چرا یکی دیگم بود!
پسره بود تو سریال فاصله ها پارسال میذاشت!
یه جورایی هم تقریبا کپی از اون بود!!
چرا یکی دیگم بود!
پسره بود تو سریال فاصله ها پارسال میذاشت!
یه جورایی هم تقریبا کپی از اون بود!!
این فیلم اصلا معنا و مفهوم خاصی نداره در واقع یک روایتی هست که ساخته ذهن نویسنده هستش و اصلا با قواعد و قوانین دنیای واقعی هم خوانی ندارد این فیلم از نظر من در دسته فیلم های تخیلی جای داره فیلم های تخیلی هم که می دونید هیچ حد و مرزی برای اونها نیست البته باید بگم تمامی فیلم های ساخت امروز همینطور هستند مثلا توی فیلم های هالیوودی طرف میاد یک تنه یک لشگر ادمو کنف و یکون می کنه ؟! ولی توی دنیای واقعی چنین کاری به این سادگی که فیلم بیان می کنه امکان پذیر نیست
کسی که فیلم ها رو نگاه می کنه باید این مد نظرش باشه "فیلم" یعنی نمایش یعنی یک طرح ذهنی که امکان داره به هیچ وجه صحت نداشته باشه و قابل اجرا در دنیای واقعه ای هم نباشه که البته امروزی ها به این اصل توجهی ندارند در واقع به دنیای مجازی را با دنیای واقعی در هم امیختند
امروزه توی سینمای ایران اکثر کارگردان ها میان فیلم میسازن تا فقط یک چیزی ساخته باشند اصلا هم توجه به این ندارند که به دلیلی که در سطر قبلی نام بردم فیلم می تونه ذهنیت انسان های امروزی را نسبت به زندگی حتی تغییر بده اما اونها بدون توجه به این اصول از گفتار های زشت _شوخی های جنسی_و...........که عینا جزء عناصر ناهنجار هستند استفاده می کنند که "ما بقی رو خودتون بگید"
اخر کلام این فیلم نقص های زیادی داره که بهتره این یک مورد را نادیده بگیرید دلیل چنین نقص هایی به نظر من بر می گرده به فیلمنامه فیلمی که داستانش خراب باشه دیگه بهتره مابقی رو بیخیال شد
دوستان من قصد دارم یک تاپیک بزنم تا به بحث و بررسی در مورد سینمای ایران و راه های ارتقاء سطح کیفی اون از لحاظ های مختلف بپردازیم بنده به شخصه که خیلی حرف در این مورد دارم اگر لطف کنید در گوشه کنار حرف هاتون یک نظری هم در مورد این کار بدید و یا اگر چنین تاپیکی موجود هست من را با خبر کنید ممنون می شم
Last edited by Enemy Killer; 28-08-2011 at 22:03. دليل: املاء
اوه چی شد برادر عزیز شیطان از آّب دراومد.چقدر ترسناک شد قیافش.حالم بد شد.
وه وه اوه چه جن جن بازی شده
اولین باری بود که ی فیلم ایرانی ترسناک دیدم
شیطانه بردار جالب بود ! ( طلاب دوباره کاری نکنن یه وقت)
آقا ما نفهمیدیم بالاخره این شیطانه یا چیه ؟!اگه شیطانه پس اون قسمت که توی بیابون داشت نماز میخوند و بعد به خاطر اینکه نمیتونه از سر نماز پاشه و به دختره کمک کنه ، اشکش ریخت پایین ؟!!
ولی کلآ صرف نظر از محتوای سریال (که با اینکه عالی نیست ولی نسبت به شبکه 3 خیلی بهتره ، اون دو تای دیگه رو هم ندیدم) تیتراژ اول و آخرش واقعآ زیباست ! مخصوصآ ایده جالب تیتراژ آخر که هر قسمت یه چیز هست و خیلی باهاش حال کردم !
دقیقا من همونجا مطمئن شدم که این شیطانه چون فاطمه وقتی ازش پرسید چطور به این اطمینان رسیدی گفت انجام گناه و توبه !گناه کردم و الان توبه کردم . به خدا نزدیکتر شدم.
ولی این آخریاش خوبه با آموزه های دینی هم نسبتا هماهنگه چون اجنه و شیاطین به انسانها دسترسی ندارن مگر وقتی که خود انسان بهشون اجازه بده و وقتی هم که اجازه بده دیگه کار تمومه پدر آدم رو در میارن.حساب بکن خدا یه لایه محافظ برات گذاشته و تو بیای و اون رو از بین ببری !!!چی میشه؟
زور آدمیزاد به اجنه و شیاطین میرسه؟
مخصوصا وقتی که از خدا دور شده باشه؟
دیدید چطور داشت سارا رو اذیت میکرد.به نظر من خود سارا فهمیده اشتباه کرده ولی دیر شده .
خودش میخواد فاطمه رو نجات بده چون اونجا که داشت خودش رو پرت میکرد داد زد ولش کن.فکر کنم میخواست خودش رو برای سارا قربونی کنه.
باو اونو از قسط نشون داد که ما فک کنیم که این مثلا بنده ی خوب خدا هست !آقا ما نفهمیدیم بالاخره این شیطانه یا چیه ؟!اگه شیطانه پس اون قسمت که توی بیابون داشت نماز میخوند و بعد به خاطر اینکه نمیتونه از سر نماز پاشه و به دختره کمک کنه ، اشکش ریخت پایین ؟!!
تازه من همون موقع با خودم حرف فاطمه رو گفتم که گفت تو موقعیتی که باید یکی رو نجات بدی ، نماز شکستن اشکالی نداره!
ولی دلیل پسره یه جوری بود !( هر چند تو اون قسمت که هنوز معلوم نشده بود شیطونه این دلیلش شاید قابل پذیرش بود واسمون و حتی خودم هم قبولش کردم)
حالا اون قسمت یادتونه که خانوادگی نشسته بودن داشتند مشکلاتشون رو به هم میگفتند؟
بعد که پاشودند روبوسی کردن با همدیگه و دوربین برگشت رو صندلی خالی، شیطان گفت همیشه یه صندلی هست که خالیه و اون جای من هست !من میتونم به شکل یه ادمی مثل نیما یا یه ادم ...... ظاهر بشم !
( این دیالوگ رو دقیقا یادم نیست اما اصل متن رو نوشتم چون مال قسمت های اوایلش بود!دیگه شرمنده )
اااا اره راست میگی هادقیقا من همونجا مطمئن شدم که این شیطانه چون فاطمه وقتی ازش پرسید چطور به این اطمینان رسیدی گفت انجام گناه و توبه !گناه کردم و الان توبه کردم . به خدا نزدیکتر شدم.![]()
یه چیز درباره ی تیتراژ اول بگم که دقت کنید اول یه پر از آسمون میاد پائین و میخوره به دست یه بچه و ...... تا اخر که رو زمین میشینه و به جای رنگ سفید ( که اول همین رنگی بود ) رنگش سیاه هست!![]()
Last edited by legolas 224; 29-08-2011 at 00:56.
اين چند قسمت آخري كه نشون داده قسمت هاي خيلي جالبي بودن به دو لحاظ:
اول اينكه قسمت هاي ترسناك سريال خوب از آب دراومده و تو كار ايراني تقريبا جز خوبها حساب ميشه.
و دوم تعليق فوق العاده فوق العاده (دومي واسه تاكيده) زيباي سرياله كه من هر چي فكر ميكنم تو كاراي ايراني نمونشو نديدم.
من دیشبش رو ندیم یکی از دوستان لطف میکنه خلاصه ی داستان رو بگه؟
تشکر.
Last edited by molaali; 29-08-2011 at 12:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)