بخاری دیواری آبسال خیلی خوبه و مبلی هم مشهد کولر
هر دو از برندهای قدیمی و با کیفیت ایران هستند.
البته اگه بگردید داخل بازار میتونید جنسهای چینی ارزان قیمت رو هم گیرز بیارید که توانایی رقابت با این دو برند رو ندارن
بخاری دیواری آبسال خیلی خوبه و مبلی هم مشهد کولر
هر دو از برندهای قدیمی و با کیفیت ایران هستند.
البته اگه بگردید داخل بازار میتونید جنسهای چینی ارزان قیمت رو هم گیرز بیارید که توانایی رقابت با این دو برند رو ندارن
سلام ودرود
میخوام یه یخچال فریزر بگیرم گه کشو های فریزرش 4 تا باشه یا 3تا بزرگ باشه تو محصولات غیر ایرانی فقط
کنوود رو دیدم 4 کشوئه نظرتون راجع به اینها چیه واگه مارک بهتری سراغ دارین بفرمایید ....حدود قیمت هم تا 1100
Kenwood 635
Samsung Vs48
فراوان سپاس......
سراغ کنوود نرو.من چند تا از محصولاتش رو دارم (البته یخچال فریزر نیست) اصلا راضی نیستم.از خدمات پس از فروشش هم راضی نبودم.فکر کنم همون سامسونگ خوب باشه
قیمت یک یخچال ساید بای ساد از یک مارک خوب چی پیشنهاد میکنید؟
یخچال دو قلو تا رنج 2 تومن میشه؟
کسی میتونه مارو تو خرید یه دستگاه اسنک پز راهنمایی کنه؟
فکر نمی کنم به طور قطعی و 100% بشه نظر داد که سراغ فلان مارک یا جنس نرو یا 100% بشه گفت یه مارکی خوب هست بهترین توصیه این هست که جنسی که خریداری میشه از گارانتی و خدمات پس از فروش قابل قبولی برخوردار باشه .
سلام من میخام یه یخچال فریزر حداکثر با بودجه یک ملیون و صد بخرم از اینا که بالا فریزره پایین یخچال.با این قیمت چند مدل توی این برندها پیدا کردم:سامسونگ ال جی هیتاچی.خودم چند سال پیش مارک میتگ خریدم مکزیکیه اصله خیلی راضیم اما میگن دیگه پیدا نمیشه.ال جی رو هم میگن خوب نیس سامسونگ بهتره ولی همونم شنیدم دیگه کره ای نیس چینی شده و دیگه خوب نیس.هیتاچی هم میگن موتورش ژاپن اصله اما من والا دیگه نمیدونم چی بگم.دوستان اگه خودتون این چند تارو داشتین یا از کیفیت این برند ها مطلعید یه راهنمایی تو خرید به من بدید ممنون میشم تو این سه مارک کدوم بهتره؟
سلام به نظر من اول هیتاچی بعد ال جی بعد سامسونگ
ممنون خودتونم از این برند ها داشتین؟
من خودم ساید ال جی رو گرفتم
اما چون قبلش قصد خرید یخچال دو درب رو داشتم پرس و جو زیاد کردم
در ضمن خواهرم هیتاچی داشت و راضیه[COLOR="Silver"]
Last edited by oveisi2005; 29-11-2011 at 12:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)