تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 173 اولاول ... 41011121314151617182464114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 1727

نام تاپيک: (●̮̮•) ســـوم دبیرســـتان [ 92-91]

در آغاز فعالیت Masuod95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

بودجه بندی کتاب های رشته انسانی وتجربی هم دارمولی تا تعداد بچه های انسانی زیاد نشه نمیزارم
    ریاضی تجربی با زیست وادبیات وتاریخ وجغرافیا را هم در آینده میزارم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

پس خیلی عالیه من از چند دست بودن کتاب ها عینه قلم چی بیزارم برای همین برای همیشه قلم چی رو از اول گذاشتم کنار
    حتما میرم تو کارش

آره دادا هری پاتری تیرم هستم دو دورم کتاباشوخوندم و خوردم و باهاش زندگی کردم
    کلا مطالعی ی غیر درسیمو فقط هری پاتر تشکیل میده
    آره همون نخونی بهتره یه جور جاذبه داره از اول شروع میکنی تا تهش دوست داری بری که باید خودتو کنترل کنی ولی نمیشود متاسفانه

نه ناموسن و خدایی نیستم .... اصلا نمیشناسمش من تازه یه هفته اسن با این فروم عالیو فوق العده آشناشدم
    قسمت اول : آره ، من هم از قلم چی خوشم نمیاد ! نمیدونم چرا ! اما کلا از قلم چی و گاج بدم میاد !!

قسمت دوم : خیلی دلم میخواد دوباره خوندن هری پاتر رو شروع کنم ، محیط هاگوارتز و ... ایشالا همین که کنکور رو دادم یه دست کامل هری پاتر رو میخونم ! واقعا حال میده ! خوندن هری پاتر جزو تفریحات سالم زندگی منه !

قسمت سوم : حیف شد که اون نیستی آخه خیلی دنبال اون پسره هستم ! یه سوال : با این تاپیک چیجوری آشنا شدی سیاوش ؟

بحث کنکور با بحث امتحان نهایی زمین تا اسمون متفاوت هست.شما از کتابهای تست میتونید برای کنکور استفاده کنید.یکی از مشکلاتی که گریبان بعضی ها رو میگیره تستی خوندن هست که باعث میشه تو امتحانات نا موفق و توی کنکور موفق بشن.شما سعی کنید برای کنکور و تست فقط از اونها استفاده و برای امتحانات نهایی از کتب مربوطه استفاده کنید.
    بله ، درست هست ،
    اما بهتره که بعد از یاد گرفتن درس و بعد از کار کردن سوالات تشریحی ، یک سری تست هم تزریق بشه !

بودجه بندی کتاب های رشته انسانی وتجربی هم دارمولی تا تعداد بچه های انسانی زیاد نشه نمیزارم
    ریاضی تجربی با زیست وادبیات وتاریخ وجغرافیا را هم در آینده میزارم.
    ممنونم مسعود جان ،

راستی ، پست اول تاپیک رو دوباره ببینین ، سعی کردم مطالب مفیدی که تا حالا توی این 13 صفحه گفته شده رو توی پست اول گلچین کنم ( چه میکنه این ممد گیمر !! )

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

یــک خبر خوب دوســـــتان :

بچه ها ، یادتونه قبلا بهتون گفته بودم که میخوام یکی از دوستام که از یک سال پیش برای کنکور استارت زده و همسن ما هم هست رو بیارم توی تاپیک ؟

ایشون که من ارادت خاصی نسبت بهشون دادم ، از کاربران معروف و فعال فروم هم هستش و تقریبا 3000 پستی هم توی فروم داره ، من از همون اولی که این تاپیک رو زدم دوست داشتم ایشون هم فعالیت کنه توی تاپیک ولی تا حالا من رو هی میپیچوند ! : دی
    اما دیشب دیگه براش زنگ زدم و کلی صحبت کردم و بالاخره جواب مثبت رو ازش گرفتم و قرار شد که امروز فردا بیاد و یه مقاله ای برامون بنویسه و چیزهای خیلی مفیدی رو بهمون بگه که شاید خیلی هامون نمیدونیم ...

یکم از ایشون بگم :
    ایشون تقریبا از سال اول برای کنکور استارت زده ، در حال حاضر میشه گفت در یکی از بهترین مدرسه های ایران درس میخونه ، مجموعه مدارس سلام ! مدارسی که تحت نظر سازمان انرژی اتمی ایران هستن و با دو انتشارات مبتکران و نشر الگو قرارداد داره ، تقریبا میشه گفت بهترین استاد های ایران در این مدارس تدریس میکنن و امسال هم رتبه 7 کنکور از مدرسشون بوده !! هر ساله هم مدرسشون 10-15 نفر سه رقمی توی کنکور میاره .

من که بی صبرانه منتظر ایشون هستم ...

4. 2 کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Sn@pe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

قسمت اول : آره ، من هم از قلم چی خوشم نمیاد ! نمیدونم چرا ! اما کلا از قلم چی و گاج بدم میاد !!

قسمت دوم : خیلی دلم میخواد دوباره خوندن هری پاتر رو شروع کنم ، محیط هاگوارتز و ... ایشالا همین که کنکور رو دادم یه دست کامل هری پاتر رو میخونم ! واقعا حال میده ! خوندن هری پاتر جزو تفریحات سالم زندگی منه !

قسمت سوم : حیف شد که اون نیستی آخه خیلی دنبال اون پسره هستم ! یه سوال : با این تاپیک چیجوری آشنا شدی سیاوش ؟
    1) خب هی کی نظری داره و نظرشم محترمه ولی میخوام بپرسم که برای چی از گاج بدت میاد؟
    آخه سطح کتاباش واقعا بالاست مخصوصا کتاب های سفید(میکروطبقه بندی ) ش خیلی عالیه

2) ایشالله ...با تیکه آخره جملت بدجوری موافقم
    من فقط با هری پاتر تونستم از اعتیاد به x360 و pc در بیام و ساعاته مطالعه غیر درسیمو به طرز چشمگیری بالا ببرم

3 ) چرا رفیق فاب بودین با هم؟
    تو یکی از تاپیک ها پستت بود تو امضات این تاپیکو دیدم خودمم خیلی دنباله این تاپیک بودم ولی پیداش نمی کردم ولی مطمئن بودم این فروم عالی همچین تاپیکی داره که اتفاقی تاپیکتو تو امضات دیدم

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

بچه ها از این جو درس خارج شین...
    ویرایش:
    من سال دوم خیلی سال بدی شد واسم!
    چشمام کاملا نزدیک بین شده بود , اصلا نمیتونستم پای تخته رو ببینم!
    منم بچگی کردم نرفتم پیش چشم پزشک!!×
    هرچی معلم پای تخته مینوشت من از روی دست دوستم مینوشتم
    واسه همین درس های شیمی و فیزیک و کمی هم ریاضی رو ----!
    البته فیزیک نسبتا خوب بود...ولی شیمی رو خیلی بد خراب کردم
    Last edited by 5ajad; 11-08-2011 at 09:59.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بچه ها از این جو درس خارج شین...
    ویرایش:
    من سال دوم خیلی سال بدی شد واسم!
    چشمام کاملا نزدیک بین شده بود , اصلا نمیتونستم پای تخته رو ببینم!
    منم بچگی کردم نرفتم پیش چشم پزشک!!×
    هرچی معلم پای تخته مینوشت من از روی دست دوستم مینوشتم
    واسه همین درس های شیمی و فیزیک و کمی هم ریاضی رو ----!
    البته فیزیک نسبتا خوب بود...ولی شیمی رو خیلی بد خراب کردم
    خب جای نگرانی نیست مباحث این دو سال ارتباطی با هم ندارند
    شما میتوانید سال سوم را که سال مهمی هست و نمرات ان در کنکور تاثیر دارند را با نمره خوب بگذرانید....

8. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarihaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بعد از یه تاخیر کوچولو اومدم
    می خواستم بپرسم کسی تو ازمونای تابستون قلمچی شرکت کرده
    اگه هست لطف کنه برنامه ازمونشو بزاره اینجا
    Last edited by yarihaker; 11-08-2011 at 16:18.

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام بعد از یه تاخیر کوچولو اومدم
    می خواستم بپرسم کسی تو ازمونای تابستون قلمچی شرکت کرده
    اگه هست لطف کنه برنامه ازمونشو بزاره اینجا

توی خود سایت قلم چی هست.ولی اگر برنامه گاج رو بگیرید خیلی بهتر هست...

11. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

1) خب هی کی نظری داره و نظرشم محترمه ولی میخوام بپرسم که برای چی از گاج بدت میاد؟
    آخه سطح کتاباش واقعا بالاست مخصوصا کتاب های سفید(میکروطبقه بندی ) ش خیلی عالیه

2) ایشالله ...با تیکه آخره جملت بدجوری موافقم
    من فقط با هری پاتر تونستم از اعتیاد به x360 و pc در بیام و ساعاته مطالعه غیر درسیمو به طرز چشمگیری بالا ببرم

3 ) چرا رفیق فاب بودین با هم؟
    تو یکی از تاپیک ها پستت بود تو امضات این تاپیکو دیدم خودمم خیلی دنباله این تاپیک بودم ولی پیداش نمی کردم ولی مطمئن بودم این فروم عالی همچین تاپیکی داره که اتفاقی تاپیکتو تو امضات دیدم
    1 . درسته که سطح کتابهای گاج بالا هستن ، اما یه جورایی نمیدونم چرا ، نسبت به گاج و قلم چی احساس تنفر دارم !! دلیلش رو هم نمیدونم !! شاید به خاطر تبلیغات بیش از حدشون باشه !!

3. آره ، یه جورایی رفیق فاب بودیم ! متاسفانه خیلی وقته ندیدمش !

خب جای نگرانی نیست مباحث این دو سال ارتباطی با هم ندارند
    شما میتوانید سال سوم را که سال مهمی هست و نمرات ان در کنکور تاثیر دارند را با نمره خوب بگذرانید....
    مباحث سال دوم و سوم اصلا به هم ربط ندارن ؟ مطمئن هستین ؟

توی خود سایت قلم چی هست.ولی اگر برنامه گاج رو بگیرید خیلی بهتر هست...
    چرا برنامه گاج بهتره ؟ استدلال خاصی دارید ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

1 . درسته که سطح کتابهای گاج بالا هستن ، اما یه جورایی نمیدونم چرا ، نسبت به گاج و قلم چی احساس تنفر دارم !! دلیلش رو هم نمیدونم !! شاید به خاطر تبلیغات بیش از حدشون باشه !!

3. آره ، یه جورایی رفیق فاب بودیم ! متاسفانه خیلی وقته ندیدمش !

چرا برنامه گاج بهتره ؟ استدلال خاصی دارید ؟

ببینید برنامه ازمون های کانون کمی سنگین هست چون هدفش این هست که چند بار دروس را دوره کنه به کیفیت اهمیت نمیده
    برنامه سنگینی به طوری که حتی دوستان تیزهوشانی هم در طول سال به تناوب روحیه ازشون گرفته میشه
    و اینکه ازمونهاش خیلی سخت هست که این خودش یه بحث طولانی داره
    وقتی یک دانش اموز خوب بیاد یک درس رو بخونه بعد توی ازمون کانون درصد را کم بزنه به مرور افسرده میشه من این مورد را خیلی دیدم به طوری که از اومدن به کانون پشیمون میشن . و بحث پشتیبان هاشون هم تعریفی نداره ....

نظر نهایی با خود شماست ...

---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------

مباحث سال دوم و سوم ارتباط چندانی با هم ندارند البته نه در همه موارد
    مثلا درس شیمی شاید چند اصطلاحش مورد نیاز باشه
    شاید فقط بشه گفت ریاضی اونهم توی یه سری مباحث خاص مثل هندسه که این مباحثی که من میگم رو میشه با نیم ساعت خوندن بدست اورد اصلا به گذشته فکر نکنید با توکل و پشتکار سال سوم را با روحیه و شروع کنید ...

14. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •