انگار توی بهترین موقع آلبوم منتشر شد.. یه حس خاصی داره که توی این پاییز این آلبوم رو گوش میدی..![]()
انگار توی بهترین موقع آلبوم منتشر شد.. یه حس خاصی داره که توی این پاییز این آلبوم رو گوش میدی..![]()
یکی از ضعف هاش این بود که اکثر ترانه ها قبلا به صورت تک ترک بیرون اومده بود و تکراری بود
سلام.
موزیک ویدئوی آهنگ زمستون رو امروز داشتم میدیدم جالب بود، حتمن ببینید.
![]()
شبکه ی 3 الان مهمونِ مهدی یراحی هستش! کلی از آهنگهاش اجرا شد.. و داره میشه..![]()
ای بابا. دیر رسیدم،حتی تهدیگش هم نرسید بهم ! : دی
بعد امین جان مهدی یراحی مهمون شبکه سه میشه معمولا !شبکه ی 3 الان مهمونِ مهدی یراحی هستش![]()
حالا لینکش رو پیدا میکنیم میزاریم اینجا غصه نخور
یکم شوخی ادبی کردم و اندکی استفاده از آرایه ی اغراقبعد امین جان مهدی یراحی مهمون شبکه سه میشه معمولا !![]()
![]()
آهنگهای پیشواز امپراطور هم اومده.. همشون رو تست کردم! کیفیت آهنگهای آرومش بهتره. من زمستون رو گذاشتم فعلن..
"این روزها با کمک آرش پاکزاد عزیز در حال میکس و مستر آهنگی جدید هستیم که بنا بود امروز و مصادف با ولنتاین منتشر بشه ولی به دلیل حساسیتمون واسه هر چه بهتر شدنش قرار شد به یاری خدا در قالب مجموعه ای که چند خواننده دیگه هم با آهنگهایی در اون حضور دارن اوایل اسفند به بازار بیاد...اعلام باقی عوامل کار بمونه بعد از انتشار! خودمون بسیار از نتیجه کار رضایت داریم و این آهنگ اولین قطعه بعد از انتشار آلبوم امپراطور که به پشتوانه عشق به شما خیلی واسه موفقیتش تلاش کردیم و میکنیم.امیدوارم دوست داشته باشید"
ولنتاینتون خوش، طرفدارتون مهدی
آهنگ عربی قبل ترکوند، باز یکی دیگه خونده!
دانلود آهنگ جدید و بسیار زیبا از مهدی یراحی به نام غزل
موزیک : کاظم الساحر ، ترانه : عزیز الرسام ، تنظیم : کوشان حداد
میکس و مسترینگ : آرش پاکزاد ، ویالون : احسان نیزان
MP3 – 320MP3 – 128
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)