تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 29 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 286

نام تاپيک: Saints Row: The Third

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

کی میخواسته جلو این کارکتر دومیه وایسه
    داداش با این کاراکتر داستانایی داشتیم تو آنلاینش که نپرس اونجا کلا لباس چرم میپوشوندمش
    راستی یکی دیگه از چیزایی که بازی نسبت به خیلی از بازیایی دیگه دستتو باز گزاشته بود درست کردن کاراکتر دوجنسه یا sh.emale و همچنین پوشوندن تمام لباسها حتی زنونه تن کاراکتر مرد یا لخت شدن کامل که شطرنجی میکنه اما برا 2 یه تقریبا شبه پچ بود که شطرنجیام بر میداشت اینا ممکنه به مزاق خیلیا خوش نیاد اما احترام کامل سازندههای بازیو به تمام سلایق نشون میده و چیزی توش نیست که در مورد شخصیت به نظرت بیاد اما امکانش نباشه راستش برا 3 رو هنوز تست نکردم همین امکاناتو داره یا نه

آره موافقم موزیکاش خیلی فاز نمیده...فقط چندتاشون خوبه... اما رادیوش خوبه اخبار روز شهرو میده . موزیک منوهاش هم خیلی زیباس

نه اتفاقا به گرافیک بازی اصلا نمیشه گیر داد خیلی پولیش شدس

هندلینگ ماشین ها هم به نظرم موردی نداره...اگر به سبک بازی دقت کنین متوجه میشین که هندلینگ بخاصه همین بازیه و آرکیده. تنوع ماشین هاش فقط کمه(در مقایسه با gta4 بخصوص) وگرنه هر وسیله نقلیه ای که توش هست هندلینگ خوبی داره.

کاملا تایید میشه اخبار بعد ماموریتاش که میگفت سر شهر چه بلایی اومده خوب بود
    گرافیکم خوب بود
    در مورد کنترل ماشیناش پیشرفت داشته و در حد این بازی عالی بود در نظر داشته باشین که بازی ریسینگ نیست

2. 2 کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

البته طبق معمول من فعلا ندارمش و جزو آخرین نفرات هستم احتمالا...
    یه کم دیگه از بازی تعریف میکردی بعد میگفتی ندارمش

4. 3 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من تو برنامه دانلودم این بازی رو دارم میگم گرافیکش چطوره؟ gta iv بهتر بود یا این بهتره؟ در مقایسه با مافیا 2 چطوره؟

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

من تو برنامه دانلودم این بازی رو دارم میگم گرافیکش چطوره؟ gta iv بهتر بود یا این بهتره؟ در مقایسه با مافیا 2 چطوره؟
    ببینید بهتره که مقایسه نکنید ... مقایسه کنید میشه داستان بتلفیلد و کالاف !!!!

بازی کنید حالشو ببرین

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

مافیا دو رو که ولش کن ژانرش با اینا و سبک داستانیش زمین تا آسمون فرق داره مقایسش درست نیست

gta iv تو گرافیک و داستان و یه چیزای دیگه سره sr3 هست و بالعکس یه چیزایی این داره اون نداره من شخصا نمیتونم تصمیم بگیرم بگم کدومش ولی SR2 رو ترجیح میدم
    تو ولی دانلودش شک نکن

بعدش دانلودیدی به شکت یقین شد نیای ....به اینجانب بدیااااااااااااااااا

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بازی کنید حالشو ببرین
    عزیزم اینجا واسه باقالی که نمیایم.تاپیکی واسه این بازی ایجاد شده افرادی هم میاد سوالاتی میپرسن اوناییم که بلدن پاسخشو میدن و هر کیم هر چی دیده رو میگه. انجمنش هم واسه خودش مدیر داره هم ناظر و هم trash

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون که تو ایکی ثانیه سه تا بازی رو تحلیل کردی
    فقط گرافیکش
    فقط گ را فی ک ش
    بله گرافیکش عزیز جان خوبه بد نیست موشنکپچراشم عالین کلا به حالو هوای فانتزی بازی میخوره تو صفحات قبل کلی فیلم و اسکرین شات هست که میتونی ببینی

بازی کنید حالشو ببرین
    آریا جان یه شوخی شما سنت یه 3 سالی از چیزی که رو کاورش زده کم داره اونوقت از همه فعال تری
    Last edited by Angel Of Darkness; 28-11-2011 at 21:04.

10. 2 کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مافیا دو رو که ولش کن ژانرش با اینا و سبک داستانیش زمین تا آسمون فرق داره مقایسش درست نیست

gta iv تو گرافیک و داستان و یه چیزای دیگه سره sr3 هست و بالعکس یه چیزایی این داره اون نداره من شخصا نمیتونم تصمیم بگیرم بگم کدومش ولی SR2 رو ترجیح میدم
    تو ولی دانلودش شک نکن

بعدش دانلودیدی به شکت یقین شد نیای ....به اینجانب بدیااااااااااااااااا
    ممنون که تو ایکی ثانیه سه تا بازی رو تحلیل کردی
    فقط گرافیکش
    فقط گ را فی ک ش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

مافیا رو که کلا بذار کنار
    بهتره این دو بازی رو باهم مقایسه نکنیم چون واقعا باهن تفاوت دارند
    ولی خب معلوم هست gta شمارو جذب بازی میکنه و در کل یک چیزی سرتر از این باز هست
    ولی این بازی هم خوبه و ارزش تموم کردن رو داره

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مافیا رو که کلا بذار کنار
    بهتره این دو بازی رو باهم مقایسه نکنیم چون واقعا باهن تفاوت دارند
    ولی خب معلوم هست gta شمارو جذب بازی میکنه و در کل یک چیزی سرتر از این باز هست
    ولی این بازی هم خوبه و ارزش تموم کردن رو داره
    قربونه اون چشمای بادومیت برم من فقط گرافیکش عزیزم فقط گرافیک.میگم کدوم یک از این سه بازی گرافیک بهتری داره ؟
    انگلیسیش:
    how the picture of windos is on the tabel & الکتاب من الاستین را هو البشارت الگرافیکونهو

14. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •