آقا شما چطور به این نتیجه رسیدی که اون بازی مهمتره؟
کلا فکر میکنم غیر از طرفدارای دو تیم، واسه بی طرف ها خیلی مهم نباشه کدوم مسابقه پخش بشه.
آقا شما چطور به این نتیجه رسیدی که اون بازی مهمتره؟
کلا فکر میکنم غیر از طرفدارای دو تیم، واسه بی طرف ها خیلی مهم نباشه کدوم مسابقه پخش بشه.
پل برایتنر: فینال بارسا- بایرن در لیگ قهرمانان فوق العاده خواهد بود
قهرمان سالهای نه چندان دور جام جهانی امیدوار است که در پایان رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا شاهد فینال جذاب بارسا- بایرن باشد
سایت گل- پل برایتنر، اسطوره سالهای نه چندان دور باشگاه بایرن مونیخ به آنالیز رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا پرداخته و ابراز امیدواری کرده که در فینال این رقابتها که در سال آینده در ورزشگاه آلیانس آرنا برگزار می شود، شاهد رویارویی دو تیم بارسلونا و بایرن مونیخ باشد
این فینال روز 19 ماه می در ورزشگاه آلیانس آرنا برگزار می شود و اکنون بیش از یک دهه از آخرین قهرمانی یک باشگاه آلمانی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا می گذرد.
بایرن در فینال سال 2001 در سن سیرو، والنسیا را از پیش رو برداشت و به حام قهرمانی رسید و برایتنر اکنون امیدوار است که تیم سابقش یک بار دیگر طعم قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را بچشد
برایتنر در صحبتهایی به یوفا دات کام گفت:« قطعا دوست داریم که قهرمان شویم. دوست داریم تا در فینال مقابل بارسلونا بازی کنیم. این یک رویاست و نه چیز دیگر.»
ستاره سابق تیم ملی آلمان معتقد است که ورزشگاه آلیانس آرنا ورزشگاه ایده آلی برای برگزاری این دیدار پراعتبار است:« فینال فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا در ماه می، در واقع برترین دیدار فصل است چه برای شهر مونیخ و چه برای بایرن. مردم مونیخ ، از جمله من فکر می کنیم که زیباترین شهر دنیا را داریم.»
بایرن مونیخ چهارشنبه شب در ورزشگاه ال مادریگال اولین دیدارش درمرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا را مقابل ویارئال برگزار خواهد کرد
By Behnam Jafarzadehکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/9/11
فرانک لمپارد: قهرمانی در چمپیونز لیگ هر فصل دشوارتر می شود
آبی ها در سال 2008 می توانستند با پیروزی مقابل منچستریونایتد قهرمان این رقابت های شوند اما شکست در ضربات پنالتی آنها را از رسیدن به این جام مهم بازداشت
سایت گل- فرانک لمپارد، ستاره باتجربه چلسی، قصد دارد به تیمش کمک کند تا برای اولین بار در تاریخش قهرمان چمپیونزلیگ شود.
آبی ها در سال 2008 می توانستند با پیروزی مقابل منچستریونایتد قهرمان این رقابت های شوند اما شکست در ضربات پنالتی آنها را از رسیدن به این جام مهم بازداشت.
دیدارهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان از این هفته آغاز خواهد شد و چلسی در اولین دیدار به مصاف لورکوزن خواهد رفت.
لمپارد در گفتگو با ساندی میرر گفت:" ما به فتح این جام خیلی نزدیک شده بودیم. این خیلی ناامید کننده است. این بسیار جالب است که ما با همین بازیکنان هر سال یکی از مدعیان فتح این جام هستیم.
وقتی موفقیت های زیادی در رقابت های باشگاهی به دست می آورید، همه از مالک باشگاه تا طرفداران به دنبال موفقیت های بیشتر که فتح جام های اروپایی است، هستند.
اگر بخواهیم منصفانه صحبت کنیم، همیشه بهترین تیم قهرمان چمپیونزلیگ نمی شود. ما به عنوان یک باشگاه، قهرمانی در چمپیونزلیگ را در ویترین افتخارات مان کم داریم."
لمپارد همچنین معتقد است با توجه به قدرت بارسا، قهرمانی در چمپیونزلیگ در فصول اخیر دشوارتر شده است.
" به نظر می رسد قهرمانی در این رقابت ها هر سال دشوارتر می شود به ویژه به دلیل کیفیت بارسا، که سطح رقابت ها را افزایش داده است.
بارسا یک الگوست. ما این را می دانیم. اما ما نباید از آنها خیلی عقب بیفتیم. ما نشان داده ایم که در مقابل بارسا می توانیم کیفیت مان را به نمایش بگذاریم."
2011/9/11
سرخیو بوسکتس: میلان واقعا خطرناک است
ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا بعد از تساوی تیمش مقابل رئال سوسیداد، نسبت به خطراتی که ممکن است روسونری در دیدار 3شنبه شب ایجاد کند هشدار داده
سایت گل- سرخیو بوسکتس بازیکن خط میانی بارسلونا از پتانسیل میلان خبر دارد.این درحالی است که روز سه شنبه دو تیم بارسلونا و میلان در دیدارهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا از گروه اچ به مصاف هم می روند.
بوسکتس که در دیدار شنبه شب بارسا که با تساوی 2-2 این تیم مقابل سوسیداد در زمین مسابقه حضور داشت ؛ نظراتش را درمورد این دیدار حساس مطرح کرده است
سرخیو بوسکتس در صحبتهایی به ال موندو دپورتیوو گفت:« بزرگترین خطر برای ما کیفیت میلان است. میلان باشگاهی تاریخی با بازیکنانی بزرگ است. آنها زلاتان ایبراهیموویچ، آنتونیو کاسانو و روبینیو را دارند که بازیکنان واقعا خطرناکی هستند.»
ستاره اسپانیایی ادامه داد:« ولی برای ما مهم است که رقابتهای گروهی را با کسب 3 امتیاز شروع کنیم.میلان حریف قدرتمندی است که به دنبال رده های بالایی در این رقابتهاست و ما امیدواریم که بتوانیم مقابل چشمان هوادارانمان از سد میلان عبور کنیم.»
این بازی ساعت 20.45 دقیقه (به وقت محلی) روز سه شنبه درنوکمپ برگزار می شود و روبینیو ممکن است یکی از غایبان این بازی باشد
By Ghazal Ziariکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/9/11
کوین بواتنگ: بارسا شکست ناپذیر نیست
هافبک غنایی اعتقاد دارد کلید برتری مقابل آبی و اناری ها، متوقف کردن هافبک های این تیم است.
سایت گل- کوین پرینس بواتنگ، هافبک میلان، تیمش برای درخشیدن و ترساندن بارسا راهی نوکمپ خواهد شد.
میلانی ها این هفته در اولین دیدارشان در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بارسا قرار خواهند گرفت و این هافبک غنایی معتقد است قهرمان فصل گذشته چمپیونزلیگ شکست ناپذیر نیست.
بواتنگ اعتقاد دارد کلید برتری مقابل آبی و اناری ها، متوقف کردن هافبک های این تیم است.
او در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" بارسا شکست ناپذیر است؟ اگر من به این موضوع اعتقاد داشتم، فوتبال بازی نمی کردم. هر تیمی ممکن است شکست بخورد.
ما باید مقابل بارسا منسجم باشیم زیرا خارج از خانه بازی می کنیم و باید به خوبی دفاع کنیم. ما در خط حمله مهاجمان فوق العاده ای داریم و بمی توانیم دیر یا زود به گل برسیم.
اگر بتوانیم ژاوی و اینیستا را متوقف کنیم، آنگاه گلزنی برای آنها دشوار می شود. فکر می کنم بازی 1-1 به پایان خواهد رسید."
2011/9/11
با احترام به طرفداران بایرنپل برایتنر: فینال بارسا- بایرن در لیگ قهرمانان فوق العاده خواهد بود
ولی فکر نکنم این تیم آلمانی به مرحله فینال صعود کنه!
کم لطفی نمی فرمائید بزرگوار؟
قهرمان پریمیر لیگ، نائب قهرمان CL داره میره به مصاف تیم دوم لیگ پرتغال که فصل پیش تا نیمه نهایی جام یوفا بالا اومد (البته مثل ویارئال).
اونطرف تیم سوم بوندسلیگا که فصل پیش تو اولین مرحله حذفی لیگ قهرمانان حذف شد، داره به مصاف تیم چهارم لالیگا میره.
بایرن هم تیم بزرگ و قابل احترامی است که طرفداران زیادی در ایران دارد. اما صدا سیما همین دو دو تا چهار تا ها رو کرده و داره این بازی اروپایی رو می پخشه. طبیعتا یونایتد هم کم طرفدار نداره تو کشورمون.
+
18 تا گل تو 4 هفته اول پریمیر لیگ زدیم، تی وی ایران هیچ کدوم از بازی های یونایتد رو نپخشید... دیدار دوستانه با بارسا رو هم پخش نکرد. حالا بعد از فینال CL قراره اولین بازی یونایتد در فصل جدید پخش بشه که تازه تو OT هم نیست. (البته اگه خدا بخواد!) البته بدون شک کم لطفی صدا سیما به بوندسلیگا رو هم نمیشه ندید گرفت...![]()
یاعلی![]()
به نظر شما پخش بازی گروه مرگ میتونه جذاب باشه یا بازی منچستر با بنفیکا که از همون اول نتیجش مشخصه؟
من معتقدم پخش بازی منچستر فقط یه جورایی برای دلجویی از هواداراش هستش وگرنه فکر میکنم بازی ویارئال بایرن با حضور ستاره های هر 2تیم خیلی بهتر از منچستر و بنفیکا دربیادش ولی خب توقع بیشتریم از صداسیما نمیرفت
پارسال هم بایرن با رم بازی داشت و رئال با آژاکس که فقط و فقط به خاطر سابقه سالهای دور آژاکس و طرفدارای زیاد رئال،صدا سیما این بازیو نشون داد و بازی بایرن رو حتی پخش با تاخیر هم نکرد در حالی که اگه ازون دو دوتا چهارتایی که شما میفرمایید انجام میدادن میفهمیدن که بازی قهرمان بوندسلیگا و جام حذفی و نایب قهرمان چمپیونزلیگ با نایب قهرمان سری آ و کوپاایتالیا میتونه خیلی مهم تر از بازی نایب قهرمان اسپانیا(تیمی که 7-8سال بود از یک هشتم اروپا بالاتر نرفته بود) با آژاکسی باشه که 6سال بود حتی قهرمان هلند هم نشده بودن.
پس با احترام به نظر شما،توی پخش مسابقات هیچ دودوتا چهارتایی در کار نیست و فقط و فقط سلایق شخصی مسئولای پخش صداوسیما در کاره
شرمنده جواب میدم... چون مخاطب سوال من نیستم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان... بازی ها تو هفته اولشون در لیگ قهرمانان هستند و در مرحله ای نیستند که کسب امتیاز بستگی به یه بازی از دو تیم مهم داشته باشه. هر بازی هم سه امتیاز داره. چیزی که حساسیت رو الان رقم میزنه، قدرت و شهرت دو تیم نزد فوتبال دوست هاست نه گروه مرگ. من با توضیحاتی که تو پست قبلم دادم، نظرم اینه که بازی اگه بازی بنفیکا - یونایتد، مهمتر از بازی ویارئال - بایرن نباشه، اهمیتش کمتر هم نیست. ضمن اینکه فکر کنم قبول داشته باشی، مهمترین بازی گروه A بازی بایرن - سیتی هستش.
ای آقا ... اگه میخواستند دلجویی کنند، بعد از برد 8-2 این هفته بازی لیگی مون رو می پخشیدن نه بازیه اگه اشتباه نکنم بازی چلسی - ساندرلند رو که هم بولتون هم ساندرلند تیمای درجه دویی هستند.
نمیگم بحث دلجویی وجود نداره... ولی نه دیگه به شدتی که شما اعتقاد داری...
ضمن اینکه ویارئال ستاره داره؟ شاید من اشتباه میکنم ولی فکر کنم کلا مارکوس سنا معروفترین بازیکن این تیمه...
+
ببین منم موافقم صدا سیما و عدم توجه به فوتبال خارجی اعصاب نذاشته برای فوتبال دوستا... درباره مثالت هم موافقم که بازی بایرن رم خیلی ارزشش بیشتر بود برای پخش... عدم توجه به تیم های باشگاهی آلمان و بوندسلیگا رو هم که گفتم...
ولی بزرگوار هر مقوله رو جدا بسنجیم بهتره، صحبت ما دو دو تا چهار تا کردن یا نکردن صدا سیما در دقیقه اکنون یا گذشته نیست!، صحبت اینه که آیا صدا سیما تو این مقطع زمانی، انتخاب درستی از پخش یکی از بازی های CL (بنفیکا - یونایتد_ویارئال - بایرن) داشته یا نه. من میگم انتخابش درست بود. شما میگی خیر.
و الا اینکه سلیقه ای عمل میکنند، تا درصد بسیار بالایی قابل قبوله..
یاعلی![]()
کوین پرینس بوآتنگ با اعتماد به نفق خاصی معتقد است که میلان می تواند تاثیر خود را بر روی بارسلون بگذارد ." هیچ کس شکست ناپذیر نیست.ما نیاز داریم تا مغز و تفکر بارسلونا را متوقف کنیم...."
هر دو تیم در بازی های داخلی خود با نتیجه مشابه 2-2 برابر حریفان متوقف شدند .بارسا در برابر رئال سوسیه داد و روسونری ها برابر لاتزیو.
آن ها باید سه شنبه شب در ورزشگاه نوکمب به مصاف هم بروند تا مهمترین دیدار شروع این رقابت ها برگزار شود.
بوآتنگ با لبخندی در مصاحبه با گازتا دلا اسپورت چنین گفت " اگر من این طور فکر کنم که بردن امکان ندارد بنابراین نمی توانم فوتبال بازی کنم.من رویای چنین بازی را از زمانی که یک کودک بودم داشته ام.هیچ کس شکست ناپذیر نیست"
" ما باید متحد باشیم و استحکام خود را حفظ کنیم چرا که ما در زمین آن ها هستیم و باید دفاع خوبی داشته باشیم و در حمله ما مهاجمان استثنایی در اختیار داریم و دیر یا زود به گل خواهیم رسید"
" من فکر می کنم این بازی در پایان 1-1 خواهد شد"
" چه کسی مغر متفکر میلان است ؟ زلاتان ایبراهیموویچ .زلاتان همه ما را به جلو هدایت خواهد کرد و او برای ما بسیار مهم است"
کوین پرینس بوآتنگ در رابطه با بازی جمعه شب تیمش که ورزشگاه به صورت کامل پر نشده بود توضیحاتی داد.
" در حقیقت من فکر می کردم تمام ورزشگاه مملو از هوادار باشد چرا که ما قهرمان ایتالیا هستیم و بازی جمعه شب یک بازی جالب بود.من کاملا شگفت زده شدم چرا که هواداران مهمترین جزء در فوتبال هستند"
او در پایان چنین گفت " برخی از هواداران از عملکرد میلان در نقل و انتقالات تابستانی راضی نیستند اما ما نمی توانیم در هر تابستان یک ایبراهیموویچ خریداری کنیم.زمانی که من سال گذشته به میلان آمدم هیچ کسی من را نمی شناخت اما من خودم را ثابت کردم.ما به ستاره های بیشتری نیاز نداریم بلکه به کسانی نیاز داریم که به تیم کمک کنند و عملکرد اخیر باشگاه در تابستان یک حرکت هوشمندانه بوده است"
!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با حترام به نظرات دوستان نظر شخصیه من اینه:
دوستان با اینکه من منچستری ترم تا بایرنی به نظر منم بازی بایرن مهمتره تا بازیه منچستر
حداقل اینه که خود من بازیهای ویارئال رو بیشتر دیدم تا بنفیکا و ویارئال برام آشناتره پس به نظرم همون بازی بایرن مهمتره
منم قبول دارم هنوز هیچ بازی اهمیت حیاتی نداره چون تازه هفته اول هستش به همین خاطر از واژه جذابیت استفاده کردم نه اهمیت
چند نفر اصلا نتایج لیگ پرتغال رو دنبال میکنن؟
چند نفر اسم بازیکناشو بلدن اصلا؟
چند نفر میدونن بنفیکا پارسال چیکار کرده؟
در حالی که اگه بخواید با ویارئال مقایسش کنید تفاوتش فکر میکنم زیادتر باشه
اگر مارکوس سنا تنها بازیکن مطرح ویارئال هستش پس زوج جوزپه روسی و نیلمار که فصل قبل نزدیک 50گل توی رقابتای مختلف برای ویارئال زدن چی هستن؟
در مقایسه با بنفیکا که ستاره های فراموش شده فوتبال از قبیل آیمار و ساویولا توش بازی میکنن و مطرح ترین بازیکنشون که کونترائو باشه رو هم دادن رفت و ماجراجویی اروپایی امسالشون رو هم از دور سوم مقدماتی شروع کردن و حتی مستقیم تو پلی آف حاضر نبودن
اگر رقیب مقابل منچستر مثلا پورتو بود به جای بنفیکا من کاملا درک میکردم.
در نهایت به تفاوت سلایق احترام میزارم و میدونم که بحثایی که ما اینجا میکنیم کوچکترین اهمیتی برای تصمیم گیرندگان نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)