باید دست باشه وحید جان![]()
باید دست باشه وحید جان![]()
اگر یادتان باشد در Brotherhood به استخدام assassin های جوان میپرداختیم و آنها را برای کسب تجربه
و.. به ماموریت های مختلف میفرستادیم حال در نسخه Revelation این نقش بسیار پر رنگ تر شده است.
نویسنده نسخه Revelation در سایت Gamespot گفته :
ما این قول رو به بازیکنانمان میدهیم که در قسمت های خاصی همچون استخدام assassin های جوان
فرصتها و انتخابهای ببیشتری رو پیش رو خواهند داشت.ملاقات و استخدام انها در این نسخه با تنوع بیشتری
نسبت به Brotherhood روبرو خواهد بود.
جالب توجه اینجاست که او اظهار داشت تریلری که مربوط به نمایش سینمایی Revelation نسبت به
تریلر هایی که قبلا برای Brotherhood ساخته شده بود به صورت یکپارچه تری با بازی درآمده است و به
مراتب نمایش بهتری را از خود نشون داد.
McDevitt همچنین دوباره تاید کرد که Ubisoft به طور جدی تصمیم دارد که بعد از Revelation
مستقیما به سراغ ساخت نسخه سوم این سری بازیها برود یعنی Assassins Creed III
Assassin’s Creed: Revelations 3 نمایش تراژدی Assassin’s Creed II را به پایان می رساند و در ماه
November برای کنسول های PC-PS3-Xbox360 منتشر خواهد شد.
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددقیقا شخصی به نام اتزیو آدیتور در تاریخ ایتالیا بوده فرزند جووانی آدیتوره و ماریا آدیتورهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک جمله هم اینجا پیدا کردم که مربوط به تاریخ ایتالیا میشه:
Cesare Borgia was killed during the Siege of Viana,Spain in 1507 by Ezio Auditore De Firenze
عجب!
اون لینک دومی که دادین مربوط به گروهی هست تو انجمن استیم که سه عضو داره. عین گروه های انجمن ما... واسه تعریف اون گروه هم اومده تاریخچه خونواده تو بازی رو ذکر کرده.
اون لینک اولی هم که طرف اومده سوال کرده و بعدش نتبجه رو رسونده به لینک دومی!!
Ezio Auditore Da Firenze was in fact a real person according to the Auditore house which was also real. Giovanni his father and Maria his mother were also real so was his brothers
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز این منبعی که شما داری هی می گی اصلا منبع به حساب نمیاد! یدونه Wiki اولشه دلیل بر این نمیشه که...
WikiAnswer یه مکانیه که هر کس هر سوالی داشت می پرسه و من و شما یا هر کسه دیگه در صورت اطلاع داشتن از جواب اون سوال می تونیم بهش پاسخ بدیم!
حالا به صفحه زیر نگاه کنید! دقیقاً همون سوال رو یه نفر اومده تو Answer Yahoo پرسیده و جواب داده شده که ازیو آدیتوره دا فیرنزه شخصیت خیالی
بوده و همچنین در بازی ساخته شده توسط یوبیسافت در سال 2009 یعنی اساسینز کرید 2 کاراکتر اصلی به حساب میومده!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی طبق لینک زیر:
http://steamcommunity.com/groups/Auditore
در مورد Auditore house یه گروه ساختن که ظاهرا یک بنای تاریخی در ایتالیا هست که قرن 15 ساخته شده در ضمن در مورد داستان بازی هم نیست جون میگه اتزیو یک برادر و خواهر داشته که خواهرش در سن 9 سالکی بر اثر بیماری میمیره و برادرش هم به ارتش میپیونده و اتزیو 25 سال در شهرش زندگی می کنه این اصلا داستان بازی نیست!
البته اصراری ندارم اینا درسته چیزیه که من در مورد اتزیو پیدا کردم!
Last edited by hoomi_gta; 31-07-2011 at 18:19.
سلام .
چند صفحه پیش یک تریلری رو دانلود کردم تحت عنوان : assassins creed embers که اولش میگه :
“When I was a young man, I had liberty but I did not see it, I had time but I did not know it, I had love but I did not feel it,”
از دوستان و اساتید میشه در مورد این تریلر توضیح بدن که مربوط به چیه ؟![]()
یه سریال هست به نام the borgias . نمیدونم دیدین یا نه . داستان حول زندگی خانواده borgia میگرده .
میگم اگه میخواست ازیو وجود داشته باشه حتما اسمی ازش برده میشد یا حداقل اسمی از auditore ولی همچین چیزی تا حالا توش گفته نشده .
اکثر شخصیتهای بازی توش هستن جز همین ازیو و خانواده اش .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)