی.
    هر بازی رو MINI اجرا بشه رو MINI PRO هم بالا میاد
    خیالت راحت

15. 4 کاربر از crazymohamad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •