تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: روند 90

راي دهنده
228. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالی

132 57.89%
  • خوب

62 27.19%
  • متوسط

13 5.70%
  • بد

4 1.75%
  • افتضاح

17 7.46%
صفحه 14 از 39 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 384

نام تاپيک: برنامه 90

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

این مسئولینه فدراسیون خیلی رو دارن بابا
    یکی نیست به اینا حالی کنه که اگه کار خوبی انجام دادین وظیفتون بوده و در مقابلش دارین حقوق میگیرین
    اصلا وظیفتونه که کارتونو درست انجام بدین و باید رویه نقطه ضعفهاتون دست گزاشته بشه تا اصلاح کنین
    اون از استقلال که چند سال پیش واسه خاطره یه نامه از باشگاههایه اسیا حذف شد
    اون از فوتسال که به خاطر تلاشهایه شخص شمس بود که خوب کار میکرد که از وقتی اومد تیم ملی رو متحول کرد قبله مسابقات ورداشتنش
    این از وضعه رئیس فدراسیون که فقط بلده بخنده به ریشه ملت
    و خیلی دسته گلایه دیگه که اینا به اب دادن
    زدن تیم امیدو ترکوندن توقع دارن ازشون تشکر بشه
    فاتحه فوتبال ایران خیلی وقته خونده شده الانم دارن براش خرما پخش میکنن

2. 7 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

یکی نیست به اینا حالی کنه که اگه کار خوبی انجام دادین وظیفتون بوده و در مقابلش دارین حقوق میگیرین
    دقیقا!
    دیشب ماشالا مجلس تملق گویی آقایون گل کرده بود! از پرهیزگار و نبی بگیر تا حاجیلو منصوریان! عادل می گه و میپرسه آقا بپذیرید کار اشتباه کردید، شانس یه گروه جوون برای رفتن به المپیک رو گرفتید، کی (کیا) مسئول و مقصر این اشتباهند؟... طرف بعد از این حرفای عادل میگه، من تو فلان مسابقات کاری کردم به تیم فشار نیاد، استرس نیاد، بی برنامه گی پیش نیاد... کارت های زرد و قرمز رو میدیدم، آب و هوا ارتفاع از سطح دریای استادیوم رو چک می کردم...!! یکی نیست بگه برای رضای خدا که نمی کردی، وظیفه ای بوده که اونم نه در قبال مردم و وطنت، بلکه در قبال پول تو جیبت داشتی انجام میدادی... برای انجام وظیفه به کسی جایزه نمیدن... برای عدم انجام وظیفه است (به هر دلیل موجه و غیر موجهی) که بازخواست و تنبیه رو گذاشتند... هر موقع تونستید فراتر از انتظار و وظیفتون ظاهر بشید، بیاید منت کارای اسکناسی تون رو بزنید و توقع تشویق داشته باشید... تیم ملی فوتبال رفته جام جهانی؟ قهرمان یا اصلا جزء چهار تای جام ملت ها شده؟ تو فوتبال غرب آسیا و مسابقات آسیایی قهرمان شده؟! المپیک صعود کرده؟ هرموقع یه موفقیت به دست آوردید، از خودتون به به و چه چه کنید!!
    شاهکار فدراسیونی ها که یه طرف! مربی اینترنت نرفته یه طرف! والا عادل راست میگه... خود من که یه تماشاگر معمولی هستم، مدام تو سایت های فوتبالی، آمار تیم (های) مورد علاقم رو دارم... بعد مربی تیم میگه من به پول خودم یه نفر رو میارم و... شما اگه خیلی درس گرفتید، یه خورده با علم روز آشنا بشوید!!
    +
    حالا فرضا 5 دقیقه قبل از اومدن تیم، گفتن شما بازی یک هیچ برده رو سه هیچ باختید... خوب نباید برای نشون دادن حثیت، محکم بازی کنید و تو زمین خودتون دو هیچ به یه تیم عربی نبازید؟! چطوره موقع مصاحبه بازیکنه میگه من سربازه وطنم و ال و بل... بعد تو زمین میشه کیسه بوکس حریف... یونایتد تو دودقیقه به قهرمانی رسید، لیورپول تو یه نیمه، سه هیچ رو با قهرمانی عوض کرد... همین پرسپولیس تو دقیقه 96 قهرمانی رو به دست آورد... 90 دقیقه برای سه گل یا اصلا بردن (عدم صعود) کافی نیست؟!
    +
    مسئول همه این مصیبت ها هم شده صندلی خالی... کاش صندلی فدراسیون خالی بشه که یه خورده شاد بشیم!!
    فقط میشه تاسف خورد...

4. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

نه ، آخه از اونجا که هیچکس به وظیفش عمل نمیکنه و کارش رو درست انجام نمیده ، یه نفر که اون وسط یه کار درست انجام میده پیش خودش فکر میکنه شاهکار کرده البته حق هم داره. اون تیکه که منصوریان میخواست صدا و سیما رو مقایسه کنه با فدراسیون دیدید؟ اگه یه جمله دیگه گفته بود کل عوامل برنامه میریختن سرش : دی چون اصلا قابل مقایسه نبود...

داره خودمونی میشه entezar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

باز هم این برنامه چرت و پرت نود شروع شد.که باز هم فوتبال ایران رو بریزه به هم.
    حیف وقت که آدم بخواد صرف این برنامه کنه.
    در طول سال هفته ای 3 ساعت که این برنامه رو ببینی در طول سال میشه 156 ساعت یعنی 6.5 روز.
    6.5 رو ضربدر 10 میلیون بیننده هم که بکنی میشه 65 میلیون ساعت و اگر ضربدر 13 بابت 13 سال پخش این برنامه که بکنی میشه 845 میلیون ساعت یعنی 70 میلیون روز معادل 191780 سال!!
    آقای فردوسی پور روز قیامت بابت ایت 191780 سالی که از عمر انسان ها بیهوده تلف کرده میخواد چی جواب خدا رو بده؟

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

البته این نظر شماست و نظرe (تا به اینجا) 54 درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی تاپیک، گزینه عالی بوده.
    طبیعتا نظر شما و هر کس در جایگاه خودش محترمه ولی نظر جمع طبیعتا قابل اطمینان تره.
    یاعلی

8. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

در طول سال هفته ای 3 ساعت که این برنامه رو ببینی در طول سال میشه 156 ساعت یعنی 6.5 روز.
    6.5 رو ضربدر 10 میلیون بیننده هم که بکنی میشه 65 میلیون ساعت و اگر ضربدر 13 بابت 13 سال پخش این برنامه که بکنی میشه 845 میلیون ساعت یعنی 70 میلیون روز معادل 191780 سال!!
    آقای فردوسی پور روز قیامت بابت ایت 191780 سالی که از عمر انسان ها بیهوده تلف کرده میخواد چی جواب خدا رو بده؟
    چرا اینهمه حساب کتاب کردی؟
    شما بهتره این انتقادات سازنده رو به صداسیما بکنید که داره با پخش برنامه های چرت پرت وقت مردمو میگیره
    تنها برنامه ای که من از تلویزیون ملی نگاه میکنم همین نوده
    بقیش یا دروغه یا چرت و پرت...
    بعد اینکه یه سوال داشتم واقعا برنامه نودفوتبال ایرانو بهم میریزه؟ مثلا تو قضیه تیم ملی امید نود مقصر بود؟ اگه میشه یه مثال بیارید که برنامه نود باعث ایجاد ضرر به این فوتبال شده باشه!
    Last edited by s9b5; 08-08-2011 at 00:06.

10. 2 کاربر از s9b5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه entezar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

چرا اینهمه حساب کتاب کردی؟
    شما بهتره این انتقادات سازنده رو به صداسیما بکنید که داره با پخش برنامه های چرت پرت وقت مردمو میگیره
    تنها برنامه ای که من از تلویزیون ملی نگاه میکنم همین نوده
    بقیش یا دروغه یا چرت و پرت...
    به اونها هم انتقادمون رو می کنیم.
    به زودی ان شاالله شاهد قطع این برنامه سراسر کذب و دروغ مزخرف خواهیم بود.
    به اندازه کافی این برنامه فوتبال ایران رو عقب انداخته.دیگه بسه!!

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1-خدارو شکر که شروع شد.یه مدت بی نود چی کشیدیم.فوتباله ایران خودش به هم ریخته هست فقط 90 لطف میکنه و اینو به همه نشون میده تا اقایون راحت هرکار دلشون میخواد نکنند
    2-اتفاقا تنها برنامه ای که وقته ادم بیهوده صرف نمیشه همینه
    3-خیلیها حدودا بالایه %80 مردم این برنامرو دوست دارند(پر بیننده ترین برنامه تلوزیونه)بعضیا هم مثله من روز شماری میکنند تا دوشنبه بشه 90 شروع شه.این هفته پخش نمیشه حالم گرفته شد

در ضمن فردوسی پور نیمده بگه تورو خدا التماستون میکنم برنامه منو ببینید یا کسیو که اجبار نکرده که بخواد به قوله شما تو قیامت جواب بده......هرکی تا اون ساعت میشینه و برنامرو میبینه کسی زورش نکرده علاقه ی خودشه

13. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اینو جواب ندادی آقای فراست:
    بعد اینکه یه سوال داشتم واقعا برنامه نودفوتبال ایرانو بهم میریزه؟ مثلا تو قضیه تیم ملی امید نود مقصر بود؟ اگه میشه یه مثال بیارید که برنامه نود باعث ایجاد ضرر به این فوتبال شده باشه!

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

90 فوتباله ایرانو عقب کشیده؟90 تیمه امیدو حذف کرد؟90 یه نسل از فوتباله ایرانو سوزوند؟90 نذاشت ما بریم جام جهانی؟90 باعث شده رییس فدراسیونه فوتبال یه فرد بی مسوولیت باشه؟90 باعث شده تیمه ریشه داری مثله پاس بره دسته یک؟90 باعث شده هرکی هر تیمیو خواست مثله ابنبات برداره بره؟90 باعث شده لیدر اسطوره باشگارو بزنه؟.......
    اخه همین 90 هم که نبود الان نفت و راه اهن معلوم نبود کجا بودن

سهراب سپهری تویه یه نامه که به کیهان ورزشی داده بود یه تیکش نوشته بود:

چرا هیچوقت کار یک داورو برسی نمیکنید و همه جنبه هایه خوب یا بد ان را باز نمی نمایید؟مگر انتقاد درست داوری مجاز نیست؟چه کس باید داور را به خوبو بدش اگاه کند؟

یا یه جایه دیگش حرفه خیلی قشنگیو زده و گفته:
    اگر بازگو کردنه لغزشهای کسی اعتقاد مردم را نسبت به او سست میکند چه بهتر که این اعتقاد سستی گیرد

خیلی چیزایه دیگه هم گفته که همه ی اون مشکلاتی که مطرح کرده چارش 90 بوده که خدارو شکر الان هست
    نبوده 90 حتی اون زمان هم احساس میشده

و اما کاش میشد حد اقل به احترامه اون %80 مردم هم که شده از کلماتی مثله مضخرفو..... به کار نبرید
    و از همه مهمتر مردم خودشون از همه بهتر میفهمن و راستو دروغو از هم تشخیص میدن

اون ساعتی که 90 پخش میشه دیگه نیمه شبه شما مختار هستین که یه شبکه دیگرو ببینیدو اینم مطمئن باشین این برنامه هیچوقت متوقف نمیشه

16. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •