تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 25 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 247

نام تاپيک: برنامه‌ی ماه عسل / رمضان 90

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

از وبلاگ تلخ نوشته ها
    جالبه بخونیدش

بچه پررو…!

سه تا مجري هستن كه ازشون بدم مياد…! شايدم يه چيزي بيشتر از بد اومدن…در حد تنفر…! اقاي شهرياري ،واحدي و اخريش هم احسان عليخاني…! الان دم افطار برنامه اي پخش ميشه به نام ماه عسل و متاسفانه باز هم اقاي احسان عليخاني مجري اونه ..!
    دو سال قبل هم ماه عسل پخش ميشد با مجري گري همين اقاي احسان عليخاني…!یه جورایی فک میکنم عليخاني بچه پرروست و همش ادا درمیاره و در عین حال بسیار از خود راضی و از خود متشکر…! من فکر میکنم این اقا اعتماد به نفس داشتن رو با وقاحت و پررویی و توهین به مخاطب قاطی کرده تا شاید تافته ای جدا بافته باشه اما افسوس که حکایت کلاغ و کبک شد و ایشون مجری گری خودشون رو هم فراموش کردن …!
    من چند قسمت از برنامه پارسال ماه عسل رو دیدم و گاهی بعنوان بیننده از اینهمه توهین و وقاحت این اقا خجالت کشیدم…! در برنامه ای پیرزنی میهمان بود که دست نداشت و وقتی در اخر برنامه میخواست اون شیشه برنامه رو امضا کنه و اسمش رو بنویسه بعلت نداشتن دست بسیار براش سخت بود قلم رو بگیره و بد خط نوشت که اقای علیخانی با تمسخر فرمودند انگلیسی مینویسی مادر من….! یکی نیست بگه اخه تو شعور نداری و نمیبینی به چه سختی داره سعی خودش رو میکنه با اون دستای ناقص و تو مسخره میکنی …! این خوشمزگی نبود اقای علیخانی دریدگی بود…وقاحت بود…!
    یا توی اون برنامه ای که جوان بلند قدی رو با مادرش دعوت کرده بودن و جوان دعوت شده پاهاش معیوب بود و به علت بلندی قد خانه نشین شده بود…! اقای علیخانی هی با خوشمزگی میخواست به قول خودش یخ این جوان رو اب کنه و هی میگفت تو میتونی با این قدت از اسمون ستاره بچینی….! ( دلداری الکی…! ) یا اینکه فرمودن خیلی از ادمای کوتاه قد نصف قدشون توی زمینه و تو افتخارت اینه که تمام قد روی زمینی…! اقای علیخانی نمیفهمید که با این حرفها که ظاهرا برای تسلی یه ادم قد بلند میزنه داره به همه ادمای قد کوتاه توهین میکنه…!
    یا اون رفتگر محترمی که مبلغ زیادی پول پیدا کرده و به صاحبش برگردونده بود و اقای احسان خان هی اصرار بهش کرد که در مقابل این یک میلیارد تومن که برگردوندی چقدر مژدگانی گرفتی و رفتگر و همسرش هم گفتن قرار نبود در اینمورد حرف بزنیم…! ولی با اصرار علیخانی گفتند که صد هزار تومن مژدگانی گرفتن..! اقای علیخانی هم که منتظر همین بود چشماش رو گرد کرد و خطاب به اونی که پولش برگردونده شده گفت اخه شما چطوری حساب کردی که صدهزار تومن مژدگانی دادی … چند درصد…؟ و هی کله اش رو تکون داد…! اقای علیخانی چرا از پشت یه رسانه عمومی یه نفر رو که لااقل همه فامیلاش میشناسنش خجالت میدی برای کم مژدگانی دادن…؟ چکاره ای شما..؟ مگه اون رفتگر محترم برای مژدگانی پول رو برگردونده…؟
    توی یه برنامه دیگه ماه عسل هم ظاهرا فیلمبردار برای اینکه ایشون به دوربین نگاه کنه بشکن میزنه و ایشون در اون برنامه زنده به فیلمبردار گفت : خیلی خوب بابا…! چه خبره..؟ چرا بشکن میزنی…؟ مگه پاتختیه…! خودم هروقت دلم خواست به دوربین نگاه میکنم….! خطاب به ایشون میگم اره خوب…! چون تو چشمات قشنگه هر وقت دلت خواست به دوربین نگاه کن تا یه وخ خدایی نکرده چشمت نزنن بیننده ها…!
    خیلی جاها هم این اقای علیخانی برای اینکه برنامه رو احساسی کنه هی زور زد تا اشکاش در بیاد و دوربین هم با نمای نزدیک چشمای قشنگ ایشون رو نشون میداد تا بفهمیم بابا این مجری چقده دل نازکه …! اقا جون مردمی باش تا مردم باهات باشن…! بقول اقا مصطفی اگه عسل میخوای بدی به مردم طعم شیرین اون رو با ژست های الکی و کنایه های توهین امیز و صراحت لهجه های هتاکانه تلخ نکن … بعید میدونم الان رگ گردنت نزده باشه بالا….اميدوارم بودم امسال ديگه كام مردم رو تلخ نكني…! اما حيف…!

2. 7 کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

مهموناشون کیا بودن؟
    اول یه خانوم ماما که بچه به دنیا میاورد.بعدش دو تا خانوم مرده شور! (گیرنده و فرستنده!)
    واقعاً جالب بود.

4. 3 کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه tik-tak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

از وبلاگ تلخ نوشته ها
    جالبه بخونیدش

بچه پررو…!

سه تا مجري هستن كه ازشون بدم مياد…! شايدم يه چيزي بيشتر از بد اومدن…در حد تنفر…! اقاي شهرياري ،واحدي و اخريش هم احسان عليخاني…! الان دم افطار برنامه اي پخش ميشه به نام ماه عسل و متاسفانه باز هم اقاي احسان عليخاني مجري اونه ..!
    دو سال قبل هم ماه عسل پخش ميشد با مجري گري همين اقاي احسان عليخاني…!یه جورایی فک میکنم عليخاني بچه پرروست و همش ادا درمیاره و در عین حال بسیار از خود راضی و از خود متشکر…! من فکر میکنم این اقا اعتماد به نفس داشتن رو با وقاحت و پررویی و توهین به مخاطب قاطی کرده تا شاید تافته ای جدا بافته باشه اما افسوس که حکایت کلاغ و کبک شد و ایشون مجری گری خودشون رو هم فراموش کردن …!
    من چند قسمت از برنامه پارسال ماه عسل رو دیدم و گاهی بعنوان بیننده از اینهمه توهین و وقاحت این اقا خجالت کشیدم…! در برنامه ای پیرزنی میهمان بود که دست نداشت و وقتی در اخر برنامه میخواست اون شیشه برنامه رو امضا کنه و اسمش رو بنویسه بعلت نداشتن دست بسیار براش سخت بود قلم رو بگیره و بد خط نوشت که اقای علیخانی با تمسخر فرمودند انگلیسی مینویسی مادر من….! یکی نیست بگه اخه تو شعور نداری و نمیبینی به چه سختی داره سعی خودش رو میکنه با اون دستای ناقص و تو مسخره میکنی …! این خوشمزگی نبود اقای علیخانی دریدگی بود…وقاحت بود…!
    یا توی اون برنامه ای که جوان بلند قدی رو با مادرش دعوت کرده بودن و جوان دعوت شده پاهاش معیوب بود و به علت بلندی قد خانه نشین شده بود…! اقای علیخانی هی با خوشمزگی میخواست به قول خودش یخ این جوان رو اب کنه و هی میگفت تو میتونی با این قدت از اسمون ستاره بچینی….! ( دلداری الکی…! ) یا اینکه فرمودن خیلی از ادمای کوتاه قد نصف قدشون توی زمینه و تو افتخارت اینه که تمام قد روی زمینی…! اقای علیخانی نمیفهمید که با این حرفها که ظاهرا برای تسلی یه ادم قد بلند میزنه داره به همه ادمای قد کوتاه توهین میکنه…!
    یا اون رفتگر محترمی که مبلغ زیادی پول پیدا کرده و به صاحبش برگردونده بود و اقای احسان خان هی اصرار بهش کرد که در مقابل این یک میلیارد تومن که برگردوندی چقدر مژدگانی گرفتی و رفتگر و همسرش هم گفتن قرار نبود در اینمورد حرف بزنیم…! ولی با اصرار علیخانی گفتند که صد هزار تومن مژدگانی گرفتن..! اقای علیخانی هم که منتظر همین بود چشماش رو گرد کرد و خطاب به اونی که پولش برگردونده شده گفت اخه شما چطوری حساب کردی که صدهزار تومن مژدگانی دادی … چند درصد…؟ و هی کله اش رو تکون داد…! اقای علیخانی چرا از پشت یه رسانه عمومی یه نفر رو که لااقل همه فامیلاش میشناسنش خجالت میدی برای کم مژدگانی دادن…؟ چکاره ای شما..؟ مگه اون رفتگر محترم برای مژدگانی پول رو برگردونده…؟
    توی یه برنامه دیگه ماه عسل هم ظاهرا فیلمبردار برای اینکه ایشون به دوربین نگاه کنه بشکن میزنه و ایشون در اون برنامه زنده به فیلمبردار گفت : خیلی خوب بابا…! چه خبره..؟ چرا بشکن میزنی…؟ مگه پاتختیه…! خودم هروقت دلم خواست به دوربین نگاه میکنم….! خطاب به ایشون میگم اره خوب…! چون تو چشمات قشنگه هر وقت دلت خواست به دوربین نگاه کن تا یه وخ خدایی نکرده چشمت نزنن بیننده ها…!
    خیلی جاها هم این اقای علیخانی برای اینکه برنامه رو احساسی کنه هی زور زد تا اشکاش در بیاد و دوربین هم با نمای نزدیک چشمای قشنگ ایشون رو نشون میداد تا بفهمیم بابا این مجری چقده دل نازکه …! اقا جون مردمی باش تا مردم باهات باشن…! بقول اقا مصطفی اگه عسل میخوای بدی به مردم طعم شیرین اون رو با ژست های الکی و کنایه های توهین امیز و صراحت لهجه های هتاکانه تلخ نکن … بعید میدونم الان رگ گردنت نزده باشه بالا….اميدوارم بودم امسال ديگه كام مردم رو تلخ نكني…! اما حيف…!
    آخ كه چقدر دلم ميخواد خفه ش كنم وقتي كه مياد روس صندلي ميشه و تازه چشمش ميوفته به شلوارش كه بايد بتكونه يا يه مو و پرزي بهشه و بايد جدا كنه . نمي دونم قبل از برنامه نميتونه اين كار رو انجام بده !!!!

6. این کاربر از tik-tak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اون مامائه کجا رفت ؟! تا جایی که من دیدم کنار غسال ها نشسته بود و بعد که رفتم و برگشتم دیدم نیست !
    ولی واقعآ شغلی که اینا دارن رو باید حقوق فوق العاده ای بهشون بدن. خدایی سخته. کافیه یه لحظه خودمون رو بذاریم جاشون. گذشته از آدمای بی فرهنگی که فکر میکنن اینا مشکل دارن و ازشون فراری هستن ، خودشون هم احتمالآ خیلی سختی میکشن وقتی هر روز در حال شستن مرده هستن ...

8. 3 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من دیروز آخرای برنامه رو دیدم! به نظرم هم فیلم محیــا و هم این برنامه سوای مجری ........که داره خیلی جالب بود و این جمله خانمه رو من همیشه حواسم بهش هست! ( هروقت خیلی خوشحال بودی یا هروقت خیلی ناراحت بودی یه سر برو بهشت زهرا!) اما راستش هیچوقت جرئت نکردم قسمت غسالخونه برم! خیلی دل و طاقت میخواد
    +
    امیدوارم کسی که موافق نبود خانومه بیاد توی برنامه ماه عسل همسرش نباشه چون اگه برای اون خانم حرف و حدیث پیش بیاد همسرش پشتش نیست!

10. 2 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

اون مامائه کجا رفت ؟! تا جایی که من دیدم کنار غسال ها نشسته بود و بعد که رفتم و برگشتم دیدم نیست !
    علیخانی یه بار نگاه کرد بهش بعد به سرعت گفت: با خانم ماما (اسمش یادم نیست) خداحافظی میکنیم.
    بعد رو کرد بهش و گفت: صورتت سفید شده! یخ کردی؟!!
    Last edited by molaali; 15-08-2011 at 11:14.

12. این کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دیروز علیخانی خیلی با اون مامائه بد رفتار کرد

از همون شروع برنامه گیر داده بود چرا استرس داری و ...

یا هی بش میگفت شعار نده و اگه میخوای اینجا بشینی باید حرف بزنی و ...

آخرش هم که خیلی بد باهاش خداحافظی کرد !!!

نمیدونم چرا اینقدر دوست داره مهموناش رو ضایع کنه

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

ولی واقعآ شغلی که اینا دارن رو باید حقوق فوق العاده ای بهشون بدن. خدایی سخته. کافیه یه لحظه خودمون رو بذاریم جاشون. گذشته از آدمای بی فرهنگی که فکر میکنن اینا مشکل دارن و ازشون فراری هستن ، خودشون هم احتمالآ خیلی سختی میکشن وقتی هر روز در حال شستن مرده هستن ...
    کار سختی انجام نمیدند که بخوان حقوق بالا بهشون بدند..
    کارشون رد مقابل کارهایی مثل پرستاری و معدن و... حتی کارگری راحتتره.

---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------

دیروز علیخانی خیلی با اون مامائه بد رفتار کرد

از همون شروع برنامه گیر داده بود چرا استرس داری و ...

یا هی بش میگفت شعار نده و اگه میخوای اینجا بشینی باید حرف بزنی و ...

آخرش هم که خیلی بد باهاش خداحافظی کرد !!!

نمیدونم چرا اینقدر دوست داره مهموناش رو ضایع کنه
    بهتر بود یه کارکشته سرد و گرم چشیده را به جای اون می اوردند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

بهتر بود یه کارکشته سرد و گرم چشیده را به جای اون می اوردند.
    موافقم ، دختره هیچی نمیگفت همش میگفت نمیدونم ، یا لبخند میزد ! شایدم از صداقتش بود که بلد نبود حرفای گنده گنده بزنه ..

مگه تو اسلام نیومده که هرکی میت رو غسل میده ، کفنش میکنه و قبر کن ها و کسی که میت رو خاکش میکنه نباید پولی بگیره ؟
    یه بار همچین چیزی شنیدم !

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

وای!
    آدم هم نتونه بشنوه هم نتونه ببینه و هم نتونه حرف بزنه!!!!!!!!!!
    تصورش هم سخته
    نه صدایی نه تصویری هیچی

خدایا دمت گرم!

17. 5 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •