اینو نباید گفت ولی حقیقته بچه های این دوره نسبت به دوره های قبل خیلی بی نظمند البته به جز بعضی دوستان
اینو نباید گفت ولی حقیقته بچه های این دوره نسبت به دوره های قبل خیلی بی نظمند البته به جز بعضی دوستان
من با darvishi.2292 عزیز قرار بازی داشتیم اما ایشون امروز گرفتار بودن پیام دادن که نمی تونن بیاین. گفتن بازی به نفع من ثبت شه.
از همه عذرخواهی میکنم که نتونستم به موقع بازیمو انجام بدم.شرمنده ی همتونم/![]()
موضوع اینه که شما دنبال منی از Chess.com برام ایمیل نمیاد! منم هر چی میگردم کسی جواب نمیده.تو پست اول هم چیزی ندیدم.خوب چی کار کنم والا؟
---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------
منو که یادتون هست؟؟ از دور قبلی؟ جقدر حرص زدیم؟
متاسفانه هماهنگی هم سخت شده.وقتی من نمیدونستم حرفم کیه چی کار کنم خوب؟
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
الان اگه هماهنگ کننده بازی ها یک چند روز اضافه میکرد که همین بازیم رو میتونستم انجام بدم.مممنون
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
شما الان منو نبین!! دور قبلی خیلی ها در جا زدن باعث شد بازی ها بر هم بریزه.![]()
درود بر دوستان قدیمی و جدید..
ما رو جایه یکی که غایبه بزنید ما هم بزنید
MahyarZidane
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا با ایمیل بهم خبر بدید.
متشکر...
من جا شما بودم هر کسی که اعلام نکرده اینجا و نگفته که حریفش نیومده باخت می زد و میرفتم دور بعد.
تا الان صبر کردیم ولی مثل اینکه هنوز کسی قصد نداره
با اینکه من دیروز به همه خبر دادم
همه دیروز تازه یادشون اومده باید بازی کنن جالبه بعضی ها طلب کارمم شده بودن اصلا قراری نبود ما همه رو خبر کنیم 1 شهریور قرار بود شروع بشه که شروع کردیم
من با chessmather موافقم ادامه بدیم ولی دور بعد بازیهاتونو واسه روز آخر نذارید که این مشکل پیش بیاد
پس bushido شما نتیجه میزارو اعلام کن که من قرعه کشی کنم.قرعه کشی بعدی هم سر زمان خودشه(7 روز نه ، الان شده شیش روز)
چون گفتی همه جواب میدم. محض اطلاع شما من و جناب darvishi.2292 عزیز از همون روز اول که مسابقات شروع شد شروع کردیم به هماهنگی. پیغام های اولیه در پروفایلمون موجوده. بقیه هم پیغام خصوصی بوده با sms . اما متاسفانه توی این هفته هیچ ساعتی نشد که بتونیم بازی کنیم نه روز آخر!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)