چرا 2تا از پستهای من پاک شد؟
نیم ساعت توضیح توش نوشته بودم
خوشم نیامد! و خیلی هم حالم گرفته شد، فیلترینگ صحبت اونم توی فروم گفتگوی آزاد!
اونها که حرف دو پهلو میزندد آزاد و حرفهای سریح و رک من پاک میشه؟
ویونا 6110
بلوسنس T14+
چرا 2تا از پستهای من پاک شد؟
نیم ساعت توضیح توش نوشته بودم
خوشم نیامد! و خیلی هم حالم گرفته شد، فیلترینگ صحبت اونم توی فروم گفتگوی آزاد!
اونها که حرف دو پهلو میزندد آزاد و حرفهای سریح و رک من پاک میشه؟
Last edited by majid.jon; 10-07-2011 at 15:27.
طبق آخرین اطلاعاتی که من از منابع موثق دریافت کردم چند شرکت مقام پیشکسوتی قدم گذاشتن در عرصه ست تاپ باکس رو در ایران دارن. مثل ایکس ویژن ، دنای ، پروویژن ، بلوسنس و مارشال که از نیمه دوم سال 88 تا نیمه اول سال 89 تاییدیه تکتا رو گرفتن و بقیه شرکت هایی که تاییدیه گرفتن از نیمه دوم سال 89 تا امروز بوده که فکر می کنم آخریش ویونا بوده! حالا من روی این ادعا مبنی بر اینکه "سه سالی هم میشه که در زمینه گیرنده دیجیتال هم فعالیت میکنه" سوال برام پیش اومده که چطور یک شرکت از سه سال پیش یعنی سال 87 که موضوع ست تاپ باکس به صورت عمومی در ابتدای راه بود گیرنده دیجیتال میفروخته و تا همین یکی دو ماه پیش دنبال گرفتن تاییدیه از صدا و سیما نبوده و هیچ جا هم صحبتی ازش نبوده!!! عجب شرکت متواضعی بوده این ویونا که عرصه رو خالی گذاشته برای رقبا!! ولی جدا از شوخی خدا وکیلی بهتر نیست با واقع گویی همه در کنار هم باشن و کار کنن و به مردم خلاف واقع نگن و بذارن مردم با دونستن واقعیت ها خودشون انتخاب کنن؟ به قول معروف ماه پشت ابر نمی مونه...
امروز وینونایی رو که سفارش داده بودم.به دستم رسید.فقط یه مشکل دارم باهاش وقتیکه میخوام ضبط کنم مینویسه حجم کم است .در صورتی که فلش خالی بود
Last edited by moridsl; 12-07-2011 at 15:21.
یکبار با خود دستگاه فرمت بشه مشکل حل است
موقع ضبط هم لیست شبکه هات تغییر میکنه و شبکه های غیر هم فرکانس حذف میشه (بعداً که مشکل اولت حل شد این سوال دومت است!) علتش توانایی ضبط شبکه های هم فرکانس است که توی این دستگاه به صورت ناقص به مشتری گفته میشه.
الان فلشو پاک پاک کردم.بعد گذاشتم تو دستگاه .خیلی راحت شبکه 1 و 2 رو ضبط کرد.ممنون
امر دیگه ای؟ نان اضاف! نوشابه ! سالاد!
چشم پست قبلی که اشتباه نوشتم را برات ویرایش می کنم
خداییش این دیجی کالا را قشنگ اومدی! با این اوضاع خراب اقتصادی!
این عکس برد اصلی بلوسنس است و من فقط دکمه دوربین را فشردندوندی! و عکس بگرفتموندی!
و برای شما گذاشتم اینجا تا حالش را ببری!
داخل ایکس ویژن، دی ویژن، شاتل، بلوسنس و ویونا را عکس دارم،خواستی بگو برات بذارم حال کنی!
Last edited by isfahaneshop; 12-07-2011 at 20:24.
با اجازه اصفهان شاب .
دوست عزيز اين هم يك قطعه الكترونيكيه مثل بقيه قطعات ، كه سامسونگ و خيلي از شركت هاي ديگه اينها رو توليد مي كنند
بهر حالK4T51163QI-HCF7 يك قطعه Semiconductor است كه اينجا Consumer Memory است .
توضيحات فني اش رو ببين :باتشكرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رسولي
ممنون ميشم عكس از داخل هر دستگاهيكه داري واسم بفرستي!يا اينجا بزاري
فقط اين آرم وسط نباشه يه گوشه كناري چيزي بزارش جلو ديدو گرفته!![]()
کسی فایل بروز رسانی ویونا رو نداره.از خود سایتش که گرفتم موقع اکسترکت ارور میداد
با سلام خدمت همه دوستان
چرا ویونا فیلمهای من را که اکثراً پسوندش DAT است را نمیشناسه؟
زیرنویس و MKV هم کلاً مشکل داره؟
تورا خدا یکی کمکم کنه
وقتی هم شروع به ضبط کردن میکنم شبکههاش غیب میشه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)