تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 15 اولاول ... 4101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 144

نام تاپيک: [+ Google ] / تمامی مباحث گوگل پلاس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان

من سه روز هست درگير اين سرويس مسخره هستم لطفا راهنمايي كنيد

ببينيد دوستان من يك ايميل داخل جيميل ساختم حالا سوالم اينه كه الان اين ايميلي كه ساختم مي شه Account من توي گوگل درسته؟؟؟

دوم اينكه الان جيميل و گوگل پلاس و يوتيوب به هم وصل هستن و من الان توي گوگل پلاس كه مي رم سمت راست بالا كه مي زنم دو تا چيز مياد يعني يكي مربوط به Acount و يكي مربوط به Page كه براي محصولم ساختم ، درسته؟؟؟ حالا اين دو تا يكي هست يا دو تا جداگانه هست؟؟ منظورم اينه كه اگر من مطلبي يا عكسي يا چيزي بزارم در اصل اين دو تا يكي هست يا بايد يكيش رو پاك كنم كه ناچارا مي شه همون page كه درست كردم؟؟؟

سوم اينكه من مي خوام يك آدرس كوتاه شده براي page كه درست كردم بسازم ولي هر چي مي گردم create url address توي منوها نمي بينم ، لطفا راهنمايي كنيد؟؟؟

چهارم اينكه من مي خوام يوتيوب رو پاك كنم ولي هر كاري مي كنم وقتي پاك مي كنم كلا همه چي پاك مي شه ( هم يوتيوب هم گوگل پلاس هم جيميل ) لطفا راهنمايي كنيد؟؟؟

با تشكر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام مجدد

من الان يك صفحه تجاري درست كردم ، آيا اين چيزي كه در زير مي بينيد درسته؟؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان

من سه روز هست درگير اين سرويس مسخره هستم لطفا راهنمايي كنيد

ببينيد دوستان من يك ايميل داخل جيميل ساختم حالا سوالم اينه كه الان اين ايميلي كه ساختم مي شه Account من توي گوگل درسته؟؟؟

دوم اينكه الان جيميل و گوگل پلاس و يوتيوب به هم وصل هستن و من الان توي گوگل پلاس كه مي رم سمت راست بالا كه مي زنم دو تا چيز مياد يعني يكي مربوط به Acount و يكي مربوط به Page كه براي محصولم ساختم ، درسته؟؟؟ حالا اين دو تا يكي هست يا دو تا جداگانه هست؟؟ منظورم اينه كه اگر من مطلبي يا عكسي يا چيزي بزارم در اصل اين دو تا يكي هست يا بايد يكيش رو پاك كنم كه ناچارا مي شه همون page كه درست كردم؟؟؟

سوم اينكه من مي خوام يك آدرس كوتاه شده براي page كه درست كردم بسازم ولي هر چي مي گردم create url address توي منوها نمي بينم ، لطفا راهنمايي كنيد؟؟؟

چهارم اينكه من مي خوام يوتيوب رو پاك كنم ولي هر كاري مي كنم وقتي پاك مي كنم كلا همه چي پاك مي شه ( هم يوتيوب هم گوگل پلاس هم جيميل ) لطفا راهنمايي كنيد؟؟؟

با تشكر
    1 - شما از طریق ایمیل گوگل میتونید به سرویس های مختلف متصل بشید . گوگل پلاس چون شبکه اجتماعی هست باید با توجه به اسم و فامیل در اون عضو بشید . اگر عضو نشید اکانتی هم وجود نداره.

2- شما تا زمانی که در سرویس های گوگل عضو نشید نمیتونید مستقیماً ازشون استفاده کنید. اکانت اطلاعات مروبط به اکانت جی میل شماست ( اگر داخل گوگل پلاس هستید ) بخشه دوم هم صفحه شما در شبکه ی گوگل پلاس هست مثل فیس بوک.

3- واسه کوتاه کردن آدرس راه هایی هست که میتونید از این سایت استفاده کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4- برای دی اکتیو کردن یوتیوپ باید بررسی کنم .دقیقاً نمیدونم!

4. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام مجدد

من الان يك صفحه تجاري درست كردم ، آيا اين چيزي كه در زير مي بينيد درسته؟؟

محتوای مخفی: عکس 
    بله درسته. اون قسمت اکانت مروبط به اکانت گوگل پلاس شماست ( تنظیمات ) . این صفحه هم صفحه شماست.

6. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام ميلاد جان

مرسي

فقط سوال اصلي من اينه كه چطوري مي تونم يك آدرس كوتاه شده داشته باشم؟؟؟ مثلا plus.google.com/user

اون سايت هاي مختلف زياد هست كه اين كار رو مي كنه ، خودم تو صفحه زير رفتم و توضيحات نوشته ولي هر چي مي گردم creat custom url نمي بينم ، الان خيلي جاها آدرس كوتاه شده مخصوص گوگل پلاس رو دارن مثلا plus.google.com/manoto يا خيلي هاي ديگه

با تشكر
    Last edited by aria_electric_fars; 13-09-2014 at 15:26.

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

سلام ميلاد جان

مرسي

فقط سوال اصلي من اينه كه چطوري مي تونم يك آدرس كوتاه شده داشته باشم؟؟؟ مثلا plus.google.com/user

اون سايت هاي مختلف زياد هست كه اين كار رو مي كنه ، خودم تو صفحه زير رفتم و توضيحات نوشته ولي هر چي مي گردم creat custom url نمي بينم ، الان خيلي جاها آدرس كوتاه شده مخصوص گوگل پلاس رو دارن مثلا plus.google.com/manoto يا خيلي هاي ديگه

با تشكر
    باید فعالیت داشته باشید در گوگل پلاس
    پس از مدتی خود گوگل به شما پیشنهاد میده که برای پروفایلتون از آدرسی کوتاه تر استفاده کنید

9. این کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

باید فعالیت داشته باشید در گوگل پلاس
    پس از مدتی خود گوگل به شما پیشنهاد میده که برای پروفایلتون از آدرسی کوتاه تر استفاده کنید
    مرسي دوست عزيز

خب به نظر شما چقدر زمان مي بره؟؟؟

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام.
    من میخام یه پیجی درست کنم توی گوگل پلاس.
    پیجم رو ساختم ولی ادرسش رو نتونستم پیدا کنم هر چی گشتم .

وقتی یک پستی رو توی google + اشتراک میزارم اون پست توی پیجی که ساختم نمیره و مستقیم میره توی صفحه اصلی اکانت گوگلم در google+ .

چطور باید عمل کرد در این دو مورد ؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام.
    من میخام یه پیجی درست کنم توی گوگل پلاس.
    پیجم رو ساختم ولی ادرسش رو نتونستم پیدا کنم هر چی گشتم .

وقتی یک پستی رو توی google + اشتراک میزارم اون پست توی پیجی که ساختم نمیره و مستقیم میره توی صفحه اصلی اکانت گوگلم در google+ .

چطور باید عمل کرد در این دو مورد ؟

سلام
    شما پستی که میذارید توی استریم نمایش داده میشه ،استریم همون صفحه اصلی گوگل پلاس هست و همون پست شما در پروفایل شما هم هست
    از منوی بازشونده بالا سمت چپ (اگر اشتباه نکنم چون خیلی وقته با پی سی وارد پلاس نشدم و با گوشیم چک میکنم ) وارد پروفایل بشید و پست هاتون رو در صفحه خودتون که عکس و کاورتون هست دیده میشه.
    گوگل پلاس فضایی مثل فیس* بوک داره هرچی شما بنویسید توی استریم برای شما و سرکلتون(دوستاتون)نمایش داده میشه و همینجور در پروفایلتونم هست.

اسمی که اون رو برای پروفایلتون انتخاب کردین رو اگر سرج کنید صفحه شما یا دیگران رو براتون میاره،
    آدرس کوتاه شده ام بعد مدتی از فعالیت شما بهون اختصاص داده میشه،باید تعداد پست ها و فعالیت شما از یه مرزی بگذره تا گوگل شما رو کاربر فعال شناسایی کنه تا این آدرس رو بهتون بده.
    در حالت فعلی url که به شما میده آدرس شماست و اگر اون رو بکسی بدین وارد پروفایل شما میشه. و اگر کسی اسم پروفایل شما رو هم سرچ کنه میتونه وارد پروفایل شما بشه.

13. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_mohammad1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    My Love;SHIRAZ

پيش فرض

با سلام.
    تا دیشب وارد گوگل پلاس میشدم (البته با استفاده از ترفند و فقط با فایر فاکس) ولی الان هرررررررر کاری میکنم نمیشه که نمیشه.
    چکار کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •