این farshidshd هم عشق بستن تاپیکه!
چه اشکال داره دو سه روز دیرتر بسته بشه؟
اگه بن شدم خداحافظ!
این farshidshd هم عشق بستن تاپیکه!
چه اشکال داره دو سه روز دیرتر بسته بشه؟
اگه بن شدم خداحافظ!
نتایج اعتراضا اومد ...
فعلا 1 نمره به حسابانم اضافه شد ... با این حساب معدلم شد 19.14
75 صدم به ادبیاتم اضافه شد . 25 صدم از عربی کم شد !
با مشاورمون صحبت کردم گفت اگه همون یه نمره حسابانم بت دادن ینی کارت خیلی درسته ! چون به بقیه ندادن
با توجه به نمره ورزش و مستمر ها و به خصوص اینکه ترم اول طرفای 18.9 بود معدلم بد نیست .
ولی اگه نمره حسابانمو کامل میدادن میشدم 19.40 و خورده ای !
:|
در ضمن گفتن برگه ها پلمپ شده نمیتونید اعتراض دوم کنید ! مملکته ؟
ولی من دست از تلاش نکشیدم ... با 2-3 نفر از بچه ها رفتیم آموزش پرورش و با مسئول سنجش صحبت کردیم قول داد دوباره تصیح شه !
جالبه ولی ... ما پارسال که مرآت میدادیم من هیچی هم نمیخوندم ریاضیات تو استان اول تا سوم میشدم ! هیچ فرزانگانی هیچوفت از من تو ریاضی بالاتر نشد .
الان اونا ناحیه 1 ان 6-7 تا 20 دارن بقیه 19 به بالا ... ما کل کلاس یدونه 20 داریم و 2 تا 19 ! بقیه زیر 19
حال زور زدن برای نمره ی ورزش رو ندارم ... هرچند من گواهی داشتم برای قلبم اما گفت گواهیتو قبول ندارم ...
خطاب به ممد :
رفتی کارنامه بگیری ؟ با بابای وثوق و چند تا دیگه از پدر مادرا رفتیم دفتر استعداد های درخشان قول دادن که کلاسای تابستون تشکیل شه
Last edited by ALt3rnA; 29-06-2011 at 11:27.
جواب اعتراض های ما هم اومد...زبان فارسیم درست شد، دیگه میتونم مثه آدم بشینم برا کنکور بخونم
مدیرمون گفت بالاترین معدلو تو تاریخ امتحان نهایی های مدرسه مون آوردم ( البته اون پسره که تقلب کرده بودم همینطوره ولی اسمی از اون نیاورد)
من فعلا دارم شیمی 2 میخونم ، از روی کتاب درسی و مبتکران ( همزمان ) ... اول 10 -20 صفحه از کتاب رو میخونم بعدش میرم سراغ مبتکران ، تستاشو میزنم... به همین ترتیب.
نمراتت ماشاالله عالیه.... موفق باشی...مرسی ...آفرین ، نمره هات خیلی عالی شدن
منم هدفم همونه ، البته فقط اولیش!
برای شروع هم تنبلی نکنید ، هر چی زودتر شروع کنید ، کارتون راحت تر میشه ... لازمم نیست با روزی 10 12 ساعت شروع کنید ، کم کم
خب منم فردا مشاوره میکنم برای شروع ...
امروز و فردا هم میرم کتابایی که لازم دارمو بخرم ...
یه خواهش ...
اگه لطف کنید برنامه ی اجمالی خودتون رو تو تابستون بگید خیلی خوب میشه ، مثلا با چه درسهایی شروع میکنید هر درسو تو چه مدت میبندین و ...
راستی الان مدرسه ی ما یه عالمه کلاس کنکور گذاشته واسه تابستون ... من نظرم اینه که کلاسای کنکور از مهر شروع بشه بهتره چون قضیه ی همون خستگی و اینا پیش میاد ... اینو نفرات برتر کنکور هم میگن ! یعنی تابستون خود آدم پایه رو بخونه بازده ش بیشتره ... حالا نظر شما چیه ؟
یه سوال دیگه : واسه ما از شنبه کلاسای گسسته گذاشتن ... شرکت کنم توش ؟
پ.ن : از مدیر خواهش میکنم تاپیکو تا پایان کنکور و اعلام نتیجه اعتراضا نبنده :(
ما هم نتیجه اعترضا دوشنبه اومده ولی حوصله ندارم برم وایسادم تا کارنامه سالانه بیاد چون اولا فقط دو تا درس اعتراض زدم دوما از معدلم خیلی راضیم و ثالثا اگر هم بکشه بالا زیاد نمی کشه بالا و به 19 نمی رسه حالا 18.74 مثلا با 18.84 چه فرقی داره؟!!!!!!
به این دو تا دوست همشهریم بگم که تو تجربی ها مسگراف اول 8 تا بیست داشت و دو تا بالای 19 که اون دو تا رو اعتراض زده و حالا اون دو تا هم 20 شده یعنی معدلش شد 20 !!!!!!
mamut جان تو کلاس مهدی فرهنگیان هستی یا همایون مرادی؟!(آخه این دو تا رفیقام هستن)
به بروبچ هم در مورد تابستون بگم که از مدرسه ی لعنتیم زدم بیرون و یه غیر انتفاعی توپ ثبت نام کردم!!!
این دو تا دوستمون میدونن(سراجو میگم)...
از 18 تیر شروع میشه و هفته ای چهار روزه تا 16 شهریور بعد دو هفته استراحت و دوباره از 1 مهر شروع میشه....
عید هم تموم میکنه ولی از 3 تا 13 فروردین و دوران جمع بندی از ساعت 8 صبح تا 8 شب باید بریم مدرسه!!!!
Last edited by MMM52; 29-06-2011 at 15:32.
عشق بستن ندارم
از اول قرار بود 1 هفته باز باشه ولی تمدید شد به 2 هفته تا جواب اعتراضات هم بیاد
این تاپیک بیش از حد باز بمونه میشه مثله تاپیک قبلی !
در ضمن چرا باید بن بشی؟
کار خلاف قانونی انجام دادی بگو بن کنیم!!
طوماری نوشتی واسه خودت
دفتر استعداد های درخشان!!!زکی.... اون دوتا پت و مت رو میگی که نشستن پشه می پرونن.... بی خیال .... من یه ریال بابت کلاس تابستان نمیدم.... کلاسی که از الآنش اینجوریه اصلا نمیخوام باشه.....
کارنامه هم نگرفتم متاسفانه ....رفت تا شنبه..... اما خیلی بعیده زیاد تغییر کنه.....شاید هم خدا کرد تغییر عمده ای کرد....
شیتمان نکو....به این دو تا دوست همشهریم بگم که تو تجربی ها مسگراف اول 8 تا بیست داشت و دو تا بالای 19 که اون دو تا رو اعتراض زده و حالا اون دو تا هم 20 شده یعنی معدلش شد 20 !!!!!!
مبارکش باشه... کلا تو تجربیا این یه نفر شده بیست.....دمش گرم
خیلی عالیه...انشالله در سایه ی تلاش های بی دریغ جناب جلیلیان پله های ترقی رو یکی یکی طی کنی...این دو تا دوستمون میدونن(سراجو میگم)...![]()
بهترین مدرسه س..... ای کاش من هم میومدم....
من نمیدونم چطوری باید درس بخونم؟؟گام اول ثبت نام کردم ولی الان خیلی عقبم
1- باید تستا رو زماندار بزنم؟؟
2- پاسخ تشریحی هارو بخونم؟خیلی وقتمو میگیره دیروز 10تا تست هندسه رو تو 1 ساعت زدم
3-واسه ادبیات سال نویسنده های معاصرو باید بدونیم؟؟؟
ممنون!
ولی ما در مقابل شما هیچی نیستیم من همون دندانپزشکی کرمانشاه قبول بشم خدا رو شکر میکنم!
راستی یه خبر که نمیدونم خوبه یا بد!:
کلاس های تابستان تیزهوشان با الطاف آقای احمدی کنسل شد..
چقدر خوش اخلاق!
حال کردم!
مدیرا معمولا مغرورن ولی تو هرگز...
چاکریم!
1 فعلا نمیخواد زمان دار بزنی فعلا بدون استرس وقت یادگیری رو تکمیل کن بعد یه مدت که مسلط شدی وقت بگیر..
2 صد در صد باید بخونی هندسه وقت میگیره و نمیشه کاریش کرد!
3 نه اصلا لازم نیست ولی شاعران گذشته بعضی مواقع قرنش سوال میشه..
فرهنگیانmamut جان تو کلاس مهدی فرهنگیان هستی یا همایون مرادی؟!
آقا این چه وضعیه.خب کارنامه ها رو بفرستن در خونه
من از فردا به صورت جدی درس رو شروع میکنم و با شیمی 2 شروع خواهم کرد.
راستی اعتراض سوم هم میشه بدیم؟ تغییری می کنه؟
Last edited by M A M M U T; 30-06-2011 at 14:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)